Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μολις τελειωσα μια σαλατα μαρουλι και 2 ολοκληρες φρυγανιες!Σπιτι ομως θα φαω 2 καλαμακια κοτοπουλο!!!!!:D:D:D

όχι ρε συ ...θα ξεσκιστείς στο φαγητό σήμερα :tongue: :tongue:

Α γι αυτό δεν μίλαγες τόση ώρα :tongue:

Τώρα τι γίνεται που πάλι θέλω κάτι να μασουλήσω...θα τη βγάλω με καμία τσίχλα μάλλον:shock:

Τελικά εμείς οι 4 θα πάμε για καφέ βλέπω...όχι ότι με πειράζει μια χαρά θα περάσουμε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι ρε συ ...θα ξεσκιστείς στο φαγητό σήμερα :tongue: :tongue:

Α γι αυτό δεν μίλαγες τόση ώρα :tongue:

Τώρα τι γίνεται που πάλι θέλω κάτι να μασουλήσω...θα τη βγάλω με καμία τσίχλα μάλλον:shock:

Εγω με καφε σκετο.....δε με νοιαζει ομως απο τη στιγμη που εχω ηδη αρχισει να χανω!:D

Τελικά εμείς οι 4 θα πάμε για καφέ βλέπω...όχι ότι με πειράζει μια χαρά θα περάσουμε!

Ναι μωρε αρκει να μη χαλασει ο καιρος οπως ειπαν (ο κωστας λεει θα φτιαξει απο το απογευμα...σσσσσσ κατι ξερει αυτος!) το πολυ πολυ καθομαστε μεσα!;)Δυο - δυο θα ειμαστε...2 γκαστρουλες, 2 οχι!χιχι (ασχετο!)

Ναι μωρε αρκει να μη χαλασει ο καιρος οπως ειπαν (ο κωστας λεει θα φτιαξει απο το απογευμα...σσσσσσ κατι ξερει αυτος!) το πολυ πολυ καθομαστε μεσα!;)Δυο - δυο θα ειμαστε...2 γκαστρουλες, 2 οχι!χιχι (ασχετο!)

Ήδη εδώ αρχίζει να βγαίνει δειλά ο ήλιος...σςςςςςςςς κάτι ξέρει, κάτι ξέρει!

Ναι μια χαρά θα περάσουμε 2-2 σαν τους Χιώτες!:tongue: Σςςςςςςς μη μας ακούσει η Ειρήνη! Και έχω να πιω καφέ στο μοναστηράκι ούτε και ξέρω από πότε! Παλιά πήγαινα συνέχεια σε κάποιο που είναι λίγο πιο δίπλα, το "δια ταυτα", θαμώνας είχα γίνει. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει πια! Και ξέρεις που αλλού θα είναι ωραία από εδώ και πέρα...στο Θησείο στον πεζόδρομο. Να κανονίσουμε τίποτα καμιά φορά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ήδη εδώ αρχίζει να βγαίνει δειλά ο ήλιος...σςςςςςςςς κάτι ξέρει, κάτι ξέρει!

Ναι μια χαρά θα περάσουμε 2-2 σαν τους Χιώτες!:tongue: Σςςςςςςς μη μας ακούσει η Ειρήνη! Και έχω να πιω καφέ στο μοναστηράκι ούτε και ξέρω από πότε! Παλιά πήγαινα συνέχεια σε κάποιο που είναι λίγο πιο δίπλα, το "δια ταυτα", θαμώνας είχα γίνει. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει πια! Και ξέρεις που αλλού θα είναι ωραία από εδώ και πέρα...στο Θησείο στον πεζόδρομο. Να κανονίσουμε τίποτα καμιά φορά!

Ναι και στο Θησειο!!!Αλλα μου τη δινει στις κατω καφετεριες , οι κραχτες περισσοτερο και οτι ειναι "κλεισμενες" δεν εχουν θεα μπροστα..Στις πανω πηγαινα παντα..αστεροσκοπειο, αθηνων πολιτεια κλπ...αχ τι θυμομαστε τωρα ε?Στο σταυλο δωσαμε το πρωτο φιλι με τον Κωστα 8/12/2000....σσσσσσσ:cool::cool::cool::cool:

Ναι και στο Θησειο!!!Αλλα μου τη δινει στις κατω καφετεριες , οι κραχτες περισσοτερο και οτι ειναι "κλεισμενες" δεν εχουν θεα μπροστα..Στις πανω πηγαινα παντα..αστεροσκοπειο, αθηνων πολιτεια κλπ...αχ τι θυμομαστε τωρα ε?Στο σταυλο δωσαμε το πρωτο φιλι με τον Κωστα 8/12/2000....σσσσσσσ:cool::cool::cool::cool:

Ααααχ ωραίες αναμνήσεις, μπορεί να είχαμε συναντηθεί αλλα δεν το ξέρουμε! Κι εμείς πηγαίναμε σταύλο αλλά πιο πολύ στο απέναντι στο αμπιμπάγειο, το οποίο έκλεισε γμτ. Μιλάω για την ίδια εποχή, από Σεπτέμβρη 2000 και μετά. Νομίζω ότι έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε :rolleyes::shock:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Ααααχ ωραίες αναμνήσεις, μπορεί να είχαμε συναντηθεί αλλα δεν το ξέρουμε! Κι εμείς πηγαίναμε σταύλο αλλά πιο πολύ στο απέναντι στο αμπιμπάγειο, το οποίο έκλεισε γμτ. Μιλάω για την ίδια εποχή, από Σεπτέμβρη 2000 και μετά. Νομίζω ότι έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε :rolleyes::shock:

Και περισσοτερα μη σου πω, παντου πηγαιναμε κυριως ομως φωκιωνος!Κλασικο στεκι!jojo συγκεκριμενα!την εχω χτισει αυτη την καφετερια....

Δε μπορει να βγει σημερα ο ηλιος να παμε μια καροτσαδα στα μαγαζια ρε γμτ???Μπας και ψωνισω τιποτα παλι....ενα πουκαμισο θελω κυριως,καρο αλλα ειμαι λιγο περιεργη στο καρο,αντε να βρω!

Α εμείς είχαμε πιάσει νότια, Γλυφάδα και γενικά παραλία πιο πολύ, ρομαντζάδες παιδί μου, you know και πολύ Πειραιά, πάλι θάλασσα, μαρίνα Ζέας, Καστέλλα και δεν συμμαζεύεται. Επίσης πολλά ταξίδια, διήμερα...ωχ καταφωνή, αυτός ειναι στο τηλ.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α εμείς είχαμε πιάσει νότια Γλυφάδα και γενικά παραλία πιο πολύ, ρομαντζάδες παιδί μου, you know και πολύ Πειραιά, πάλι θάλασσα, μαρίνα Ζέας, Καστέλλα και δεν συμμαζεύεται. Επίσης πολλά ταξίδια, διήμερα...ωχ καταφωνή, αυτός ειναι στο τηλ.

Καλα για ταξιδια δε μιλαω....εν τω μεταξυ επι χρονια στον πατερα μου ελεγα οτι παω 3ημερο με τη Δημητρα (φιλη απο τη σχολη)...οταν επαιξε βιντεακι στο γαμο με τις στιγμες μας,ξερετε που βαζεις φωτο απο παιδακι μεχρι την ωρα που παντρευεσαι και βγηκαν στη φορα φωτο απο τη μιση Ελλαδα με μενα και τον Κωστα, ο πατερας μου επαθε πλακα....μα που ζουν οι πατεραδες????Συγγνωμη μπαμπακα....:):):):tongue::tongue:

Είναι στο costa navarino και πήρε να μου πει πόσο τέλειο είναι...

ρε παιδί μου αυτό το ξέρω, πότε θα πάω είναι το θέμα :tongue:

Ναι σιγά μόνο στα όνειρά μου, το φθηνότερο δωμάτιο με θέα βουνό είναι 350 € η βραδιά.

Καλά δεν έχω τέτοια προβλήματα εγώ ευτυχώς, το μόνο που θέλω εγώ για διακοπές, είναι θάλασσα, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλα για ταξιδια δε μιλαω....εν τω μεταξυ επι χρονια στον πατερα μου ελεγα οτι παω 3ημερο με τη Δημητρα (φιλη απο τη σχολη)...οταν επαιξε βιντεακι στο γαμο με τις στιγμες μας,ξερετε που βαζεις φωτο απο παιδακι μεχρι την ωρα που παντρευεσαι και βγηκαν στη φορα φωτο απο τη μιση Ελλαδα με μενα και τον Κωστα, ο πατερας μου επαθε πλακα....μα που ζουν οι πατεραδες????Συγγνωμη μπαμπακα....:):):):tongue::tongue:

Άσε όλες τα ίδια κάναμε :oops:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

επιτελους σπιτακι μου...ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?

