Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Σε ποιόν? Είχα πάρει κι εγώ κάτι κουπόνια αν είναι να έρθουμε κι εμείς:)

Στο νεμο.Και να μην εχεις κουπονι δεν πειραζει, εχουμε εμεις αρκετα,το καθενα ειναι για 2 ατομα!

Ανδριαννα ηξερα που δουλευεις, κριμα που δεν πατε καλα,ελπιζω να μην κλεισετε, ενα κλεισετε παντως ελπιζω να μας προλαβετε να σας κλεισουμε την ταμειακη πριν κλεισουμε εμεις....σκατα τα πραματα κι εδω οπως καταλαβαινεις!

Απ'οτι ειδα μπορει να ερθεις και για καφε αυριο?Μακαρι, να γνωριστουμε κι απο κοντα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα

Βρε καλά είχα πει εγώ για τον καφέ από την αρχή 3 και ο κούκος θα είμαστε! Πρέπει να βρούμε τον κούκο τώρα :tongue: να μας συνοδέψει!

Μαριλένα να περάσεις πολύ πολύ καλά!!!:D Μια χαρά διήμερο χωρίς το παιδί, καλή ρομάτζάδα!

Δήμητρα μάλλον σε έχει επηρεάσει και η πρόσφατη επέμβαση που έκανες. Ε θα μπεις σε μια σειρά σύντομα, μην αγχώνεσαι. Το σπίτι πάντα δουλειές θα έχει, δεν φεύγουν οι ριμάδες.

Εγώ σκέφτομαι όταν ξεστρώσω τα χαλιά, να πάρω μια γυναίκα να μου κάνει τα χοντρά γιατί στην κατάστασή μου, αλλά και με τη δουλειά δεν μπορώ να τα κάνω, καταλαβαίνετε! Αν γίνουν αυτά, μετά θα τα κουτσοκάνω και μόνη μου τα καθημερινά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Στο νεμο.Και να μην εχεις κουπονι δεν πειραζει, εχουμε εμεις αρκετα,το καθενα ειναι για 2 ατομα!

Α κι εγώ θέλω να έρθω με το φατσάκι μου!Για Σάββατο πρωί είπατε? Είναι καλός παιδότοπος, έχετε ξαναπάει?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α κι εγώ θέλω να έρθω με το φατσάκι μου!Για Σάββατο πρωί είπατε? Είναι καλός παιδότοπος, έχετε ξαναπάει?

Ναι εχουμε ξαναπαει, μια χαρα ειναι,λιγο μικρος αλλα ηταν ολος δικος μας!Και με 5 ευρω το ατομο με καφε μαζι που βγαινει το κουπονι,σουπερ...ξεραθηκαν και τα μικρα εκεινη τη μερα απο το πολυ παιχνιδι!Και η κοπελα που ηταν εκει τα απασχολουσε μια χαρα!Πολυ καλη!Τωρα θα σε γελασω, η για σαββατο η για κυριακη εχουμε πει,δε θυμαμαι,θα κανονισουμε ομως μεχρι την αλλη βδομαδα!Νομιζω για σαββατο πρωι 14 του μηνος ειπαμε..

Αν είναι Σάββατο οκ :D, αλλά Κυριακή έχω μια βάφτιση πάλι :-(!

Σήμερα θα πάμε σε γενέθλια και της έχω περιγράψει πως θα σβήσει τα κεράκια το κοριτσάκι και τι τραγούδι θα πούμε και όλο γελάει το φατσόνι. Επίσης έχει ανοίξει η όρεξή της και όλο τρώει! Μα τι έχει πάθει. Εχθές στις 10:30 μου ζήταγε τοστ!:shock:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Αν είναι Σάββατο οκ :D, αλλά Κυριακή έχω μια βάφτιση πάλι :-(!

