Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα.Αποτι καταλαβα μονο εγω η αχρηστη δεν εκανα τιποτα φετοσ το πασχα.ουτε κουλουριοα,ουτε τσουρεκια ουτε τιποτα...αφου να φανταστειτε,χτεσ γυρισα σπιτι κατα τις 6.λεω στην πεθερα,μην βαψεις αυγα,παω αλλαζω και ερχομαι να τα κανουμε μαζι οπωσ καθε χρονο.ε,ξυπνησα στις 8.30.τα χε βαψει φυσικα,και εκανε και την λαντζα...κατα τα αλλα σηκωθηκα πουρνο πουρνο να κανω καμμια δουλεια,αλλα τωρα μου κλεινει το ματι ο καναπεσ και παω να δω τι θελει;)

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι καλημέρα κορίτσια δηλαδή που προβλέπω όλη μέρα να μη μπαίνει καμία! Πρέπει να μαι η μόνη που δουλέυω σήμερα! :rolleyes: Τι να γίνει...πως θα φάει ο κόσμος ψωμάκι,κουλουράκια,τσουρεκάκια κτλ αν δεν δουλέυαμε κ εμείς?! ;)

Λέμε να πάμε για ψώνια σήμερα το μεσημέρι κ να αφήσουμε τη μικρή στη μαμά μου,δηλαδή όχι στη μαμά μου είναι κ ο πατέρας μου σπίτι κ ο αδελφός μου οπότε μόνο τα αλλάγματα θα κάνει η μαμά μου...έχω να ψωνίσω ένα σωρό πράγματα αφού έχουμε κ το πάρτυ μας το άλλο Σάββατο κ ειναι ευκαιρία σήμερα που δεν δουλεύει ο στεφ! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα, κορίτσια...!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά..!!

Μπήκα να ευχηθώ σε όλες Καλή Ανάσταση και να είστε πάντα καλά με τις οικογένειές σας..!! Εγώ τα ίδια, εκτός από τα 5 κιλά, που έβαλα σε ένα τρίμηνο..!! Φιλιά σε όλες και στα μπουμπούκια....!!!! :D:D:D:D:D:D:D

....Καλά, από πότε έχω να μπω.....??

Αννούλα...???? Είσαι έγγυος....!!!!

Τί χαρά πήρα, με το καλό, κοριτσάκι μου....!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του χρονου!!!!!!!!παντα με υγεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω γινεται ο κακοσ χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεσα στο τρεξιμο του πασχα για να προλαβω κουλουρια,τσουρεκια,αυγα και γενικη σπιτιου και μεσα στο τρεξιμο τησ βαπτισησ μου αρρωστησαν και οι μικρεσ και ειμαι ερειπιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω να κοιμηθω απο την τριτη το βραδυ καθωσ το μωρο μενει ξυπνο σχεδον ολο το βραδυ απο το μπουκωμα!!!!κοντευω να τρελαθω ......

δεν μου αρρωστησαν εναν ολοκληρο χειμωνα και να αρρωστησουν 20 απριλιου???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολη την ημερα τρεχω με το μυξορουφιχτηρι και ορουσ!!!

δεν προλαβα να διαβασω και πολλα.....αννα και η αγγελικη 1 εβδομαδα με 10 μερεσ ηταν πιο πισω στουσ πρωτουσ υπερηχουσ κ με ειχαν ανησυχησει οι γιατροι αλλα οπωσ βλεπεισ τωρα εχω εναν κοριτσαρο 1 μετρο...χι χι!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια δεν ξερω αν θα καταφερω να ξαναμπω,τωρα θα πιασω να τελειωσω το φτιαξιμο των τουλιων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(τα τουλια τησ βαπτισησ εννοω...)

καλο πασχα σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να εχετε πολλη υγεια και ευτυχια στα σπιτια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο και οι γκαστρουλιτσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Σ'ευχαριστώ πολύ Κωνσταντινα μου! :D:D:D Κ συ με το καλό με ένα γερό μωρό!!! :D Καλή Ανάσταση κ σε σας με υγεία κ πολύ φαί...πω πω εσένα σου αρέσουν κ αυτά τα εντόσθια κτλ(πω πω αναγουλα που χωωωωω) κ δεν μπορείς να φας τίποτα! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη περαστικά στις μικρες...πφφφ δεν ξέρεις πάντα αναποδιές πριν από κάθε ευχάριστο γεγονός! Καλό κουράγιο κ όλα καλά θα πάνε! Αχ ωραίο Πάσχα κάνετε κ στη Χίο! Καλή Ανάσταση να έχετε! ;)

Όπως καταλαβαίνω θα μπαίνεται τώρα μία μία να έυχεστε για το Πάσχα κ έχω μείνει εγώ να σας δίνω ευχές ως γραμματέας κ να κρατάω τα πρακτικά (όλες να μπείτε :tongue::tongue:) άντε να σχολάσω να μπω κ σε γω σε μουντ πάσχαλινο! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Σ'ευχαριστώ πολύ Κωνσταντινα μου! :D:D:D Κ συ με το καλό με ένα γερό μωρό!!! :D Καλή Ανάσταση κ σε σας με υγεία κ πολύ φαί...πω πω εσένα σου αρέσουν κ αυτά τα εντόσθια κτλ(πω πω αναγουλα που χωωωωω) κ δεν μπορείς να φας τίποτα! :tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νομίζεις......!!! Η μαγειρίτσα είναι το αγαπημένο μου, ένα πιάτο θα το τσακίσω....!!!!! :tongue::tongue::tongue:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημερα...καλησπερα..οτι να ναι τελος παντων...Χρονια Πολλα!

