Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α ξέχασα να σας πω να γελάσετε!!! :tongue:Χθες πήγα στο ίκα να γραψω τις εξετάσεις της εγκυμοσύνης κ μαντέψτε τι δεν πήρα μαζί? Το βιβλιάριο του ίκα! Οπότε όπως πήγα έφυγα γιατί είχα κλείσει κ το τελευταίο ραντεβού κ έφευγε ο γιατρός κ μου πε να πάω πάλι σήμερα χωρίς ραντεβού! Ρεζίλι έγινα!:shock::roll::oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.Η μικρή σήμερα πήγε σχολείο.Δεν πήγαινε άλλο.Αν καθόταν και σήμερα σπίτι εγώ θα πήγαινα στο Δαφνί σίγουρα.Μετά τις τελευταίες μέρες και την απίστευτη κούραση που έχω περάσει δεν άντεχα ούτε λεπτό να την κρατήσω και σήμερα.Δεν ξέρω τι έχω πάθει τελευταία.Δεν ξέρω αν δεν είμαι εγώ καλά η ή μικρή πάντως έχω απίστευτα νεύρα και όλα μου φαίνονται βουνό.Εχω ενα σπίτι άστα να πάνε κι'εχθές πάλι με το ζόρι μαγείρεψα και μου είπε και ο άντρας μου οτι τα φασολάκια δεν είχανε γίνει και ήταν ωμά.Και του λέω που να προλάβω.Κι'αυτό που έκανα πολύ έκανα.Τελικά παραγγείλανε απ'έξω και φάγανε σουβλάκια και η μικρή έφαγε καλαμάκι κοτόπουλο με πίτα.Ευτυχώς που ήρθε λίγο νωρίς χθες ο μπαμπά της και μάζεψα λίγο το δωματιο μας γιατί κι'εκεί χαμός γινόταν.Σήμερα απο την ώρα που έφυγε πλακώθηκα στις δουλειές.Και τι δεν έκανα σε 11/2 ώρα.Τι πλυντήρια,τι κουζίνα καθάρισα,τι τα παιχνίδια απο το σαλόνι και πολλά άλλα και μου φαίνεται απίστευτο τι μπορεί να κάνει κανείς μέσα σε 11/2 ώρα χωρίς παιδί.Το καλό είναι οτι είναι απύρετη και δεν έχει και βήχα.Σήμερα ξύπνησε και χωρίς μύξες οπότε είναι τελείως καλά.Πίνω τον καφέ μου και σε λίγο πάω να πλακωθώ πάλι στις δουλειές.

Δήμητρα, αυτή θα είναι πλέον η πιο συνηθισμένη εικόνα οικονειακής ευτυχίας!

496527tpx6kfr25h.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Δήμητρα, αυτή θα είναι πλέον η πιο συνηθισμένη εικόνα οικονειακής ευτυχίας!

496527tpx6kfr25h.gif

Ax,βρε Ελένη μ'εκανες και γέλασα πρωί-πρωί.Εντάξει το ξέρω αλλά δεν είναι πάντα έστι με μένα.Κάνω τις δουλειές μου άνετα όταν πηγαίνει η μικρή σχολείο,αλλά τώρα ίσως επειδή έχουν μαζευτεί πολλά θόλωσα κι'εγώ και δεν ξέρω το πήρα πολύ στραβά το όλο θέμα γιατί δεν είχα κάτσει ούτε ενα λεπτό.Οταν κάνω τις δουλειές μου και έρχεται το μεσημεράκι η μικρή την απολαμβάνω γιατί κάνουμε καθόμαστε και παίζουμε και ασχολούμαι συνεχώς μαζί της.Οταν όμως μένει σπίτι κι'εχω κι'εγώ δουλειές να κάνω και εκείνη θέλει να παίξουμε τότε δεν μπορώ.Και το κακό είναι οτι δεν παίζει και λίγο μόνη της.Δεν είναι το παιδί που θα κάτσει να απασχοληθεί για ίγο έστω με κάποιο παιχνίδι και να πάιξει μόνη της.Θέλει να είναι κάποιος μαζί της.Ο ανιψιός μου ο μεγάλος 4 ετών ας πούμε τον θυμάμαι απο μικρό που έπαιζε και μόνος του.Ακόμα και τώρα,παίρνει τα παιχνίδια του και κάθεται τα φτιάχνει,τους μιλάει,παίζει χωρίς να ενοχλεί.Θα δεί τηλέοραση το dvd που θέλει γενικά θα ψυχαγωγηθεί και μόνος του.Εντάξει οχι πάντα γιατλι παιδάκι είναι και θα βαρεθεί κάποια στιγμή αλλά αυτό με τη δικια μου που είναι η ουρά μου όπου πάω και να κάνει όλο ζημιές δεν υπάρχει.

