Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ΜΜΜ, μαρια θελει σκεψη, αν προκειται να μην ησυχασεις μεχρι να γεννησεις καντην. Αν εισαι πιο χαλαρη απεφυγε το. Ποσο χρονων εισαι ρε Μαρια και πρεπει να κανεις αμνιο?

Για μικρουλα σε ειχα.

Ασχετο... Παντοφλακια της πηρες?

Η ηλικια ειναι μονο μια απο τις παραμετρους που αλλαζουν το αποτελεσμα, αν πχ δυο κοπελες εχουν ακριβως τις ιδιες μετρησεις και η μια ειναι 29, θα της βγει 1:30.000 και αν η αλλη ειναι 31 θα βγει 1:5000.

Κι εγω δεν ημουν ουτε σε ηλικια για αμνιο ουτε ειχα ιστορικο στην οικογενεια χρωμοσωμικης ανωμαλιας.

Οι πιθανοτητες να μου συμβει αυτο που μου συνεβη ηταν 1: 1000000...

Αλλα και αυτη η μια στο εκατομμυριο υπαρχει.

Ειναι τι μπορει να αντεξει ο καθενας...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μεγάλο το δίλημμα και έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω!

Γιώτα είμαι 34,5 για την ακρίβεια, δηλ.στο όριο.

Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ σκέφτομαι το ρίσκο της εξέτασης, για το μωρό όχι για εμένα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πριν λίγο μπήκα στη δουλειά! Είχα οαεδ για θέμα της δουλειάς κ ίκα παλι για φάρμακα της μάνας! Εχούμε θέματα με τη μαμά μου αφού χθες πρήστηκε κ το αριστερό της πόδι...ο πνευμονολόγος είναι έξαλλος με την γιατρό της στο Σωτηρία κ είμαι να σαλτάρω αφού δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ! :rolleyes: Αυριο πάντως θα πάνε στο Σωτηρία να τη δει κ η πνευμονολόγος κ παιθολόγος για την υπερταση κ τις αρρυθμίες που έχει στη καρδιά! Αιντε να δούμε...:rolleyes:

Πήγαμε χθες στο γιατρό είδαμε το σποράκι,όλα καλά είμαι υπερυχογραφικά 8 εβδομάδων 5 κ ημερών κοινώς σχεδόν καλύψαμε την εβδομάδα που είχαμε διαφορά κ δεν υπάρχει καμία ανησυχία! Τέλος του μήνα θα τα ξαναπούμε πριν φύγουμε για διακοπές θα κάνω παπ-α κ αυχενική στο ρέα να δούμε κ το μαιευτήριο κ ελπίζω να μου δείξει κ ότι είναι αγοράκι;)...χθες μου έφτιαξε τον φάκελο μου η μαία κ έπιασε μπλε φάκελο κ μου έβαλε τον υπέρυχο...κ της λέω τυχαίο το μπλε??? δεν νομίζω! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Επίσης μου είπαν να μην σκέφτομαι καν να βάλω τη μικρή παιδικό γιατί οι παιδικές ασθένειες μεταξύ αυτών κ η ερυθρά που δεν πρέπει να κολήσω έχουν έξαρση την άνοιξη! Ισχύει αυτό??? :rolleyes: Ξέχασα κ να του πω κ για το αίμα στο φλέμα βασικά γιατί νόμιζα μου είχε περάσει καθώς είχα μια βδομάδα να βγάλω...κ σήμερα τσουπ νατο πάλι....αν κ νομίζω ότι είναι από το λαιμό γιατί νοιώθω ενα γδάρσιμο...μια φίλη φαρμακοποιος μου είπε ότι μάλλον είναι φαρυγγίτιδα κ θα πρεπει να τη πάρω εντέλει την αντιβίωση αφού κρατάει τόσες μέρες...θα τον πάρω να τον ρωτήσω σήμερα τηλεφωνικά! ;)

καλε χρονια πολλα στις Ειρηνούλες μας!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Αννούλα μου, ολα καλα με το μωρακι λοιπον, το ιδιο ευχομαι και με τη μαμα σου.

Μαρακι εσενα ο μπαμπας σου πως ειναι?

Εγω πριν λιγο συνειδητοποιησα, οτι σαν σημερα πριν 3 χρονια ειχα μαθει για το πρωτο μας μωρακι οτι το χασαμε :-(

4Rnfp3.png

Γιώτα λυπάμαι για την απώλεια του 1ου μωρού σας! Προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι!

όσο για τον πατέρα μου, του έχει μείνει άλλη 1 χημειοθεραπεία την Δευτέρα. Εύχομαι να μη χρειαστεί άλλη σύντομα! Πιο πολύ του έχει στοιχίσει ότι δεν περπατάει, έχει απογοητευτεί και είναι μέσα στα νεύρα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ε γενικοτερα δεν το σκεφτομαι πια, απλα σαν ημερομηνια το θυμαμαι, ειναι κατι που σου μενει.

Οταν λες οτι ο μπαμπας σου δεν περπαταει, τι εννοεις? Πως μετακινείται μεσα στο σπιτι?

4Rnfp3.png

Ε γενικοτερα δεν το σκεφτομαι πια, απλα σαν ημερομηνια το θυμαμαι, ειναι κατι που σου μενει.

Οταν λες οτι ο μπαμπας σου δεν περπαταει, τι εννοεις? Πως μετακινείται μεσα στο σπιτι?

Μπράβο, άλλωστε ο Θεούλης σου χάρισε την Ιλιάνα σου!!!:D

Ο πατέρας μου είναι υποβασταζόμενος από τη μάνα μου και από ένα μπαστούνι, για να μετακινηθεί μέσα στο σπίτι! Όλη μέρα αυτό έχουμε, έλα να με πας τουαλέτα, έλα να με πας στην καρέκλα, στο κρεβάτι, οπουδήποτε...Τώρα το θέμα είναι πόσο μπορεί να αντεξει η μάνα μου. Έχει 2 μωρά να φροντίζει καθημερινά, τον πατέρα μου και την Άντα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο, άλλωστε ο Θεούλης σου χάρισε την Ιλιάνα σου!!!:D

Ο πατέρας μου είναι υποβασταζόμενος από τη μάνα μου και από ένα μπαστούνι, για να μετακινηθεί μέσα στο σπίτι! Όλη μέρα αυτό έχουμε, έλα να με πας τουαλέτα, έλα να με πας στην καρέκλα, στο κρεβάτι, οπουδήποτε...Τώρα το θέμα είναι πόσο μπορεί να αντεξει η μάνα μου. Έχει 2 μωρά να φροντίζει καθημερινά, τον πατέρα μου και την Άντα!

πω πω ρε Μαρια κουραγιο και στην μαμα σου

θελει πολυ δυναμη ολο αυτο

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...