Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

14.500? Κατερίνα, είναι τόσο όντως? Δεν της φαίνεται!

Άσχετο, εχθές της πήρα ένα benetton καπελάκι λευκό, είναι μια κούκλα! Να δω πότε θα κατορθώσω να την βάλω φωτο!:rolleyes: Κου κου βααααααα

Ειναι ειναι αν την παρεις αγκανιά το καταλαβαινεις μια χαρα!!!

Εχει ωραια καπελακια στα benetton??Θα περασω να δω γιατι εψαχνα και πανω και δεν βρηκα,τα περσινα δεν της κανουν!

Κι εμενα και τα δυο χερια χρησιμοποιει κοριτσια αλλα νομιζω λιιιγο περισσοτερο το δεξι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για το αριστερο - δεξί, κάποιος, κάτι;
Αν και διάβασα ότι στα 3 σταθεροποιείται το θέμα, η Λένα είναι σίγουρα αριστερόχειρας όπως άλλωστε και ο αδερφός μου και ο αδερφός του Βασίλη:P:p:p:p Προς το παρόν βέβαια κάνει τα πάντα και με τα δύο χέρια αλλά πάντα πρώτο καιμε μεγαλύτερη άνεση το αριστερο.
Συμφωνώ, το διάβασα κι εγώ πρόσφατα. Προσπαθώ να μην τον καλουπώνω, όποιο θέλει ας χρησιμοποιεί. Εχει τάση προς το δεξί πάντως.

WN6Op3.png

Mαράκι μου συγχαρητήρια!!! Ωραία τα κοριτσάκια εεε??? Αλλά και τα αγοράκια συμπαθητικά είναι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν η αμνιο δεν πονάει, με μια πολύ λεπτή βελόνα σου παιρνουν αμνιακο υγρό...παίρνεις ενα κουτι αντιβίωση (ξεκινάει μια μέρα πριν) και θέλει πολύ πολύ ξεκούραση 3 μέρες. Θα νοιώθεις ένα βάρος χαμηλά, είναι φυσιολογικό.

Πιστευω παντως οτι μια χαρα θα είναι τα αποτελεσματα, δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

αντε ρε μαρακι, καιρο εχω να ακουσω για το φατσακι σου, μας ελειψε το ζουζουνακι

Έχω πολλά να πω αλλά συγκρατούμε :tongue:

Μάθαμε και κάνουμε και το σταυρό μας, ε οκ πότε καλά΄πότε όπως θέλουμε...μην ακούσει καμπάνα, κατευθείαν! Επίσης ρίχνει κάτι χορούς ξεγυρισμένους, ιδίως κλαρινέϊτορ, τη μαθαίνει η γιαγιά...θα γίνει και η πρώτη βλαχοπούλα... Πάντως και Παπακωνσταντίνου που έβλεπα προχθές και έτυχε να είναι ξύπνια, πάλι χτυπιότανε...παρεπιπτόντως δεν σε είδα, που ήσουν?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Mαράκι μου συγχαρητήρια!!! Ωραία τα κοριτσάκια εεε??? Αλλά και τα αγοράκια συμπαθητικά είναι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν η αμνιο δεν πονάει, με μια πολύ λεπτή βελόνα σου παιρνουν αμνιακο υγρό...παίρνεις ενα κουτι αντιβίωση (ξεκινάει μια μέρα πριν) και θέλει πολύ πολύ ξεκούραση 3 μέρες. Θα νοιώθεις ένα βάρος χαμηλά, είναι φυσιολογικό.

Πιστευω παντως οτι μια χαρα θα είναι τα αποτελεσματα, δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα!