Σήμερα θα πάμε σε γενέθλια και της έχω περιγράψει πως θα σβήσει τα κεράκια το κοριτσάκι και τι τραγούδι θα πούμε και όλο γελάει το φατσόνι. Επίσης έχει ανοίξει η όρεξή της και όλο τρώει! Μα τι έχει πάθει. Εχθές στις 10:30 μου ζήταγε τοστ!:shock:

Το εννουσε?γιατι εμενα γαλα μου ζηταει συνεχεια αλλα δεν το θελει μολις το βλεπει...εμενα και το τοστ βαρεθηκε,χθες ολη μερα με γιουβαρλακια τη βγαλαμε.:confused::confused:και τυρι!την ειδε ο ανθρωπος που κοβει τα τυρια στο σουπερ μαρκετ και της εδσε μια φετα, τη χλαπακιασε σα λιμασμενο μεσα στο σουπερ....τι ντροπη!:-(:confused::D:D:tongue::tongue::tongue:

Το εννουσε?γιατι εμενα γαλα μου ζηταει συνεχεια αλλα δεν το θελει μολις το βλεπει...εμενα και το τοστ βαρεθηκε,χθες ολη μερα με γιουβαρλακια τη βγαλαμε.:confused::confused:και τυρι!την ειδε ο ανθρωπος που κοβει τα τυρια στο σουπερ μαρκετ και της εδσε μια φετα, τη χλαπακιασε σα λιμασμενο μεσα στο σουπερ....τι ντροπη!:-(:confused::D:D:tongue::tongue::tongue:

Έλα ρε σιγά την ντροπή! Μια χαρά στρουμπουλίτσα είναι:D για δάγκωμα! Κι εμάς μας δίνουν όταν πάμε! Μια χαρά το έφαγε το τοστ, μισό της έφτιαξα βέβαια και μετά δεν ήθελε γάλα η κυρία. Εμ όλη μέρα χλαπάκιασμα, τι να σου κάνει! Σήμερα έβαλα χέρι λίγο στη μάνα μου. Να της δίνει ότι θέλει από φαγητό, αλλά σοκολάτες, πατατάκια και άλλες βλακείες, κομμένα. Σιγά μη το τηρήσει :rolleyes: αλλά ας το έχει στο μυαλό της, όλο και κάτι θα της μειώσει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Έλα ρε σιγά την ντροπή! Μια χαρά στρουμπουλίτσα είναι:D για δάγκωμα! Κι εμάς μας δίνουν όταν πάμε! Μια χαρά το έφαγε το τοστ, μισό της έφτιαξα βέβαια και μετά δεν ήθελε γάλα η κυρία. Εμ όλη μέρα χλαπάκιασμα, τι να σου κάνει! Σήμερα έβαλα χέρι λίγο στη μάνα μου. Να της δίνει ότι θέλει από φαδητό, αλλά σοκολάτες, πατατάκια και άλλες βλακείες, κομμένα. Σιγά μη το τηρήσει :rolleyes: αλλά ας το έχει στο μυαλό της, όλο και κάτι θα της μειώσει!

Εγω τι να πω???Μια φορα της εδωσα ετσι για να δω αν θα το φαει ενα kinder αλλα δεν εδειξε και ιδιαιτερη ευχαριστηση...μα ουτε μπισκοτο, ουτε κεικ να μην τρωει αυτο το παιδι?Πατατακια βεβαια θελει αλλα δεν παιρνουμε οποτε δεν τα βλεπει και δε ζηταει..

Γμτ χαλασα τη διαιτα, πεινουσα πολυ και πεταχτηκα και πηρα κριτσινια...εχω φαει 3 μεχρι τωρα μηπως να πεταξω τα υπολοιπα???:-(

Καλημέρα

Βρε καλά είχα πει εγώ για τον καφέ από την αρχή 3 και ο κούκος θα είμαστε! Πρέπει να βρούμε τον κούκο τώρα :tongue: να μας συνοδέψει!

Μαριλένα να περάσεις πολύ πολύ καλά!!!:D Μια χαρά διήμερο χωρίς το παιδί, καλή ρομάτζάδα!

Δήμητρα μάλλον σε έχει επηρεάσει και η πρόσφατη επέμβαση που έκανες. Ε θα μπεις σε μια σειρά σύντομα, μην αγχώνεσαι. Το σπίτι πάντα δουλειές θα έχει, δεν φεύγουν οι ριμάδες.

