Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τώρα που είπες παντοφλάκια...δεν ξέρω τι να κάνω με τα παντοφλάκια της Άντας που είναι πλέον μικρά για τα ποδαράκια της! Πήγα crocodilino να πάρω άλλα, αλλά δεν είχαν. Το κακό είναι ότι δεν έχει καλό καιρί να της πάρω καλοκαιρινά και χειμερινά που θα βρω?:confused:

Καλοκαιρινα της πηρα εγω,να σου πω για χειμωνιατικα, κι εγω ειχα παρει δυο ζευγαρια γιατι το πρωτο ηταν μικρο και προσφατα εφερε η μητερα μου αλλο ενα ζευγαρι με 12 ευρω απο ενα μαγαζακι στη βικτωρια στη στοα, το μικρουλι.Βεβαια τα ειχε κανα 20ρικο πριν την εκπτωση.Ισως εχει μεσα και χειμωνιατικα ακομα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα που είπες παντοφλάκια...δεν ξέρω τι να κάνω με τα παντοφλάκια της Άντας που είναι πλέον μικρά για τα ποδαράκια της! Πήγα crocodilino να πάρω άλλα, αλλά δεν είχαν. Το κακό είναι ότι δεν έχει καλό καιρί να της πάρω καλοκαιρινά και χειμερινά που θα βρω?:confused:

Μαρια γιατι δεν πας στο μουγερ, εκεί εχει καλοκαιρινα παντοφλακια, εγω απο εκει της πηρα της Ιλιανας και φετος και περσυ

4Rnfp3.png

ναι πηγα και γυρισα, οταν λεω καλοκαιρινα, εννοω σαν τα χειμωνιατικα, αλλα με πιο λεπτο υφασμα, κλειστα ειναι. εγω προς το παρον της τα φοραω με καλτσακια ακομα. περισσοτερο ανοιξιατικα τα λες

αν της παρεις χειμερινο σε ενα μηνα το πολυ δεν θα μπορεσει να το φορεσει το παιδι

περιμενε να σου δειξω

http://www.lazyfeet.fr/boutique/images_produits/cote_chaussons_pieuvre-z-c334.jpg

εγω αυτα της πηρα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ναι πηγα και γυρισα, οταν λεω καλοκαιρινα, εννοω σαν τα χειμωνιατικα, αλλα με πιο λεπτο υφασμα, κλειστα ειναι. εγω προς το παρον της τα φοραω με καλτσακια ακομα. περισσοτερο ανοιξιατικα τα λες

αν της παρεις χειμερινο σε ενα μηνα το πολυ δεν θα μπορεσει να το φορεσει το παιδι

περιμενε να σου δειξω

http://www.lazyfeet.fr/boutique/images_produits/cote_chaussons_pieuvre-z-c334.jpg

εγω αυτα της πηρα

Ααααα, οκ, αυτά είναι μια χαρά! Καλά που μου το είπες, ευχαριστώ! :D

όμορφα είναι, πόσο?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Παντοφλακια χειμερινα εχει ακομα το hm, για μια προχειρη λυση.

Κοριτσια καθισα και διαβασα ολα σας τα νεα και χαιρομαι γιατι ολα ειναι καλα.

Δημητρα καλη αναρρωση σου ευχομαι και ολα θα πανε τελεια.

Μαρια με το καλο το καινουργιο κοριτσακι, πιστευω θα σου ταιριαζουν πολυ δυο κοριτσια!

Αννα με το καλο να δεχτεις ενα γερο μωρακι.

Πωλινα σε 3 χρονια που θα παει, θα ξεκουραστεις λιγο (ισως:tongue:)

Μαριαννα ευχομαι καινουργιο σπιτι να φερει πολλες καινουργιες ευτυχισμενες στιγμες.

Εγω ψυχολογικα δεν περναω και την καλυτερη μου φαση και αυτος ειναι και ο λογος που δεν μπαινω τις τελευταιες 15 μερες.

Δυστυχως στο γραφειο μου εχουν σπασει τα νευρα απο τοτε που ανακοινωσα οτι φευγω και δυστυχως με εφαγε το φιλοτιμο και εδωσα 6 μηνες προειδοποιηση, θελοντας να ειμαι τυπικη και να τιμησω τα 18 χρονια συνεργασιας και αρα θα πρεπει να υποστω αλλους 3 μηνες ταλαιπωρια.

Το αποτελεσμα ειναι οτι απλως υποφερω καθημερινα, γιατι δυστυχως δεν ειμαι και αναισθητη, αντιθετως τα παιρνω ολα πολυ βαρια.

