Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ξεχασα να πω οτι η Μαρια που ειχε ερθει και για καφε το Σαββατο...εχει κανει μια πολυ ωραια κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!Την επιασα κιολας!!!Τι ωραια αισθηση!!!Αντε βρε Μαρια με το καλο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Χθες διαφωνούσα με τον στεφ για τον ύπνο της μικρής...η άποψη του είναι ότι αφού κάθε βράδυ η μικρή σηκώνεται κ έρχεται σε μας να κοιμόμαστε όλοι μαζί...δεν ξυπνάει πλέον να τη πάει μέσα το βράδυ κ εγώ κοιμάμαι τόσο βαριά που δεν πέρνω χαμπάρι ότι το παιδί έχει έρθει για να σηκωθώ να το πάω στο κρεβάτι του!:rolleyes: Πρέπει όμως να πάει στο κρεβάτι της γμτ γιατί αν κοιμάται μαζί μας μετά που θα έχω κ το μωρό στο λίκνο στο δωμάτιο μας σίγουρα θα ξυπνάει κ αυτή κ θα έχουμε τρελά πάρτυ! :shock: Σκέφτομαι να βάλω κρεβάτι δίπλα στο κρεβάτι της κ να κοιμάμαι εκεί κάποια βράδια για να μην έρχεται...ή θα σηκώνεται κ θα πήγαίνει στον πατέρα της??? :tongue:

Δεν σας είπα κ τις κουβέντες που άκουσα από τη πεθερά....θα το κάνουμε τρελό το παιδί αν είναι μια με τη μάνα του,μια με τη μία γιαγιά κ μια με την άλλη....το παιδί έχει γίνει υστερικό(επειδή κλαίει κ χτυπιέται αν δε γίνει το δικό της) κ αυτά δεν τα έκανε όσο ήταν μαζί της,κ διάφορα άλλα που μου χαν ανεβάσει τη πίεση στο 100...για ακόμα μία φορά κρατήθηκα γιατί μέχρι να βγάλει το οξυγόνο η μαμά μου την έχω ανάγκη...αλλά μετά θα της απαντήσω για όλα καταλληλα με τη πρώτη αφορμή που θα μου δώσει! Όπως είπε κ ο στεφ δεν σκέφτεται όταν μιλάει ότι προσβάλει τον άλλο αλλά κάποιος πρέπει να της μιλήσει με τον ίδιο τρόπο που το κάνει αυτή για να δούμε αν θα της αρέσει! ;):D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δεν ειμασταν πολλες αλλα περασαμε πολυ ωραια,το κλεισαμε το 3ωρακι παλι!Εγω, η Κασσιανη, η Μαρια και η Πωλινα!Η οποια εχει μεινει μιση!!!!!

Αννα ο γιος της πρεπει να της απαντησει καταλληλα!!!!Οχι εσυ!

Διαφημίσεις

Δεν ειμασταν πολλες αλλα περασαμε πολυ ωραια,το κλεισαμε το 3ωρακι παλι!Εγω, η Κασσιανη, η Μαρια και η Πωλινα!Η οποια εχει μεινει μιση!!!!!

Αννα ο γιος της πρεπει να της απαντησει καταλληλα!!!!Οχι εσυ!

