Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαρια με βαζεις σε σκεψεις,μηπως να την παω κι εγω για κουρεμα?Θυμαμαι στον παιδοτοπο τις κοιτουσα και ειχαν το ιδιο μαλλακι!Ιδιο χρωμα,με μπουκλιτσες!!!:D:D:D:D:DΕχουν παραμακρυνει πισω της σδικιας μου αλλα το καλο ειναι οτι μακρυναν και τα πλαινα και αρχισαν να μπαινουν πισω απο το αφτι,να μη χρειαζονται πιασιμο συνεχεια...:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οι εξετάσεις θυρεοειδή είναι καλές, η χοριακή καλή το μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να αποφεύγω τα παιδιά:shock: Δεν έχω αντισώματα ερυθράς κ δεν την έχω περάσει...νομίζω μικρή είχα κάνει το εμβόλιο αλλά μου είπε η μικροβιολόγος συμβαίνει συχνά να εξασθενούν τα αντισώματα...κάποια στιγμή αργότερα αφού γεννήσω φυσικά καλό θα ήταν να κάνω κ το εμβόλιο! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Θα με τρελανει αυτο το παιδι, πηρε το σταθερο απο το σπιτι και με πηρε τηλ (ειχα μιλησει με τη μανα μου πριν λιγο,πατησε τα κουμπια και πηρε.)Και ελεγε η μανα μου ποιος ειναι, τι εκανες??Μαμα ελεγε αυτη και γελαγε σα χαζο!:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρια με βαζεις σε σκεψεις,μηπως να την παω κι εγω για κουρεμα?Θυμαμαι στον παιδοτοπο τις κοιτουσα και ειχαν το ιδιο μαλλακι!Ιδιο χρωμα,με μπουκλιτσες!!!:D:D:D:D:DΕχουν παραμακρυνει πισω της σδικιας μου αλλα το καλο ειναι οτι μακρυναν και τα πλαινα και αρχισαν να μπαινουν πισω απο το αφτι,να μη χρειαζονται πιασιμο συνεχεια...:rolleyes:

Nαι λίγο μωρέ της τα πήρε 1 πόντο ούτε καν φαίνεται ότι κοντύνα λίγο! Η δικιά σου έχει πιο πυκνά μαλλάκια, από χρώμα ναι ίδιο!:D

Οι εξετάσεις θυρεοειδή είναι καλές, η χοριακή καλή το μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να αποφεύγω τα παιδιά:shock: Δεν έχω αντισώματα ερυθράς κ δεν την έχω περάσει...νομίζω μικρή είχα κάνει το εμβόλιο αλλά μου είπε η μικροβιολόγος συμβαίνει συχνά να εξασθενούν τα αντισώματα...κάποια στιγμή αργότερα αφού γεννήσω φυσικά καλό θα ήταν να κάνω κ το εμβόλιο! :rolleyes:

Κι εγώ το ίδιο με την ερυθρά!

Θα με τρελανει αυτο το παιδι, πηρε το σταθερο απο το σπιτι και με πηρε τηλ (ειχα μιλησει με τη μανα μου πριν λιγο,πατησε τα κουμπια και πηρε.)Και ελεγε η μανα μου ποιος ειναι, τι εκανες??Μαμα ελεγε αυτη και γελαγε σα χαζο!:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλά όπου να ναι παίρνουν! Εμένα παίρνει τα ανήψια μου, τη μάνα μου...πλέον το κλειδώνω και κάνει ότι μιλάει στα ψέμματα:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία το ήξερες από τη πρώτη εγκυμοσύνη??? Εγώ όσο το σκέφτομαι τώρα συγχίζομαι γιατί....στη Ζωή όταν έκανα εξετάσεις είχε βγει αμφίβολο το αποτέλεσμα,το είδε κ ο γυναικολόγος του ίκα κ ο δικός μου κ δεν δώσαν σημασία...ε λέω δεν θα είναι κάτι....τώρα που έβγαζα τις παλιές εξετάσεις γιατί τις θέλει ο γυναικολόγος το είδα πάλι κ ρώτησα τη μικροβιολόγο κ μου λέει κακώς δεν σου είπαν να τη ξανακάνεις...κ της λέω ας κάνουμε μωρέ μια επαναληπτική να δούμε...κ να που δεν έχω αντισώματα κ δεν την έχω περάσει κ πρεπει να προσέχω....αλλά έπρεπε να το ψαχουλέψω εγώ το θέμα??? :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ναι το ήξερα, ο γιατρός μου κρατάει φάκελο με όλες μου τις εξετάσεις και σύγκρινει κάθε φορά που πάω! Είναι πολύ οργανωτικός, αλλά που να το ήξερα ότι αυτή τη φορά θα μείνω έγκυος φυσιολογικά, για να προλάβω να κάνω το εμβόλιο???:confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι το ήξερα, ο γιατρός μου κρατάει φάκελο με όλες μου τις εξετάσεις και σύγκρινει κάθε φορά που πάω! Είναι πολύ οργανωτικός, αλλά που να το ήξερα ότι αυτή τη φορά θα μείνω έγκυος φυσιολογικά, για να προλάβω να κάνω το εμβόλιο???:confused:

Ε έπρεπε να το κάνεις για να χει περάσει κ ένα διάστημα μέχρι να ξαναέμπαινες σε διαδικασία εξωσωματικής....παρεπιπτόντως το ερυθρας είναι μέσα στο mmr! :rolleyes: Εμένα ο δικός μου δεν κρατάει αρχείο...κ σκέφτομαι να αλλάξω κιόλας γιατί έχω ένα θέμα με κάποια πράγματα που μου είπαν....τώρα θα δω πως θα είναι σημερα κ θα εξαρτηθεί! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ναι το mmr η παιδίατρος δεν το έκανε στην Άντα, θα γεννήσω και μετά από καιρό θα γίνει! Μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά τα παιδια πρέπει να το κάνουν από 15μηνών και άνω, δεν έχει προθεσμίες αυτό!Και να είχε όμως δεν θα το έκανε με τίποτα τώρα... Η Ζωή το έχει κάνει ?

Τώρα για το γιατρό τι να σου πω,αν έχεις παράπονα πήγαινε σε άλλον! Εγώ ήμουν τυχερή σε αυτό το θέμα αλλά και στο θέμα της παιδιάτρου, είναι πολύ καλοί και οι δύο!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

εγω σε κανα μισαωρο θα φαω αλλιως πειναω ολη μερα...σαλατα και χυλοπιτες με τυρακι!!!!!θα φαμε καλα σημερα!!!

επισης τα εχω παρει με το αφεντικο εδω...τοσα χρονια δε μας εχει παρει νες καφε ποτε,φερνουμε εμεις και με το νεο συναδελφο που πινει μια στο τοσο φερνω εγω...και ο καθε ασχετος που ερχεται και ζηταει νες πινει αυτον που πληρωνω εγω..δε με πειραζει να κερασω τον ανθρωπο αλλα ειμαι υποχρεωμενη ρε γμτ να πληρωνω εγω τον καφε που κερναει η εταιρει??????θα τον παρω σπιτι φευγοντας και θα φερνω κανα δυο φακελακια τη μερα!αιντε πια με τους εβραιους που εμπλεξα!

Καλά φοβερός ο αφεντικός!!! Κι οι δικοί μου μη νομίζεις σπάγγοι είναι, πήρανε μια εσπρεσιέρα και τώρα μετράνε τους καφέδες που πίνουμε :shock::tongue:Καλά εγώ τώρα πίνω ελληνικό, αλλά πήγανε και πήρανε και την tassimo η οποία είναι για τα μπάζα (ε η πιο φθηνη). Καλύτερα να πιεις νερο παρα τον καφε που φτιάχνει :tongue:

Επίσης έχουμε κάνει μια αποθηκούλα με χαρτικά και απορρυπαντικά και με έχουν βάλει να μετράω πόσα κωλόχαρτα χαλάμε :tongue: Ρε τι τσιφούτιδες υπάρχουν!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πολυ ωραιο Μαρια, με γεια!Η πλατφορμα ειναι η μονη που με βολευει και μενα πολυ το καλοκαιρι!Πεφτω βεβαια κι απο κει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πολυ ψηλο ομως φαινεται βρε Μαρια.....και στην εγκυμοσυνη....εγω φορουσα και τακουνι βεβαια 9ποντο οταν ημουν 7-8 μηνων αλλα μονο σε γαμους και βαφτισια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...