Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

μα τι ζεστη ειχε χθες???

δεν μπορουσε να την εχει την πρωτομαγια:confused::confused::confused::confused::confused:

Μμμμ τι είχατεεεε;

γλυκατζου τζου τζου!!!!

Για εξοχικό εννοείς ή μόνιμη κατοικία;

Χριστινακι για μονιμη κατοικια

εδω και καιρο σκεφτομαστε να γυρισουμε στο χωριο.....

και καποια στιγμη να χτισουμε κι ενα σπιτι (μονιμη κατοικια)

μαλιστα χθες ο πεθ μας ειπε για ενα οικοπεδο που πωλειται!!

κοριτσια στο φαρμακειο που λεγατε....τι εχετε μεσα???

εγω εχω τα βασικα

ντεπον ιοδιο??? τι αλλο να βαλω??

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!Σερνομαι...Ακουω μια φωνουλα κατα τις 5:30...μαμάαααααα....η φωνουλα ξανακοιμηθηκε μετα απο καμια ωρα και αφου την αλλαξα,εδωσα νερο,εκατσα κανα τεταρτο σκυμμενη πανω απο το κρεβατι να μου τραβαει τα μανικια....τωρα η εσκασε τη νυχτα η κρυωνε που την ειχα μονο με φανελακι μεσα απο τον υπνοσακο....ειχα κοιμηθει και αργα...12 γιατι εβλεπα το νησι και μετα ο Κωστας ακουγε αθλητικα και μ'ενοχλουσε....αλλα πως να εξηγησω ρε κοριτσια το οτι παντα εχω προαισθημα οτι θα ξενυχτησω αποψε και παντα βγαινει????

Βατραχακι ιδια μερα βαφτισαμε ε???Σημαδιακο αυτο!!Βρηκαμε τελικα γαμπρο μακεδονα και παοκτζη οπως τον θελει ο μπαμπας μας λες????

Επισης πρεπει να παραδεχτω οτι ειμαι πολυ χαρουμενη για τη συναντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:lol:

Καλημέρα όμορφες!

Τι θα γίνει με τον παλιόκαιρο επιτέλους???:confused:

Η Ζωή με τσάκισε χθες για να κοιμηθεί...έφαγα πολύ ξύλο...βασικά μισοκοιμόταν αλλά σα να μη βολευόταν σαν κάτι να της έφταιγε κ γυρναγε συνέχεια κ με κλώτσαγε όπου έβρισκε! :mad: Της φώναξα σε κάποια φάση κ από κει κ πέρα κοιμήθηκε! :shock:

Τα πρωινά δεν μου ξυπνάει κ συνήθως αργώ κ στη δουλειά κ περιμένω πότε θα μου τη πει το αφεντικό...σήμερα με έπαιρνε τηλ γιατί περιμενε ένας προμηθευτής να του κόψω ένα δελτίο επιστροφής! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κι'απο μένα.Και τελικά έγινε αυτό που φοβόμουν.Αρρώστησε η μικρή και αυτή τη φορά δεν είναι απο τον παιδικό αλλά απο τον καιρό.Τι να σου κάνει το παιδάκι μια κρύο μια ζέστη?Εχθές μου ήρθε απο το σχολείο αναψοκοκινισμένη αλλά νόμιζα πως ήταν απο την ζέστη που είχε και μέσα στο σχολικό λέω θα ζεστάθηκε.Της είχαν αλλάξει όλες τις μπλούζες μερικές τις είχε λερώσει απο φαγητό και μου ήρθε με μια άλλη μπλούζα απο άλλο παιδάκι,είχε λερ΄'ωσει και το νάνι της αλλά δεν κατάλαβα απο τι.Υπέθεσα απο φαγητό.Πήγαμε κολυμβητήριο κανονικά γιατί δεν είχε πυρετό και φαινόταν καλά.Λίγο πριν γυρίσουμε σπίτι με πήρε τηλέφωνο η συνοδός του σχολικού και μου είπε πως είχε ξεχάσει να μου δώσει ενα γράμμα που της είχαν δώσει για την μικρή που έλεγε οτι στον ύπνο της έβηχε έντονα το μεσημέρι και γι'αυτό είχε λερώσει και το νάνι της απο τον βήχα της ήρθε αναγούλα λίγο.Το βράδυ μόλις την έβαλα για ύπνο λίγο μετά την άκουγα που παραμίλαγε και ανέσαινε γρήγορα και τελικά μου εκανε ενα 38αρι.Σήμερα ε΄΄ιναι απύρετη προς το παρόν.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια,

Δήμητρα περαστικά σας και πάλι! Κρίμα μωρέ η καημενούλα η Θωμαϊτσα!

