Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

μαριαλενα εσυ το ειχες παρει την πρωτη φορά το εξάμηνο; για την μαρια θυμαμαι οτι δεν, αλλα για σενα δεν θυμαμαι

Όχι στη Λένα δεν το πήρα γιατί δε μας έπερνε οικονομικά. Τώρα όμως με τις μειώσεις μισθών που μας έχουν κάνει δε θα μου φανεί μεγάλη διαφορά οπότε θα το πάρω ασυζητητί για να περάσω χρόνο με τα παιδάκια μου. Ίσως και γι' αυτό δε με ρωτάνε γιατί νομίζουν ότι δε θα το πάρω πάλι.

Άννα μην το συζητάς, βρες ένα σταθμό να την πάρει τη μικρή 1-2 μήνες για να ηρεμήσετε όλοι:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eμένα μου έστειλαν μια επιστολή απο το προσωπικό ότι έχω άδεια τοκετού μεχρι 22/6 και διευκρινιζουν ότι είναι οι 119 μέρες του ταμείου + οι 15 της τραπεζας...δεν ξέρω γιατί αλλά μου έφαγαν τις 15 μέρες αφου στο βιβλιάριο ασθενείας γράφει ότι μόνο οι 119 μέρες του ταμείου είναι μέχρι τις 22/6. Θα τους πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν θέλω να συγχιστώ μέρες που' ναι!!!!:rolleyes::rolleyes:

Εμείς δυστυχώς δεν εχουμε το 6μηνο, οπότε πάλι ανευ αποδοχών θα ζητήσω, αν και δεν είμαι σίγουρη ότι θα μου δώσουν αυτή τη φορά!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα κοριτσια!Επανηλθαμε στο προγραμμα μας σημερα,ξυπνησαμε απο τις 7 αλλα ηταν η καημενη κατουρημενη,μουσκεμα η κοιλιτσα της...ισως γι'αυτο ξυπνησε..

Δεν εχω αλλα νεα, ενα δωρο πρεπει να πεταχτω να παρω καποια στιγμη, παντρευεται ενας συμμαθητης μου το Σαββατο, θελω να βγω βολτα με την Παναγιωτα μαζι αλλα ο καιρος δε βοηθαει καθολου...

Μαρια πηγαινε στον ΟΑΕΔ, βεβαια εχεις χρονο ακομα..., θα σου δωσουν ενα χαρτι με οσα χρειαζονται, λογικα ενα απο αυτα ειναι και βεβαιωση ενσημων του ΙΚΑ και μια αιτηση που θα συπμληρωσεις εσυ και μια ο εργοδοτης σου.Μη βγαλεις οσα εχουν στο ιντερνετ, οι αιτησεις τους ειναι διαφορετικες, την πατησα εγω και πηγα με αυτες και φυσικα ξαναπηγα και ξαναπηγα....σημερα περασα απο κει παλι για μια βεβαιωση αποδοχων του '10 για τη φορολογικη δηλωση...

Ασχετο:εστειλα τον Κωστα οταν ειμασταν πανω στα duty free στα συνορα και τσεπωσε 2 κουτες τσιγαρα με 20 ευρω!!Εχω να καπνιζω κανα μηνα!Βεβαια σημερα ξεχασα να παρω μαζι μου και αναγκαστικα θα αγορασω..

Α! Επισης ξεχασα να αναφερω οτι η Τοτα (που εγινε και 21 μηνων σημερα!!!) καθε πρωι δε με αφηνει να φυγω απο το σπιτι...θελει τη μαμα της μωλε!!!Μου εχει αδυναμια!!!:D:D:D:D:lol::lol::lol:

Επισης οτι της λεμε λεει οχι, μονο οταν τη ρωτησα αν θελει να της κανω κι αλλο νινι να παιζει μου ειπε ναι. Ξυπναει το πρωι, θα σηκωθεις Παναγιωτα? ΄'Ακα (οχι), θα κατσεις εκει ξαπλωμενη? Άκα...:rolleyes: Ε να παει η μαμα να φερει το γαλα ε? Άκα...να κατσω εδω?Άκα....τι σκατα, τα καταλαβαινει και τα λεει και θελει να με τρελανει??:shock::shock:

Καλημέρα κορίτσια.Πάλι κρύο σήμερα.Τουλάχιστον σταμάτησε η βροχή.Εμείς τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε ενα τραπέζι για την γιορτή της μικρής την Κυριακή και θα ερθουν καμιά 15αρια άτομα.Θα ψήσει ο α΄ντρας μου έξω στο μπαλκόνι σε μια μικρή ψησταριά που έχουμε,θα φτιάξω κι'εγώ μερικά,δεν ξέρω τι ακόμα και ελπίζω να έχει καλό καιρό για να το χαρούμε.Σήμερα έχει γενέθλεια και η αξερφούλα μας που γίνεται κι'αυτή 2 χρονών αλλά θα τα κάνουν κι'αυτοί Κυριακή βράδυ.Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να πάμε γιατί εμείς θα το κάνουμε μεσημέρι και πρέπει να κοιμηθεί η μικρή για να είναι ξεκούραστη γιατί και την άλλη μέρα θα έχει σχολείο.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Α! Επισης ξεχασα να αναφερω οτι η Τοτα (που εγινε και 21 μηνων σημερα!!!) καθε πρωι δε με αφηνει να φυγω απο το σπιτι...θελει τη μαμα της μωλε!!!Μου εχει αδυναμια!!!:D:D:D:D:lol::lol::lol:

Επισης οτι της λεμε λεει οχι, μονο οταν τη ρωτησα αν θελει να της κανω κι αλλο νινι να παιζει μου ειπε ναι. Ξυπναει το πρωι, θα σηκωθεις Παναγιωτα? ΄'Ακα (οχι), θα κατσεις εκει ξαπλωμενη? Άκα...:rolleyes: Ε να παει η μαμα να φερει το γαλα ε? Άκα...να κατσω εδω?Άκα....τι σκατα, τα καταλαβαινει και τα λεει και θελει να με τρελανει??:shock::shock:

Κατερίνα καταλαβαίνουν τα πάντα.Ετσι κι'εμένα τώρα που έμαθε να λέει ο που σημαίνει όχι και σηκώνει και το χέρι όταν σου λέει οχι όταν τη ρωτάω διάφορα θες γάλα,θες μπισκότα μου απαντάει ανάλογα πότε ναι και πότε ο και άλλα που της λέω το ίδιο.Αρχίσαμε και συνενοούμαστε καλύτερα τώρα και το καλό είναι οτι το ενοεί το οχι και το ναι,εγώ νόμιζα πως το έλεγε έτσι αλλά διαπίστωσα οτι καταλαβαίνει και το λέει σοβαρά αν θέλει κάτι ή οχι.

SI5Yp3.png

Καλημερα κοριτσιααααα

Ειμαι καλύτερα σήμερα, ευτυχως, βεβαια μου εχει μείνει ενας ασχημος βήχας, και παιρνω απο το mucosolvan της Ιλιάνας!!!

Σπίτι και σήμερα, αλλα σηκώθηκα πρωι πρωι, να ετοιμασω την Ιλιάνα, και με το που φυγανε (την πηγε ο Νικος στο σταθμο), με επιασε η προκομαρα και εβαλα πλυντηρια, στεγνωτηρια, έφτιαξα ψυγειο, τωρα εχω ανοιξει ολο το σπιτι να αεριστεί, να φύγει και η αρρωστίλα...

περιμενω να αδιαθετήσω, γι αυτο μαλλον, χαχαα

4Rnfp3.png

ναι καλε, τα παντα καταλαβαινουν. Κι εμενα το οχι και το ναι, το λεει πολυ συνειδητά, εδώ και καιρό.

προχτες ειχε πλακα, μου λεει οκολατα... της λεω παμε να σου δωσω λίγη (της παιρνω τα kinder τις μπάρες). Πηγαίνοντας στην κουζίνα της λεω, θες μπισκότο? Οσι, οκολατα... μου απαντα

Η παλι προχτες τη ρωταω, Ιλιανα γιατι εβγαλες τις κάλτσες σου? Εμμμμμ, έτσι... μου απανταει.

