Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με τον υπνο της αντας πως τα πατε?

Υπέροχα, για να καταλάβεις, κοιμόμαστε όλοι μαζί στο κρεβάτι!!!:rolleyes:

Να δω όταν κάνω και το άλλο φατσόνι που θα χωρέσουμε όλοι μαζι!:tongue:

Οικογένεια χωραφά!

Αρνείται πεισματικά να πάει στο κρεβατάκι της! Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς την έχουμε αφήσει λίγο φλου σε αυτό το θέμα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Η Κας, η Μαριάννα, η Ειρήνη Πειραιώτισα που είναι ρε παιδιά?

Χαθήκαμε...πότε θα κανονίσουμε καμιά συνάντηση?

Αυτο συζητουσαμε πριν λιγο με την Κασσιανη στο face, εγω λεω για το αλλο σκ να μπορουμε πιστευω οι περισσοτερες.Η Μαριαννα μετακομιζει και η Πειραιωτισα απλα παρακολουθει σιωπηρα...:tongue:

Εδω η καλη κουτσομπολααααααα!!!!!!:rolleyes::shock::arrow::cool::cool::cool::cool:

Υπέροχα, για να καταλάβεις, κοιμόμαστε όλοι μαζί στο κρεβάτι!!!:rolleyes:

Να δω όταν κάνω και το άλλο φατσόνι που θα χωρέσουμε όλοι μαζι!:tongue:

Οικογένεια χωραφά!

Αρνείται πεισματικά να πάει στο κρεβατάκι της! Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς την έχουμε αφήσει λίγο φλου σε αυτό το θέμα.

Χαχαχαχαχα!!! Εμεις κοιμομαστε 4 σε διπλό!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Eγω αν και της αρεσει το κρεβατι μου και δε θελει να φυγει δεν την αφηνω πλεον καθολου να κουτρουβαλαει το βραδυ εκει, την αλλαζω,τη ντυνω και κατευθειαν στο κρεβατι της!!!Σε 3 λεπτα εχει ξεραθει!Με το λυκο και τα 7 κατσικακια εννοειται!!!

Χαχαχαχαχα!!! Εμεις κοιμομαστε 4 σε διπλό!!!!

Κατάλαβα :rolleyes: Το κρεβάτι που σκέφτομαι να της πάρω, τζάμπα θα πάει!:confused:

όχι τίποτα άλλο, αλλά σε λίγο δεν θα μπορώ να γυρίσω πλευρό με την κοιλούμπα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αυτο συζητουσαμε πριν λιγο με την Κασσιανη στο face, εγω λεω για το αλλο σκ να μπορουμε πιστευω οι περισσοτερες.Η Μαριαννα μετακομιζει και η Πειραιωτισα απλα παρακολουθει σιωπηρα...:tongue:

Εδω η καλη κουτσομπολααααααα!!!!!!:rolleyes::shock::arrow::cool::cool::cool::cool:

Εμ όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!:tongue::tongue:

Άντε οργανωθείτε σιγά σιγά, να δούμε τι θα γίνει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ειρήνακι να σου ζήσει η μικρή Γεωργία Ελένη να ναι γερή κ φωτισμένη!!! :D:D:D

Πολίνα περαστικά σας....ελπίζω να τη γλυτώσει ο μικρούλής ακριβώς γιατί είναι πολύ μικρούλης για ίωση! :?

Κ μένα γιορτάζει η μαμά μου αύριο...μαζί με τη μικρή Ζωή φυσικά...στο παιδί θα πάρουμε μετά τη γιορτή της δώρο για να δούμε τι θα μας λείπει πρώτα...;) στη μαμά μου δεν ξέρω ακόμα τι να πάρω:rolleyes:....γμτ κ σήμερα με απογοήτευσε ο γιατρός της...βασικά έχει τώρα αυτόν έχει κ την άλλη στο Σωτηρία κ ο ένας κατηγορεί τον άλλο κ δεν ξέρω τι να κάνουμε...λέω να κοιτάξω για κάποιον τρίτο! Μου είπε λοιπόν αυτός σήμερα ότι δεν είναι καλό που την έχει τόσο καιρό η άλλη γιατρός με το οξυγόνο κ ότι μπορεί να το κρατήσει κ μόνιμα αν της το συνεχίσει κ άλλο....:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Ειρήνη να σας ζήσει το κοριτσάκι σας.Να είναι πάντα γερή κι'ευτυχισμένη και να τη χαίρεστε.Περιμένουμε φωτό απο τη βαπτισούλα σας να σας απολάυσουμε!

Αννα μου χρόνια πολλά για την Ζωίτσα.Εύχομαι να είναι πάντα γερή και δυνατή και με το καλό και το αδερφάκι της.Να περάσετε πολύ ωραία αύριο και να τη χαίρεστε.

