Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαρια ευχαριστω αλλα θα μας παει ο Κωστας στη μητερα μου να αφησω και τη μικρη και θα με φερει ο Κωστας.:D:D:D(θα πιουμε καφεδαακι,θα πιουμε καφεδαακι!!!)

Κι εγω πολυ χαιρομαι Κατ!:P

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις λογω του οτι στην οικογενεια μας, ειχαμε γιαγια Ειρήνη, αλλα και ο Νίκος είχε γιαγιά Ειρήνη, καταλαβαίνετε οτι ειναι κατι σαν την Εθνική Εορτή της Οικογενειας. Αυτή και το 15Αυγουστο.

Εγω εχω την αδελφη μου και 3 ξαδελφες και ο Νικος την αδελφή του και 2 ξαδελφες...

.

οπωσ εμεισ του Α.Γεωργιου....

κορη,πεθερα,5 ξαδελφια εγω ,3 ο αντρασ μου και πολλοι πολλοι αλλοι!!!!αφου στην βαπτιση ακουγεσ ενα μονιμο <χρονια πολλα>...περα απο τισ υπολοιπεσ ευχεσ λογω πασχα κ βαπτισησ...

Ειρήνη Χιώτισα, θέλουμε διευκρινήσεις για την πεθερά!

...τωρα το ξαναδιαβασα....πριν οπωσ το διαβαζα νομιζα οτι εννοουσεσ περι πεθερασ-και τσακωμο εμενα+συξηξ την Μ.εβδομαδα....;)

παντωσ κ χτεσ που ηλθε,εγω την θεωρησα νορμαλ(για τα δικα τησ δεδομενα παντα...)κ παλι ολοι μου ελεγαν πωσ ειναι παντα ετσι αμιλητη κ αγελαστη!!!!!που να την δουν και στα κανονικα τησ...χα χα!!!

εν τω μεταξυ προσωπικα ειμαι ενασ ανθρωποσ που δεν φευγει το χαμογελο απτο προσωπο μου,η οικογενεια μου παλι συγχαροι ανθρωποι και ολη αυτη η ξυνιλα με ξενιζει οσο δεν φανταζεστε....παρολα αυτα την εχω συνηθησει με τα χρονια...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

το τι ασπρα εχω δε λεγεται, μεχρι ενας μαρτυρας μου το ειπε προχτες "καλε το μαλλι σου ειναι χαλια, πολλα ασπρα, γιατι δεν τα βαφεις?":rolleyes:

τι του λες τωρα?

λες του λεω αμα μπορουσα να μην τα εβαφα (ευγενεστατε ανθρωπε)?

Μα ποσο αγενης μπορει να ειναι καποιος????:shock::shock:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μα ποσο αγενης μπορει να ειναι καποιος????:shock::shock:

Οσο το αφεντικο μου μια ζωη μου λεει ποσο παχυνα....αλλα αυτος ειναι και ποντιος,δεν πιανεται για αγενεια,για χαζομαρα πιανεται....

Κι' εγω, κι' εγω!!!! Μακαρι να τα καταφερω!!!!:):)

Μαρια, εχω 2 πακετα φορμακια mothercare κοριτσιστικα κλειστα. Να σου τα δωσω???

Nαι αμέ, ευχαριστώ, είναι ροζ και δεν τα χρησιμοποίησες?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Οσο το αφεντικο μου μια ζωη μου λεει ποσο παχυνα....αλλα αυτος ειναι και ποντιος,δεν πιανεται για αγενεια,για χαζομαρα πιανεται....

Στραβος ειναι????:rolleyes::rolleyes:

Ποτε δεν εχω δωσει οριστικη απαντηση σε αυτην την ερωτηση, παντα διαπιστωνω οτι μπορει και ακομη πιο πολυ:tongue::tongue:

Ετσι ακριβως!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα! Ναι, τα ειχα στην ντουλαπα και τα ξεχασα!!! Μακαρι να πιασουν τοπο!!!

Μια χαρά θα τα φορέσει η μπουμπουκα μου! Είναι και η μάρκα μας. Από φορμάκια μόνο αυτά μ'αρέσουν!Εχουν ωραίο ύφασμα!

Πίνω coca cola τώρα πειράζει? Έτσι μου ρθε :confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μια χαρά θα τα φορέσει η μπουμπουκα μου! Είναι και η μάρκα μας. Από φορμάκια μόνο αυτά μ'αρέσουν!Εχουν ωραίο ύφασμα!

Πίνω coca cola τώρα πειράζει? Έτσι μου ρθε :confused:

Κι' εμένα!! Αχ πιες και για μενα, δεν κανει τωρα που θηλαζω...:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κι' εμένα!! Αχ πιες και για μενα, δεν κανει τωρα που θηλαζω...:rolleyes::rolleyes:

Γιατί εγώ κάνει να πιω?Αλλά τι να κάνω αφού τη ζήλεψα, ε δεν θα την πιω και όλη...τη μισή και λίγη για εσένα άντε!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

φατσακι φαινεται η κοιλιτσα?λογικα θα ξεχωριζει πια ε?

ευτυχωσ εμενα ποτε μα ποτε δεν μου αρεσε η κοκα κολα...!!!!!κ οποτε προσπαθησα να την δοκιμασω απο πεισμα προσ τον εαυτο μου ειχα αποτυχια...μην σασ πω τι εκανα...(μεσημεριατικα0

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...