Εμένα μου έδωσε και πρεπάρ 2-3 μέρες πριν για τις συσπάσεις. Οπου το ολόκληρο χάπι με έστελνε και τελικά το μείωσα σε μισό

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Έχω πολλά να πω αλλά συγκρατούμε :tongue:

Μάθαμε και κάνουμε και το σταυρό μας, ε οκ πότε καλά΄πότε όπως θέλουμε...μην ακούσει καμπάνα, κατευθείαν! Επίσης ρίχνει κάτι χορούς ξεγυρισμένους, ιδίως κλαρινέϊτορ, τη μαθαίνει η γιαγιά...θα γίνει και η πρώτη βλαχοπούλα... Πάντως και Παπακωνσταντίνου που έβλεπα προχθές και έτυχε να είναι ξύπνια, πάλι χτυπιότανε...παρεπιπτόντως δεν σε είδα, που ήσουν?

α και μενα χορευει και χτυπαει και το ποδι

με εδειξε, με ειδα κανα δυο φορες, αλλα ηξερα που ημουν, ποιος ήταν μπροστα μου. Ειχα ενα θηρίο μπροστα μου και με εκρυβε ο βλακας χαχαχα

4Rnfp3.png

Πωλινάκι μια χαρά είναι και τα αγοράκια, αλλά ξέρεις τώρα το έχω δει αλλιώς το θέμα...αδελφούλες αγαπημένες κ.τ.λ. Και λέει μετά, να μου πει ότι είναι αγόρι :shock:, όπως είχε κάνει λάθος με την Αλεξάνδρα :tongue:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις πλήροφορίες περί άμνιο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Δεν είμαι καθόλου φοβιτσιάρα, το αντίθετο θα έλεγα, αλλά εδώ έχει να κάνει με το μωρό και όχι με εμένα αποκλειστικά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

α και μενα χορευει και χτυπαει και το ποδι

με εδειξε, με ειδα κανα δυο φορες, αλλα ηξερα που ημουν, ποιος ήταν μπροστα μου. Ειχα ενα θηρίο μπροστα μου και με εκρυβε ο βλακας χαχαχα

Και εγώ έψαχνα να σε δω, αλλά δεν...:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μόλις με ρώτησε το αφεντικό πότε παίρνω άδεια και αν σκοπέυω να πάρω την άδεια του ΟΑΕΔ? Χε χε τα έχει δει όλα μου φαίνεται! Ήρθε με μία φόρα εκεί που δούλευα και μου λέει...εσύ πότε φεύγεις? Τον κοίταζα σαν χαζή...που να πάω του λέω??? Μετά μπήκα στο νόημα...;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μόλις με ρώτησε το αφεντικό πότε παίρνω άδεια και αν σκοπέυω να πάρω την άδεια του ΟΑΕΔ? Χε χε τα έχει δει όλα μου φαίνεται! Ήρθε με μία φόρα εκεί που δούλευα και μου λέει...εσύ πότε φεύγεις? Τον κοίταζα σαν χαζή...που να πάω του λέω??? Μετά μπήκα στο νόημα...;)

Εμένα προς το παρόν μόνο πότε θα σταματήσω με ρώτησαν και τους είπα γύρω στις 10/07 αλλά για το αν θα πάρω το 6μηνο ακόμη δε μου έχουν κάνει νήξη.... Μάλλον θεωρούν δεδομένο πως δε θα το πάρω και θα απογοητευτούν:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εμένα προς το παρόν μόνο πότε θα σταματήσω με ρώτησαν και τους είπα γύρω στις 10/07 αλλά για το αν θα πάρω το 6μηνο ακόμη δε μου έχουν κάνει νήξη.... Μάλλον θεωρούν δεδομένο πως δε θα το πάρω και θα απογοητευτούν:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χα χα χα! Ανόητα αφεντικούλια!

Δεν είμαι άτομο που θέλω να δυσκολεύω τους άλλους, ειδικά στη δουλειά, αλλά ειλικρινά τώρα το ευχαριστιέμαι, γιατί δεν μου έχουν φερθεί ωραία.

Α με ρώτησε κιόλας, δηλαδή πότε επιστρέφεις? Ε του λέω με τους πρόχειρους υπολογισμούς που έχω κάνει αρχες καλοκαίριού του 2012! :shock:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ργω παντως οταν ξαναμεινω, θα κολλησω και τα μειωμενα και θα κατσω κανα χρονο!Αντε μην αρχισω και της επαπειλλουμενες!!!

