Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια κ καλό μήνα!!!

Δήμητρα να χαίρεσαι τη Θωμαίς...να ναι γερή κ ευτυχισμένη!:D

Κάναμε κ εμείς το παρτάκι μας χθες κ είμαι ακόμα ένα ερείπιο!:rolleyes: Τόσος κόπος κ πόσο φαγητό έμεινε δε λέγεται! :shock: Ήμασταν περίπου 20 μεγάλοι κ 12 παιδιά κ γινόταν ένας πανικός:mrgreen:...ευτυχώς ο στεφ έκανε το σερβιτόρο κ έκανε κ τη λάτζα μετά!:lol: Εγώ περιορίστικα να πηγαίνω γύρω γύρω να μιλάω με το κόσμο που κ πάλι νοιώθω ότι δεν τους είδα όλους αρκετά! :rolleyes:Η νεράιδα που είχαμε για τα παιδιά ήταν εκπληκτική τόσο καλή με τα παιδιά κ με απίστευτη ενέργεια!:D Ξέχασα εντωμεταξύ να βγάλω τα γλυκά ευτυχώς αυτό το θυμήθηκα πριν φύγει κανείς δεν συνέβη όμως το ίδιο με τα δωράκια των παιδών που έφυγαν παιδάκια χωρίς να τους τα δώσω(με έχει χτυπήσει για τα καλά το αλτσχαιμερ της εγκυμοσύνης κ χειρότερα βασικά από τη προηγούμενη εγκυμοσύνη:-()....θα τα πάρουν όμως σύντομα;)

Τώρα να ήμαστε καλά κ του χρόνου...για φέτος κ μέχρι να γεννήσω δεν ξανακάνω τίποτα(καλά δεν παίρνω κ όρκο;)) γιατί κουράστηκα τόοοοοσο πολύ που μετά στεναχωριόμουν για το δόλιο το μπεμπέ κοιλιάς που το ταλαιπώρησα!:-(

Καλή Πρωτομαγιά να περάσετε!Εμείς ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα κάνουμε κάτι μιας κ έχει κ παλιόκαιρο!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωλινάκι περαστικά

Δημητρα να χαίρεσαι την κούκλα σου. Γερή και πολύχρονη.

Αννούλα, να μην κουραζεσαι τοσο πλιζ. Η Ζωούλα περασε καλά δηλαδη ε? Τα παιδακια τι ηλικιών ηταν και τους αρεσε η νεραιδα? Ειχα την εντυπωση οτι φοβουνται στις ηλικιες των δικων μας.

Εμεις μολις τελειωσαμε το πρωινο μας, και μαλλον κι εμεις δεν θα κανουμε κατι λογω βρωμοκαιρου. Δεν ξερω για εσας, αλλα εδω ριχνει απο το πρωι.

Χτες το πρωι πηγαμε σε μια βάφτιση και η Ιλιάνα φοβοταν (?????) και δεν ηθελε να μπουμε στην εκκλησια. Με το ζορι μπηκαμε την ωρα του μπλουμ και αυτο σφιχταγκαλιασμενη πανω μου και με συνεχεις εξηγησεις οτι δεν θα την πειραξει κανεις. Εκλεινε τα ματακια της και μου ελεγε "φοβοου". Τι την επιασε δεν ξερω, και να φανταστεις οτι στη βαφτιση της δεν εκλαψε καν. κι εχουμε ξαναπαει σε βαφτιση απο τοτε. Τι να πω.

Το απογευμα πηγαμε στο παρτυ γενελθιων του ξαδελφου της που εγινε 2 και περασαμε πολυ ωραια. Ηταν ξεκουραστη και φρεσκια και αλωνισε στον κηπο των παιδιων. Και φυσικα δεν ξεκολλησε απο την τσουληθρα...

Καλημερα σας

4Rnfp3.png

αχ βρε κοριτσια, ειμαι στεναχωρημενη.

Χτες μαγειρευαμε με την Ιλιάνα και αφού τελειώσε το φαγητο, και με βοηθησε πολυ ανακατευοντας τα μακαρονια της..., αφου τραβηξα την κατσαρολα απο το ματι, οσο ηταν ακομα ανοιχτη, βουτηξε χερακι μεσα για να τσιμπησει μακαρονακι (ειχα κανει κοφτο).

Και επειδη η κατσαρολα ηταν ακομα ζεστή και εκεινη ακουμπουσε το χερακι της στο χείλος της, επαθε εγκαυματακι, το οποιο εκεινη την ωρα δεν καταλαβε ουτε εκεινη προφανως αφου δεν γκρινιαξε καθολου.

