Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: θα φαω σουτζουκακια!!!τι χαρα τι χαρα!!!

Καλα που μου το θυμισες να φτιαξω μια μερα αν με αφησει δλδ γιατι οποτε κανω κατι στην κουζινα ζηταει αγκανιά!(αγκαλια) πολυ μου αρεσει που μιλαει ρε παιδια!!!!

Εγω φυσικα απο σημερα αυστηρη διαιτα!Τσιμπησα και μισο κιλο αυτες τις μερες απο κατι κρεπες!!!

Από κρέπες ή από μπουγάτσες?????? :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια, εχετε καταλαβει την ταση που δειχνουν τα παιδια σας ως προς το πιο χερι χρησιμοποιουν (αριστεροχειρες ή δεξιόχειρες)

Εμενα ειναι καθαρα δεξιοχειρας, δεν εχει πιασει ουτε μιση φορα κατι με το αριστερο, και γραφει μονο με το δεξι και καθαρα αριστεροπόδαρη. Μονο με το αριστερο κλωτσάει, ποτε με το δεξι

4Rnfp3.png

πώς σας φαίνεται το δώρο μας της Ιλιάνας για το πάσχα;

http://global.pegperego.com/admin/archive/product/images/FEATURE_00000128_LARGE_00000382.jpg

εγω παντως εχω ξετρελλαθει, ειναι φανταστικο, και επειδή εμεις τη βγαζουμε πολυ συχνα με το ποδηλατο εξω, αντι για καροτσι, καθως η περιοχή μας βολεύει πολυ για κατι τετοιο, νομιζω θα το βολευτουμε πολυ

4Rnfp3.png

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!!! Πάντα με υγεία!!!:D

Να μαι κι εγώ, πάλι στη δουλειά! Οκ δεν παραπονιέμαι. Περάσαμε πολύ καλά ομολογώ. Συνοπτικά...

Μ.Παρασκευή πήγαμε εκκλησία μαζί με Άντα το απόγευμα να προσκηνήσουμε, γιατί το βράδυ από τον κόσμο δεν γίνεται! Το βράδυ κλασικά στην εκκλησία όλοι μαζί και περιφορά, η Αντα μου ήταν όλο χαρά. Μ.Σάββατο το πρωί κοινωνήσαμε μαζί και ήταν η 1η φορά που δεν έκλαψε καθόλου μια χαρά τα πήγε και μετάπήγαμε Φλοίσβο για καφέ και η Άντα έκανε και βολτίτσα με τη γουρούνα, που της πήρε ο νονός της. Ήταν μια κυρία και γενικά όλες τις μέρες δεν μας κούρασε καθόλου. Το βράδυ μόνο στην Ανάσταση φοβήθηκε με τα μπαμ μπουμ η καημένη!Πριν από κάθε μας έξοδο, της φορούσα όλα τα καινούρια ρουχαλάκια και αυτή κορδωνόταν στον καθρέφτη και ετρεχε να τα δείξει και στον μπαμπά της!!! Επίσης κάθε φορά που βγαίνουμε μου ζητάει να της βάλω κραγιόν :tongue: Ε από που θα πάρει το παιδί? Ότι βλέπει κάνει!:tongue:

Την Κυριακή του Πάσχα ψήσαμε στους δικούς μου αφού τυχαίνει να έχουν τεράστια βεράντα στον 6ο και δεν ενοχλούμε κανένα! Περάσαμε όμορφα, φάγαμε, ήπιαμε, η Άντα ακολουθούσε κανονικά, ήθελε να τσουγκρίσει και αυγουλάκια η φατσούλα μου, μετά ύπνο και το απόγευμα πήγαμε Ν.Μάκρη σε κάτι φίλους.

Δευτέρα πάλι έξω για φαγητό με τον νονό, καλά η μικρή μέχρι χταπόδι έφαγε! Έχει πολύ όρεξη τελευταία!

Σε γενικές γραμμές παιδιά η μικρή έχει ηρεμήσει πολύ και απόλαυσε, οσο κι εμείς, το ότι όλες αυτές τις μέρες είμασταν μαζί. Το φιλιά και αγκαλιές μας έχει κάνει δεν λέγεται!:D :D :D :D

Και τώρα λίγα νέα για το νέο φατσόνι...Εχθές πήγα γιατρό έκανα Α-test. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ :D και μόλις το έμαθα συγκινήθηκα! Η μικρή μου Αλεξάνδρα θα έχει αδελφούλα κι εγώ δύο μικρές κυρίες!:D

Μέσα στην εβδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα και από αυτό θα εξαρτηθεί αν θα κάνω αμνιοπαρακέντηση! Είμαι στο όριο και ηλικιακά! Με αγχώνει λίγο αυτό, αλλά προσπαθώ να μη το σκέφτομαι!

