Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αύριο γιορτάζει και η μαμά μου και δεν ξέρω τι δώρο να της πάρω!

Koυπονάκια βρε, τόσα πράγματα έχει!
ρε μαριω, για πες ποιο ξενοδοχείο ειναι και που στην ευβοια, γιατι κοιταμε και για ευβοια για καλοκαιρι
Καλά κάνετε, ο καλύτερος προορισμός για οικογένεια!

Ειρήνη μικρή να σου ζήσει η Γεωργία-Ελένη! Θέλουμε φωτογραφίες :D

WN6Op3.png

Εμεις φετος αν ολα πανε καλα και τα καταφερει ο πεθερος θα διακοπαρουμε στην Πλακα Λιτοχωρου ...αν εχει βαλει αυτη τη ρημαδο-τροχοβιλα που λεει και αν χωραμε βεβαια...

Εμεις σκεφτομασταν για Κω...ειναι πολυ ωραια!Ειχαμε περασει απο Καλυμνο για να παρουμε το καραβι να επιστρεψουμε πριν καποια χρονια και μας αρεσε πολυ!Διαφορετικα Κερκυρα θελω πολυ να παω η Κεφαλονια (αν κι εχω ξαναπαει) αλλα ειπαμε αν υπαρχει η προοπτικη δικου μας σπιτιου δωρεαν στην Κατερινη δε μας χαλαει καθολου!Διπλα στη θαλασσα θα ειμαστε και τι θαλασσα....και οδικως μια χαρα!

Διαφημίσεις

ρε μαριω, για πες ποιο ξενοδοχείο ειναι και που στην ευβοια, γιατι κοιταμε και για ευβοια για καλοκαιρι

To παραμυθενιο λεγεται, ειναι στο Αλιβέρι κοντα. Έχει site δες το!

Θα σου πω νεότερα την Δευτέρα που θα γυρίσω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ειρηνάκι, να σου ζήσει η νεοφωτιστη κουκλίτσα σου!!!

Αννα, να τα χιλιάσετε, πάντα ευτυχισμένοι!!

Και εμείς θέλουμε πάνω στη θάλασσα, αν λέω, αν έχουμε λεφτά για διακοπές...:tongue::tongue::tongue: Θα προτιμούσα κάπου οδικώς βέβαια, προς Πελοπόννησο μεριά!!! Γιώτα αν βρεις κάτι, πες μου κι' εμενα...

Κορίτσια, αρρώστησα κι' εγω...πονάει ο λαιμός μου, έχω καταρροή και διαφορα τετοια ωραία...ελπίζω μονο να μην αρρωστησει ο βυρωνάκος κ τρεχουμε στα νοσοκομεία...:(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ωχ ρε Πωλίνα μου, μακάρι να μη κολλήσει ο μικρούλης, περαστικά εύχομαι!

και η Πελοπόνησσος έχει ωραίες παραλίες, εμείς πέρυσι που πήγαμε το ευχαριστηθήκαμε, αλλά το δωμάτιο που μείναμε δεν με ευχαρίστησε καθόλου.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Περαστικα Πολινα!Θα σου ελεγα το μικρο να τον πλησιαζεις-θηλαζεις κλπ με μασκα καλυτερα!Μην αγχωνεσαι ομως, δεν ειναι απαραιτητο να κολλησει το μωρο, εμενα η Παναγιωτα δεν κολλησε ποτε και ειμασταν ολοι αρρωστοι σπιτι...

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε πάει Καρδαμύλη όταν η λίνα ήταν 3 μηνών...(σαν χθες μου φαίνεται!), και είχαμε μείνει εδώ: http://www.kardamilivillas.gr/

Πολύ προσεγμένο και πεντακάθαρο, αλλά όχι πάνω στην παραλία.

Αυτό http://www.elieshotel.gr/ είναι πάνω στην παραλία, αλλά ήταν σχετικά ακριβό και δεν ξέρω απο καθαριότητα...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εμείς είχαμε πάει Καρδαμύλη όταν η λίνα ήταν 3 μηνών...(σαν χθες μου φαίνεται!), και είχαμε μείνει εδώ: http://www.kardamilivillas.gr/

Πολύ προσεγμένο και πεντακάθαρο, αλλά όχι πάνω στην παραλία.

Αυτό http://www.elieshotel.gr/ είναι πάνω στην παραλία, αλλά ήταν σχετικά ακριβό και δεν ξέρω απο καθαριότητα...

πολυ ωραια ειναι πωλινακι και τα 2, και το πρωτο δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβο

4Rnfp3.png

εσεις μαρια σε ποιο θα μεινετε? Θα εχετε και το φατσακι φανταζομαι μαζι ε? Θα παρετε παρκο ή δίνουν εκεί?

Δεν ξέρω ακόμα να σου πω την αλήθεια! Σε τετράκλινο πάντως, θα είναι και ο νονός μαζί μας! Έχει ένα διπλό που θα κοιμηθώ εγώ με την Αλεξάνδρα και 2 μονά, 1 για τον μπαμπά και 1 για το νονό!

Πάντως όλα θάλασσα βλέπουν από ότι γράφει, οπότε όποιο και να είναι...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...