SI5Yp3.png

Καλημερα. Αποψε κοιμηθηκαμε 11-6...ξυπνησε νωρις νωρις το πουλακι μου να παει με το μπαμπα της στη δουλεια φαινεται....μη μου μιλατε μη μου μιλατε!!!!!!!!!Εχω νευρα!!!!

το μονο καλο ειναι οτι με αφησε και σιδερωνα μια ωρα χθες, δεν ξερω τι εχει παθει τελευταια,μονο οταν με βλεπει στην κουζινα εχει προβλημα...στα υπολοιπα καθεται και παιζει μονη της!

Βρε Αntridim, συγνωμη αλλα ειεπειδη ξερω που δουλευειες....εσενα ποιος θα σε απολυσει?????

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

επιτελους μια ωραια μερα!!!!

στις 11.30 εχω κουρεματακι!!!!

εχθες ο καλος μου ηρθε νωρις στο σπιτι αλλα δεν με πηγε πουθενα ουτε λιντλ ουτε να δουμε για καταψυκτη....πρεπει να παω μονη μου σημερα

ο πεθερος μου την δευτερα θα σφαξει ενα μοσχαρακι που εχει και καταλαβαινεται εεεε????? θα γινει χαμος!!! τελειο τρυφερο κρεατακι!!!

αφου ηταν εδω μπαμπας κ γιος πηραν τα εργαλεια του μπαμπα και διορθωναν κατι μερεμετια που ειχαμε στο σπιτι

ο μικρος ξετρελαθηκε

εγω σιδερωνα μεσα και ουτε ηρθε να με δει:shock::shock::shock:

που και που με φωναζε "μαμουλα!!!!"

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αννα εχω παρα πολλες αποδειξεις που δεν θα τις χρησιμοποιησω τελικα

τακτοποιημενες ανα μηνα και αθροισμενες

να τις πουλησω καπου ?

τις περνουν αραγε?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Δημητρα εχεις σκεφτει οτι το να πηγαινει καποιες φορες το παιδι σε παιδικο σταθμο ειναι χειροτερο οσον αφορα καποια θεματα?πχ εχει μαθει εκει ολη μερα οι κοπελες να ασχολουνται μαζι της χωρις να εχουν κατι αλλο να κανουν με αποτελεσμα οταν μενει ολη μερα μαζι σου σπιτι να ζηταει απλα τη ρουτινα της!!!Καποιον να ασχολειται αποκλειστικα μαζι της και φυσικα και παιδακια...

Προσωπικα θεωρω χλιδη την καθημερινοτητα σου , να μπορω να κατσω σπιτι ολη μερα και ολο το πρωι να κανω δουλειες με την ησυχια μου, να πιω κι εναν καφε σαν ανθρωπος χωρις να πρεπει να παρω 2 λεωφορεια να ερθω σε ενα γραφειο 7 χλμ μακρια, να μπορω να παω να ψωνισω κατι χωρις να εχω την παναγιωτα να με τραβαει να βγω απο το μαγαζι η να την τρεχω οπως χθες το απογευμα στο σουπερ και να στεκεται στην ουρα μια ωρα για ενα γαλα...αν και να πω την αληθεια, που πιστευω οτι ισχυει και για τις περισσοτερες εργαζομενες μαμαδες, ας ημουν σπιτι ολη μερα με το παιδι μου και καποιον τροπο θα εβρισκα να κανω και τις δουλειες...να τις κουτσοκανω που λεει κι η Αννα!