Και το βραδυ μετα το παρτυ, ενω την ξέντυνα, ειδα μια μεγάλη φουσκαλα στο χερι της (στο εσωτερικο του καρπού) και σημερα εσκασε και την ετσουζε πολύ. Το τι κλαμα έριξε οταν της βαλαμε ειδικο επιθεμα της hatzaplast για τα εγκαυματα δεν λεγεται.

Τωρα που τη βαλαμε για ύπνο ουτε τη μπλουζα δεν ηθελε να της βγαλουμε. Τωρα την κοιμησα με τα ρουχα αλλα το βραδυ τι θα γινει; πως θα την κανω μπάνιο;

Γμτ αισθανομαι τοσες τυψεις...

4Rnfp3.png

ρε κοριτσια ειμαι πολυ χαλια. Ειμαι πιο αρρωστη απο οτι ημουν την πεμπτη και την παρασκευή. τι θα κανω; πως θα παω δουλεια αυριο;

και εχω και προβλημα με το αμαξι μου, δεν παιρνει μπροστα, ουτε καν οταν του δινουν ρευμα. αυριο θα παρω την οδικη βοηθεια να με μετακινησει το πρωι και να παω στο συνεργειο που ευτυχως ειναι απεναντι απο τη δουλεια μου, μπας και φτασω καποια στιγμή κι εκεί.

4Rnfp3.png

ρε κοριτσια ειμαι πολυ χαλια. Ειμαι πιο αρρωστη απο οτι ημουν την πεμπτη και την παρασκευή. τι θα κανω; πως θα παω δουλεια αυριο;

και εχω και προβλημα με το αμαξι μου, δεν παιρνει μπροστα, ουτε καν οταν του δινουν ρευμα. αυριο θα παρω την οδικη βοηθεια να με μετακινησει το πρωι και να παω στο συνεργειο που ευτυχως ειναι απεναντι απο τη δουλεια μου, μπας και φτασω καποια στιγμή κι εκεί.

Bρε κοριτσάκι μου τι να πω??? Δε μπορεις να μην πας κι αυριο δουλεια, μηπως και συνέλθεις λίγο??? Το Ιλιανάκι πως είνα??

Αννα και του χρόνου να περασετε ετσι ωραία, αλλά δεν πρεπει να κουραζεσαι πολύ...προτεραιοτητα εχει το μωρακι στην κοιλια τώρα..:)

Καλό μήνα να εχουμε!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλησμπέρα κορίτσια.Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για την μικρή μου Θωμαϊτσα.Σήμερα περάσαμε πολύ ωραία.Ηταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα.Την πήγα το πρωί σε ενα εκλησάκι που είδα οτι έχουμε εδώ στο Μαρούσι του Αγ.Θωμά το οποίο δεν το ήξερα και ήταν ενα πολύ μικρό και γραφικό εκλησάκι.Η μικρή κοινώνησε πρωτή φορά χωρίς ούτε ενα δάκρυ.Κυρία.Τώρα έπιασαν τόπο οι τόσες πρόβες που έχουμε κάνει τι να πώ?Γιατί στις πρόβες καλά τα πηγαίναμε,μόλις φτάναμε κοντά στον παπούλη αρχίζανε τα κλαματα.Και είχα και πολύ καιρό να την κοινωνήσω,το Πάσχα δεν πρόλαβα να την πάω.

Στο τραπέζι μας μετά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.Τους άρεσαν πολύ τα πράγματα,ψήσαμε,φάγαμε οικογενειακά,οι κουμπάροι μας,οι γονείς μου,τα αδέρφια του άντρα μου και η πεθερά μου.Ο πεθερός μου είναι στο χωριό.

Έίχε πολλά αυτή η μέρα,πολύ κούραση,πολύ χαρά και πολύ φαί χιχι.