Εγώ συνεχίζω το τρέξιμο και σήμερα για το τραπέζι μεθαύριο και σήμερα θα περάσει η μέρα νερό γιατί έχω κανονίσει και ενα καφεδάκι με μια φίλη τώρα το πρωί που δεν μπορώ να αναβάλω αν και πολύ θα ήθελα αλλά έχω να την δω πολύ καιρό και το έχουμε αναβάλει πολλές φορές.Ελπίζω να προλάβω να κάνω καμιά δουλειά και μετά το μεσημέρι με την μικρή,εκτός αν περιμένω να την βάλω για ύπνο νωρίς.Εχθές μου κοιμήθηκε απο τις 7,κουραστηκε πολύ στο κολυμβητήριο,είχαμε να πάμε και καιρό και κολύμπησε αρκετά αλλά κατά τις 9 την έπιασε ενας βήχας και την σηκώσαμε να της δώσουμε σιροπάκι αλλά ξαγρύπνησε και κατάφερα να την κοιμίσω μετά απο 2 ώρες.

Μαρία να χαίρεσαι κι'εσύ την μαμά σου,νομίζω οτι είχες πει πως γιορτάζει σήμερα και όσες έχετε κάποιους που γιορτάζουν να τους χαίρεστε.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κοριτσια...

Να μας ζήσουν τα παιδιά βρε (Κειτ και Ουιλιαμ), χαχα, εχω μεινει σπιτι και εχω βαρεθει να βλεπω για τον πριγκηπικό γάμο

Να μας ζήσουν και τα δικά μας τα παιδιά. Αννούλα να χαίρεσαι τη Ζωίτσα σου, να ειναι παντα γερή, τυχερή κι ευτυχισμενη στη ζωή της. Με το καλό να υποδεχτεί και το αδελφάκι της. Επισης Αννα και Μαρια να χαιρεστε και τις μαμαδες σας.

Ξεχναω κανεναν;

Σημερα η Ιλιάνα, έπεσε από την κούνια. Πώς καταφερε και σκαρφάλωσε τα κάγκελα και έπεσε όρθια δεν μπορω να καταλαβω. Φανταστείτε οτι επεσε την ωρα που εμπαινα στο δωματιο της για να τη βγαλω απο την κουνια γιατι ειχε ξυπνησει και ακουω ενα ντουπ και τη βλεπω ορθια να μυξοκλαιει. τρομαξε και η ιδια. Πλησιάζει η ώρα να βγάλω τα κάγκελα αραγε ή μπορει και να φοβήθηκε και να μην το ξαναεπιχειρήσει. Μακάρι γιατι δεν θελω να την αφησω ακομα ανεξελεγκτη στο θεμα του κρεβατιού - ύπνου

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Αννα να χαιρεσαι τη Ζωιτσα, με το καλο και το αδρφακι της!!!

Μαρια να χαιρεσαι τη μαμα σου!!!

Χθες ειπαμε να βγουμε μια βολτιτσα ολοι μαζι,πηγαμε στο athens heart (παλι..) η μικρη εσπασε τα νευρα του Κωστα:tongue::tongue::tongue:αφου προσπαθησε να κατεβασει ολα τα ρουχα απο τις κρεμαστρες στο h&m βγηκε εξω και μεχρι να πληρωσω προσπαθουσε να μπει σε ολα τα μαγαζια, παρατουσε τον πατερα της κι ετρεχε προς την αλλη μερια...θηριο εχει γινει, δε συμμαζευεται...το καλοκαιρι στην παραλια τι θα κανουμε?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Της πηρα κι ενα ωραιο καπελακι με την kitty (κλασικα, η αδυναμια μου!!), μια ζακετουλα και ενα φουστανακι προχειρο για την παραλια!

Γιωτα και σημερα αδεια??Δεν εισαι καλυτερα?Οσο για τα καγκελα μην τα βγαλεις ακομα, γνωμη μου, δε θα αφηνα ενα διχρονο να γυριζει τις νυχτες μονο του στο σπιτι...ετυχε μωρε,δε νομιζω να το ξανακανει,θα φοβηθηκε σιγουρα!

Οσο για τα καγκελα μην τα βγαλεις ακομα, γνωμη μου, δε θα αφηνα ενα διχρονο να γυριζει τις νυχτες μονο του στο σπιτι...ετυχε μωρε,δε νομιζω να το ξανακανει,θα φοβηθηκε σιγουρα!

Καλημέρα:tongue: Ένα θα σου πω προχθές ξύπνησε κατά τις 2:00 για νερό και με φώναζε και μάντεψε...... δεν ήταν στο κρεβάτι της αλλά στον καναπέ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσόπουλα!!!! Πολύχρονες οι εορτάζουσες μανούλες και μπεμπάκια:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...