Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

είναι πολύ μικρό 15-16χλμ. Σου σπάνε αν τα αφήσεις; δηλαδη τώρα μπορεί να λέω χαζομάρες, αλλά τόσο μικρά δεν θα είναι ανώριμα;

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

χριστινα οχι δεν ειναι μηχανοκίνητο, εχει σπρωχτήρι απο πίσω για τους γονείς, οσο το παιδι δεν μπορει να κανει πεταλι, και σταθερο σημειο για τα πόδια που ανοίγει και κλείνει, και μετα γινεται κανονικό ποδήλατο με πεταλι μολις το παιδι μπορει να κάνει

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρίσαμε χτες βραδάκι και ήμουν σε αποσύνθεση πια, κοιμήθηκα όμως στο κρεββατάκι μου και στάνιαρα.

Κι εγω κοιμηθηκα στο κρεβατακι μου 11-8...:shock::shock::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue: μιλαμε για λιωσιμο κι εγω και το παιδι!!!

Στο μεταξύ ότι πεταμένα ποδηλατάκια βρήκανε οι δικοί μου τα μάζεψαν, τα σαπούνισαν καλά και γέμισε η αυλή ποδήλατα, ο μικρός δεν προλάβαινε. Α και έχει ένα εκατομμύριο μπάλλες... Η μπάμπι (απεικονίζει μπάρμπι), τα γαβ γαβ (τα σκυλάκια δαλματίας) κι ένα μπε (μπλε.. πράσινη είναι αλλά δεν λέμε άλλα χρώματα εκτός από μπε και γκι).

Επίσης λατρεύουμε άουα (φράουλα) κι ήταν το επίσημο μεσημεριανοαπογευματινό μας γεύμα. Το βράδυ δεν γούσταρε γάλα, έτρωγε μισό μπιφτέκι και πατάτες το γουρουνάκι. Α είναι 11,5 κιλά ο μπράντης, καλός δεν είναι;

WN6Op3.png

και μενα η ιλιανα εχει ενα σωρο μπαλες, οπου πας θα βρεις και 2-3. Εμενα απο χρωματα λεει το κοκκινο και το αναγνωριζει κιολας. μου εφερε προχτες κατι ξυλινα τουβλακια που εχει και μου λεει κοκκινο (και ηταν οντως κοκκινο). και μ αυτα δεν παιζουμε για να πεις οτι το ειχε απομνημονεύσει.

και μενα η Ιλιάνα 11 κιλα ειναι πριν κανα 2βδομαδο που πηγαμε παιδιατρο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

14.500? Κατερίνα, είναι τόσο όντως? Δεν της φαίνεται!

Άσχετο, εχθές της πήρα ένα benetton καπελάκι λευκό, είναι μια κούκλα! Να δω πότε θα κατορθώσω να την βάλω φωτο!:rolleyes: Κου κου βααααααα

n8m8p2.png

X9drp2.png

για το αριστερο - δεξί, κάποιος, κάτι;

Αν και διάβασα ότι στα 3 σταθεροποιείται το θέμα, η Λένα είναι σίγουρα αριστερόχειρας όπως άλλωστε και ο αδερφός μου και ο αδερφός του Βασίλη:P:p:p:p Προς το παρόν βέβαια κάνει τα πάντα και με τα δύο χέρια αλλά πάντα πρώτο καιμε μεγαλύτερη άνεση το αριστερο.

dWXVp3.png

YqUap3.png

για το αριστερο - δεξί, κάποιος, κάτι;

Νομίζω ότι προτιμά το αριστερό λίγο περισσότερο :confused::rolleyes: αλλά όταν της λέω πιάσε με το άλλο χεράκι τα καταφέρνει εξίσου καλά! Με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω :confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αν και διάβασα ότι στα 3 σταθεροποιείται το θέμα, η Λένα είναι σίγουρα αριστερόχειρας όπως άλλωστε και ο αδερφός μου και ο αδερφός του Βασίλη:P:p:p:p Προς το παρόν βέβαια κάνει τα πάντα και με τα δύο χέρια αλλά πάντα πρώτο καιμε μεγαλύτερη άνεση το αριστερο.

αυτο εχω διαβασει κι εγω, οτι στα 3 σταθεροποιειται, και μεχρι τοτε το παιδι μπορει ανετα να χρησιμοποιει και τα δυο.

Σ εμας δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο, εχει δείξει ήδη

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...