Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ακόμη δεν έχει κανονιστεί τίποτα απ' ότι είδα. Κατάσκοπε Κατερίνα δε μας ενημερώνεις?!?!?!?

Τι να ενημερωσω καλε???Εγω απο τοτε που με κανατε admin πως το λενε στο γκρουπ και τα σκατωσα με τον παιδοτοπο βγηκα...μπες εσυ που εισαι ακομα και κανονισε για το σαββατο στις 6 κατα θησειο μερια!!!Αντε μπραβο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλένα από ανταύγειες που λες, ποιας εταιρίας βαφή χρησιμοποιεί η κομμώτριά σου? Είναι φυτική ή κανονική επέιδή δεν ακουμπάει στη ρίζα? Λέω να πάω αυτές τις μέρες κι εγώ, γιατί δεν την παλεύω άλλο!

Στην Αλεξάνδρα δεν τα είχα βάψει καθόλου και δεν ξέρω.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Είναι κανονική χωρίς αμμωνία και οξυζενέ απλά γιατί δεν ακουμπάει καθόλου δέρμα. Αλλιώς ο γιατρός μου είπε από κανονικές μόνο Apivita ή ΚΟΡΡΕ που μετά από αυτό που είχε πάθει η Κασσιανή δεν την πλησιάζω....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Χαλια η τονοσαλατα κοριτσια...ειχα κοψει ενα μαρουλι και ενα τονο κονσερβα...χαλια...αισχος!θα την παρω να μου αλλαξει τη διαιτα!Να μου βαλει χωριατικη με φετα!:tongue::tongue:

και μπολικη ριγανη φυσικα!!!

Γι αυτό χάθηκες τόση ώρα, έτρωγες?

Κι εγώ ντομάτα -αγγουράκι έτρωγα πριν με 2 παξιμαδάκια και τώρα έχω στο μυαλό μου πατατάκια η χοντρή! Το κακό ξέρεις πιο είναι ότι θα είμαι εδώ για άλλες 2 ώρες και δεν ξέρω πως θα περάσουν για να μην υποκύψω στον πειρασμό! Όλο βλακείες θέλω να τρώω :-(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγω απο τις βλακειες παχυνα...οι μεριδες μου απο κανονικο φαγητο ειναι ισα με της Παναγιωτας.....Εσυ ομως αν πεινας πρεπει να τρως απλα να προσεχεις τι τρως!Και εννοειται μακρια απο πατατακια...(ε μια φορα το μηνα συγχωρειται!!χιχιιχι)

Διαφημίσεις

Ξέρεις τι γίνεται? Δεν οργανώνομαι καλά από το πρωί που φεύγω από το σπίτι. Παίρνω μαζί μου κανένα κουλουράκι και τη σαλάτα. Δεν χορταίνω όμως με αυτά. Τι άλλο να πάρω, δεν μου κατεβαίνει καμιά ιδέα ρε γμτ. Γενικώς έχω χάσει τη σειρά μου και στο σπίτι. Αυτή οι 2μήνες της ναυτίας με απορυθμίσανε νομίζω. Θέλω σήμερα να κάνω μια γενική στο σπίτι άλλα έχω τα εξής 2 προβλήματα...1ον δεν έχω που να αφήσω το παιδί και 2ον νιώθω κούραση :rolleyes: Επίσης πρέπει να πάω super market... Φυσικά ένα απόγευμα δεν φτάνει για όλα αυτά!

Πρέπει να μπω στο ρυθμό μου πάλι σιγά σιγά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Χαλια η τονοσαλατα κοριτσια...ειχα κοψει ενα μαρουλι και ενα τονο κονσερβα...χαλια...αισχος!θα την παρω να μου αλλαξει τη διαιτα!Να μου βαλει χωριατικη με φετα!:tongue::tongue:

και μπολικη ριγανη φυσικα!!!

Eγώ πάλι τρελλαίνομαι...παίρνω την ετοιμη σαλάτα μαρούλι του αβ, βάζω και τόνο (σε λαδι) και την καταβροχθίζω...χαχαχαχα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ξέρεις τι γίνεται? Δεν οργανώνομαι καλά από το πρωί που φεύγω από το σπίτι. Παίρνω μαζί μου κανένα κουλουράκι και τη σαλάτα. Δεν χορταίνω όμως με αυτά. Τι άλλο να πάρω, δεν μου κατεβαίνει καμιά ιδέα ρε γμτ. Γενικώς έχω χάσει τη σειρά μου και στο σπίτι. Αυτή οι 2μήνες της ναυτίας με απορυθμίσανε νομίζω. Θέλω σήμερα να κάνω μια γενική στο σπίτι άλλα έχω τα εξής 2 προβλήματα...1ον δεν έχω που να αφήσω το παιδί και 2ον νιώθω κούραση :rolleyes: Επίσης πρέπει να πάω super market... Φυσικά ένα απόγευμα δεν φτάνει για όλα αυτά!

Πρέπει να μπω στο ρυθμό μου πάλι σιγά σιγά!

Για τα ψωνια αν δε δουλευει ο αντρας σου απογευματα στελνε εκεινον!

Γενικη τι να πω...εγω χθες εκανα καποια πραγματα-λιγα βεβαια-που ειχα την παναγιωτα στη μητερα μου...κι εγω αυτο παθαινω μαρια...δεν προλαβαινω να φτιαξω κατι για τη δουλεια...η κανω κατι αλλα πειναω κι αλλο και παραγγελνω αραβικες,τυροπιτες κλπ...παρε μπαρες δημητριακων, φρουτα,τοστ κλπ..τρωγε καθε 2-3 ωρες κατι μικρο!

Eγώ πάλι τρελλαίνομαι...παίρνω την ετοιμη σαλάτα μαρούλι του αβ, βάζω και τόνο (σε λαδι) και την καταβροχθίζω...χαχαχαχα!!

Εγω τον τονο τον θελω με ζυμαρικα (βιδες τρικολορε κατα προτιμηση) και μπολικη σως μαγιονεζα-κετσαπ....

Σορρυ γκαστρουλες.....:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...