Καλα τους κανετε κοριτσια!!!Μαριαλενα ξεκαθαρισε τα σιγα σιγα!!!

Α! επειδη το εψαξα λιγακι αλλα δεν το βρηκα,ξερετε μετα απο 6 χρονια στον ιδιο εργοδοτη ποση κανονικη αδεια δικαιουμαι???Οχι οτι θα την παρω ολη αλλα τουλαχιστον θα του τα παρω σε χρημα!

Ήρθα κ εγώ...κ εμείς κ τα 2 χέρια χρησιμοποιούμε περισσότερο το δεξί όμως όταν τρώει κ ζωγραφίζει(που λεει ο λόγος ζωγραφίζει);)

Εγώ κλασικά θα σταματήσω από τη δουλειά μόλις δω ότι δεν μπορώ να κουνηθώ...θα πάρω το εξάμηνο κ θα δουλέυω(αν δεν έχω παραιτηθεί ως τότε) κ γενικά καλύτερα να ήμουν σε καμιά μεγάλη εταιρεία να μπορούσα να κάτσω κ εγώ λίγο καιρό σπίτι μου!Τέσπα....:rolleyes:

Τσακώθηκα κ με τη μάνα μου η οποία μου μουρμουράει κάθε μέρα ότι είναι χάλια κ ότι δεν έπρεπε να κρατάει το παιδί γιατί όπως έχουν πει κ οι γιατροί μόνο για τουαλέτα έπρεπε να σηκώνεται....κ ναι τη καταλαβαίνω...αλλά ξέσπασα κ εγώ γιατί κ εγώ κουβαλάω ένα μωρό,έχω τη Ζωή κ σπάω το κεφάλι μου κ αγχώνομαι μέρα νύχτα για το αν την επόμενη μέρα που θα σηκωθώ θα έχω που να αφήσω το παιδί να πάω για δουλειά κ πως θα κάνω κ τις υπόλοιπες δουλειές μου! (το Σάββατο έχουμε γιορτή κ δεν έχω ψωνίσει τίποτα απολύτως ακόμα-χθες μεσάνυχτα έφτιαχνα λίστα σουπερ μάρκετ) Σε κάτι τέτοιες φάσεις είναι που συγχίζομαι τρελά με τη πεθερά της οποίας δεν της καίγεται καρφάκι για το πως τα καταφέρνουμε με τη μικρή! Τελικά το αποφάσισα θα πω κ του στεφ να μπει παιδικό το παιδί 1-2 μήνες(ελπίζω να τη πάρουν μόνο για τόσο λίγο) να γίνει καλά η μάνα μου (ελπίζω κ πάλι) κ να ηρεμήσω κ εγώ γιατί μόνο κακό μπορεί να μου προκαλέσει τόσο άγχος! Δεν μας παίρνει οικονομικά αλλά προκειμένου να σκάσω κ να πάθει κ τίποτα χειρότερο η μάνα μου ας ζοριστούμε λίγο κ κάπως θα τα βολέψουμε!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

αχ ρε αννουλα, τι τραβας κι εσυ παιδι μου, μαλλον θα ειναι το καλυτερο αυτο. δεν υπαρχει κανεις που να τσονταρει λιγο οικονομικα για κανα δυο μηνες;

μαριαλενα εσυ το ειχες παρει την πρωτη φορά το εξάμηνο; για την μαρια θυμαμαι οτι δεν, αλλα για σενα δεν θυμαμαι

κατερινα 6 χρονια στον ιδιο εργοδοτη ειναι 22 μερες, εκτος και αν εχεις συμπληρώσει συνολικά 12 και σε άλλους μαζί. τοτε ειναι 25

4Rnfp3.png

Εγώ δεν το είχα πάρει το εξάμηνο! Και τώρα πρέπει λίγο να ενημερωθώ για τα διαδικαστικά! :rolleyes: Και με ενδιαφέρει και το μετά αφού επιστρέψω στη δουλειά τι μειωμένο θα έχω! Πρέπει να ενημερωθώ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...