Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια,

τι μερα κι αυτη η χθεσινή πάλι.

Κορίτσια δεν την παλεύω άλλο έχω έρθει στο γραφείο από τις 7:45 και πλέον βλέπω αστράκια από την κούραση...... Αυτή η βδομάδα με έχει τσακίσει. Ο δε μπόμπος τι κλωτσίδι μου ρίχνει δε λέγεται!!!!!

Πας κόντρά? Εγω ήρθα στις 05:00 στο γραφειο χτες!!!!!!!!!!!!

Καταρχήν να χαιρομαστε τις Ειρηνες μας. Να ειστε παντα καλα με τις οικογενειες σας.

Εμεις λογω του οτι στην οικογενεια μας, ειχαμε γιαγια Ειρήνη, αλλα και ο Νίκος είχε γιαγιά Ειρήνη, καταλαβαίνετε οτι ειναι κατι σαν την Εθνική Εορτή της Οικογενειας. Αυτή και το 15Αυγουστο.

Εγω εχω την αδελφη μου και 3 ξαδελφες και ο Νικος την αδελφή του και 2 ξαδελφες...

Πωλινακι μπραβο για το Βυρωνακο σου. Keep up the good work

Δημητρα Περαστικα στη Θωμαις.

Εμας η Ιλιανα με το καψιμο παει καλύτερα.

Ομως το πρωι μου ειπε η δασκαλα της στο σχολειο, οτι εχει ξαναζωηρεψει πολυ, ενω ειχε ηρεμησει πολυ τον τελευταιο καιρο. Μαλλον φαση ειναι μου λεει και θα περασει, ισως και μιμητισμος...

Κατα τα αλλα, σημερα το πρωι εκλεισα μια προσφορα απο το groupon

19€ για τρια λουσιματα - χτενισματα, εδω σε ενα κομμωτηριο στην αγια παρασκευη.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά στις Ειρήνες μας. Δεν πιστεύω να γιορτάζει καμία 10 Αυγούστου :confused:

Ειρήνη Χιώτισα, θέλουμε διευκρινήσεις για την πεθερά!

Κατερίνα περαστικά, να προσπαθείς να μη φιλάς το μωρό, ειδικά στο στόμα!

Ο μπαμπάς μας σήμερα δουλεύει στην Πύλο. Θα πάει και θα έρθει αυθημερόν.Κούρασηηηη

Εμείς με τη μικρή θα πάμε μετά σε μια γιορτή, για λίγο βέβαια εκεί στη γειτονιά μας και αύριο σε κάτι παιδικά γενέθλια. Όλο δώρα είμαστε και από λεφτά μηδέν :-(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κατερίνα περαστικά, να προσπαθείς να μη φιλάς το μωρό, ειδικά στο στόμα!

Στο στομα???:confused:Δεν τη φιλαω καλε στο στομα ποτε, τα μαγουλα ρουφαω αλλα θα προσπαθησω να μην το κανω!

Ρε παιδια , το εγραψα και στο face αλλα ενημερωθηκαν ολες για τη συναντηση?πχ δε βλεπω αντιδρασεις απο Ελένη, Εφη...

Στο στομα???:confused:Δεν τη φιλαω καλε στο στομα ποτε, τα μαγουλα ρουφαω αλλα θα προσπαθησω να μην το κανω!

Ρε παιδια , το εγραψα και στο face αλλα ενημερωθηκαν ολες για τη συναντηση?πχ δε βλεπω αντιδρασεις απο Ελένη, Εφη...

Σοβαρά μιλάς? Εμείς δίνουμε συνέχεια πεταχτά φιλάκια στο στόμα. Αυτό βέβαια το κάνουμε εγώ και ο μπαμπάς μόνο! Κι αυτή έτσι έχει μάθει να μας φιλάει και μετά γελάει και μας αγκαλιάζει. Επίσης μας βάζει τους δυο μας να φιλιόμαστε και μετά μας πέρνει αγκαλίτσα :D:mrgreen: και μας φιλάει κι αυτή εναλλάξ!

Αλήθεια η Ελένη που χάθηκε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αντε ρε Αννα, μπες περιμενουμε με αγωνια!

Εσυ τι εκανες στη δουλεια απο τις 5????:shock:Λυσε μου την απορια...

Ελα ντε, ουτε στη φαμπρικα να δουλευα. Ειχαμε ενα συνεδριο, που ξεκινουσε στις 7 το πρωι, και επρεπε να ειμαστε εδω για το catering που ηρθε να στήσει.

Ξεχασα να σου πω περαστικά...

Να σου πω εγώ που πάλι ήρθα 07:30 ότι και 05:00 να είχα έρθει πάλι δε θα προλάβαινα?!?!!?!

Περαστικά σου και σενα:tongue::tongue::tongue:

Ο μπαμπάς μας σήμερα δουλεύει στην Πύλο. Θα πάει και θα έρθει αυθημερόν.Κούρασηηηη

Costa Navarino να υποθεσω?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια με πήρε εχθές ο γιατρός και μου είπε ότι τα αποτελέσματα του Α TEST για την αμνιοπαρακέντηση, βγήκαν καλά δηλ. 1 πιθανότητα στις 4.600 περίπου. Μου είπε ότι ο ίδιος δεν κρίνει απαραίτητο να κάνω την αμνιο, αφού δεν είδε κάποια ανησυχητική ένδειξη, αλλά αν εγώ για δικούς μου λόγους θέλω, για να είμαι πιο ήσυχη, μπορώ να την κάνω ως την 19η εβδομάδα.