Εγώ σκέφτομαι όταν ξεστρώσω τα χαλιά, να πάρω μια γυναίκα να μου κάνει τα χοντρά γιατί στην κατάστασή μου, αλλά και με τη δουλειά δεν μπορώ να τα κάνω, καταλαβαίνετε! Αν γίνουν αυτά, μετά θα τα κουτσοκάνω και μόνη μου τα καθημερινά!

Μαρία μπορεί να είναι και απο αυτό,δεν έχεις άδικο.Η αλήθεια είναι οτι απο μέρα σε μέρα περιμένω τ'αποτελέσματα και έχω αγχωθεί πολύ.Εχω και όλους τους άλλους που ρωτάνε που τους το είχα πει πότε θα βγούν και αν βγήκαν και όλο μου το θυμίζουν και το άγχος μεγαλώνει.Αλλά εντάξει,θα χαλαρώσω για να περάσουμε ενα ωραίο σκ μις και σήμερα δεν με πήραν ακόμα τηλέφωνο οπότε μάλλον απο βδομάδα θα έχω νέα ελπίζω.

SI5Yp3.png

Εγω τι να πω???Μια φορα της εδωσα ετσι για να δω αν θα το φαει ενα kinder αλλα δεν εδειξε και ιδιαιτερη ευχαριστηση...μα ουτε μπισκοτο, ουτε κεικ να μην τρωει αυτο το παιδι?Πατατακια βεβαια θελει αλλα δεν παιρνουμε οποτε δεν τα βλεπει και δε ζηταει..

Γμτ χαλασα τη διαιτα, πεινουσα πολυ και πεταχτηκα και πηρα κριτσινια...εχω φαει 3 μεχρι τωρα μηπως να πεταξω τα υπολοιπα???:-(

Καλό αυτό μπορεί να μην είναι γλακατζού!

Έλα ρε κριτσίνια είναι όχι γουρουνόπουλο!:tongue: Φάει 1-2 ακόμα και βάλτα σε συρτάρι. Τώρα που είπα γουρουνόπουλο, έφερε εχθές ο Αλέξης από Καλαμάτα και ήταν πολύ νόστιμο! Ξέρεις εκεί τα ψήνουν στο δρόμο, περνάς και ψωνίζεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα η άτιμη όταν πάμε στο ψιλικατζίδικο εδώ που πέρνουμε γάλα ξέρει που είναι τα δικά της Kider και πάει και πέρνει το κουτάκι,τα δίπλα kider δεν τα πειράζει.Πανέξυπνα είναι.Αλλά τώρα με τις ζέστες που έκανε δεν ήθελα να της δώσω σοκολάτα και γενικά δεν θέλω να της παίρνω σοκολάτες και μπιχλιμπίδια αλλά αφού το παίρνει μόνη της δεν μου αρέσει και δεν μου πάει να μην το πάρω.Της έδωσα ενα και μετά τα έκρυψα και δεν τα ζητάει.Ευτυχώς τα ξεχνάει προς το παρόν.

SI5Yp3.png

Καλό αυτό μπορεί να μην είναι γλακατζού!

Έλα ρε κριτσίνια είναι όχι γουρουνόπουλο!:tongue: Φάει 1-2 ακόμα και βάλτα σε συρτάρι. Τώρα που είπα γουρουνόπουλο, έφερε εχθές ο Αλέξης από Καλαμάτα και ήταν πολύ νόστιμο! Ξέρεις εκεί τα ψήνουν στο δρόμο, περνάς και ψωνίζεις!

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!Ενταξει δεν πτοουμαι!Ηδη εχω χασει 1,5-2 κιλα!μπαινει το παντελονι λιγο πιο ανετα!:D

Α,είδα σήμερα στο σούπερ οτι ο ολυμπος έβγαλε γιαουρτάκια αυτά με τα μπιλάκια απο πάνω που είναι βιολογικά σε φράουλα,μπανάνα,κεράσι και είναι 1+1 δώρο.Της πήρα ενα φράουλα μήπως της αρέσει.Η τα είχε βγάλει και δεν τα είχα προσέξει εγώ?

SI5Yp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ!!!!ελατε να σασ κερασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ δεν μπορεσα να μπω ,γιατι απο το πρωι ειχα επισκεψεισ!!!πολυ μαρεσει να ερχονται!ετοιμασα και κατι το βραδυ για τουσ υπολοιπουσ κ ευτυχωσ ηλθαν πολλα ατομα....γιατι αλιωσ θα το τσιμπισω παλι το κιλουδακι!!!!!χα χα!!!!!