Αυτά σας ζάλισα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Eυχαριστώ πολύ!:D

Επίσης έχω να πω ότι πήρα 2 κιλά από τότε που σταμάτησαν οι ναυτίες και τώρα έχω τρομοκρατηθεί αν και ο γιατρός δεν μου είπε τίποτα, το βρίσκει φυσιολογικό! Πρέπει να αρχίσω σαλατούλες...προς το παρόν τρώω τσουρέκι ακόμα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαράκι με το καλό η δεύτερη κόρη! Την αυχενική έκανες τώρα??? εμένα μου είπε τη κάνουμε 12-14 βδομάδα κ θα τη κανω περίπου στη 12 γιατί μετά φευγουμε για Βέλγιο κ γυρνάμε οριακά στις ημερομηνίες που θέλει να το κάνουμε! Θα δείξει βέβαια κ από τον επόμενο υπέρυχο κ θα κλείσουμε την ημερομηνία μη δε βρίσκουμε μετά! ;)

Εγώ θέλω κ πιστευω ότι έχω γιο τώρα...κ πρέπει να είναι γιος γιατί ήδη μέσα στο Πάσχα ειπώθηκαν τα διάφορα περί ονόματος...κ θα έχετε καταλάβει βέβαια ότι αν είναι κορίτσι το όνομα της πεθεράς δεν το βγάζω με τίποτα....αλλά πιστεύοντας οι περισσότεροι ότι έχω πάλι κόρη λέγανε άντε θα βγει η Ιωάννα! ΕΛΕΟΣ! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Άννα την αυχενική την έκανα πριν 1 μήνα! Όλα καλά, τώρα έκανα μια άλλη, α-test την ονομάζουν, για να δούμε αν χρειάζεται να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Μεταξύ μας τζάμπα λεφτά ήταν τα χτεσινά, γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν θα αποφύγω την αμνιοπαρακέντηση! κοντεύω τα 35 και δεν θέλω να το ρισκάρω, θέλω να είμαι ήσυχη ότι όλα είναι καλά! Εκεί ποντάρουν βέβαια και οι γιατροί! Σου λέει καμία μανούλα δεν θα θέλει να μείνει με την αμφιβολία, όλες το κάνουν1:rolleyes: Στην ουσία ο γιατρός με προετοίμασε εχθές...μου είπε να το έχω στο μυαλό μου και επίσης ότι έχει 1% ποσοστό ρίσκου όλο αυτό, αφού σου τρυπάνε τον αμνιακό σάκο για να πάρουν υγρό. Εξ'ού και το άγχος μου!

Πωλίνα αν μπεις, πες μου την εμπειρία σου που είναι και πρόσφατη!

Όσο για τα ονόματα, σε πρεσάρουν από τώρα ε? Εγώ φάνηκα τυχερή και θα βγάλω την μανούλα μου αυτή τη φορά!Το θέλω πολύ! Συνονόματη με τη δική σου, Ζωή!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Είχε κάνει η κουμπάρα μου αμνιο....λήψη τροφοβλάστη νομίζω λέγεται όταν παίρνουν μόνο από το σάκο υλικό κ όχι κ από το έμβρυο...ή κάνω λάθος???:confused: Θα είσαι κρεβατωμένη κανα 2-3 μέρες,θα πάρεις αντιβίωση κ όλα καλά...σαν διαδικασία πάντως εκείνη δεν πόνεσε!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Είχε κάνει η κουμπάρα μου αμνιο....λήψη τροφοβλάστη νομίζω λέγεται όταν παίρνουν μόνο από το σάκο υλικό κ όχι κ από το έμβρυο...ή κάνω λάθος???:confused: Θα είσαι κρεβατωμένη κανα 2-3 μέρες,θα πάρεις αντιβίωση κ όλα καλά...σαν διαδικασία πάντως εκείνη δεν πόνεσε!

Ναι μου είπε ότι δεν πονάει, δεν με νοιάζει αυτό ειλικρινά. Με νοιάζει να είναι καλά το μωράκι μου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μπραβο Μαρακι μου μπραβο, πολυ ωραια περασατε, και τα νεα για το 2ο κοριτσουδι εξαιρετικά. Κι εγω κοριτσι θελω και παλι (αν κανω ποτε 2ο), πειραζει;

