Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πολυ ωραιο Μαρια, με γεια!Η πλατφορμα ειναι η μονη που με βολευει και μενα πολυ το καλοκαιρι!Πεφτω βεβαια κι απο κει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πολυ ψηλο ομως φαινεται βρε Μαρια.....και στην εγκυμοσυνη....εγω φορουσα και τακουνι βεβαια 9ποντο οταν ημουν 7-8 μηνων αλλα μονο σε γαμους και βαφτισια...

Ευχαριστώ Κατερίνα. Ναι είναι ψηλό, αλλά μη φανταστείς ότι θα το βάζω και κάθε μέρα, το πήρα γιατί μου άρεσε πολύ και ήταν και πολύ φθηνό, το πήρα από ένα πελάτη μας! Πάντως και τώρα πλατφόρμα φοράω, αλλά είναι πολύ μαλακή και βολική! Για τακούνι ούτε να το σκέφτομαι...δεν τα μπορώ, όπως λες κι εσύ άντε σε κανένα γάμο μόνο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικά σου, σε καταλαβαίνω, το παθαίνω συχνά! Πιες ένα ντεπον αν έχεις τώρα, βοηθάει. Εγώ έτσι έκανα την τελευταία φορά, αφού δεν έκανε να πάρω κάτι άλλο! Επίσης μπορείς να στήψεις λεμόνι και να πιεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

εγω σε κανα μισαωρο θα φαω αλλιως πειναω ολη μερα...σαλατα και χυλοπιτες με τυρακι!!!!!θα φαμε καλα σημερα!!!

επισης τα εχω παρει με το αφεντικο εδω...τοσα χρονια δε μας εχει παρει νες καφε ποτε,φερνουμε εμεις και με το νεο συναδελφο που πινει μια στο τοσο φερνω εγω...και ο καθε ασχετος που ερχεται και ζηταει νες πινει αυτον που πληρωνω εγω..δε με πειραζει να κερασω τον ανθρωπο αλλα ειμαι υποχρεωμενη ρε γμτ να πληρωνω εγω τον καφε που κερναει η εταιρει??????θα τον παρω σπιτι φευγοντας και θα φερνω κανα δυο φακελακια τη μερα!αιντε πια με τους εβραιους που εμπλεξα!

Ρε συ, πιο εβραίος απ'τον δικό μου δεν υπήρχε... Τι καφέ λες, που έφερνα κάνα τυροπιτάκι πχ και μου τα τσάκιζε κι αυτά!
[ATTACH]1316[/ATTACH]

πήρα αυτό το παπουτσάκι, καλό?

Μια χαρά είναι. Πάντως στη δική μου εγκυμοσύνη όλο αθλητικά φορούσα, είναι πιο μαλακά για τις φτέρνες.

WN6Op3.png

Ρε συ, πιο εβραίος απ'τον δικό μου δεν υπήρχε... Τι καφέ λες, που έφερνα κάνα τυροπιτάκι πχ και μου τα τσάκιζε κι αυτά!QUOTE]

Επισης, μου παιρνει και τους αναπτηρες...ενα μου πηρε χθες και τον εχασε,ζητουσε κι αλλον σημερα...

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν την παλεύω άλλο έχω έρθει στο γραφείο από τις 7:45 και πλέον βλέπω αστράκια από την κούραση...... Αυτή η βδομάδα με έχει τσακίσει. Ο δε μπόμπος τι κλωτσίδι μου ρίχνει δε λέγεται!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω παρα πολυ για τισ ευχεσ για την μικρη μου γεωργια!!!!να στε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω γινεται ενασ ψιλοχαμοσ....γι αυτο κ δεν μπορω να μπαινω συχνα.....αφηστε που στο δοματιο του η/υ εφυγε ο μαγικοσ κοσμοσ των τουλιων...κ τωρα εχουμε τον μαγικο κοσμο των δωρων!!!!!:tongue:

δημητρουλα να χαιρεστε την θωμαιτσα!!!!!!πολυχρονη κ παντα ευτυχισμενη κ γεματη υγεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννακι πολυχρονεσ και οι δυο Ζωεσ τησ ζωησ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τισ χαιρεσαι κ να τισ καμαρωνεισ παντα χαρουμενεσ κ υγιεστατεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φατσακι να χαιρεσαι την μανουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο η δευτερη φατσουλα!!!!!!!!!!!!!!!

φωτο απτην βαπτισουλα μασ ,αναμενωνται.....

και λιγα λογια που εχω να μπω ουτε ξερω απο ποτε ....

ηταν πολυ επεισοδειακη βαπτιση(μεχρι τουλαχιστον να παμε στην εκκλησια...)