Κατερίνα έχουμε παντρολογήματα βλέπω :tongue:

Εχθές έφτασα σπίτι με τη μικρή το απόγευμα και πατάω για ασανσέρ, τίποτα...Ακούω από μέσα έναν της πολυκατοικίας είχε κλειστεί μέσα με το 2 μηνών κοριτσάκι του. Τον βγάλαμε με το ειδικό κλειδί και άντε μετά εγώ να ανέβω 3 πατώματα με τις σκάλες! Μου βγήκε η γλώσσα! Αυτό το είχα πάθει ξανά όταν γύρισα από το μαιευτήριο από καισαρική και ανέβηκα 4 ορόφους με τις σκάλες:rolleyes: Ο Αλέξης κόντεψε να σπάσει την πόρτα του ασανσέρ από τα νεύρα του τότε! Κουβαλούσε και την Άντα με το port bebe και με ζέστη 40βαθμούς!

Κι εγώ χαίρομαι που θα βρεθούμε το Σάββατο!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοριτσια εχει παρει καμια pampers απο το lidl???Ο τεχνικος που εχουμε για τους υπολογιστες εδω και εχει δυο παιδακια μου ειπε οτι ειναι καλυτερες και απο τα pampers και σκεφτομαι να τις δοκιμασω, θα εχουν λαστιχο στα πλαινα η τσαμπα θα τις παρω?Ψαχνομαι να παραγγειλω κι απο amazon παλι βεβαια...:rolleyes:

Κοριτσια εχει παρει καμια pampers απο το lidl???Ο τεχνικος που εχουμε για τους υπολογιστες εδω και εχει δυο παιδακια μου ειπε οτι ειναι καλυτερες και απο τα pampers και σκεφτομαι να τις δοκιμασω, θα εχουν λαστιχο στα πλαινα η τσαμπα θα τις παρω?Ψαχνομαι να παραγγειλω κι απο amazon παλι βεβαια...:rolleyes:

Το Amazon δε στέλνει πια Ελλάδα (μας πήραν χαμπάρι και παραπονέθηκαν από τα σούπερ μάρκετ φαίνεται γιατί χάσανε τις πωλήσεις) και έκτοτε εμείς της παίρνουμε από το Lidl, είμαι πολύ ευχαριστημένη δεν έχουν κανένα πρόβλημα:P:p:p:p Έχουν λαστιχάκι στο πλάι σαν τα pampers και έχουν 10? τα 48 κομμάτια.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Το Amazon δε στέλνει πια Ελλάδα (μας πήραν χαμπάρι και παραπονέθηκαν από τα σούπερ μάρκετ φαίνεται γιατί χάσανε τις πωλήσεις) και έκτοτε εμείς της παίρνουμε από το Lidl, είμαι πολύ ευχαριστημένη δεν έχουν κανένα πρόβλημα:P:p:p:p Έχουν λαστιχάκι στο πλάι σαν τα pampers και έχουν 10? τα 48 κομμάτια.

Μπραβο βρε Μαριαλενα,ευχαριστω!Θα παρω να τις δοκιμασω γιατι εχω απογοητευτει απο ολα τα αλλα,μονο με τα pampers σωζομαι αλλα χθες πληρωσαμε 34 περιπου πανες 19 ευρω...ελεος!!!Στο amazon εχω μπει αυτη τη στιγμη, ξερω οτι το εκοψαν για Ελλαδα αλλα μεχρι στιγμης τα εχω βαλει στο καλαθι μου κανονικα..τωρα δεν ξερω αν θα προχωρησει βεβαια...

Απο τιμη πως ειναι αυτες του lidl???

Όχι το ίδιο με τις pampers είναι σε όγκο δεν έχει διαφορά απλά θέλουν άλλαγμα λίγο νωρίτερα από ότι τα pampers.

Nννναι....τωρα...με αυτο που ειπες..τι να πω που μεσα σε μια ωρα εχει ενα κιλο κατουρο η δικια μου???Μα κατουριεται συνεχεια ρε κοριτσια...:confused:

Nννναι....τωρα...με αυτο που ειπες..τι να πω που μεσα σε μια ωρα εχει ενα κιλο κατουρο η δικια μου???Μα κατουριεται συνεχεια ρε κοριτσια...:confused:

Πάρε ένα πακέτο να δοκιμάσεις. Έχουν 10? οι 48:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...