Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα μανουλεσ!!!!!

ουφ καιρο εχω να μπω!!!και τωρα σασ διαβαζα περιπου μια ωρα!!

και του χρονου κοριτσια!!!οτι επιθειμειτε !!υγεια και χαρα σε εσασ ,τα μπεμπακια και στισ οικογενειεσ σασ!!!!

για θυμηθειτε που περσυ τετοιεσ μερεσ αλληλοευχομασταν η μια στην αλλη <και του χρονου να χουμε τα μπεμπακια μασ >και διαφορα τετοια.....

απιστευτο μου φαινεται...πωσ περναει ο καιροσ...

εγω λοιπον χαθηκα γιατι εκανα γερη γενικη σε οπλο το σπιτι και οχι μονο,γλυκα,ψωνια για διαφορεσ υποχρεωσεισ κτλ..

σημερα περιμενουμε και ενα γνωστο μασ ζευγαρι που θα κανει γιορτεσ εδω και θα τουσ φιλοξενησουμε(ετσι επρεπε να τα εχω ακομα πιο καθαρα...)

πολα πωσ παει ο βαγγελακοσ?ευχομαι σημερα να ειναι μια χαρα!!!!

κοριτσια τα λεμε...αν δεν ξαναμπω εωσ αυριο καλεσ γιορτεσ και καλα χριστουγεννα σε ολεσ σασ!!!!!!!!!

να περασετε ολεσ υπεροχα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια. :P

Να ρωτησω κατι χαζο? Κανει να φαω μελομακαρονα? Επειδη θηλαζω λογω του μελιου. :rolleyes: Μελι δεν εχω φαει ως τωρα.

ουτε εγω ετρωγα μελι, αλλα μελομακαρανο τα εχω τσακισει!!!!!!!!!!!!!!!;)

Ναι Ρουλάκι μην ανησυχείς κι εγώ θηλάζω αλλά.... τα έχω τσακίσει;) Δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι με το μέλι!!!!

Δευτερη δοδη τελειωνουμε με τη μανουλα μου χα χα!!! σε ξεπερασαμε?????

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

η κουκουλα ηταν στραβη απο την ωρα που το στησαμε 2 φορες μπηκε το αυτοκινητο και φυσικα δεν βγαλαμε την κουκουλα

απο δω και περα θα την βγαζω...

οταν κατεβαζεις την πλατη πεφτει η κουκουλα πισω σχεδον κατω?

Καλημέρα!!!Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά!!!!

Βατραχάκι μου,όχι δεν πέφτει η κουκούλα όταν κατεβάζω την πλάτη...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τέτοιο πρόβλημα η δικιά σου...μάλλον ήταν ελλατωματική απ'την αρχή...

Εγώ έκανα 2 φορές τραπέζι Χριστουγέννων σπίτι μας...κουράστηκα αλλά το ευχαριστήθηκα...Αύριο θα πάμε στην πεθερά μου το μεσημέρι για φαγητό...:(:(Δεν θέλω καθόλου αλλά τί να κάνω????Τα μοιράζουμε κάθε χρόνο....Βέβαια τα έχω πάρει χοντρά μαζί τους γιατί δεν έρχονται καθόλου να δουν την μικρή...έχουν τον ανηψιό του άντρα μου από κάτω και ασχολούνται μαζί του το πρωί και την δικιά μας μπορεί να κάνουν και 2 μήνες να την δουν και δεν έρχονται,περιμένουν πότε θα πάμε εμείς...γιατί??Η δικιά μας δεν είναι εγγονή τους???Η μαμά μου γιατί έρχεται κάθε βδομάδα και την βλέπει???Δεν περιμένει πότε θα πάω εγώ...με τί ψυχή θα πάω εκεί τώρα και θα χαμογελάω???Τέλος πάντων....

Χτες καταφέραμε με κόλπα και τεχνάσματα να φάμε 20 κουταλιές κρέμα!!!!Και σήμερα πάλι με τα ίδια κόλπα φάγαμε 6 κουταλιές μήλο!!!Είμαι πολύ χαρούμενη....:D:D

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!! Τι κάνετε???