Καλημέρα κορίτσια!!!! Μπορώ να πω ότι μετά το χθεσινό 12ώρο τα έβαλα σε μια σειρά στο γραφείο και έτσι σήμερα ήρθα στην ώρα μου :P:p:p:p:p:p

Βέβαια το χθεσινό 12ωρο είχε και μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, η προϊσταμένη μου αποφάσισε να με στείλει το ΣΚ στη Μονεμβασιά σε αυτό www.kinsterna.gr που μας είχαν καλέσει ως γραφείο να μας εκπροσωπήσω κι έτσι άφησα το πρωί το γοργονίδιο και στις 17:00 θα πάρω τον καλό μου και φύγαμε τα δυό μας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Είμαι πολύ ενθουσιασμένη όπως καταλαβαίνεται!!!!!!! Στεναχωριέμαι μόνο που θα χάσω τον καφέ μας ρε γαμώτο αλλά καταλαβαίνετε ότι τέτοια ρομαντζάδα δεν τη χάνω με τίποτα!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Μπορώ να πω ότι μετά το χθεσινό 12ώρο τα έβαλα σε μια σειρά στο γραφείο και έτσι σήμερα ήρθα στην ώρα μου :P:p:p:p:p:p

Βέβαια το χθεσινό 12ωρο είχε και μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, η προϊσταμένη μου αποφάσισε να με στείλει το ΣΚ στη Μονεμβασιά σε αυτό www.kinsterna.gr που μας είχαν καλέσει ως γραφείο να μας εκπροσωπήσω κι έτσι άφησα το πρωί το γοργονίδιο και στις 17:00 θα πάρω τον καλό μου και φύγαμε τα δυό μας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Είμαι πολύ ενθουσιασμένη όπως καταλαβαίνεται!!!!!!! Στεναχωριέμαι μόνο που θα χάσω τον καφέ μας ρε γαμώτο αλλά καταλαβαίνετε ότι τέτοια ρομαντζάδα δεν τη χάνω με τίποτα!!!!!!

Οπως το βλεπω Μαριαλενα.....κι εγω εκει θα πηγαινα!!!Καλα να περασετε!:D

Διαφημίσεις

Εγω πρασίνισα από τη ζήλια μου! :lol::lol::lol: Καλά να περάσετε Μαριαλένα! ;)

27 κ σήμερα για να πετάξω!(παρηγοριέμαι κάπως) :tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ευχαριστώ κι εγώ αυτό σκέφτηκα ότι οι φίλες μου θα με καταλάβουν!!! Αν είναι κανονίζουμε κάτι και το άλλο ΣΚ είτε καφέ έιτε με τα πιτσιρίκια που έχουν καιρό να βρεθούνε:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ευχαριστώ κι εγώ αυτό σκέφτηκα ότι οι φίλες μου θα με καταλάβουν!!! Αν είναι κανονίζουμε κάτι και το άλλο ΣΚ είτε καφέ έιτε με τα πιτσιρίκια που έχουν καιρό να βρεθούνε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Την αλλη βδομαδα εχουμε πει για παιδοτοπο με την Αννα και τη Χριστινα!Εχουμε κουπονια,θα ρθειτε??

Την αλλη βδομαδα εχουμε πει για παιδοτοπο με την Αννα και τη Χριστινα!Εχουμε κουπονια,θα ρθειτε??

Σε ποιόν? Είχα πάρει κι εγώ κάτι κουπόνια αν είναι να έρθουμε κι εμείς:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια,τι κενετε?

Αννα,σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου,πραγματικα με βοηθησες.

Λοιπον,στην δουλειαν τα πραγματα δεν πανε καλα.δουλευω στην δουλεια του αντρα μου,εργοδοτης ειναι ο πεθερος μου,και ειμαι μια απο τις 2 υπαλληλους του μαγαζιου.ολοι οι υπολοιποι ειναι της οικογενειας και δεν πληρωνονται.Εγω ομως,εχω και το ικα μου,και μισθο και ολα κανονικα,το θεμα ειναι πως επειδη δεν εχει καθολου δουλεια,κοβουμε απο οπου μπορουμε.και επειδη δεν μπορω να απολυθω,θα το κοιταξουμε για τις αδειες για να γλυτωσουνε τα ενσυμα,οταν με το καλο τελειωσει και το 6μηνο,βλεπουμε πως θα πανε τα πραγματα.νταξει,θα χασω μερικα ενσυμα,αλλα τουλαχιστον κανουμε το καλυτερο και για τις 2 πλευρες.αφηστε,ετοιμαζομαστε και να κλεισουμε το 1 απο τα 2 μαγαζια και γενικα μπαχαλο.

Μαριλενα,τελεια ειναι εκει,ποσο ζηλευωωωωωω.

Κατα τα αλλα ολα καλα εσεις?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...