Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!!!Χριστος Ανεστη, χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν!

Εμεις γυρισαμε χθες γυρω στις 5, περασαμε πολυ ωραια! Παρασκευη Κιλκις, Σαββατο και Κυριακη στο χωριο του πεθερου μου και Δευτερα στο χωριο της πεθερας μου, Τη μικρη δεν την πηραμε στην Ανασταση γιατι δεν αντεχε και 11 την κοιμισα και εμεινε η πεθερα μου μαζι της, μετα βγηκαμε για ποτο και μειναμε με τον Κωστα Κιλκις, και ξαναπηγαμε χωριο στην Κυριακη. Αρνι δε σουβλισαμε γιατι ειχε πεθανει ο αδερφος του πεθερου μου πριν λιγους μηνες αλλα ψησαμε αρνι,κοκορετσι κλπ...Η Παναγιωτα λυσσαξε στο εξω αυτες τις μερες, τσακισε το αρνι μεχρι και απο το δικο μου πιατο...και πως αντεξε με μιση ωρα υπνου ολη μερα την Κυριακη δεν καταλαβαινω...Βεβαια αποψε του εδωσε και καταλαβε στον υπνο, πτωμα ηταν η καημενη αφου με το που γυρισαμε χθες την πηγε και στην παιδικη χαρα ο πατερας της να συμμαζεψω λιγο το χαμο!

Γενικα ειχε καλο καιρο, ψυχρα μεν αλλα ηλιο και το ευχαριστηθηκαμε!

Τι παλιοκαιρος ειναι αυτος σημερα ρε παιδια?Που θα παει πια?Ποσο θα το τραβηξει???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κι απο μενα

Τα δικα μας σας τα εχω πει πως περασαμε.

Κοριτσια την εχω αρπαξει ασχημα και ειμαι σπιτι αρρωστη.

Θα μου γραψει αδεια η μαμα μου για τις επομενες 3 μερες, να ξεκουραστω και να χαλαρωσω λιγο. Εμας οι λοιποί καλα ευτυχως.

4Rnfp3.png

Περαστικά Γιωτούλα:):):) Ελπίζω να σου περάσει γρήγορα!!!

Welcome back Κατερίνα!!!! Τελικά δεν παίχτηκε κανένα σκηνικό να σου ζητήσουν να αφήσεις το παιδί ε? Πάλι καλά!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

και οπως ελεγα λοιπον και στο τσατ

η Ιλιάνα χτυπαει παιδακια.... Δεν το κάνει με δύναμη ωστε να τα ποναει, οπως συμβαινει στην ίδια κάποιες φορες απο τα παιδακια φιλων μας, αλλα κανει την κίνηση ολοκληρη. Τι της το λεω με το καλο, τι την παιρνω με το αγριο, τι την βαζω τιμωρια... ενα και το αυτο. Το κανει παντα πλεον. Δεν ξερω πως να το χειριστω πια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μαριαλενα ειδες?Δεν προλαβες να με φωναξεις...

Εμεις κοψαμε τη βραδυνη κρεμα!Τρωμε φαγητο κατα τις 7:30 και μετα κατεβαζουμε ανετα ενα μπουκαλι γαλα στις 10...αντε γιατι μαραζι το ειχα να μου παχαινει ετσι απο τις κρεμες και τις βλακειες!Χθες εφαγε αρνακι παλι με πατατα βραστη(η μανα μου δεν τη μεγαλωνει??απο που θα παρει το παιδι?ολο κρεας και πατατες)....

Ευχαριστούμε πολύ, η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία βγήκε φοβερή!!!! Άσε που όταν είναι στο νησί είναι πολύ χαρούμενη και χαριτωμένη:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Περαστικά Γιωτούλα:):):) Ελπίζω να σου περάσει γρήγορα!!!

Welcome back Κατερίνα!!!! Τελικά δεν παίχτηκε κανένα σκηνικό να σου ζητήσουν να αφήσεις το παιδί ε? Πάλι καλά!!!!!

Μμμμ κατι ψιλοειπωθηκε χθες αλλα το εκοψα ευγενικοτατα!!!

