Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Απο νουμερο??Το ιδιο με τα pampers παιρνετε???

Καλα το αμαζον οντως δε μου τα στελνει γμτ..

Ναι το 5 παίρνουμε και στα μεν και στα δε. Αν έχεις για τώρα, να σου φέρω 4-5 το Σάββατο να τις δοκιμάσεις και βλέπεις:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι το 5 παίρνουμε και στα μεν και στα δε. Αν έχεις για τώρα, να σου φέρω 4-5 το Σάββατο να τις δοκιμάσεις και βλέπεις:)

Εχω, πηρα χθες αυτα που παιρνω κανονικα και επισης εχω πανες βρακακια (που δε θελει να τα βλεπει και τα παιρνω πλεον μονο οταν βγαινουμε εξω, λιμπερο που κατουριομαστε (ολα οξω...) και pampers 5+ που τα τελειωνουμε γιατι μας ειναι μικρα...)τι να μου φερεις, 1ον φοραμε 6αρι:shock: και 2ον θα παω στα lidl σημερα γιατι μεχρι τις 7/5 εχει και στα pampers 5 ευρω εκπτωση οποτε κατι θα παρω...

Ποιες παιρνεις???Γιατι απο οτι ειδα εχει διαφορες στο lidl?Γενικα δεν ψωνιζω απο εκει και ειμαι λιγο ασχετη...

:rolleyes:

Μόλις έκλεισα ραντεβού το απόγευμα για ανταύγειες και κουρεματάκι της μικρής! Αχ τι καλά!!!Επιτέλους να διώξω τη γριά από πάνω μου :tongue:

:mrgreen::mrgreen: Καλα εγω εχω να βαψω τα μαλλια μου απο το Νοεμβρη...και βασικα αποφασισα να τα αφησω ετσι..μαλλον...αφου δετ τα βαφω καθε μηνα και γινονται χαλια ας βγει το φυσικο να ησυχασω..επεισης με την προοπτικη 2ης εγκυμοσυνης συντομα παλι αβαφτα θα μεινουν οποτε....

Καλα τη μικρη γιατι την κουρευεις???Μια χαρουλα ειναι τα μαλλακια της!

Ετοιμασίες για 2ο μωρό βλέπω...εύχομαι το συντομότερο Κατερίνα!!!:D

Την Άντα δεν θέλω καθόλου να την κουρέψω αλλά, δεν την έχω κουρέψει καθόλου από όταν γεννήθηκε και τα μαλλάκια της είναι όλο ουρές και μπερδεύονται πίσω , δεν μπορώ να της τα χτενίσω...οπότε θα τα πάρουμε 1ποντάκι μόνο, να στρογγυλέψουν και να φύγουν οι άκρες. Για να δούμε όμως θα κάτσει?:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα κοριτσια τι κάνετε?

Εγω ευτυχως πολύ καλύτερα σημερα. Ας ειναι καλα ο ωρυλα που πεταχτηκα χτες την ωρα του γραφειου και μου ειπε να κανω μια ενδομυική ενεση, που δεν θα επιβαρυνει καθολου αλλα θα με ανακουφισει πολυ. Και ειχε δικιο ο ανθρωπος. Σημερα ξεκινησα και αντιβιωση γιατι εχω αλλεργική ρινίτιδα τελικά και γι αυτο αισθανομουν τοσο χαλια την Κυριακή, γιατι ειχα μπουκωσει ξανα πολύ και ποναγε το κεφαλι μου.

Το αυτοκινητό μου ειναι ενταξει, μπαταρια ηθελε, οποτε τακτοποιηθηκε κι αυτο.

Βεβαια χτες ηταν μια μερα τελειως ασυντονιστη στο γραφειο.

Ηρθα στις 09:30 (ξεκιναω 08:30 κανονικά), έφυγα, πηγα στον ΩΡΥΛΑ, γυρισα, πηγα στο φαρμακειο να κανω ενεση, να παρω τα φαρμακα, να ανανεωσω το φαρμακειο μας και της Ιλιανας, και να παρω οτι μου ειπε η παιδιατρος για το εγκαυμα.

Συνεχισα, πηγα να παρω το αυτοκινητο.

Και ολα αυτα, μετα απο μια εβδομαδα απουσιας από το γραφείο όπου με περιμενε Η ΔΟΥΛΕΙΑ (δεν θελετε να σας πω ποσα mails βρήκα) και αισθανομουν και χαλιααααα.

Το απογευμα κρατησε ο Νικος την Ιλιάνα, γιατι ειχα και φρονιμητη πονεμενο απο την πεμπτη και πηγα και οδοντιατρο...

Ουφφφφ, κουραστηκα που τα εγραψα, πως τα εκανα ολα αυτα?

Κοριτσια εχει παρει καμια pampers απο το lidl???Ο τεχνικος που εχουμε για τους υπολογιστες εδω και εχει δυο παιδακια μου ειπε οτι ειναι καλυτερες και απο τα pampers και σκεφτομαι να τις δοκιμασω, θα εχουν λαστιχο στα πλαινα η τσαμπα θα τις παρω?Ψαχνομαι να παραγγειλω κι απο amazon παλι βεβαια...:rolleyes:

Εγω επαιρνα απο το lidl στην Ιλιανα από 2 μηνών εως και 10 περιπου. Μετα που πήγε σταθμο, επειδη δεν τα αλλαζουν ολη την ωρα εκει, γύρισα στα παμπερς. Εγω ειχα μεινει παρα πολυ ευχαριστημενη

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ εδώ (άκουσα πανέμορφη γκουχ- κι ήρθα). Πάλι για φαγητά λέτε;

Κας να μην το ξεχάσω (σας διάβαζα) κι εμένα τέτοιο πόλεμο μου έκαναν όταν ανακοίνωσα ότι θα ανοίξω δικό μου γραφείο. Αφού έφυγα, με παρακαλούσε το μπος να πηγαίνω παρτ τάιμ να βοηθάω :rolleyes:

Αυτο ειναι το αστειο χριστινα, οτι μετα υπολογιζουν στο οτι θα με παιρνουν τηλ και θα τρεχω να τους βοηθαω.