Ειμαστε οι δυο μας σπιτι με τη μικρη την οποια δεν αντεξα αλλο και την εβαλα για υπνο στις2...μου ξυπναει κι εδω νυχτα ρε κοριτσια ελεος!Εμ αφου την αφησαν να κοιμηθει 3 ωρες χτες το μεσημερι κι εγω επινα καφεδες καλα να παθω...Και κοιμομαστε και στο ιδιο δωματιο,σηκωνεται ορθια και με κοιταει...πηγαμε για κοινωνια το πρωι και μονο τα καντιλερια δεν κατεβασαμε κατω στην εκκλησια..θηριο εχει γινει η δικια μου...Κιεδω το ξενυχταει και τα βραδια δε μαζευεται με τιποτα για υπνο...Επισης, ενω ειχαμε συμφωνησει οτι ο παπας θα μας δωσει μαμ και θα ανοιξουμε ενα τεραααστιο στομα,οπως ηταν κοντα και το μικροφωνο του παπα μας ακουσε ολη η εκκλησια...Τωρα θα πηγαινει καθε Κυριακη για κοινωνια,ετσι για να μαθει!!!

Ηρθε και ο νονος μας σημερα και εφερε μια τελεια πορτοκαλι λαμπαδα και πεδιλακια μουγερ!!!!Το εκαψα το παιδι!Να ναι καλα ομως,για Χαλκιδικη ειχε ξεκινησει,Κιλκις βρεθηκε!

Μολις ξυπνησει η μικρη φευγουμε για το χωριο...(το προγραμμα που σας ελεγα οτι μου εχουν βγαλει....) τελος παντων,χαιρετω σας!!!!Καλη Ανασταση και καλα να περασετε!

υγ:εγω με αβγα και τσουρεκια θα τη βγαλω αποψε,τη μαγειριτσα ουτε να τη μυρισω!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Χρίστος Ανέστη κ Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες χθες κ σήμερα! Υγεία κ ευτυχία σε όλες τις οικογένειες μας!:D

Αυτό το Πάσχα ήταν από τα ωραιότερα που περάσαμε κ τι να πρωτοπω....τη Παρασκευή πήγαμε στον επιταφιο παρέα με την κουμπάρα μου,προσκυνήσαμε κάναμε το γύρω κ είχαμε ένα παιδάκι που σε όλη τη διαδρομή τραγούδαγε πολύ δυνατά το φεγγα-ακι μου λαμπ-ό κ το η μικρή ελένη κα-ετε κ κλαίει....φυσικά αυτό το παιδάκι ήταν η Ζωή κ γελαγαν μέχρι κ οι παπάδες!:lol::lol:

Το Σάββατο το βράδυ πήγαμε από νωρίς στη μαμά μου η οποία είχε φτιάξει κοτόσουπα...έλα μου όμως που εμένα μου μύρισαν τα ψητά που έφτιαχναν στη γειτονιά κ αφού μουρμούραγα για ώρα γιατί δεν το έκανε το κοτόπουλο ψητό σηκώθηκε ο στεφ 11:15 κ έφυγε για την αχαρνών κ έφερε ψητό κοτόπουλο να ξελυσάξω:shock:...έφτασε ακριβώς παρα 5 για το Χριστός Ανέστη ο κακομοίρης....εντωμεταξύ για πρώτη χρονιά είπαμε να μην πάμε κοντά στην εκκλησία επειδή ρίχνουν δυναμιτάκια κτλ κ κάτσαμε πιο πίσω σε μια διαστάυρωση....ε λοιπόν ήταν μαζεμένη εκεί μια παρέα κ ψιλορίχνανε....ε μόλις ακούστηκε το Χριστός Ανέστη έγινε ο πανικός κ ο κόσμος που ήταν μετά τη διασταυρωση δεν μπορούσε να φύγει....εμείς φτάσαμε σπίτι κ βλέπαμε πίσω στη διαστάυρωση ακόμα ήταν αποκλεισμένοι....τι ηλίθιοι ρε κορίτσια...το πιο χαζό έθιμο που έχει υπάρξει είναι αυτό...αφού μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει!:rolleyes:

