Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διάβασα, διαβασα, διαβασα...

Σ ενα σημειο θα σταθω μονο.

ΝΤΡΟΠΗ στη Μαριαλενα, που αφησε τον καφε για να παει ρομαντικο διημερο με τον αντρα της.

ΝΤΡΟΠΗ. δεν εχω να πω κατι αλλο!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και αφου ειπα αυτο που ηθελα, συνεχιζω...

Σημερα κοριτσια του εδωσα και καταλαβε. Πηγα για ψωνια και πηρα κατι ρουχα.... ΜΟΥΡΛΙΑ! Το ενα καλυτερο απο το αλλο

Και παπουτσακια πηρα, βρηκα πολυ ωραια και ειμαι πολυ happy.

Δυο παρασκευες απομεινανε γαμωτοοοοοοοο, δεν θελω

4Rnfp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χθες ήμουν ένα ερείπιο έκανα κ λίγα δέκατα,λίγο έτρεχε η μύτη μου,λίγο με γδέρνει ο λαιμός μου....ξεράθηκα απο τις 11 κ σήμερα είμαι σαφώς καλύτερα!

Αργότερα θα πάμε Αυλίδα να πάρουμε τη μικρή κ να κάτσουμε να φάμε έξω...να δούμε θα φάμε ή θα μας φάει η Ζωή με τη γκρίνια!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχει πολυ ωραια μερα ε???? μονο για βολτες!!!

εχθες το απογευμα βγηκαμε βολτιτσα με τον μπαμπακα μας

πηγαμε στην πλατεια οπου βρηκαμε και 2 φιλεναδες!!!

2 κοριτσακια στην ηλικια του Νικολα πιαστηκαν απο το χερακι να περπατησουν και πηγε και ο δικος μου

τι χαριτωμενα που ηταν και τ 3!!!!!!!!!!!!!!!! να περπατανε μαζι και να χασκογελανε!!!!!!!!!!!!

κριμα δεν εβγαλα φωτο...

μετα πηγαμε για σουβλακι

και μετα νανι

κι εμενα χαλια ειναι ο λαιμος μου

και το κεφαλι μου βαρυ....

Αννα καλα να περασετε!!!!

εμεις αυριο λεμε να παμε προς θαλασσα!!!

smouts καλοφορετα τα ρουχακια σου!!!!

κοριτσια καλα να περασετε στο καφεδακι σας!!!

μην ξεχασετε τις φωτο ε!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Γεια σας κοριτσια!Εχω ξυπνησει απο τις 6:30 παλι, ημουν πολυ μπουκωμενη και με ξυπνησε η μυτη μου που σφυριζε....:confused:τωρα πηρα το λαπτοπ και βγηκα στο μπαλκονι να με φυσηξει λιγος αερας γιατι κοντευε να με παρει ο υπνος...η τετα κοιμαται,οπου να ναι θα ξυπνησει,αν δεν εχει ηδη ξυπνησει...μαλλον πρεπει να παω να τη δω γιατι ο κωστας ειναι δεν ειναι μεσα, δεν την ακουει...Τους εστειλα και μια βολτα το πρωι και μπανιαριστηκα να μην ερθω και μ'αυτο το μαλλι για καφε...τωρα ψαχνω το τσιμπιδακι για τα φρυδια...που να ειναι αραγε???

Διαφημίσεις

Χρόνια μας Πολλά μανούλες!