να σασ πω οτι σαββατο μεσημερι κ ενω ταχτοποιουσα τα ρουχαλακια τουσ ωστε να τα εχω ετοιμα για την βαπτιση,το μωρο επεσε απο το καθησματακι φαγητου(το ψηλο εννοω...αυτο τησ chicco)ενω ηταν δεμμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μπορω να καταλαβω πωσ ξεπερασε τα δεσιματα και εσκασε κατω με το κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σοκ επαθα!!!!!!!!!!!!!σιγουρα εχασα 20 χρονια απο την ζωη μου...ευτυχωσ που το βουτηρο κανει θαυματα παντωσ κ ετσι δεν εκανε καρουμπαλο...απλα επειδη η μοκετα ηταν σε στυλ ψαθασ,εβγαλε στο κουτελακι τησ σαν τατουαζ τετραγωνακια...

το αποκορυφωμα ηταν οταν κ την ημερα τησ βαπτισησ ξανα επεσε απο το κρεβατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!τι να πω....ειναι υπερβολικα ζωηρη καθωσ φαινεται...!!!!μου το ειπε κ ο γιατροσ που την εξεταζε την προηγουμενη εβδομαδα ,οτι ειναι πολυ ζωηρη,αφου κοντεψε να του πεσει 3 φορεσ...στο κρεβατι ο αντρασ μου την ειχε ακουμπησει στην μεση για να ντυθει,μια ωρα πριν την βαπτιση κ σε δευτερολεπτα στριφογυρισε κ επεσε μεσα στα ματια του....

ειχα και ολη την ημερα του πασχα μια γαστρεντεριτιδα μεσα σε ολα......!!!!!!!!!!!

α κ μιση ωρα πριν την βαπτιση μασ ενημερωσε η νεοκωροσ οτι αρρωστησε ο παππασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!αλλο παλι.....ευτυχωσ προλαβε κ μπορεσε να ελθει αλλοσ πατερ....

κατα τα αλλα ολα πηγαν πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω ειχα παει απο το πρωι κ εστησα τισ γυαλεσ μου,τα τουλια,καβαλετα κτλ(πολυσ κοσμοσ με ρωτησε σε ποιο ανθοπωλειο εκανα αυτον τον ωραιο στολισμο!!!χαρηκα πολυ που μου πετυχαν...)

επισησ η μπουρμπουληθρα κ τωρα επισημωσ γεωργια-ελενη εκλαιγε απο την ωρα που φτασαμε στην εκκλησια μεχρι κ την βουτια!!!!!!!!!!!!!!!μετα σταματησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!νυσταζε πολυ αφου κ εκεινη αλλα κ η αδελφη τησ ,ηταν ξυπνεσ απο το πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(προφανωσ ενιωθαν την υπερενταση κ δεν κοιμοταν...τι να πω!)

στο τελοσ να σημειωσω οτι εκανε μπαμ καρα μπαμ η συμπεριφορα τησ πεθερασ σε συγκριση με την βαπτιση τησ αγγελικουλασ κ αυτο το προσεξαν πολλοι!!:cool:

αλλα παρολα αυτα,ανθρωποι που δεν την ηξεραν με ρωτουσαν τι εχει η πεθερα μου κ ειναι παντα ετσι μουτωμενη.....(τι να τουσ ελεγα τωρα???):cool::rolleyes::confused:

παντωσ ενταξει περα απο ολα οσα εγιναν πριν την βαπτιση(μεχρι και με τον αντωνη ,σκοτωθηκαμε μερεσ που ηταν.....ποια να ηταν παλι η αιτια,ε???),δοξα τω θεω την βαπτισαμε,εγινε χριστιανουλα κ επισημη γεωργια!!

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παλι σεντονι εγραψα....

DnfMp3.pngqTarp3.png

γεια σας κοριτσοπουλα!!!

εδω βρεχει με ηλιο.....ειναι τα χαζα του Μαη!!!

σημερα ο γιοκας μου με ειπε μανιουλα!!!!!!!!!!!!!!!!

ελιωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κουρεματακι εκλεισα κι εγω την Παρασκευη!!! επιτελου!!!!

χαλια ειναι τα μαλλια μου

3 δαχτυλα σιγουρα θελουν!!:confused::confused::confused:

επισης και το φρυδακι μου τακτοποιησα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα με τρελανει αυτο το παιδι, πηρε το σταθερο απο το σπιτι και με πηρε τηλ (ειχα μιλησει με τη μανα μου πριν λιγο,πατησε τα κουμπια και πηρε.)Και ελεγε η μανα μου ποιος ειναι, τι εκανες??Μαμα ελεγε αυτη και γελαγε σα χαζο!:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θεα η Τοτα!!!