Το μονο που με ενοχλησε ολες αυτες τις μερες ρε κοριτσια ειναι που ο καθε ασχετος θειος-παππους και δεν ξερω τι, φιλουσε το παιδι στο μαγουλο ρουφηχτα!Ελεος πια, μωρο ειναι,ειχαμε και κανα 6μηνο που ειδαμε και παθαμε να της φυγει η δερματιτιδα γυρω απο το στομα...φιλα το χερι χρυσε μου!

Ευχαριστούμε πολύ, η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία βγήκε φοβερή!!!! Άσε που όταν είναι στο νησί είναι πολύ χαρούμενη και χαριτωμένη:):):):)

Καλα σε όλες φαίνεται η τσαχπινιά και η γλύκα, αλλα στη συγκεκριμένη δεν παίζεται.

Παντως μου αρεσετε, ειστε πολυ χρυσοχέρες

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μακαρι να ασχολιοταν με τετοια κι η Παναγιωτα,αλλα οτιδηποτε τη λερωνει το σιχαινεται....μεχρι και τις σοκολατες...και φυσικα σιγα μη ζυμωσει,αφου ουτε κουλουρια ουτε τσουρεκι τρωει....

Μακαρι να ασχολιοταν με τετοια κι η Παναγιωτα,αλλα οτιδηποτε τη λερωνει το σιχαινεται....μεχρι και τις σοκολατες...και φυσικα σιγα μη ζυμωσει,αφου ουτε κουλουρια ουτε τσουρεκι τρωει....

Ένα θα σου πω.... Εχθές φτιάχναμε σουτζουκάκια και κάποια στιγμή τη βλέπω με τα χέρια μέσα στη λεκάνη και ακούω να τραγουδάει "πλάθω σουτζουκάκια... με τα δυό χεράκια"!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ένα θα σου πω.... Εχθές φτιάχναμε σουτζουκάκια και κάποια στιγμή τη βλέπω με τα χέρια μέσα στη λεκάνη και ακούω να τραγουδάει "πλάθω σουτζουκάκια... με τα δυό χεράκια"!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

:D:D:D:D:D:D:D

4Rnfp3.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: θα φαω σουτζουκακια!!!τι χαρα τι χαρα!!!

Καλα που μου το θυμισες να φτιαξω μια μερα αν με αφησει δλδ γιατι οποτε κανω κατι στην κουζινα ζηταει αγκανιά!(αγκαλια) πολυ μου αρεσει που μιλαει ρε παιδια!!!!

Εγω φυσικα απο σημερα αυστηρη διαιτα!Τσιμπησα και μισο κιλο αυτες τις μερες απο κατι κρεπες!!!

Καλημέρα κοριτσούδια! Άντε επιτέλους γυρίσατε κ ορεξάτες!!!

Γιώτα περαστικά!!!

Μαριαλένα την επόμενη Τετάρτη πάμε πάλι γιατρό!

Εμείς τα ίδια...προβληματιζόμαστε τι να κάνουμε με τη μικρή γιατί αν δεν κάτσει ένα μήνα μακρυά από τη μάνα μου να γίνει καλά η γυναίκα δεν βλέπω να βγάζει το οξυγόνο σύντομα...αλλά το να πάρω γυναίκα σπίτι μου είπαν ότι πάει 6-7 ευρώ την ώρα τουλάχιστον,άρα βγαίνει όσο κ ο παιδικός αλλά θα τη κρατάει λιγότερες ώρες οπότε δεν συμφερει.....το να δώσω όλο μου το μισθό τώρα εν όψει μάλιστα διακοπών δεν γίνεται θα γυρίσουμε κ θα ήμαστε πανί με πανί κ δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας! Πάει κ η έκτακτη δουλειά που μου χε κάτσει γι'αυτό το μήνα κ θα έβγαζα κανα φράγκο παραπάνω αφού η πεθερά δεν γυρνάει από το εξοχικό....οπότε?! Σκατα! :rolleyes: Το σκεφτόμαστε πάλι για μετανάστευση....εδώ αν πάει έτσι το πράγμα θα πρέπει να παραιτηθώ από τη δουλειά μου αφού δεν θα έχουμε βοήθεια από πουθενά...

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...