Να ήμαστε πάντα γερές κ άξιες μανούλες δίπλα στα παιδιά μας!:D:D

Χθες περάσαμε φανταστικά! Πήγαμε κ πήραμε τη μικρή το μεσημέρι από τα πεθερικά μου κ τη μικρή της θεία που είναι 12 χρονών κ πήγαμε Ν.Αρτάκη σε μια ταβερνούλα που μας είχε συστήσει ένας ντόπιος πελάτης του στεφ! Φάγαμε πολύ ωραία κ φρέσκα ψαράκια! Η μικρή τσάκιζε ανελέητα γαυράκια(χωρίς το κοκαλάκι εννοείται);) Μετα πήγαμε σε μια παιδική χαρά στη Χαλκίδα όπου ξεσάλωσε κ εκεί....γυρίσαμε στα πεθερικά μου κάτσαμε για καφέ κ τελικά γυρίσαμε στις 11 το βράδυ Αθήνα με τη μικρή να κοιμάται στο αυτοκίνητο!;) Κ σήμερα έχει φανταστική μέρα κ δε με χωράει το σπίτι...να δούμε κατα που θα πάμε!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας κι'απο μένα.Εμείς περάσαμε ενα άρρωστο ΣΚ.Χθες απο το πρωί η μικρή με πυρετό,έπαιρνα και το γιατρό τηλέφωνο και να μην τον βρίσκω.Τελικά κάποια στιγμή με πήρε συτός στις 5 το απόγευμα και μου είπε οτι είχε ενα σεμινάριο στο Ντυνάν και θα τελείωνε πιο μετά και να πήγαινα την μικρή στις 9:30 για να τη δεί.Η μικρή δε να ψήνεται απο το πρωί και μια να πέφτει ο πυρετός μια να ανεβαίνει.Κατά τις 8 μας κάνει και εναν εμετό αλλά δεν έχει κάνει άλλον απο τότε.Προφανώς απο το τρέμουλο που είχε ανακατεύτηκε και το στομάχι της.Το βράδυ που την πήγαμε στο γιατρό μας είπε οτι δεν είχε ούτε ωτίτιδα,ούτε ακροαστικά,μόνο που ήταν κόκινος ο λαιμός της.Παρ'όλα αυτά δεν έβηχε αλλά μας εδωσε αντιβίωση την zhtromax που είναι για 3 μέρες και σιρόπι aerius.Χθες το βράδυ πάλι ψηνόταν στον πυρετό.Κάποια στιγμή στις 2 είχε 39,5.Μέσα σε όλα σήμερα είχαμε και τραπέζι σε ενα ζευγάρι που είχαμε καλέσει την περασμένη Κυριακή στη γιορτή της που δεν είχαν έρθει και ήρθε κι'αλλο ενα ζευγαρι συνάδελφος του άντρα μου απο τη δουλειά με την κοπέλα του και ήρθε και ο ξάδερφος του με τη γυναίκα του και την ξαδερφούλα της μικρής και ευτυχώς εκεί ξεχάστηκε λίγο και ήταν και οι μόνες ώρες που δεν είχε πυρετό.Εγώ να μην πω για την κούραση που έχω και το πως νιώθω οτι θα πέσω κάτω.Είμαι άυπνη,τόσο χάλια που έχω καιρό να υπάρξω έτσι.

SI5Yp3.png

Γεια σας κι'απο μένα.Εμείς περάσαμε ενα άρρωστο ΣΚ.Χθες απο το πρωί η μικρή με πυρετό,έπαιρνα και το γιατρό τηλέφωνο και να μην τον βρίσκω.Τελικά κάποια στιγμή με πήρε συτός στις 5 το απόγευμα και μου είπε οτι είχε ενα σεμινάριο στο Ντυνάν και θα τελείωνε πιο μετά και να πήγαινα την μικρή στις 9:30 για να τη δεί.Η μικρή δε να ψήνεται απο το πρωί και μια να πέφτει ο πυρετός μια να ανεβαίνει.Κατά τις 8 μας κάνει και εναν εμετό αλλά δεν έχει κάνει άλλον απο τότε.Προφανώς απο το τρέμουλο που είχε ανακατεύτηκε και το στομάχι της.Το βράδυ που την πήγαμε στο γιατρό μας είπε οτι δεν είχε ούτε ωτίτιδα,ούτε ακροαστικά,μόνο που ήταν κόκινος ο λαιμός της.Παρ'όλα αυτά δεν έβηχε αλλά μας εδωσε αντιβίωση την zhtromax που είναι για 3 μέρες και σιρόπι aerius.Χθες το βράδυ πάλι ψηνόταν στον πυρετό.Κάποια στιγμή στις 2 είχε 39,5.Μέσα σε όλα σήμερα είχαμε και τραπέζι σε ενα ζευγάρι που είχαμε καλέσει την περασμένη Κυριακή στη γιορτή της που δεν είχαν έρθει και ήρθε κι'αλλο ενα ζευγαρι συνάδελφος του άντρα μου απο τη δουλειά με την κοπέλα του και ήρθε και ο ξάδερφος του με τη γυναίκα του και την ξαδερφούλα της μικρής και ευτυχώς εκεί ξεχάστηκε λίγο και ήταν και οι μόνες ώρες που δεν είχε πυρετό.Εγώ να μην πω για την κούραση που έχω και το πως νιώθω οτι θα πέσω κάτω.Είμαι άυπνη,τόσο χάλια που έχω καιρό να υπάρξω έτσι.