SI5Yp3.png

Παρ'όλη την κούραση αφού είχα σηκωθεί απο τις 7 για να προλάβω,είχε έρθει και η γυναίκα που μας καθαρίζει Κυριακάτικα κι'αυτή κι'ενώ είχε το παιδί της στο νοσοκομείο,να ναι καλά η γυναίκα και έκατσε και 3 ώρες και μου έκανε τα γενικά,το απόγευμα πήγαμε και στο πάρτυ της ξαδελφούλας μας που είχε γενέθλεια και κάτσαμε κι'εκεί μια ωρίτσα.Το γέλιο είναι πως της είχα πάρει ενα ζευγαράκι crocs και μας έδωσε και μας το δωράκι για την γιορτή της και μας είχε πάρει κι'αυτή crocs,μόνο που ήταν άλλο σχεδιάκι αλλά πολύ ωραίο κι'αυτό.Οταν το άνοιξα στο σπίτι που ήρθαμε έβαλα τα γέλια.Λέω κοιτά να δεις,το ίδιο σκεφτήκαμε που έτσι κιάλλιώς κι'εγώ θα της έπαιρνα για το καλοκαίρι.

Αννα και μένα έμεινα ενα σωρό πράγματα απο φαγητά.Είχα στριμώξει και τη μαμά μου να μου φτιάξει κι'εκείνη κανένα ορεκτικό και μου έφτιαξε αλμυρες κρέπες και στο τέλος μοίραζα φαγητά σε όλους.Και πάλι έχω να φάμε αύριο και μεθαύριο.Εγώ τα γλυκά δεν τα ξέχασα γιατί όλο αυτά είχα στο μυαλό μου ως γνωδτή γλυκατζού.Περιμενα πως και πως να τα βγάλω στο τραπέζι να τα τσακίσουμε.

SI5Yp3.png

Πρέπει να πάρεις μια άδεια να ξεκουραστείς και να γίνεις καλά και δεν βοηθάει και ο καιρός Γιώτα γιατί απ'ότι άκουσα θα έχει βροχές μέχρι την Τετάρτη.Οσο για το αυτοκίνητο μακάρι να μην είναι καμιά σοβαρή ζημιά και να στο φτιάξουν αμέσως.

SI5Yp3.png

Α!Πήραμε και τα δωράκια μας,κάτι ρουχάλάκια και οι γονείς μου της έφεραν ενα αυτοκινητο της barbie μηχανοκίνητο.Είναι μεγάλο βέβαια,να δω πως θα το πέρνω μαζί αφού δεν θα χωράει και αυτό και το καρότσι στο αυτοκίνητο.Αλλά το μηχανάκι που της πήραμε θα το κρύξουμε γιατί είδαμε οτι δεν ξέρει να το χειριστεί ακόμα γιατί πήγε να φύγει πίσω με το κεφάλι επειδή το περισσότερο βάρος του είναι πίσω παρ΄'οτι λέει απο 2 ετών η μπορει να της το βγάλουμε πάλι σε λίγους μήνες.Να δω στο χωριό πως θα τα κουβαλήσω όλα αυτά.

SI5Yp3.png

Δημητρούλα μου μπράβο που πήγαν όλα τέλεια. και πάλι να χαίρεσαι το κοριτσακι σου. να ειναι παντα ενα χαρουμενο και γελαστό κορίτσι.

Χαλάλι η κούραση, αφου το ευχαριστηθήκατε τόσο.

Οσο για την αδεια που λες, ειχα αναρρωτική απο τεταρτη ως παρασκευή. Αυριο πρεπει να γυρισω. με το αμαξι ελπιζω να μην εχω πολλα τρεχαματα και εξοδα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!

Χριστος Ανεστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζαν!!!!!!!!!!

Ειρηνη καλοφωτιστο το κοριτσακι σου!!! να την χαιρεστε!!!

επιτελους επιστρεψαμε κι εμεις μετα απο 10 μερες.....

περασαμε πολυ ωραια

φαγαμε ηπιαμε χορεψαμε χαμος!!!!!!!!!!!

ο δε Νικολας ξεσαλωσε πραγματικα!!! 2 φορεςεπεσε και χτυπησε ασχημα

τη μια απο το αυτοκινητο και γδαρθηκε η μυτουλα ευτυχως μονο γιατι επεσε μ το κεφαλι

τον εβλεπαν και τρομαζαν....ηταν αρκετο το χτυπημα

και μετα επεσε απο την κουνια και δαγκωσε απο μεσα το χειλη του και τουμπανιασε...

εγινε τριπλασιο

την αλλη μερα ηταν ενταξει αλλα πολυ αιμα ρε παιδι μου!!!

τι ωραια ειναι ρε παιδια η αυλη!!!

και ο μικρος ξεδωσε

επαιξε ετρεξε επεσε

το μεσημερι επεφτε ξερος για υπνο!!!

δεν προλαβαινα να του αλλαζω ρουχα!!