ο Νικολας περνει το σταθερο και το τραβαει απο το καλωδιο σαν να ειναι αυτοκινητακι

τωρα το εχω κρυψει κατω απο το επιπλο την τν:cool::cool:

[ATTACH]1316[/ATTACH]

πήρα αυτό το παπουτσάκι, καλό?

ωραιο Μαρακι αλλα ψηλο???

Κορίτσια δεν την παλεύω άλλο έχω έρθει στο γραφείο από τις 7:45 και πλέον βλέπω αστράκια από την κούραση...... Αυτή η βδομάδα με έχει τσακίσει. Ο δε μπόμπος τι κλωτσίδι μου ρίχνει δε λέγεται!!!!!

Μαριλου χαλαρα..... στην κατασταση σου κανε και λιγο πισω στην δουλεια!!

ζωηρος ο μπεμπουλης!!!

εγω στην εγκυμοσυνη παρακαλουσα για μια κλωτσια του Νικολα

ολο κοιμοταν

μου τα κρατουσε ολα για εξω!!:P:p:p

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ειρηνακι τελος καλο ολα καλα ε???

η καημενουλα επεσε απο ψηλα..

δηλ η πεθερα ηταν χαμογελαστη στη βαπτιση?

και εκανες τον στολισμο μονη σου? μπραβο ρε θηριο!!!

τα εστησες κ πηγες να ετοιμαστεις?

και δεν φοβηθηκες μην χαλασουν μεχρι να ξεκινησει η βαπτιση???

τελικα τι φορεσες???

Αννουλα μου με το καλο να δεις το σπορακι σου!!!!! ολα καλα θα ειναι!!!

περιμενουμε νεα σου!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Eιρηνούλα τέλος καλό, όλα καλά!!! Να σου ζήσει και πάλι!! :D:D

Για όσες δεν το είδαν στο φεις, ο Βυρωνάκος πήρε 1160 γρ και 6,5 εκ σε ενα μήνα και είμαι πολυ χαρουμενη, αφου δεν πανε χαμενες οι προσπαθειες μου για αποκλειστικο θηλασμο. Κατα τ' αλλα, η Καρολ περασε μια ιωσουλα στο ποδι (μονο το Σαββατο εκανε πυρετο) και θα της βαζω ορο με οτριβιν και τομπρεξ για 5 ημερες. Α, και η γιατρος μου ειπε αν δεν παω γραφειο να μην τη στειλω παιδικο τον σεπτεμβριο. Απογοητευτηκα λιγο γιατι νομιζω οτι θα της κανει καλο να ειναι με παιδακια.

Κατα τ' αλλα καλα...το μωρο κοιμηθηκε 1 με 6.30 (φωτεινη αναλαμπη πιστευω, μη το δενω κιόλας) και εγω προσπαθω να οργανωσω το παρτακι των παιδιων και να κάνω και τις δηλωσεις!!! Ευτυχως που δοθηκε παραταση, χαχαχαχα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ο δε μπόμπος τι κλωτσίδι μου ρίχνει δε λέγεται!!!!!
Ωχ... θα χαστουκίζουμε την αδερφή του και θα την υπερασπίζεται αυτός; "Καλά ρε φιλαράκι, ένα αστειάκι κάναμεεεε"
στο τελοσ να σημειωσω οτι εκανε μπαμ καρα μπαμ η συμπεριφορα τησ πεθερασ σε συγκριση με την βαπτιση τησ αγγελικουλασ κ αυτο το προσεξαν πολλοι!!:cool:

αλλα παρολα αυτα,ανθρωποι που δεν την ηξεραν με ρωτουσαν τι εχει η πεθερα μου κ ειναι παντα ετσι μουτωμενη.....(τι να τουσ ελεγα τωρα???):cool::rolleyes::confused:

Δεν κατάλαβα, ήταν 2 φορές πιο μουτρωμένη δηλ τώρα;
σημερα ο γιοκας μου με ειπε μανιουλα!!!!!!!!!!!!!!!!

ελιωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα χαζομαμά! Εμένα με φωνάζει αγάπη, επειδή πολλές φορές όταν με φωνάζει μαμά, του απαντάω "έλα αγάπη;" και τώρα φωνάζει αμπάπηηηηηηηηηηη
Κατα τ' αλλα, η Καρολ περασε μια ιωσουλα στο ποδι (μονο το Σαββατο εκανε πυρετο) και θα της βαζω ορο με οτριβιν και τομπρεξ για 5 ημερες
Εντάξει, είμαι φορ δε κάρνιβαλς. Τόση ώρα προσπαθώ να καταλάβω τι ίωση μπορεί να πάθει το πόδι μουχαχαχαχαχαχα

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?