Κατ' αρχάς περαστικά στη Θωμαίτσα...

Θα σου μιλήσω ευθέως ως μανα 3 παιδιων...νομιζω οτι πρεπει να σταματησετε τον παιδικό...το μωρο εχει καταταλαιπωρηθεί, έχει μπουχτησει στην αντιβιωση, στα σιρόπια και σε ό,τι άλλο φαρμακο υπαρχει. Εαν δουλευες, και δεν μπορουσες να κανεις διαφορετικα θα το καταλάβαινα. Τώρα όμως γιατί? Για να κανεις τις δουλειες του σπιτιού ή για να πηγαινεις στο σουπερ ή όπου αλλου?? Είναι ολα αυτα πιο σημαντικα απο την υγεια του παιδιου σου?? Ας μεινει λιγο πιο βρωμικο το σπιτι και λιγο αβαφτο το μαλλί, δεν τρεχει και τιποτα!!! Αρνουμαι να δεχτω οτι ολο αυτο γινεται για το "καλο" και την κοινωνικοποιηση της μικρης, γιατι τωρα πια εχει "ξεφυγει" το θεμα της αρρωστιας. Εγω αυτα εχω να σου πω, ως πιο μεγαλη, λιγο πιο εμπειρη και ελπιζω να καταλάβεις ότι ο,τι σου ειπα είναι απο ενδιαφερον για το κοριτσακι και μονο, και να παρεις μια σωστη αποφαση για το καλο του.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας κ από μένα....η αλήθεια είναι ότι κ εγώ προβληματίστικα με τη Θωμαίς σήμερα...όχι ως προς τα θέματα που έθεσε η Πολίνα αλλά ως προς το θέμα παιδιάτρου....θεωρώ ότι έχει πάρα πολλά φάρμακα η Θωμαίς κ γι΄'αυτό δεν τα αντιμετωπίζει ο οργανισμός της από μόνος του τα ψιλοκρυώματα! Η Ζωή ήταν 2 εβδομάδες άρρωστη κ σχεδόν με το ζόρι μας είπε για αντιβίωση η παιδίατρος αφού δεν μπορούσα να τη βλέπω να ταλαιπωρείται άλλο....κ της κουμπάρας μου τα παιδιά φέτος πρώτος χρόνος στο παιδικό είναι συνέχεια άρρωστα ζήτημα όμως είναι να πήραν 2 φορές αντιβίωση...θεωρώ απλά απαράδεκτο το γιατρό!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Συγνωμη για την παρεμβαση απλα θελω να σου πω οτι και ο μικρος μου ειχε 3 μερες πυρετο που εφτανε το 39,4 και δεν επεφτε παρα μονο με ντουζακια. τον ειδε ο παιδιατρος και δεν ειχε τιποτα μονο λιγο κοκκινο λαιμο οπως η μικρη σου,,ιωση ειναι μας ειπε δεν μας εδωσε αντιβιωση ουτε τιποτα αλλο και πραγματι περασε απο μονο του εκανε τον κυκλο του...

νομιζω οτι ο γιατρος σας εδωσε πολυ ευκολα αντιβιωση απο την στιγμη που δεν εχει ουτε ακροαστικα ουτε ωτιτιδα ή κατι αλλο..

και παλι συγνωμη για την παρεμβαση απλα ηθελα να σου το αναφερω..κριμα να ταλαιπωρειται η μικρουλα σου...περαστικα...

29znp3.png

ybBxp3.png

Καλημερα!Καλη βδομαδα σε ολες!!!!!Χρονια μας πολλα και για χθες!!!!