Συνήθως δεν τα λέει μπροστά του...για χαζή την έχεις???ίσα ίσα αμα πάει κ της πει ότι η Άννα μου είπε αυτό κ αυτό μπορεί κ να πει ότι τα έβγαλα από το μυαλό μου!Οπότε εγώ πρέπει να της απαντήσω εκείνη τη στιγμή που θα τα πει! ;) Κ γιατί στο κάτω κάτω να βάλω μπροστά τον στεφ??? Στόμα δεν έχω??? Κ του έκανε κ εκείνου βέβαια παρατήρηση αλλά πιο κόσμια....έκανε σκαντελιές η μικρή κ της έλεγε θα σε κρεμάσω από το φωτιστικό να μην μπορείς να κουνηθείς(στα αστεία φυσικά) κ όλοι γελάγαμε εκτός από κείνη που λέει θα του δημιουργήσεις ψυχολογικό πρόβλημα του παιδιού! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα.Συμφωνώ κι'εγώ μαζί σας όσν αφορά το θέμα του παιδικού αλλά έτσι κι'αλλιώς όπως όλοι μου λέγανε ο πρώτος χρόνος έτσι είναι.Είναι αναλόγως και το παιδί,τον οργανισμό του κτλ.Εμένα φαίνεται οτι είναι πολύ ευαίσθητη και τα περνάει πιο βαριά.Οσον αφορά τον γιατρό και πιστεύω οτι όσες φορέ μας έχει δώσει αντιβίωση είναι γιατί πραγματικά χρειαζόταν.Την έχω πάει και την έχει δει πολλές φόρες φέτος αλλά μου έδινε μόνο οταν κρινόταν απαραίτητο.Τώρα γι'αυτή τη φορά βέβαια επειδή δεν είχε ακροαστικά και βήχα κι'εμένα μου φάνηκε κάπως αλλά του έχω εμπιστοσύνη γιατί είναι βλέπω οτι είναι καλός γιατρός και γιατί απο την αρχή μου έδινε φάρμακα τα οποία ήταν πιο φυσικά όπως πχ,το σιροπάκι με το μέλι,το ευκαλυπτέλαιο για να ανοίγει η μυτούλα της και είδα οτι δεν έδινε με την μια φάρμακα.Επίσης έχω δει και σε διάφορα forum που λένε γι'αυτόν τα καλύτερα και παρ'οτι έχει πάρα πολύ δουλειά είναι διάθεσιμος όποτε τον χρειαστώ.Θυμάμαι πολλές περιπτώσεις που μου είχε στείλει η παιδίατρος του παιδικού που μου πρότεινε κάποια φάρμακα και μου έλεγε ο δικός μου οτι δεν χρειάζεται να πάρει αυτά τα φάρμακα.Τώρα τι να πω?Γιατρός δεν είμαι και δεν μπορώ να κρίνω αν και πότε χρειάζεται το παιδί αντιβίωση.Θα δω πως θα πάει όμως και την καινούργια χρονιά και αν συνεχίσουμε έτσι θα δω τι θα κάνω.Οσο για τον παιδικό σταματάμε σε λίγο καιρό μιας και θα την πάρω και θα κατέβουμε στο χωριό για διακοπές οπότε θα σταματήσει 11/2 μήνα νωρίτερα απο εκεί.Για του χρόνο τώρα βλέπουμε.Προς το παρόν δεν μπορώ να πάρω καμία απόφαση γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει αν βρω δουλειά.Ακόμα να πω αν θυμάστε πως αυτή την τελευταία φορά μου αρρώστησε απο τον καιρό και είμαι χίλια τις εκατό σίγουρη γι'αυτό γιατί την είχαμε βγάλει έξω και μια ίδρωνε και μια ζεσταινότανε και είχε πολύ χάλια καιρό πριν λίγες μέρες.

SI5Yp3.png

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!

Περάσαμε μια χαρά το Σάββατο, ξεσκάσαμε λίγο, είχαμε και καιρό να τα πούμε...Μόνο 4 είμασταν όπως είπε και η Κατερίνα, αλλά νομίζω ότι και αυτή η εκδοχή σου δίνει περισσότερα περιθώρια να μιλήσεις περισσότερο με τον άλλο και να γνωριστείς ακόμα καλύτερα!

Δήμητρα συμφωνω με τις παραπάνω κοπέλες. Κόψε τον παιδικό, κρίμα είναι η μικρούλα σου να ταλαιπωρείτε χωρίς λόγο! Τώρα που θα γίνει καλά, θα την πέρνεις τα πρωινά και θα κόβετε βολτίτσες μαζί, μια χαρά θα περνάτε!!!:D Μακάρι να μπορούσα να το κάνω κι εγώ, αν και το έχω σκοπό μόλις πάρω της άδεια τοκετού, ανυπομωνώ!