Εμείς χτες κάναμε τα ψώνια μας, πήγαμε ZARA και Η&Μ, ξεπατωθήκαμε λίγο αλλά οκ...

Ρε κορίτσια τώρα τελευταία έχω προσέξει πως ο μπέμπης ιδρώνει πολύ... Όταν τον ταϊζω, εκεί που ακουμπάει το κεφαλάκι του στο χέρι μου ιδρώνει. Παλιά δεν είχε ούτε σταγόνα ιδρώτα... Και δεν τον ντύνω και βαριά... Ένα φορμάκι μόνο του βάζω. Επίσης, χτες που πήγαμε και στο σούπερ μάρκετ τον είχα στο καρότσι του με μια ζακετούλα και κάποια στιγμή που έκλαιγε και τον σήκωσα, όλο το κεφαλάκι του ήταν μούσκεμα. Τον βάλαμε στο κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς την ζακέτα και πάλι ίδρωσε... Λέτε να ανησυχήσω? Να πάρω τον γιατρό???

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Φιλενάδες τα φώτα σας!!!!

Παρατήρησα ότι η μικρή μου μετά το ταίσμα παρουσιάζει κόκκινα σημάδια γύρω από το στόμα σε μορφή εξανθήματος.....το παρατήρησα για πρώτη φορά προχτές που ήταν πολύ λίγο,χτες λίγο περισσότερο και σήμερα τρόμαξα πραγματικά γιατί γέμισε όλη η φατσούλα της...όλο αυτό συμβαίνει μετά από το απογευματινό τάισμα με κρέμα βανίλια-ρυζάλευρο και περνάει συνήθως μετά από μισή με μία ώρα....το πρωί που της έδωσα μήλο δεν έκανε τίποτα...δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στις κρέμες,στα κουταλάκια (έχω 2 σιλικόνης και 1 πλαστικό)...το γάλα που έχουν μέσα οι κρέμες είναι αγελαδινό?????Μήπως έχει αλλεργία σ'αυτό???Όποια γνωρίζει κάτι σχετικό please περιμένω απάντηση...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κοίτα εμένα τέτοια μικρά βγάζει μετά τα φρούτα καμιά φορά αλλά λίγα και σε 10 λεπτά μόλις της πλύνω τη μουρίτσα της, φεύγουνε. Παρατήρησέ το αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που υποχωρούν σε μισή ώρα, απλά έχει ευαίσθητο δερματάκι:P:p:p:p:p

Κορίτσια όλα έτοιμα, πάω να ντυθώ κι εγώ και μόλις ξυπνήσει η γοργονίτσα τη ντύνουμε ξωτικό και περιμένουμε τους φίλους μας για ρεβεγιόν!!!!

Καλά μας Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη για όλους, με τις οικογένειές μας και τα μπεμπάκια μας!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια καλησπέρα Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά για όλους μας!!!

Ο μπεμπάκος μου έβγαλε δοντάκι σήμερα σημαδιακή μέρα δεν το περίμενα να πω την αλήθεια γιατί οι άλλοι έβγαλαν πολύ αργότερα το από γευμα λοιπόν έκλαιγε σπαρακτικά και γενικά εδώ και μερικά βράδια μου ήταν ανήσυχος και τσουπ το ανακάλυψα έσκασε μύτη το απόγευμα!!

Φιλιά σε όλες και τα μωρουλίνια σας!!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Kορίτσια καλησπέρα Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά για όλους μας!!!

Ο μπεμπάκος μου έβγαλε δοντάκι σήμερα σημαδιακή μέρα δεν το περίμενα να πω την αλήθεια γιατί οι άλλοι έβγαλαν πολύ αργότερα το από γευμα λοιπόν έκλαιγε σπαρακτικά και γενικά εδώ και μερικά βράδια μου ήταν ανήσυχος και τσουπ το ανακάλυψα έσκασε μύτη το απόγευμα!!

Φιλιά σε όλες και τα μωρουλίνια σας!!!!

Σιδερενιο το δοντακι σας Μπετουλα μου!!!

