Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!!!Καλο μηνα!!!Χρονια πολλα στη Θωμαιτσα!!!Και σε οσους γιορταζαν!

Περασαμε ενα ωραιο σκ!Το Σαββατο πηγαμε στο γαμο ενος συμμαθητη μου απο το νηπιαγωγειο μεχρι και το λυκειο!Πηγαμε με την Παναγιωτα στην εκκλησια (οπου χοροπηδαγε και με τραβαγε απο το χερι να μου λεει παμε....) και μετα την πηγα στη μητερα μου να μεινει το βραδυ και πηγαμε στο park που ηταν η δεξιωση!Περασαμε τελεια!Ηταν και δυο φιλες μου απο το σχολειο κι αλλοι συμμαθητες μου, μια χαρα!Η νυφη μια κουκλα!!!Και για το νυφικο της βγαζω το καπελο!!Την Κυριακη το πρωι ξυπνησαμε στις 10 με τον Κωστα και παρα τον πονοκεφαλο μου επιασα και μαζεψα χειμωνιατικα (οκ οχι ολα), μπηκα στο μπανιο και εκανα γενικη (μετα απο μια ωρα βγηκα...), σιδερωσα,επλυνα...και τελικα πηγα στις 5 να παρω τη μικρη απο τη μανα μου ενα πτωμα....Το ωραιο ειναι οτι ειπα στον Κωστα να μου φερει κανα δυο σακουλες με καλοκαιρινα ρουχα απο την αποθηκη κυριως για να μαζεψω καπου τα χειμωνιατικα και αυτος μου εφερε τα εγκυμοσυνης... κρατα τα μου λεει θα σου χρειαστουν....με κυνηγαει για παιδι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Καλό Μήνα:P:p:p:p:p:p

Αχ, περάσαμε ένα τέλειο οικογενειακό Σαββατοκύριακο..... Το Σάββατο πήγαμε κομμωτήριο να κάνω ανταύγειες και να κόψουμε τις αφέλειες της Λένας να μην της πέφτουν στα μάτια καιμετά κάναμε βόλτα στον πεζόδρομο,ήρθε και μας βρήκε και ο Βασίλης και την πήγαμε στην παιδική χαρά, κάτσαμε στο ταβερνάκι ενός συμμαθητή μου και τσιμπήσαμε κάτι και μέτα πήγαμε σπίτι και ξεράθηκαμε στον ύπνο και το απόγευμα μαζέψαμε πράγματα και πήγαμε Λαγονήσι στη γιαγιά μου και τον παππού μου. Ε και Κυριακή η μικρή ξελύσσαξε όλο το πρωί με τη γιαγιά στον κήπο, φτιάξαμε στεφάνια, μάζευε σαλιγκάρια :tongue::tongue::tongue: και μετά φύγαμε να πάμε για φαγητό στον πεθερό μου και μετά πήγαμε όλοι μαζί με τον αδερφό του Βασίλη για καφέ όπου οι ξαδερφούλες ξεσάλωσαν στην καφετέρια και μετά ήρθαν και από το σπίτι μας όπου λύσσαξαν στο παιχνίδι οι μικρές οπότε το βράδυ η Λένα έπεσε ξερή και δεν είχε όρεξη για βόλτες στον καναπέ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κασσιανή μας έλειψες, έλεγα κι εγώ πού χάθηκε?!?! Τελικά σου κάνουν πόλεμο νεύρων ε? Πάντως σ' αυτό που λέει η φίλη σου έχει δίκιο, μόλις τελειώσει όλο αυτό και πας στο γραφείο σου θα τα θυμάσαι και θα χαίρεσαι που ήσουν τόσο σωστή απέναντί του. Σε περιμένουμε αυτή τη βδομάδα με ενεργό συμμετοχή λοιπόν, να τα λέμε και να ξεχνιέσαι:)

Πολινάκι πώς ξημερωθήκατε? Συνήλθες εσύ καθόλου?Το Καρόλι? Ο μικρός τη γλύτωσε?

Γιώτα τελικά πώς είσαι σήμερα? Πήγες γραφείο?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γιωτα δεν δικαιουσαι μεχρι 5 μερες αναρρωτικη???

Η Παναγιωτα εχει καει στο γκαζακι...δεν εκανε φουσκαλα βεβαια αλλα καηκε,σβηστο ηταν...Περαστικα!!Και τωρα που μου το θυμισες πρεπει να συμπληρωσω και αλοιφες κλπ για εγκαυματα στο φαρμακειο της, δεν εχω...και αυτα τωρα ειναι επικινδυνα...

Κοριτσια την Παρασκευη το απογευμα πηγαμε Φιλαδελφεια που γινεται το πανηγυρι της πρωτομαγιας.Που καταλάβαινε το σκατο οτι αυτα τα ροζ εκει στους παγκους ειναι παιχνιδια και μας τραβουσε,μιλαμε να γελαει ο κοσμος και να τη σερνουμε να μην παει εκει???Τελικα πηραμε ενα μπαλονακι kitty και ενα σετ καροτσακι,φτυαρακια κλπ για την παραλια...

Κασσιανη κι εγω συμφωνω με τη φιλη σου, κανε λιγακι υπνομονη,ζοριζεσαι σιγουρα με 2 δουλειες και 2 παιδια...αλλα σε λιγο καιρο σιγουρα θα ξελασκαρεις και θα ειναι καλυτερα!

Κοριτισια η μικρη ξυπναει τα πρωινα πολλες φορες κατουρημενη μπροστα μεχρι το λαιμο...νομιζα οοτι εφταιγε το λιμπερο το 6αρι που της φευγουν ετσι κι αλλιως με αυτο αφου στα πλαινα δεν εχει λαστιχο αλλα και παμπερς 5+ που εχω τωρα (τι να κανω αφου το 6αρι δεν το εβρισκα οταν ειχαν προσφορες...λεω ας παρω αυτο αφου κι αυτο μας κανει...) σημερα θα στειλω τον κωστα να προμηθευτει μπας και ησυχασουμε...