Τι να πειράζει παιδί μου!!! Χαρά Θεού τα κοριτσάκια!:D Μου λέει εχθές ο Αλέξης...τώρα θα τρέχουν κι οι δύο να με αγκαλιάζουν όταν γυρίζω σπίτι! Χαζομπαμπάς :rolleyes::tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τι παλιοκαιρος ειναι αυτος σημερα ρε παιδια?Που θα παει πια?Ποσο θα το τραβηξει???
Γουστάρω τρελλά!
Το μονο που με ενοχλησε ολες αυτες τις μερες ρε κοριτσια ειναι που ο καθε ασχετος θειος-παππους και δεν ξερω τι, φιλουσε το παιδι στο μαγουλο ρουφηχτα!Ελεος πια, μωρο ειναι,ειχαμε και κανα 6μηνο που ειδαμε και παθαμε να της φυγει η δερματιτιδα γυρω απο το στομα...φιλα το χερι χρυσε μου!
Ε κι εμένα τον ζούληξαν όλοι, είναι ολίγον αναπόφευκτο.
Μακαρι να ασχολιοταν με τετοια κι η Παναγιωτα,αλλα οτιδηποτε τη λερωνει το σιχαινεται....μεχρι και τις σοκολατες...και φυσικα σιγα μη ζυμωσει,αφου ουτε κουλουρια ουτε τσουρεκι τρωει....
Εμένα πάλι με τη σοκολάτα, γλύφει ένα ένα τα δαχτυλάκια του μετά :)
Ένα θα σου πω.... Εχθές φτιάχναμε σουτζουκάκια και κάποια στιγμή τη βλέπω με τα χέρια μέσα στη λεκάνη και ακούω να τραγουδάει "πλάθω σουτζουκάκια... με τα δυό χεράκια"!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:
Θεάρα!
κοριτσια, εχετε καταλαβει την ταση που δειχνουν τα παιδια σας ως προς το πιο χερι χρησιμοποιουν (αριστεροχειρες ή δεξιόχειρες)

Εμενα ειναι καθαρα δεξιοχειρας, δεν εχει πιασει ουτε μιση φορα κατι με το αριστερο, και γραφει μονο με το δεξι και καθαρα αριστεροπόδαρη. Μονο με το αριστερο κλωτσάει, ποτε με το δεξι

πώς σας φαίνεται το δώρο μας της Ιλιάνας για το πάσχα;
Μηχανοκίνητο είναι;
Πριν από κάθε μας έξοδο, της φορούσα όλα τα καινούρια ρουχαλάκια και αυτή κορδωνόταν στον καθρέφτη και ετρεχε να τα δείξει και στον μπαμπά της!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ :D και μόλις το έμαθα συγκινήθηκα!

Συγχαρητήρια για το μπεμπεδάκι, με το καλό να σκάσει μύτη η δεύτερη φατσούλα! Οσο για τον καθρέφτη, ο μπράντης τρελλαίνεται να κοιτάζεται και να κάνει γκριμάτσες, τεστάρει όλες τις λέξεις και φατσούλες που ξέρει ενώ καθρεφτίζεται ο ψώνιος!
το όνομα της πεθεράς δεν το βγάζω με τίποτα....αλλά πιστεύοντας οι περισσότεροι ότι έχω πάλι κόρη λέγανε άντε θα βγει η Ιωάννα! ΕΛΕΟΣ! :rolleyes:
Φαντάζεσαι να την λέγανε Ευθαλία όμως; :cool:
Πωλίνα αν μπεις, πες μου την εμπειρία σου που είναι και πρόσφατη!
Κι εγώ φοβόμουν αλλά δεν είναι τίποτα, εφόσον έχεις καλό team που στην κάνει, να μη φοβάσαι. Προσέχουμε για να έχουμε
Αλλο η άμνιο κι άλλο η τροφοβλάστη. Δεν θυμάμαι την διαφορά ακριβώς, αλλά και στην άμνιο δεν τσιμπάνε το βρέφος. Πάντως η τροφοβλάστη γίνεται πιο νωρίς, είχε κάνει η Λίζα.

Χρόνια πολλά λοιπόν, τα κεφαλάκια μέσα τώρα! Κι εμείς καλά περάσαμε, μαμ κακά παιχνίδι νάνι ο μικρός, ευχαριστήθηκε. Στην Ανάσταση ούτε 5 λεπτά δεν κάτσαμε, άρχισαν τα μπαμ μπουμ και τρόμαξε, μόλις ακούσαμε το χριστός ανέστη τον πήραμε και φύγαμε. Ξετρελλάθηκε με τις λαμπάδες, ήθελε να την ανάβει συνέχεια για να τη σβήνει. Μέχρι που πήγε να την βάλει μέσα στο στόμα και το κόψαμε :shock: Γυρίσαμε χτες βραδάκι και ήμουν σε αποσύνθεση πια, κοιμήθηκα όμως στο κρεββατάκι μου και στάνιαρα.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...