Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια τελικα θα παμε οι τρεις μας λες για καφε αυριο?Βεβαια ειχε πει και η Κυριακη απο το αργος οτι ισως ερθει αλλα δε βλεπω ανταποκριση, και η αντριντιμ ειναι στο maybe,αντε ρε κοριτσια μαζευτειτε να πιουμε ενα καφεδακι!!!Εβγαλε και ηλιο...:):)

Ασχετο:σημερα λεω να φτιαξω τυροπιτακια κουρου που αρεσουν στην Παναγιωτα...μιαμ....

Ναι γιατί όχι, εγώ δεν έχω πρόβλημα.Ένα καφεδάκι με φίλες πολύ τον έχω πεθυμήσει! Τι λες?

Τυροπιτάκια?Μιαμ μιαμ...ευτυχώς που τώρα τρώω ένα τοστ...πάλι καλά!

Ναι μωρε, παμε αφου το κανονισαμε...μια χαρα θα περασουμε!!:D

εγω θελω να φαω τωρα αλλα δε με βλεπω για καμια ωρα ακομα,εχω πηξημο...και γουργουριζει σα τρελο το στομαχι....:-(

Μολις ειδα οτι η Κασσιανη ρωταει αφου ειμαστε οι τρεις μας να παμε Κολωνακι...(να φαμε και τιποτα..)τι λες?Πες εσυ,εγω δεν τρωει ετσι κι αλλιως!

Koριτσια μου καλησπερα!!!

Είμαι παρα πολυ στεναχωρημενη σημερα!!! Χθες πηγε ενας δικαστικος κλητηρας στο πατρικο μου και μου αφησε μια αγωγη για κοινοχρηστα που δεν πληρωνει μια νοικαρισσα που εχω, και ζηταει - βασει κανονισμου του κτιρίου - να τα πληρωσω εγω διπλά, δηλ περιπου 7.500 ευρώ!!! Κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!! Εχω μπλεξει και με μια ηλιθια δικηγορο, που λες και φοβαται να τους τριξει τα δοντια...ειναι δυσκολο να την παρακαμψω, αλλα αν χρειαστει θα το κανω...Εχουμε την Κασσιανη και εγω ασχολουμαι με την καθε βλαμμενη...Τελος παντων!!!

Κατα τ' αλλα καλά :tongue::tongue::tongue:, ο μικρος εχει μυξουλες, η καρολ ειναι απιστευτα ζωηρη και απαιτητικη και ο βαγγελης ειναι στην προεφηβεια...θελετε κατι αλλο????

Μαριαλένα να περάσετε σούπερ!!!:):):)

Αν πατε Κολωνακι, μπορεί, λεω, μπορεί να ερθω κι' εγω!!! Αλλα τη ριζα των ασπρων μαλλιων μου δεν θα τη σχολιασετε εεεεε???

Πολλα πολλα φιλια!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Πολ θα σε περιμένουμε πάντως! Φιλιά στα μπεμπόνια σου!!!και τα 3!

Όσο για τα άσπρα άσε, σε νιώθω, προχθές τα έβαψα και ξανάνιωσα...Α ρε πατέρα με την κληρονομηκότητα σου, δεν μου αφηνεις κανένα οικοπεδο τουλάχιστον, άσπρες τρίχες???:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πολ θα σε περιμένουμε πάντως! Φιλιά στα μπεμπόνια σου!!!και τα 3!

Όσο για τα άσπρα άσε, σε νιώθω, προχθές τα έβαψα και ξανάνιωσα...Α ρε πατέρα με την κληρονομηκότητα σου, δεν μου αφηνεις κανένα οικοπεδο τουλάχιστον, άσπρες τρίχες???:tongue:

Εμενα ο πατερας μου δεν εχει ασπρα...και ειναι 60!Ευτυχως πηρα τα μαλλια του!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:γι'αυτο εχω να τα βαψω απο το Νοεμβρη...ε του χρονου στη γιορτη μου παλι!

Βρε Πολινα αν θες να ερθεις και ειναι ο μπεμπακος το κυριως προβλημα παρτον μαζι σου!!!!!Θα χαρουμε πολυ να τον δουμε!!!!

Αφου θα παρει η μαρια την κατερινα με το τουτου και μπορει και η πωλα, ελατε κολωνακι, σαββατο απογευμα στις 6 παρα βρωμαει ο τοπος απο ελευθερες θεσεις παρκιν, αμα θελετε στηνομαι και στο δρομο και σας κραταω καμμια:D

Πωλινα οποτε θελεις τα λεμε για το προβλημα σου.