Καλημέρα κορίτσια κ καλή εβδομάδα να χουμε!

Σήμερα επιτέλους συνήλθα από τη κούραση! Πήγα κ έκανα κ μερικές εξετάσεις το πρωί ιδιωτικά αφού ξέρω ότι δεν θα μου τις γράψει ο γυναικολόγος του ίκα!130 ευρουλάκια πρωί πρωί!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια, ειμαι στεναχωρημενη.

Χτες μαγειρευαμε με την Ιλιάνα και αφού τελειώσε το φαγητο, και με βοηθησε πολυ ανακατευοντας τα μακαρονια της..., αφου τραβηξα την κατσαρολα απο το ματι, οσο ηταν ακομα ανοιχτη, βουτηξε χερακι μεσα για να τσιμπησει μακαρονακι (ειχα κανει κοφτο).

Και επειδη η κατσαρολα ηταν ακομα ζεστή και εκεινη ακουμπουσε το χερακι της στο χείλος της, επαθε εγκαυματακι, το οποιο εκεινη την ωρα δεν καταλαβε ουτε εκεινη προφανως αφου δεν γκρινιαξε καθολου.

Και το βραδυ μετα το παρτυ, ενω την ξέντυνα, ειδα μια μεγάλη φουσκαλα στο χερι της (στο εσωτερικο του καρπού) και σημερα εσκασε και την ετσουζε πολύ. Το τι κλαμα έριξε οταν της βαλαμε ειδικο επιθεμα της hatzaplast για τα εγκαυματα δεν λεγεται.

Τωρα που τη βαλαμε για ύπνο ουτε τη μπλουζα δεν ηθελε να της βγαλουμε. Τωρα την κοιμησα με τα ρουχα αλλα το βραδυ τι θα γινει; πως θα την κανω μπάνιο;

Γμτ αισθανομαι τοσες τυψεις...

Γιώτα το ίδιο πάθαμε πριν το Πάσχα! Εκανε μια φουσκαλίτσα στο ένα δαχτυλάκι, αλλά ευτυχώς δεν έσκασε. Εγώ με το που κάηκε της έριξα οινόπνευμα και μετά κρέμα fusicort. Aργησε βέβαια να φύγει η φουσκαλίτσα, αλλά δεν είχαμε δράματα. Στα λεω για να μην αισθάνεσαι άσχημα, σε όλους συμβαίνουν!!!

Και τώρα , καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε!:D

Κι εμείς περάσαμε όμορφα. Πήγαμε Εύβοια που σας έλεγα. Αν εξαιρέσω την μόνιμη γκρίνια της Άντας που δεν θέλει με τίποτα να κάθεται στο αυτοκίνηστο, κατα τα άλλα μια χαρά!:D Το ξενοδοχείο ήταν όντως παραμυθένιο, πολύ καθαρό, ολοκαίνουριο και προσεγμένο! Μέχρι κρυφούς φωτισμούς είχς:shock: Για άλλες περιστάσεις, ρομαντζάδας βέβαια;) Η θάλασσα μπροστά μας και το τοπίο υπέροχο.

Μπορώ να πω ότι κουράστηκα αρκετά αφού η μικρή είχε βγει από τα νερά της και ήθελε όλο αγκαλιά! Αυτή η μπεμπούλα στην κοιλιά πρέπει να δινοπάθησε!:rolleyes:

Από καιρό το Σάββατο είχε καλό, εχθές λίγο μας τα χάλασετο πρωί, μετά ήταν οκ.

Και τώρα πίσω στην πραγματικότητα πάλι :-(

Κασσιανή υπομονή τι να κάνεις, μας έχει φάει το φιλότιμο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

κασσιανη πολυ καλο δείχνει

οταν λες φτηνο περιπου τι εννοείς?

και η θάλασσα είναι καλή?

η θαλασσα ειναι η κλασικη θαλασσα του ευβοικου και παντως ηταν πολυ καθαρη.

οταν λεω φτηνο, εννοω πως μας χρεωσαν 50 ευρω τη βραδια με τα πρωινα απο μπουφε (απλος ο μπουφες) συμπεριλαμβανομενα.

Επισης το δωματιο ειχε τα παντα, μονο τροφιμα χρειαζοταν να αγορασεις.

Το λεω γιατι συνυηθως οταν νοικιαζεις δωματιο με κουζινα, πρεπει ακομα και το χαρτι υγειας να το αγορασεις μονος σου.

Koρίτσια είμαστε χάλια! Η λίνα με πυρετό, εγώ με μπουκωμα και καταρροή και το μωρό με μύξες - προς το παρόν!!! Το πρωί το είχα σίγουρο το νοσοκομείο, αφού δεν έφαγε καλά, ήταν ανόρεκτος...:(:(

Μην πανικοβαλλεσαι, λογικο ειναι να μη φαει πολυ αν εχει μυξες.

Και βεβαια θα τις περασει τις ιωσουλες του λογω των μεγαλυτερων παιδιων.

Αλλα με το γαλα του δινεις ετοιμα αντισωματα και γινεται καλα απο μονος του.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ρε κορίτσια που πήγατε? Κάντε μου λίγο παρέα, βαριέμαι εδώ μόνη μου, μη με αναγκάζετε να γίνω πάλι χάκερ, θα με διώξουν στο τέλος!

Δήμητρα παραλίγο να το ξεχάσω...Να χαίρεσαι τη Θωμαϊτσα σου!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...