εφαγε "κασικί μπεεεε" και "ανι μπε..."

ρουφηξε και λιγη μαγειριτσα!!

τσουγκριζε τα αβγα της μανας μου πριν την Ανασταση:shock::shock::shock:

τον εμαθε η πεθ να κανει τον σταυρο του

λεει το ονομα του και το επιθετο

τα βρηκαν με τον θειο παπα του αντρα μου και δεν ξεκολλουσε απο την αυλη τους.... τον φωναζε "παπαπουλη οοοοοο"

λεει το φ ενω πριν το σφυριζε

και οτι του λεμε προσπαθει νε το πει ο καλος μου!!!!!

ειχε τρελα να πηγαινει να ταιζει της κοτες

επερνε ενα ξερο καλαμποκι εβγαζε ενα ενα σπυρι και το δινε στης κοτες και χοροπηδουσε απο την χαρα του!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

εμας η νονα μας πηρε μια πολυ ωραια λαμπαδα με τον πινοκιο σε μαριονετα

ενα αβγο κιντερ και λιγα χρηματα στο χερακι....

εγω δεν πηγα μαζι γιατι ειχα βηχα και δεν ηθελα να βηχω μπροστα στην 2 μηνων μπεμπουλα της...

νομιζω οτι ηταν λιγα περιμενα παπουτακια κι οχι χρηματα

ελπιζω τουχρονου σε κατι καλυτερο....

δεν θελω να ειμαι πολυ απιτητικη αλλα προκειτε για το παιδακι μου και αργοτερα που θα καταλαβαινει θα βλεπει τα αλλα παιδακια με πλουσια δωρα κι αυτος ...ενα νταουλακι?? ενα αβγο μεσαιου μεγεθους??

ειμαι λιγο στεναχωρημενη με αυτο γιατι την αγαπω πολυ την νονα μας

Καλημερα!!!Καλο μηνα!!!Χρονια πολλα στη Θωμαιτσα!!!Και σε οσους γιορταζαν!

Περασαμε ενα ωραιο σκ!Το Σαββατο πηγαμε στο γαμο ενος συμμαθητη μου απο το νηπιαγωγειο μεχρι και το λυκειο!Πηγαμε με την Παναγιωτα στην εκκλησια (οπου χοροπηδαγε και με τραβαγε απο το χερι να μου λεει παμε....) και μετα την πηγα στη μητερα μου να μεινει το βραδυ και πηγαμε στο park που ηταν η δεξιωση!Περασαμε τελεια!Ηταν και δυο φιλες μου απο το σχολειο κι αλλοι συμμαθητες μου, μια χαρα!Η νυφη μια κουκλα!!!Και για το νυφικο της βγαζω το καπελο!!Την Κυριακη το πρωι ξυπνησαμε στις 10 με τον Κωστα και παρα τον πονοκεφαλο μου επιασα και μαζεψα χειμωνιατικα (οκ οχι ολα), μπηκα στο μπανιο και εκανα γενικη (μετα απο μια ωρα βγηκα...), σιδερωσα,επλυνα...και τελικα πηγα στις 5 να παρω τη μικρη απο τη μανα μου ενα πτωμα....Το ωραιο ειναι οτι ειπα στον Κωστα να μου φερει κανα δυο σακουλες με καλοκαιρινα ρουχα απο την αποθηκη κυριως για να μαζεψω καπου τα χειμωνιατικα και αυτος μου εφερε τα εγκυμοσυνης...:rolleyes::confused::confused:κρατα τα μου λεει θα σου χρειαστουν....με κυνηγαει για παιδι....

και τωρα πρεπει να ξεκινησω να τακτοποιησω τον χαμο που φεραμε!!!!

βαρεθηκα αυτα τα πηγαινε ελα

το ιδιο και ο καλος μου

ειδαμε ενα σπιτακι στο χωριο

ολοκαινουργιο

το εκανε ενας χωριανος που ειχε βγει στην συνταξη αλλα...δεν προλαβε

το σπιτι ειναι κλειστο

η γυναικα του και τα παιδια του δεν εχουν επαφες στο χωριο και δεν ερχονται

οταν μου το δειξε ο αντρας μου εμεινα με ανοιχτο το στομα

ενα χαμηλο σπιτακι με αυλη κουκλιστικο!!

μεγαλη τυχη να βρεις για ενοικιο τετοιο σπιτι

μενει να ρωτησουμε την κυρια αν το νοικαιζει....

παρακαλαω!!!! να το νοικιασει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...