Κατερίνα απο δω το πας, απο κει το πας, σε βλέπω έγκυο μέσα στο καλοκαίρι :tongue:

Σήμερα ήρθα στις 10 για δουλειά. Πήγε ο πατέρας μου για χημειοθεραπεία και κάθησα σπίτι μέχρι να ξυπνήσει η μικρή, να την ταϊσω, να την αλλάξω και να αναλάβει μετά ο πεθερός μου. Τώρα έχω την έννοια της βέβαια, αλλά νομίζω μια χαρά τα περνάει με τον παππού :)

n8m8p2.png

X9drp2.png

κοριτσια εγω φετος αποφασισα να πλυνω τα χαλια μου στο μπαλκονι μου

:):):):)

δεν θα τα δωσω στο :)πλυντηριο

ειπα να κανω λιγη οικονομια

το Σαββατο επλυνα τα 3 της κρεβατοκαμαρας και ενα διαδρομο

ευτυχως στεγνωσαν χθες πριν την

βροχη:P:p:p

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Kαι καλά θα κάνεις βατράχι μου! Αλλα σίγουρα θα θες βοήθεια να τα σηκώσεις να τα στηρίξεις στο κάγκελο για να στεγνώσουν. Εγώ πέρυσι τα είχα δώσει έξω του σαλονιού, φέτος δεν ξέρω, ακριβά είναι και επίσης μου φάνηκε σαν να ξεθωριάσαν λίγο τα χρώματα, δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Αλλά να τα πλύνω μόνη μου πάλι δεν παίζει, στην κατάστασή μου! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα τσουπρες...καλα ειστε?περασατε καλα στην συναντηση ε?θα ερχομουνα και γω,αλλα δεν ειχα ιντερνετ σπιτι και την πατησαμε...ουτε που θα πατε δεν ηξερα.αν ειμαστε καλα,θα ρθουμε παιδοτοπο το σαββατο,αν ισχυσει τελικα.κατα τα αλλα ολα καλα,σημερα εχω ντοκτορι και θα κανονισουμε και την αυχενικη.πωπω,εφτασα 10 εβδομαδων,και τωρα μου αρχισαν οι εμετοι,καθε πρωι:rolleyes::rolleyes:Στην προηγουμενη,μου ειχαν ξεκινησει στον τεταρο και με πηγαν μεχρι τον ογδοο σχεδον.

Την κυριακη,πηγαμε βολτουλα στο πορτο-ραφτη,παιξανε και οι μικρες μς την αμμο,κουβαδακια και τα σχετικα,και μετα πηγαμε για φαγητο σε μια ψαροταβερνα και δωσαμε 120 ευρω,για 4 μεριδες καλαμαρακια,και κατι μπιχλιμπιδια,οχι τρελα πραγματα.μας πιασανε τον κωλο,αλλα εχε χαρη που δεν με αφησαν να τους την πω.:mad:

χαλια πλυσιμο στο μπαλκονι?τι ναι αυτο?σε καμμια περιπτωση δεν το κανω.

αφηστε,που τα δικα μας τα πηραμε απο κατι γυφτους,3 χαλια 2,00 Χ 2,40 περιπου 200 ευρω.αν ειναι και χαλασουν,τα πεταω και περνω αλλα:D

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Σιγα μην κατσω εγω να πλυνω χαλια και επισης σιγα μην κατσει ο Κωστας να πληρωσει καθαριστηριο....εκατσε περσι και τα επλυνε μονος του στο μπαλκονι...:tongue::tongue::tongue:

Μπραβο βατραχι!!!Εισαι αξια!!!!Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!

Πωπω πρεπει να τα μαζεψουμε κι εμεις πριν τη γιορτη του Κωστα γμτ και που θα καθεται να παιζει η μικρη?τωρα θα μου πεις λες και καθεται κατω στο χαλι...αν θελει θα κατσει για 2 δευτερολεπτα στο καρεκλακι της!

Επισης, Μαριαλενα μπες να μας πεις πως περασες!!!!!

Και τελος εχω να προτεινω να βαλουμε τον παιδοτοπο που λεμε για Σαββατο πρωι σαν event στο γκρουπ μιας και εχουμε αρκετες συμμετοχες!!!

Καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?