αντριαννα μου εγω επαιρνα επαπιλουμενεσ...πανω -κατω ειναι αυτα που σου ειπε η αννα!!!οταν μπορεσω θα σου γραψω κι εγω....αλλα τωρα βιαζομαι γιατι οπου να ναι ερχεται ο αντρασ μου ,να φαει κ να ξαναφυγει για πυροσβεστικη...

Ειρηνακι τελος καλο ολα καλα ε???

η καημενουλα επεσε απο ψηλα..

δηλ η πεθερα ηταν χαμογελαστη στη βαπτιση?

και εκανες τον στολισμο μονη σου? μπραβο ρε θηριο!!!

τα εστησες κ πηγες να ετοιμαστεις?

και δεν φοβηθηκες μην χαλασουν μεχρι να ξεκινησει η βαπτιση???

βατραχακι δοξα τω θεω ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το στησιμο του στολισμου δεν μου χαλασε ,αν σκεφτεισ οτι και τα ανθοπωλεια πανε κ τα στηνουν πολυ νωριτερα!!!!απλα επειδη ειχε δυνατο αερα τισ γυαλεσ με τον ζελε κ τα λουλουδια τα αφησα στο κελι και λιγο πριν παει ο κοσμοσ,πηγε ο αδελφοσ μου κ τισ ακουμπησε εκει που του ειχα πει!!!;)

Eιρηνούλα τέλος καλό, όλα καλά!!! Να σου ζήσει και πάλι!! :D:D

Για όσες δεν το είδαν στο φεις, ο Βυρωνάκος πήρε 1160 γρ και 6,5 εκ σε ενα μήνα και είμαι πολυ χαρουμενη, αφου δεν πανε χαμενες οι προσπαθειες μου για αποκλειστικο θηλασμο. Κατα τ' αλλα, η Καρολ περασε μια ιωσουλα στο ποδι (μονο το Σαββατο εκανε πυρετο) και θα της βαζω ορο με οτριβιν και τομπρεξ για 5 ημερες. Α, και η γιατρος μου ειπε αν δεν παω γραφειο να μην τη στειλω παιδικο τον σεπτεμβριο. Απογοητευτηκα λιγο γιατι νομιζω οτι θα της κανει καλο να ειναι με παιδακια.

Κατα τ' αλλα καλα...το μωρο κοιμηθηκε 1 με 6.30 (φωτεινη αναλαμπη πιστευω, μη το δενω κιόλας) και εγω προσπαθω να οργανωσω το παρτακι των παιδιων και να κάνω και τις δηλωσεις!!! Ευτυχως που δοθηκε παραταση, χαχαχαχα!!!

σευχαριστω πολινακι!!!καλη αρχη με τα ωραρια σασ!!!!!!!!!!!!!ευχομαι παντα τετοια απο εδω κ περα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και χιλια μπραβο στην αξια μανουλα που με το μαμογαλα τησ εβαλε του βυρωνακου 1160!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν κατάλαβα, ήταν 2 φορές πιο μουτρωμένη δηλ τώρα;

οχι καλε ,ηταν πιο χαρουμενη(λογω ονοματοσ τησ) υποτιθεται...αυτο εννοουσα!!!!αλλα για να καταλαβεισ το<< χαρουμενη>>τησ πεθερασ εμοιαζε παλι ξυνισμενο.....γι αυτο κ με ρωτουσαν...!!χα χα!!

Ναι μια χαρά θα περάσουμε 2-2 σαν τους Χιώτες!:tongue: Σςςςςςςς μη μας ακούσει η Ειρήνη!

:tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes::tongue::cool::cool::cool:

μπαινω σε λιγο,αφου ταισω τεκνα κ συζηγο για να σχολιασω τα υπολοιπα....

φατσακι νομιζω κατι με ρωτησεσ για πεθερα....θα μπω να τα ξαναθυμηθω....

επισησ......απο τισ φωτο που βλεπω.....αντε το πολυ να μοιαζεισ για 30...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...