Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

επισης, οτι αφορα το ... ιδρωμα, καλο ειναι το γαλα να ειναι σε χαμηλη θερμοκρασια και οχι πολυ ζεστο... :)

βεβαια, καλο ειναι, καποια πραγματα που μας ανησυχουνε να τα αναφερουμε στον παιδιατρο :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξερω γω το σκεφτομαι...:rolleyes: Ενα μελομακαρονο μπορει να μην πειραξει, μια πιατελα ομως? :confused:

Λιζα εχουμε το ιδιο καρεκλακι φαγητου. :tongue:

ασε Ρουλακι μου... εχουμε γινει φανατικοι της σειρας...rain forest!!! :lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια την δική μου μπεμπα θα την ονομάσω μέλισσα....ακόμη έχω την γκρίνια της μέσα στα αυτιά μου να ζουζουνίζει..........πολύ γκρίνια.Καποια στιγμή και αφου μου τηλ η πεθερά μου και άναψα κόκκινο....την μάλωσα είπα ένα ''αμαν μωρε γκρινιάρα''αυτό έγινε 12 το πρωί και το θυμώταν μέχρι πριν απο λίγο....που κοιμήθηκε...

Μόνο αγκαλιά και να ειμαι όρθια αν καθήσω κλαίει...για να μαγειρέψω έκανα πάνω απο τρεις ώρες...Δεν έφαγε σχεδόν τίποτα απο την γκρίνια της.

Ευχομαι να είναι κάτι περαστικό και όχι κακές συνήθειες....

υπομονή με τις πεθερές κορίτσια εμένα είναι μακρυά....φροντίζει ομως....με νευριάζει και απο το τηλέφωνο!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Κι εμεις. :P

Καρεκλακι

HPIM1314.jpg

Γυμναστηριο

HPIM1303.jpg

Εχει κι αλλα η σειρα? :D

τα παντα εχει η σειρα!!!

και το ιδιο γυμναστηριο εχουμε!!!!!!!!!1 :lol::lol:

εμεις εχουμε και το γυρω γυρω παιχνιδι που στερεωνεται στην κουνια!!!

ειχε και ρηλαξ, αλλα δεν το ξεραμε!!!!

τωρα θα ψαξω να δω αν εχει κατι σε... παρκο!!!!

κατα τ΄αλλα... τα μωρα φταινε, οχι εμεις!!!!! :lol::-P

Νινι... ισως βγαζει κανα δοντακι!!!

Την ιδια ολοημερη γκρινια ειχαμε και εμεις πριν σκασει το πρωτο!!!!!!:)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα λες. Ριλαξ μου εκαναν δωρο αλλο της φισερ ενω το γυρω γυρω ειναι κι αυτο της φισερ αλλα οτι rain forest. Δεν πειραζει στο δευτερο. :tongue:

αντε... παμε να βρουμε κατι σε αντιστοιχο σε παρκο τωρα!!!! :D

και ας μαζευτουμε σιγα σιγα για κανα υπνο... γιατι με βλεπω αυριο, οχι τραπεζι να κανω, αλλα... κρεβατι!!!!!!!!:tongue::lol::lol:

ξανα μανα φιλακια σε ολες και τα μπεμπουλινια σας!!!!!!!!!!!! :D:D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα παντα εχει η σειρα!!!

και το ιδιο γυμναστηριο εχουμε!!!!!!!!!1 :lol::lol:

εμεις εχουμε και το γυρω γυρω παιχνιδι που στερεωνεται στην κουνια!!!

ειχε και ρηλαξ, αλλα δεν το ξεραμε!!!!

τωρα θα ψαξω να δω αν εχει κατι σε... παρκο!!!!

κατα τ΄αλλα... τα μωρα φταινε, οχι εμεις!!!!! :lol::-P

Νινι... ισως βγαζει κανα δοντακι!!!

Την ιδια ολοημερη γκρινια ειχαμε και εμεις πριν σκασει το πρωτο!!!!!!:)

Πόσες μερες θα κρατήσει...........:(:(:(??????

και εγώ αυτό φαντάστηκα γιατι έχει φαγούρα....και απο τα πολλα παιχνίδια που βάζει στο στόμα,τα ούλα της πονάνε περισσοτερο.

σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολυ καλή....σαν να μην έχω μωρό...και μου κακοφάνηκε πολύ..πήρα άδεια απο την δουλειά να έχω περισσοτερο χρόνο για την μπουμπουκα να παίξουμε...να την χαρώ....και κοιτα τώρα τι μας κάνει ενα δόντι.....

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Μολις εφαγα αλλα 3 μελομακαρονα...

Το θρασσος μου δεν περιγραφεται.