Ειρήνη μου να σας ζήσει και η κορούλα σας.Περιμένουμε φωτό απο τη βάπτιση.

Εμείς πάμε καλύτερα ΄με την μικρή,είναι απύρετη,λίγο βηχαλάκι ξεκίνησε χθες και το μεσημέρι δεν κοιμήθηκε καθόλου όσο κι'αν προσπάθησα γιατί ξαγρύπνησε στον ύπνο της 2 φορές και απο τον βήχα έκανε εμετό.Τελικώς την έβαλα κατά τις 7 το απόγευμα μια και καλή για ύπνο αφού πρώτα της έδωσα atarax μιας και είδα οτι το mucosolvan που της έδινα δεν έκανε τίποτα.Πιθανώς να είναι και αλεργικός ο βήχας.Ευτυχώς με αυτό σταμάτησε ο βήχας και όλο το βράδυ κοιμήθηκε μια χαρά και χωρίς να βήξει καθόλου.

Ελεγα να την πάω σήμερα σχολείο αλλά όταν σηκώθηκε την είδα που η μύτη της είχε κλείσει απο τις μύξες και τα μάτια της είχαν κλείσει επίσης απο τις τσίμπλες.Αρχισα τους ορούς πρωί-πρωί για να την καθαρίσω οπότε ούτε σήμερα πήγε σχολείο και όπως πάμε ούτε αύριο θα πάει,σιγά για μια μέρα τώρα,οπότε με βλέπω να περνάω άλλο ενα 4ημερο μούρλια.

Εσω κουραστεί πολύ αυτόν τον καιρό με την μικρή και δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί.Ολη μέρα φωνάζω,μη αυτό και μη το άλλο.Δεν ακούει τίποτα.Εγώ έχω να κάνω τόσες δούλειεςστο σπίτι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Απο τις διακοπές του Πάσχα ακόμα να τελειώσω το σίδερο που έχει γίνει ενα βουνό.Μόνο τα ρούχα της μικρής κατάφερα κι'εκανα.

Εντωμεταξύ κι'αυτός ο καιρός άλλο πράμα.Δεν λέει να φτιάξει,πως να μην αρρωστήσουν και τα παιδιά αφού κι'εγώ την έχω αρπάξει και είμαι μπουκωμένη.Μια ήλιο,μια κρύο.

Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την Δευτέρα να πάει σχολείο.Δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά.Εχω τόση κούραση που θέλω να κάτσω να ξεκουραστώ.

SI5Yp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!Χθες πηγα στο γιατρο, οξεια ρινοφαρυγγιτιδα, εγω παντως μια χαρα ειμαι,ουτε πυρετο, μονο λαιμος και αφτι πονανε...καλα που το ειχε γραψει στη συνταγη γιατι δε μου ειπε τι εχω,κουβεντα μου ειχε πιασει μιση ωρα για το Ηρακλειο...:confused:Ξεκινησα αντιβιωση pricefil , ελπιζω σε συνδυασμο με τα μαρουλια που τρωω αυτες τις μερες να μη με ταραξει το εντερο....και επισης ελπιζω να μην ειναι κολλητικο και κολλησει η μικρη, τωρα ειδικα που λιωνει στον υπνο τη νυχτα!Την αφηνω ξεσκεπαστη μονο με τον υπνοσακο και κοιμαται του καλου καιρου!Με το γαλα της εχω προβληματακια παλι αλλα της ειπα χθες το βραδυ την ιστορια γνωριμιας μου με τον πατερα της χθες και το ειπιε...:tongue:

Κατα τ' αλλα καλα...το μωρο κοιμηθηκε 1 με 6.30 (φωτεινη αναλαμπη πιστευω, μη το δενω κιόλας)

Μακαρι να το τηρησει και να ξεκινησει να κοιμαται να ξεκουραστεις λιγο κι εσυ!Δε θελω βεβαια να σε απογοητευσω (μιλαω τωρα εγω με ενα μωρο σε μια που εχει 3 αλλα...οκ θα το πω) η Παναγιωτα οταν σαραντησε και ειδικα απο το 2ο μηνα κοιμοταν σερι 7ωρο, την σηκωνα εγω τη νυχτα να τη θηλασω...αλλα αυτο κρατησε μονο ενα...εναμιση μηνα....:tongue::tongue:Γενικα ισχυει οτι στο 2ο μηνα τα μωρα κανουν τα μεγαλυτερα διαστηματα υπνου που μπορει να κανουν μεχρι ενος ετους..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...