Παρε να χεις Γιώτα

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολύ τρέξιμο έχω σήμερα,έτρεχα σε οαεδ ικα το πρωί τώρα έχω κ το αφεντικό κάθε 3 κ λίγο πάνω κ αναγκάζομαι να δουλέυω εντατικά....πφφφφ:tongue:

Χθες πήγαμε σούπερ κ με το που γυρίσαμε 10 η ώρα γιατί κοντεψαν να μας κλείσουν μέσα στο σούπερ κ πήγαμε κ πήραμε τη μικρή μετα...μου λέει ο στεφ άντε πάρε τη μικρή κ για ύπνο κ έκατσε κ έβαλε όλα τα πράγματα μόνος του στη θέση τους!.... Γιάυτό κ τον αγαπάω ακόμα πιο πολύ σήμερα που εχουμε επέτειο γάμου...;):tongue:

Πήγα κ στο γιατρό σήμερα στο ίκα γιατί κάθε πρωί βγάζω λίγο φλέμα το πρωί(χρόνια τώρα) μάλλον λόγω τσιγάρου κ εδώ κ μια βδομάδα έχει κ λίγο αίμα μέσα(σορυ για τη περιγραφή) κ μου είπε τώρα τη κάτσαμε πάμε στα τυφλά γιατί κανονικά έπρεπε να κάνεις ακτινογραφία...σίγουρα θα πάρω αντιβίωση κ συνιστά amoxil που είναι ακίνδυνη λέει στην εγκυμοσύνη αλλά θα μιλήσω πρώτα κ με το γυναικολόγο μου! :-( Αν δεν υποχωρήσει με αντιβίωση αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω ακτινογραφία! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστοσ ανεστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεστε τισ ομορφεσ οικογενειεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(λιγο καθυστερημενα βεβαια σασ τα λεω,αλλα δεν πειραζει..)

αννα χιλιοχρονοι κ παντα ευτυχισμενοι!!!!με το καλο κ το νεο μελοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

σε ευχαριστω πολυ γιωτιτσα!!!!!!!κ εσυ να χαιρεσαι!!!!!!!!!!ναι εγινε η βαπτισουλα μασ!!!!

η μπουρμπουληθρα ειναι επισημωσ γεωργια -ελενη!!!!!

Nα τη χαιρεσαι κιολας Ειρηνη!!!Αντε βαλε καμια φωτο απο τη βαφτιση ...οποτε προλαβεις να δουμε!Καλοφωτιστη!

Καλημέρα!

Ειρήνη να σας ζήσει η νεοφώτιστη!

Άννα να ζήσετε!

Σήμερα είπα να δουλέψω λίγο, έχω φορτσάρει από το πρωί.

Εχθές το απόγευμα γύρισα σπίτι και δεν ήμουν καθόλου καλα. Το στομάχι μου χάλια! Γμτ και έλεγα ότι έχω συνέλθει! Επλίζω να ήταν μόνο για εχθές και να επανέλθω! Εν τω μεταξύ έχω μπουκώσει άσχημα. Ανάσα παίρνω μόνο από το στόμα. όλο το βράδυ έκοβα βόλτες. Μου έγραψε ο ΩΡΛ το flixotide και πήγα να το πάρω στο φαρμακείο και μου είπαν ότι καταργήθηκε! Μα είναι δυνατόν?Τι να πω? Ο γυναικολόγος μου είπε να βάζω otrivin παιδικό. Έχω περιοριστεί στο να βάζω μόνο το βράδυ!:-(

Αύριο γιορτάζει και η μαμά μου και δεν ξέρω τι δώρο να της πάρω

Α σας το είπα ? Το Σάββατο θα πάμε Ευβοια για εκείνη τη βάπτιση που σας έλεγα ότι έχουμε. Κλείσαμε ξενοδοχείο το οποίο είναι πολύ όμορφο και μπροστά στη θάλασσα, σε καλή τιμή, αφού δουλεύει εκεί μια φίλη μας!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...