Πολίνα μήπως θυμάσαι την δική σου μέτρηση? Ειλικρινά είμαι σε δίλημμα! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βέβαια τα λόγια του με καθησύχασαν αρκετά, αλλά πάντα υπάρχει και το ''μήπως πρέπει να την κάνω?''

n8m8p2.png

X9drp2.png

ΜΜΜ, μαρια θελει σκεψη, αν προκειται να μην ησυχασεις μεχρι να γεννησεις καντην. Αν εισαι πιο χαλαρη απεφυγε το. Ποσο χρονων εισαι ρε Μαρια και πρεπει να κανεις αμνιο?

Για μικρουλα σε ειχα.

Ασχετο... Παντοφλακια της πηρες?

4Rnfp3.png

εγω σε κανα μισαωρο θα φαω αλλιως πειναω ολη μερα...σαλατα και χυλοπιτες με τυρακι!!!!!θα φαμε καλα σημερα!!!

επισης τα εχω παρει με το αφεντικο εδω...τοσα χρονια δε μας εχει παρει νες καφε ποτε,φερνουμε εμεις και με το νεο συναδελφο που πινει μια στο τοσο φερνω εγω...και ο καθε ασχετος που ερχεται και ζηταει νες πινει αυτον που πληρωνω εγω..δε με πειραζει να κερασω τον ανθρωπο αλλα ειμαι υποχρεωμενη ρε γμτ να πληρωνω εγω τον καφε που κερναει η εταιρει??????θα τον παρω σπιτι φευγοντας και θα φερνω κανα δυο φακελακια τη μερα!αιντε πια με τους εβραιους που εμπλεξα!

το τι γυφτοι υπαρχουνε...

εδω το κανουνε σε δικηγορικα γραφεια, τρομαρα τους, παιρνουν οι συνεργατες δικο τους καφε.

[ATTACH]1316[/ATTACH]

πήρα αυτό το παπουτσάκι, καλό?

καλο και ειναι και πολυ ανετο και πολυ σταθερο νομιζω.

Eιρηνούλα τέλος καλό, όλα καλά!!! Να σου ζήσει και πάλι!! :D:D

Α, και η γιατρος μου ειπε αν δεν παω γραφειο να μην τη στειλω παιδικο τον σεπτεμβριο. Απογοητευτηκα λιγο γιατι νομιζω οτι θα της κανει καλο να ειναι με παιδακια.

Μη δινεις και πολλη σημασια στο συγκεκριμενο, ολοι οι παιδιατροι, αν μπορουσαν θα ελεγαν να πηγαινουν τα παιδια κατευθειαν στο δημοτικο, ωστε να μην τους πρηζουν οι μαναδες στα τηλεφωνα για τις ιωσεις.

Και το "αστειο" ειναι οτι οσο πιο μεγαλο παει το παιδι σχολειο και αρχισει να ερχεται σε επαφη με παιδια, τοσο πιο ευαλωτο ειναι το ανοσοποιητικο του σε ασθενειες.

Στειλε το παιδακι σχολειο, θα ειναι σχεδον 2,5 χρονων, θελει παιδακια και οχι κλεισιμο στο σπιτι.

Κι εγω αν μπορουσα δε θα τα εστελνα πιο νωρις τα παιδια μου, αλλα μετα τα 2,5 οπωσδηποτε.

Κορίτσια με πήρε εχθές ο γιατρός και μου είπε ότι τα αποτελέσματα του Α TEST για την αμνιοπαρακέντηση, βγήκαν καλά δηλ. 1 πιθανότητα στις 4.600 περίπου. Μου είπε ότι ο ίδιος δεν κρίνει απαραίτητο να κάνω την αμνιο, αφού δεν είδε κάποια ανησυχητική ένδειξη, αλλά αν εγώ για δικούς μου λόγους θέλω, για να είμαι πιο ήσυχη, μπορώ να την κάνω ως την 19η εβδομάδα.

Πολίνα μήπως θυμάσαι την δική σου μέτρηση? Ειλικρινά είμαι σε δίλημμα! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βέβαια τα λόγια του με καθησύχασαν αρκετά, αλλά πάντα υπάρχει και το ''μήπως πρέπει να την κάνω?''

Και ¨1:30000 να ηταν η μετρηση σου, παλι θεωρητικα θα υπηρχε αυτη η μια πιθανοτητα.

Δε βγαζεις ακρη ετσι.

Εμενα το παιδι που ειχε προβλημα ηταν 1:2.500, μετρηση απολυτα φυσιολογικη μιας και ειχα περασει τα 30 (αρα αλλαζουν τα δεδομενα) και φυσικα κανενας γιατρος δε θεωρησε απαραιτητη την αμνιο.

Το ιδιο ποσοστο ειχε και η φιλη μου και το παιδακι της ειναι μια χαρα.

Αρα ειναι καθαρα επιλογη σου, αν θελεις να σιγουρευτεις ή προτιμας να μη ρισκαρεις μια αμνιο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...