Δε θελω να σας κουραζω με λεπτομερειες, περισσοτερο ηθελα να εξηγησω γιατι εχω χαθει, αφου η παρεα μας ηταν και ειναι σημαντικη για εμενα, αλλα πραγματικα ειμαι σε πολυ μα πολυ κακη διαθεση.

Ελπιζω να ειναι αληθεια αυτο που μου ειπε μια φιλη που εχει περασει το ιδιο οταν ανοιξε το δικο της γραφειο, οτι μετα απο λιγο καιρο θα μου φαινονται ολα μακρινα και αστεια.

Απο δευτερα θα μπαινω καθημερινα, να ξεχνιεμαι τουλαχιστον λιγο με εσας, εστω και για λιγο, αφου ο χρονος εγινε δυσευρετος με δυο γραφεια και δυο παιδια (το τελευταιο θα το καταλαβετε σε λιγο καιρο πολλες ακομα:D).

Πολλα φιλια σε ολες:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Αυτο συζητουσαμε πριν λιγο με την Κασσιανη στο face, εγω λεω για το αλλο σκ να μπορουμε πιστευω οι περισσοτερες.Η Μαριαννα μετακομιζει και η Πειραιωτισα απλα παρακολουθει σιωπηρα...:tongue:

Εδω η καλη κουτσομπολααααααα!!!!!!:rolleyes::shock::arrow::cool::cool::cool::cool:

Ναι ναι συνάντηση!!!!!! Κι εγώ παρακολουθώ σιωπηρά σήμερα γιατί πήζω ανελέητα!!!!!

Επιτελους κανονιστε συναντηση!!! Οπου να ναι, η παρεα μετραει:D

Κατάλαβα :rolleyes: Το κρεβάτι που σκέφτομαι να της πάρω, τζάμπα θα πάει!:confused:

όχι τίποτα άλλο, αλλά σε λίγο δεν θα μπορώ να γυρίσω πλευρό με την κοιλούμπα!

εμας χαμενο πηγε και να φανταστεις οτι εκεινη το ζητησε και το διαλεξε κιολας.

κι εγω με την κοιλια τεραστια, αγκαλια με τη δεσποινα ημουν παλι και τωρα εχουν κατσικωθει και τα 2 στο κρεβατι μας:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

στην ευβοια πηγαμε στο sunset styra.

καινουργιο, εντελως για οικογενειες με μικρα παιδια, πολυ καθαρο και με τον ιδανικο συνδυασμο ξενοδοχειου - δωματιων.

δηλαδη ηταν σαν ξενοδοχειο που σου παρειχε τα παντα, αλλα ειχε και οργανωμενη κουζινα μεσα στο δωματιο, ωστε να μην αναγκαζεσαι ακομα και ενα τοστ ή ενα χυμο να τον αγοραζεις απο το μπαρ.

και φυσικα τους μαγειρευα μεσημεριανο και το βραδυ πηγαιναμε στην ταβερνα.

φτηνο, θαλασσα διπλα και σημαντικο οτι περνας απο τον μαραθωνα απεναντι με καραβι σε δεκα λεπτα.

yey2p2.png BN4cp2.png

στην ευβοια πηγαμε στο sunset styra.

καινουργιο, εντελως για οικογενειες με μικρα παιδια, πολυ καθαρο και με τον ιδανικο συνδυασμο ξενοδοχειου - δωματιων.

δηλαδη ηταν σαν ξενοδοχειο που σου παρειχε τα παντα, αλλα ειχε και οργανωμενη κουζινα μεσα στο δωματιο, ωστε να μην αναγκαζεσαι ακομα και ενα τοστ ή ενα χυμο να τον αγοραζεις απο το μπαρ.

και φυσικα τους μαγειρευα μεσημεριανο και το βραδυ πηγαιναμε στην ταβερνα.

φτηνο, θαλασσα διπλα και σημαντικο οτι περνας απο τον μαραθωνα απεναντι με καραβι σε δεκα λεπτα.

κασσιανη πολυ καλο δείχνει

οταν λες φτηνο περιπου τι εννοείς?

και η θάλασσα είναι καλή?

4Rnfp3.png

Koρίτσια είμαστε χάλια! Η λίνα με πυρετό, εγώ με μπουκωμα και καταρροή και το μωρό με μύξες - προς το παρόν!!! Το πρωί το είχα σίγουρο το νοσοκομείο, αφού δεν έφαγε καλά, ήταν ανόρεκτος...:(:(

Οσο για τις διακοπές βρήκα αυτό, φαινεται πολύ ωραίο

http://www.makisinn.com/

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...