Θα βαλω μια φωτογραφια μου απεναντι μου να βλεπω πως ειμαι, μπας και συμμαζευτω:tongue:

Σ' εμάς τέλειωσαν οι κουραμπιέδες, μόλις έφτιαξα ξανά μία δόση. Καθώς κι ένα ταψί καρυδόπιτα.

Όσο για τα μελομακάρονα και γενικά τα γλυκά πρέπει να καταναλώνω έως και μισό κιλό ζάχαρη ημερησίως!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!! Η προεργασία για τα βραδινά μεζεδάκια τελείωσε και τώρα ετοιμάζομαι για μαγαζιά για τα τελευταία ψώνια για τις κάλτσες της μικρής και του καλού μου:P:p:p:p:p:p Το σπίτι μοσχομυρίζει, το δέντρο έχει από κάτω τα δώρα, ακούμε με τη μικρή Galaxy που έχει Χριστουγεννιάτικα όλη μέρα και τα κέφια μας είναι super:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ εγώ κορίτσια χαίρομαι πολύ αυτές τις μέρες και με τα τραπεζώματα και με τα πήγαινελα είμαι γεμάτη ενέργεια!!!! Και η μικρή το διασκεδάζει πάρα πολύ και έχει μια φατσούλα χαράς και ικανοποίησης άλλο πράγμα!!!!!

ΠΟλύ ωραία περιγραφή για τα Χριστούγεννα!

Καλημέρα κι από την πηγμένη! Λοιπόν, εμείς δεν έχουμε στολίσει ΑΚΟΜΑ!! Περιμένω μπας και ξυπνήσουν τα αγόρια και φιλοτιμηθεί το μεγάλο να κατεβάσει δέντρο και στολίδια από το πατάρι... Στο μεταξύ είχα καθαρίστρια χτες, συμμαζεύτηκε το σπίτι και σήμερα είναι πάλι βομβαρδισμένο :(

Ο δε Μπραντ ξύπναγε συνέχεια το βράδυ κι από τις 5 κι έκλαιγε συνέχεια όταν πηγαίναμε να τον αφήσουμε στο κρεββάτι. Τελικά τσακωνόμασταν ποιος θα τον πάρει για να κοιμηθεί ο άλλος. Επικράτησα (και καλά επειδή δουλεύω ενώ ο άντρας έχει άδεια από σήμερα) και το μωρό σταμάτησε μόνο όταν κατέβασε ένα μιλκομπούκαλο :mad:

Σας φιλώ, αν δεν σας ξαναπρολάβω καλά χριστούγεννα να κάνετε!

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι έτσι θα είναι από δω κι πέρα κι αφού δεν μπορούμε να το αποφύγουμε ας ψάχνουμε για τρόπους ώστε να το απολαμβάνουμε!

Καλημερα κοριτσια. :P

Να ρωτησω κατι χαζο? Κανει να φαω μελομακαρονα? Επειδη θηλαζω λογω του μελιου. :rolleyes: Μελι δεν εχω φαει ως τωρα.

Μέλι δεν κάνει απευθείας να φάει το μωρό, για το θηλασμό πρώτη φορά το ακούω.

Kορίτσια καλησπέρα Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά για όλους μας!!!

Ο μπεμπάκος μου έβγαλε δοντάκι σήμερα σημαδιακή μέρα δεν το περίμενα να πω την αλήθεια γιατί οι άλλοι έβγαλαν πολύ αργότερα το από γευμα λοιπόν έκλαιγε σπαρακτικά και γενικά εδώ και μερικά βράδια μου ήταν ανήσυχος και τσουπ το ανακάλυψα έσκασε μύτη το απόγευμα!!

Φιλιά σε όλες και τα μωρουλίνια σας!!!!

Με το καλό και τα υπόλοιπα!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

1837441jvxubjq5gt.gif

Εύχομαι σε όλη την παρέα μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,

να χαιρόμαστε τα αγγελούδια που τόσο περιμέναμε ολόκληρη την περσινή χρόνια για να μας σκορπίζουν μαζί με το κλάμα, τα ξενύχτια, την κούραση και την πιο αληθινή αίσθηση του πνεύματος των Χριστουγέννων, τότε που ένα μωράκι σαν τα δικό μας, ήλθε στη γη για να την αλλάξει μια για πάντα. Από τότε τίποτα δεν είναι ίδιο, κάθε χρονιά, κάθε Χριστούγεννα, κάθε γιορτή αποκτά νόημα κι ελπίδα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ελενη μου με καλυψες απολυτα! Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο!

Εγω στενοχωρηθηκα αποψε, γιατι ο Αντωνης εχασε τη βερα μου, την οποια ειχα βγαλει οταν επλαθα τη ζυμη για τα μπισκοτακια της Λιζας. Ψαξαμε παντου, ακομη και στα κλαδια του δεντρου...τιποτα.:-(

Εκανα ταμα στον Αγιο Φανουριο...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

1821125y8403nr3u2.gif

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...