1ον.αν υποθεσουμε,οτι θελουν να με απολυσουν,και θελωκαι εγω,και ισχυριστουμε οτι δεν ξερουμε για την εγκυμοσυνη ακομα,θα μπορεσω να μπω ταμειο ανεργιας ή θα χουμε προβλημα?

εγω,αποτι διαβασα λιγο στο ιντερνετ,ακομα και αν δεν ειναι γνωστη η εγκυμοσυνη,η απολυση θεωρειται ακυρη και δεν ισχυει,ξερει καμμια σας?

2ον.για να παρω αδεια επαπειλουμενης εγκυμοσυνης,την οποια θα μου την γραψει ο ιδιωτης γιατρος μου,πρεπει να περασω απο καποια επιτροπη του ικα ετσι?ειναι ευκολο?δεν θυμαμαι ποια απο σας,αλλα μου φαινεται οτι καποια την ειχε παρει.και αν υποθεσουμε οτι την παιρνω,μπορω να παρω 6 μηνες και μετα την αδεια τοκετου κολλητα?

3ον.αποτι ξερω,οταν παιρνεις τετοια αδεια,ο εργοδοτης σου πληρωνει τα ενσημα για 1 μηνα.απο κει και μετα?και εγω πληρωνομαι απο το ικα,αλλα ειναι κανονικος μισθος?και το 6μηνο του οαεδ το δικαιουμαι μετα?

πολλες ερωτησεις το ξερω,αλλα ακρη σημερα δεν βρηκα

μεγαλο μπλεξιμο,παραιτηση δεν παιζει γιατι ετσι,δεν θα εχω καθολου εισοδημα.ξερει καμμια σας κατι για βοηθεια

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

επιτελους σπιτακι μου...ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?

1ον.αν υποθεσουμε,οτι θελουν να με απολυσουν,και θελωκαι εγω,και ισχυριστουμε οτι δεν ξερουμε για την εγκυμοσυνη ακομα,θα μπορεσω να μπω ταμειο ανεργιας ή θα χουμε προβλημα?Μπαίνεις ταμείο ανεργίας αλλά αν πέσεις σε κάποιον ψείρα υπάλληλο(ή από το ίκα ή από τον οαεδ) θα θεωρηθεί άκυρη η απόλυση κ θα πρεπει να επιστρέψεις τα χρήματα στον οαεδ!Κ πίστεψε με τα ψαχνουν πολύ τελευταία αφού σε εμένα πέρυσι που βγήκα ταμείο πληρώθηκα όλους τους μήνες κ στο τελευταίο είχαν κάνει ξανά έλεγχο κ λόγω του ότι είχε μπει από λάθος ημερομηνία πρόσληψης στον οαεδ πχ. 1/1 κ στο ίκα 15/1 κ βγαίναν λιγότερα τα ένσημα μου αρα λιγότερες μέρες ανεργίας κ μου κρατήσαν στο τέλος λεφτα!;)

εγω,αποτι διαβασα λιγο στο ιντερνετ,ακομα και αν δεν ειναι γνωστη η εγκυμοσυνη,η απολυση θεωρειται ακυρη και δεν ισχυει,ξερει καμμια σας?

2ον.για να παρω αδεια επαπειλουμενης εγκυμοσυνης,την οποια θα μου την γραψει ο ιδιωτης γιατρος μου,πρεπει να περασω απο καποια επιτροπη του ικα ετσι?ειναι ευκολο?δεν θυμαμαι ποια απο σας,αλλα μου φαινεται οτι καποια την ειχε παρει.και αν υποθεσουμε οτι την παιρνω,μπορω να παρω 6 μηνες και μετα την αδεια τοκετου κολλητα?Στη γράφει ιδιωτης γιατρός μετά το πρώτο 15νθημερο άδειας περνάς επιτροπή κ μετά νομίζω περνάς κάθε μήνα...δεν σε εξετάζουν δέχονται το χαρτί του γιατρού σου κ σου δίνουν την άδεια!Την άδεια κυοφορίας και λοχειας την παιρνεις κανονικά εφόσον συμπληρώνεις 200 ένσημα μέσα στα τελευταία 2 χρόνια από την πητ σου;)

3ον.αποτι ξερω,οταν παιρνεις τετοια αδεια,ο εργοδοτης σου πληρωνει τα ενσημα για 1 μηνα.απο κει και μετα?και εγω πληρωνομαι απο το ικα,αλλα ειναι κανονικος μισθος?και το 6μηνο του οαεδ το δικαιουμαι μετα?