Ηρθα νωριτερα στη δουλεια σημερα,με εφερε ο πατερας μου.Η μικρη ευτυχως αποψε κοιμηθηκε μια χαρα αφου καταλαβα γυρω στις 12 οτι ζεσταινεται και πηγα και την ψιλοεγδυσα στον υπνο της, τη γυρισα μπρουμυτα και ξανακοιμηθηκε και τελικα ξυπνησαμε μαζι 8 παρα!!

Χθες περασαμε πολυ ωραια, ειχα την ιδεα το πρωι να παμε στο αλσος βεικου, ε ολο το γαλατσι εκει ηταν και πως να μην ηταν με τετοια μερα???Εγω κοριτσια που εχω μεγαλωσει στο τσιμεντο του κεντρου νιωθω πολυ τυχερη που εχω αυτη την οαση τοσο κοντα!Τρελαθηκε στην τσουληθρα,μαζευε λουλουδια (χαμομηλια-χαχαχα), ξεραθηκε το μεσημερι 2,5 ωριτσες και το απογευμα πηγαμε και στην παιδικη χαρα διπλα μας,χαμος γινοταν κι εκει!Μια χαρα περναω με το κοριτσακι μου και πολυ μ'αρεσει!!!!:lol::lol::lol:

Εν τω μεταξυ το τι δουλειες εχω κανει αυτο το σκ....2 φορες σιδερο,μαγειρεψα 2-3 φαγητα, τα χωσα στην καταψυξη να εχω και για τις υπηρεσιες του Κωστα....εβγαλα καλοκαιρινα,μαζεψα χειμωνιατικα...ενταξει με αυτα δεν εχω τελειωσει ακομα....ρε παιδια ολα μα ολα σχεδον ειναι εγκυμοσυνης,ελεος!Κανονικα ρουχα δεν εχω????:-(Και δεν εννοω εγκυμοσυνης κανονικα,απλα φαρδια που τα φορουσα στην εγκυμοσυνη...απο παντελονια δε....τιποτα!

Επισης ειμαι χαρουμενυη γιατι εχασα 2 κιλα ηδη, μπορει και παραπανω!!!

Α!Την Παρασκευη εχουμε παιδιατρο...τι θα του πω οταν αρχισει να με επηπληττει παλι για τα κιλα της τετας???οτι μολις ειδε τον ακακά (αρακά) προσπαθουσε να σκαρφαλωσει στην καρεκλα και εβαλε μονη της τη σαλιαρα να φαει???????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:το σαββατο εφαγε τοσο μοσχαρι με πουρε και φετα που ο κωστας στο τελος της πηρε το πιατο!!!:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

καλημερα μανουλες!!!!!!!!!!!

χρονια μας πολλα για χθες!!!!!!!!!!!!

εμεις χθες πηγαμε μια βολτα στην θαλασσα

αλλα ξεκινησαμε με καλο καιρο απο σερρες και φτανοντας στην περαμο ενας αερας ενα κακο.....

ειχε ο αντρας μου να περασει ενα καθρεπτη στο μπανιο μας κι εγω βρηκα ευκαιρια να κανω μια βολτα με τον μικρο

αλλα γυρισαμε πισω αρων αρων γιατι αρχισε να βρεχει:shock::shock:

μα τι γκαντεμια.......και ηθελα να τον αφησω να παιξει με την αμμο

αυτα

και τωρα παλι βρεχει.....

αυτο το καλοκαιρι ΠΟΤΕ θα ερθει?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Δημητρα μου

θα συμφωνησω κι εγω με την Πολα

η μικρη σου εχει παρει πολλες αντιβιωσεις...

ο Νικολας μου 6 μηνων ψηνοταν στον πυρετο για 5 μερες 40αρι χτυπουσε

οπως και φετος για 3 μερες

ομως κανενας γιατρος δεν μου ειπε να του δωσω αντιβιωση

και τον ειχα παει και στο νοσοκομειο οπου του κανανε ολες τι εξετασεις

και αφου δεν ειχε τιποτα μου ειπαν υπομονη θα περασει και περασε

στους 22 μηνες της ζωης του δεν εχει παρει ποτε αντιβιωση

και αφου δεν δουλευεις κρατα το κοριτσακι σου στο σπιτι να ηρεμησει λιγακι απο τον βηχα και τον πυρετο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...