Το Σαββατο παραλιγο να ερθω κι εγω τελικά, καθως απο το ζευγαρι που περιμεναμε ηταν αρρωστη η κοπελα οποτε δεν θα ειχαμε κοσμο, αλλα καυγαδισαμε με το Νικο και μετα δεν ειχα ορεξη για να πω την αληθεια. Παντως τωρα ειμαστε ΟΚ.

Κατα τα αλλα την κυριακή ηταν ωραια καθως ειχαμε φιλους με παιδακια το πρωι, το μεσημερι για φαγητο στους παππουδες και το απογευμα παλι φιλους με παιδακια για να δουμε και το μπασκετακι...

Η Ιλιανα ξεσαλωσε ολη μερα, 20 λεπτα στο αυτοκινητο κοιμηθηκε μονο πηγαινοντας προς τους παππουδες.

Ευτυχως το καψιμο παει πολυ καλα, κι αυτο γιατι μαλλον ηταν πολυ επιφανειακο.

Εκανε και μια βλακεια χτες ο Νικος, ημουν που ημουν τσαντισμενη απο την προηγουμενη μαζι του, μου ηρθε να τον σκοτωσω.

Αφου πηρε ο ΠΑΟ το κυπελλο, και ολοι ριχνανε βεγγαλικα, βγηκε ΠΑΟΚΤΣΗΣ ανθρωπος να ριξει κι αυτος... με ενα πιστολι που κανει κροτο, ειναι για βεγγαλικα και τετοια.

Και δεν μου λεει ο χριστιανος, γιωτα μαζεψε το παιδι γιατι κανει φασαρια, και αρχιζει και ριχνει γυρω στις 5 πιστολιες... Η Ιλιανα φυσικα ΧΕΣΤΗΚΕ απο το φοβο της, και μεχρι το βράδυ το μονο πραγμα που ειπε (γυρω στις 200 φορες) ηταν "Τι εκανε μπαμ?".

Τα χρειαστηκαμε και οι δυο φυσικά. Το βράδυ μεχρι τις 12,30 ειχε ξυπνησει περι τις 5 φορες κλαιγοντας και ζητωντας αγκαλια για να ηρεμησει.

Την καταλαβε και ο ιδιος βεβαια τη βλακεια που εκανε αλλα μετα ηταν αργα.

Ειπα στη δασκαλα της σημερα το συμβαν, να την εχει λιγο στο νου της, αν και φαινοταν να το εχει ξεχασει σημερα το πρωι.

4Rnfp3.png

Ασε Γιωτα εγω την πηρα και φυγαμε για να δει παοκ..μας εδιωξε δλδ ...αλλα δε θελω να ακουει και τα γαλλικα του το παιδι....βεβαια οταν γυρισαμε τα ακουσαμε ολα....μα γιατι πρεπει να βριζουν?????Ειδικα οι παοκτζηδες πολυ βρισιμο ρε παιδι μου...εβαλε κι ενα γκολ ο παοκ και αρχισε να φωναζει ξαφνικα και να τρεχει σαν τρελος στο σαλονι....να βαραει παλαμακια και μαζι να τραγουδαει και μια κινεζικη κουκλα της παναγιωτας....μα τι τεχνολογια αυτοι οι κινεζοι ρε παιδι μου????:rolleyes:

Xε χε πλάκα έχουν που σηκώνονται ξαφνικά επάνω σε κάθε γκολ, καλάθι ή βλακεία που κάνουν οι παίχτες και κάνουν σαν παλαβοί. Εγώ ξεκαρδίζομαι στα γέλια, η Άντα κοιτάει σαν χαμένη...σου λέει τι έπαθε αυτός στα καλά καθούμενα και ο Αλέξης μετά μας κοιτάει και γελάει κι αυτός με τις βλακείες που κάνει!:tongue: Είναι χει΄ρότεροι από μικρά παιδιά, αλλά το ευχαριστιούνται όμως!

Εμείς αμέσως μετά το μπάσκετ, βγήκαμε για καφέ ως τις 9:30 το βράδυ και γυρίσαμε σπίτι πεινασμένοι σαν λύκοι.Ευτυχώς είχε μείνει από το μεσημέρι το γιουβετσάκι που είχα φτιάξει:) το οποίο ξετινάξαμε :oops:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...