Pola... που εισαι ??? Ολα καλα με το Βαγγελη ???

Εγω... παω να καταρρευσω!!

Φιλια πολλα σε ολες και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με Υγεια σε ολους μας!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλενάδες τα φώτα σας!!!!

Παρατήρησα ότι η μικρή μου μετά το ταίσμα παρουσιάζει κόκκινα σημάδια γύρω από το στόμα σε μορφή εξανθήματος.....το παρατήρησα για πρώτη φορά προχτές που ήταν πολύ λίγο,χτες λίγο περισσότερο και σήμερα τρόμαξα πραγματικά γιατί γέμισε όλη η φατσούλα της...όλο αυτό συμβαίνει μετά από το απογευματινό τάισμα με κρέμα βανίλια-ρυζάλευρο και περνάει συνήθως μετά από μισή με μία ώρα....το πρωί που της έδωσα μήλο δεν έκανε τίποτα...δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στις κρέμες,στα κουταλάκια (έχω 2 σιλικόνης και 1 πλαστικό)...το γάλα που έχουν μέσα οι κρέμες είναι αγελαδινό?????Μήπως έχει αλλεργία σ'αυτό???Όποια γνωρίζει κάτι σχετικό please περιμένω απάντηση...

Πολλες φορες δημιουργειτε εξανθημα, απο το... σκουπισμα μετα τις κρεμες!

Καλυτερα παντως, χρησιμοποιησε το κανονικο κουταλακι που τρωμε ολοι και οχι πλαστικο ή σιλικονουχο!

Παρατηρησα οτι οταν του εδινα και εγω με σιλικονη ή πλαστικο, κοκκινιζε γυρω απο το στομα ...

Απο τοτε που του δινω με το κανονικο το μεταλλικο, ολα καλα!!!

Επισης, ολα τα γαλατα που χρησιμοποιουντε για τις κρεμες, ειναι ειδικα τροποποιημενα γαλατα σε σκονη, οπως αυτα που χρησιμοποιουμε για το γαλα που τους δινουμε (οσες δε θηλαζουμε)...

Ομως συμβουλευοσου και τον παιδιατρο για παν ενδεχομενο!!!

Συνηθως η αλλεργια στην πρωτεινη του αγελαδινου γαλακτος, συνοδευεται απο κενωσεις με βλεννες και αιμα...

:)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!! Τι κάνετε???

Εμείς χτες κάναμε τα ψώνια μας, πήγαμε ZARA και Η&Μ, ξεπατωθήκαμε λίγο αλλά οκ...

Ρε κορίτσια τώρα τελευταία έχω προσέξει πως ο μπέμπης ιδρώνει πολύ... Όταν τον ταϊζω, εκεί που ακουμπάει το κεφαλάκι του στο χέρι μου ιδρώνει. Παλιά δεν είχε ούτε σταγόνα ιδρώτα... Και δεν τον ντύνω και βαριά... Ένα φορμάκι μόνο του βάζω. Επίσης, χτες που πήγαμε και στο σούπερ μάρκετ τον είχα στο καρότσι του με μια ζακετούλα και κάποια στιγμή που έκλαιγε και τον σήκωσα, όλο το κεφαλάκι του ήταν μούσκεμα. Τον βάλαμε στο κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς την ζακέτα και πάλι ίδρωσε... Λέτε να ανησυχήσω? Να πάρω τον γιατρό???

και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω με την δική μου εμείς όμως έχουμε και φυσηματάκια 2 οπότε τρόμαξα και ρώτησα την παιδίατρο μου είπε να το παρακολουθω και αν ιδρώνει πολυ να πάω πάλι στον παιδοκαρδιολόγο.

Δεν ιδρώνει όμως πάντα και δεν ξέρω τι να κάνω....τυχαίνει να ιδρώσει με τα ίδια ρούχα μεσα στο σπίτι και το καλοριφέρ στην ίδια θερμοκρασία και αλλες φορές..τίποτα.

Να ανησυχείς μόνο αν έχει φύσημα αλλιώς είναι απλά θέμα θερμοκρασίας..

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...