Απορω, η αλλη μετα απο 18 χρονια συνεργασιας και φιλιας, δε μου λεει ουτε καλημερα, με τι μουτρα υπολογιζει οτι θα με παιρνει τηλ να την ξελασπωνω??:rolleyes:

Ωραία ξεκινάμε...Βάλε Σάββατο απόγευμα κατά τις 6 και βλέπουμε...τι λέτε οι υπόλοιπες?Μπορείτε ή θέλετε Κυριακή

Μπορουμε!

Καλύτερα Σάββατο μωρέ. Και λέω αυτή τη φορά όσες κι αν είμαστε να μην την αλλάξουμε πάλι γιατί δε θα συναντηθούμε ποτέ!!!!

Η εννοια της καθιερωμενης συναντησης αυτη ειναι, αλλιως δε θα μπορουσαμε ποτε να συντονιστουμε τοσοι ανθρωποι.

Την ανοιξατε καλε?

yey2p2.png BN4cp2.png

Α να απαντησουμε και στο Βατραχι που ρωτησε για το φαρμακειο..

Δεν εχω κατι το ιδιαιτερο και εχω και καλλυντικα της μεσα απλα τα εχω πεταξει εκει σε μια τσαντα ολα να μην τα χανω και να την εχω και ετοιμη για ταξιδια κλπ

Εχω ορους για τη μυτη, κρεμα και σπρευ συγκαματος, γαζες, θερμομετρο, ιωδιο η betadine, hanzaplast, αντηλιακο:rolleyes:, κρεμα ενυδατικη (της βαζω το καλοκαιρι μετα τη θαλασσα), υποθετα dolal (σιροπια δεν πινουμε με τιποτα),το διαλυμμα για τις ρινιτιδες,συριγγα, αλοιφη για τα δοντια, αλοιφη για τσιμπιματα κουνουπιων, κρεμα για πριν το τσιμπιμα...:confused:, οινοπνευμα,αλοιφη για δερματιτιδες, βαζελινη....ε και αλλα θα εχω αλλα δεν τα θυμαμαι....γενικα οτι εχει χρειαστει αυτους τους 21 μηνες το εχω ριοξει εκει μεσα...κολλυρια, αλοιφη για τσιμπλες..οτι να ναι...

Κασσιανη την ανοιξαμε επιτελους!!!

Κατερινα

το pampers sto lidl τα εχουν μονο για το Σαββατο ετσι καταλαβα απο το φυλλαδιο

εγω πηρα και πανες λιντλ εμεινα ευχαριστημενη

τωρα για βραδυ του χω πανες βρακακι μαρκας λιντλ ν6 και γιατι βρακακι? γιατι απο τα αλλα το ν6 δεν εχει οποτε κι αν παω

θα σας τα πω κι αργοτερα ο μικρος δεν με αφηνει να γραψω

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κατερινα

το pampers sto lidl τα εχουν μονο για το Σαββατο ετσι καταλαβα απο το φυλλαδιο

εγω πηρα και πανες λιντλ εμεινα ευχαριστημενη

τωρα για βραδυ του χω πανες βρακακι μαρκας λιντλ ν6 και γιατι βρακακι? γιατι απο τα αλλα το ν6 δεν εχει οποτε κι αν παω

θα σας τα πω κι αργοτερα ο μικρος δεν με αφηνει να γραψω

Το φυλλαδιο που εχει στο ινετρνετ λεει απο 2 εως 7 μαιου..αλλα τελικα ειναι μονο για νουμερα 3,4,5...:-(

Διαφημίσεις

Κατ έχε υπόψην ότι κ κάποια κολλυρια κ οι αλοιφές για τα μάτια έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής(30 ημέρες από το άνοιγμα)!

Το ξερα οτι θα το πει καποια...καλε ετσι θυμαμαι ποια ειναι οταν τα ξαναχρειαστω!!!;);)

να πω επισης οτι οταν τον κανω μπανιο εχει το κακο συνηθειο να πινει νερο απο την μπανιερα του:shock::shock::shock:

αυτο ειναι το παιχνιδι του

οποτε κατουραει πολυ!!

ετσι πριν πεσω κι εγω για υπνο βλεπω την πανα του αν εχει φουσκωσει αρκετα του την αλλαζω στον υπνο του

δεν ξυπναει..

διαφορετικα θα ξυπνησει κατα τις 4 το πρωι μουσκεμα στα τσισα

με τα λιμπερο ειχα αυτο το θεμα μεσα σε 2 ωρες ηταν μουσκεμα απο τσισακια

επισης απαραδεκτα ειναι και τα βρακακια παμπερς νο6 και αμεσως γεμιζαν τσισακια..τζαμπα τα 18 ευρουλακια μου

και απο τα babylino εμεινα ευχαριστημενη αλλα δεν βγαζουν συχνα προσφορες οπως τα παμπερς..

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...