πολλες ερωτησεις το ξερω,αλλα ακρη σημερα δεν βρηκα

μεγαλο μπλεξιμο,παραιτηση δεν παιζει γιατι ετσι,δεν θα εχω καθολου εισοδημα.ξερει καμμια σας κατι για βοηθεια

Σου πληρωνει εναν μηνα ασθένειας(κάποιο ποσό ο εργοδότης κάποιο ποσό το ίκα) αν δεν έχεις πάρει άλλη μέσα στο χρόνο....μετά πληρώνεσαι μόνο από το ίκα κάτι λιγότερο από ότι έπαιρνες στη δουλειά...το εξάμηνο του οαεδ επίσης το δικαιούσε κανονικά αν δικαιούσε την άδεια κυοφορίας!;)

Τι έχει συμβει στη δουλειά κ τα ρωτάς όλα αυτα???

Η Ζωή πήγε στη πεθερά μου στην Αυλίδα αφού η μάνα μου έχει αύριο γιατρό κ εγώ απίστευτη δουλειά! :-( Το χω μετανοιώσει κιόλας αλλά ελπίζω όλα να είναι καλά!

Θυμηθήκαν κ όλοι μαζί οι εργαζόμενοι μας σήμερα ότι βιάζονται να κάνουν δηλωσεις αλλα αποδείξεις κανείς δεν έχει μαζέψει κ θα πρέπει να το κάνω επιστήμη το θέμα κ να ψάχνω ακριβώς πόσες αποδείξεις θέλει ο καθένας κ να συμπληρώνω από 2-3 που μου έχουν φέρει κάμποσες! Φυσικά ούτε λόγος για να τις έχει κάποιος οργανωμένες τρελάθηκα να κάνω προσθέσεις σήμερα!:rolleyes: Αυτός ο μήνας προβλέπεται γενικά με πολύ τρέξιμο αφού πρέπει να κλείσω αρκετά θέματα στη δουλειά για να μη με παίρνουν 100 τηλ στις διακοπές!;)

Πάω να ξεραθώ τα λέμε ελπίζω αύριο αν δεν πέσω με τα μούτρα στη δουλειά!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Η μικρή σήμερα πήγε σχολείο.Δεν πήγαινε άλλο.Αν καθόταν και σήμερα σπίτι εγώ θα πήγαινα στο Δαφνί σίγουρα.Μετά τις τελευταίες μέρες και την απίστευτη κούραση που έχω περάσει δεν άντεχα ούτε λεπτό να την κρατήσω και σήμερα.Δεν ξέρω τι έχω πάθει τελευταία.Δεν ξέρω αν δεν είμαι εγώ καλά η ή μικρή πάντως έχω απίστευτα νεύρα και όλα μου φαίνονται βουνό.Εχω ενα σπίτι άστα να πάνε κι'εχθές πάλι με το ζόρι μαγείρεψα και μου είπε και ο άντρας μου οτι τα φασολάκια δεν είχανε γίνει και ήταν ωμά.Και του λέω που να προλάβω.Κι'αυτό που έκανα πολύ έκανα.Τελικά παραγγείλανε απ'έξω και φάγανε σουβλάκια και η μικρή έφαγε καλαμάκι κοτόπουλο με πίτα.Ευτυχώς που ήρθε λίγο νωρίς χθες ο μπαμπά της και μάζεψα λίγο το δωματιο μας γιατί κι'εκεί χαμός γινόταν.Σήμερα απο την ώρα που έφυγε πλακώθηκα στις δουλειές.Και τι δεν έκανα σε 11/2 ώρα.Τι πλυντήρια,τι κουζίνα καθάρισα,τι τα παιχνίδια απο το σαλόνι και πολλά άλλα και μου φαίνεται απίστευτο τι μπορεί να κάνει κανείς μέσα σε 11/2 ώρα χωρίς παιδί.Το καλό είναι οτι είναι απύρετη και δεν έχει και βήχα.Σήμερα ξύπνησε και χωρίς μύξες οπότε είναι τελείως καλά.Πίνω τον καφέ μου και σε λίγο πάω να πλακωθώ πάλι στις δουλειές.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πρωινές πρωινές βλέπω!

Δήμητρα άσε κ εγώ σκέφτομαι από χθες πως θα οργανωθώ να τελειώσω κάποιες δουλειές του σπιτιού σήμερα για να μπορέσω αύριο να είμαι άνετη γιατί θα πάμε το μεσημέρι να πάρουμε τη μικρή κ επί ευκαιρίας θα κάτσουμε κ εξω να φάμε κ να γυρίσουμε βραδάκι,ελπίζω μόνο να μας κάνει καλό καιρό!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...