Μην φοβασαι παντως, δεν ειναι ετσι τα πραγματα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Εμενα ο πατερας μου δεν εχει ασπρα...και ειναι 60!Ευτυχως πηρα τα μαλλια του!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:γι'αυτο εχω να τα βαψω απο το Νοεμβρη...ε του χρονου στη γιορτη μου παλι!

Βρε Πολινα αν θες να ερθεις και ειναι ο μπεμπακος το κυριως προβλημα παρτον μαζι σου!!!!!Θα χαρουμε πολυ να τον δουμε!!!!

Κατ μου λεω να βγαλω γαλα και να τον ταισει ο μπαμπας του...ευχαριστως θα τον εφερνα, αλλα θελω να πιω ενα καφεδακι με την ησυχια μου...και δεν εχω τυψεις που το λεω...ειμαι κλεισμενη ενα μηνα μεσα (το οτι εχω βγει 2-3 φορες για ψωνια εδω κοντα, δεν το θεωρω εξοδο) και να τα πουμε χωρις παρεμβολες!!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

το τι ασπρα εχω δε λεγεται, μεχρι ενας μαρτυρας μου το ειπε προχτες "καλε το μαλλι σου ειναι χαλια, πολλα ασπρα, γιατι δεν τα βαφεις?":rolleyes:

τι του λες τωρα?

λες του λεω αμα μπορουσα να μην τα εβαφα (ευγενεστατε ανθρωπε)?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κατ μου λεω να βγαλω γαλα και να τον ταισει ο μπαμπας του...ευχαριστως θα τον εφερνα, αλλα θελω να πιω ενα καφεδακι με την ησυχια μου...και δεν εχω τυψεις που το λεω...ειμαι κλεισμενη ενα μηνα μεσα (το οτι εχω βγει 2-3 φορες για ψωνια εδω κοντα, δεν το θεωρω εξοδο) και να τα πουμε χωρις παρεμβολες!!!:rolleyes::rolleyes:

Συμφωνω και πιστευω οτι το χρειαζεσαι πολυ.

Το οτι με εδιωχνε ο αντρας μου να παω για καφε οταν ειχα νεογεννητα τα παιδια, μου εκανε κι εμενα πολυ καλο, αλλα και σ' εκεινα.

Και να σου πω ετσι "αντεξα" και το θηλασμο, εκανα τα διαλειμματα μου, αλλιως μπορει και να τον ειχα κοψει νωρις.

yey2p2.png BN4cp2.png

Αφου θα παρει η μαρια την κατερινα με το τουτου και μπορει και η πωλα, ελατε κολωνακι, σαββατο απογευμα στις 6 παρα βρωμαει ο τοπος απο ελευθερες θεσεις παρκιν, αμα θελετε στηνομαι και στο δρομο και σας κραταω καμμια:D

Πωλινα οποτε θελεις τα λεμε για το προβλημα σου.

Μην φοβασαι παντως, δεν ειναι ετσι τα πραγματα.

Εγω λεω να παω κατευθειαν στο παρκιν, αν δε βρω με τη μια...δεν εχω κανενα προβλημα!!!

Θα φερω αυριο την αγωγη, αν δε σε πειραζει, να της ριξεις μια ματια όποτε μπορεσεις. Η δικασιμος ειναι τον δεκεμβριο.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εγω λεω να παω κατευθειαν στο παρκιν, αν δε βρω με τη μια...δεν εχω κανενα προβλημα!!!

Θα φερω αυριο την αγωγη, αν δε σε πειραζει, να της ριξεις μια ματια όποτε μπορεσεις. Η δικασιμος ειναι τον δεκεμβριο.

Φυσικα και δεν με περιαζει, ουτε εχεις καμμια υποχρεωση να μου την αναθεσεις, τη γνωμη μου θα στην πω ουτως η αλλως.

Ειπαμε, η ομαδα νομικες συμβουλες παιρνει δωρεαν.

Εδω το κανω για τον καθε πικραμενο που τους λυπαμαι (και ακουω και τα ευχαριστω) σ' εσας δε θα πω?

Παντως ειχα πει κατι πολυ σημαντικο στον αντρα σου για τα ενοικια, που προφανως δεν ειχε φιλοτιμηθει να σας πει καποιος.

Τεσπα, ελα και τα λεμε αναλυτικα:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Θεσεις ελευθερες εχει πολλες τετοια ωρα και δωρεαν, εκτος αν εχει εξετασεις η ελληνοαμερικανικη.

Αν θελησεις παντως να το βαλεις σε παρκιν, ιπποκρατους και βαλτετσιου εχει κλειστο με 4 ευρω.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...