Χθες ξυπνήσαμε κατα τις 10 κ ξεκινήσαμε για Αυλίδα στο εξοχικό των πεθερικών μου....τα περάσαμε σούπερ,η Ζωή το αρνάκι το τσάκισε ανελέητα,χορός,χαβαλέ μεταξύ μας γιατί ήταν πολλά ξαδέλφια του στεφ κ δεν ήταν το κλασικό μόνο η οικογένειες μας που λέμε κάθε χρόνο τα ίδια κ βαριόμαστε....το κυριότερο καταφέραμε κ τη μαμά μου κ πήρε τη συσκευή του οξυγόνου της κ ήρθε κ φυσικά της έκανε απίστευτο καλό που είδε κόσμο,μίλησε κ διασκέδασε γιατί είναι στα πρόθυρα της κατάθλιψης! Γυρίσαμε στις 10 το βράδυ κ ξεράθηκα μαζί με τη μικρή γι'αυτό κ ξύπνησα σήμερα πουρνό πουρνό....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπερα κοριτσια και χρόνια πολλά και να χαίρεστε τις οικογενειες σας.

Επίσης χρόνια πολλά σε όσους γιορταζαν και γιορτάζουν.

Εμεις Μ. Παρασκευή μείναμε Αθήνα τελικά (βαρεθηκαμε να φύγουμε βασικά) αλλα περασαμε τελεια, καθως μετα το βαφτιστήρι του Νικου, πηγαμε Baloux για φαγητο και μετα Γλυφάδα για ψώνια.

Μεγαλο Σαββατο ήρθαμε Ανάβυσσο, αλλα ειχε πολύ αέρα και αρκετο κρύο οπότε δεν ευχαριστηθήκαμε πολύ το έξω δυστηχως. Την κυριακή ήρθαν και τα πεθερικά μου. Ψήσαμε, ηταν και τα ξαδελφια μου εδω (εχουν εξοχικο δυο σπιτια μετα το δικο μας) οποτε ημασταν οπως παντα πολυ μεγαλη παρεα. Ωραια περασαμε.

Σημερα φύγανε όλοι, και μείναμε οι τρείς μας, καθως αυριο εχουμε άδεια, αλλα εχουμε την κοπελα στο σπιτι, οποτε αφησαμε στο γειτονα μας τα κλειδια να της ανοίξει, και να μην ειμαστε μεσα στα πόδια της και εκεινη στα δικά μας. Οποτε χαλαρα αυριο, καφεδακια, φαγακι και σπιτι μας κι εμεις.

Και του χρόνου λοιπόν κορίτσια, να περνάτε καλά

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη πάντα με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!

Πάσχα δεν κατάλαβα καθόλου!! Κοιμήθηκα όμως αρκετά, αφού ήταν ο δημητρης εδώ και απασχολούσε τον βαγγς και την κάρολ!!! Από αύριο στα δυσκολα πάλι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελπίζω να περάσατε όλες σούπερ, καλή επιστροφή σε όσες έφυγαν!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα χρόνια πολλά και Χριστος Ανέστη

σήμερα γυρίσαμε και μεις απο το χωριό του άντρα μου περάσαμε πολύ ωραια με παρέα πολύ φαγητό και πολλα πολλα γλυκα

ο μικρός δεν ήθελε με τίποτα να μπει μεσα στο σπίτι εξω στην αυλή συνέχεια και βόλτες στο χωριό έβλεπε το αρνάκι και έλεγε γυρο γυρο αρνακι είχε πολύ γέλιο όσο για την κοινωνία και μεις γυρίσαμε ολη την εκκλησία και φωναζε παπουλη μαμ στην ανάσταση δεν πήγαμε γιατι κοιμήθηκε απο νωρίς,

περασαμε και μια λαχτάρα με τον μικρό δαγκωσε τσιγάρο και με επιασε πανικός πήρα κεντρο δηλητιριάσεων, τον παιδίατρο αλλα ευτυχως όλα καλα απλα το είχε δαγκώσει και δεν είχε καταπιει τον ειδαμε αμεσως σε δευτερολεπτα πως το αρπαξε δεν καταλάβαμε.

αυριο πάλι δουλειά καλά ηταν τεσσερις μερες

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Kαλησπέρα,χρόνια πολλά.Χριστός Ανέστη.Γυρίσαμε κι'εμείς εχθες το βράδυ.Ωραία περάσαμε σε γενικές γραμμές αν εξαιρέσουμε την μικρή που γκρίνιαζε διαρκώς και δεν μας άφησε να χαλαρώσουμε λίγο.Την κούρασε το ταξίδι πολύ,στο ξενοδοχείο δεν καθόταν ύσηχη,στην τραπεζαρία έκανε τα απίστευτα,πέταγε ποτήρια κάτω,ότι έβρισκε και πηγαίναμε χωριστά για φαγητο και πρωίνο με τον άντρα μου.Ο ένας την κράταγε να την απασχολεί γιατί θα μας διώχνανε τόσο ανύσηχη που ήταν.Είχαμε και μερικές καλές στιγμές δεν μπορώ να πω αλλά μετρημένες στα δάχτυλα.Πολύ κούραση,Το αποκορύφωμα είναι που γυρνώντας εχθές στις 3 τα ξημερώματα μας είχε πέσει το ρεύμα,ο ρελες δεν ξέρω κι'εγώ απο πότε και μύριζε όλο το σπίτι απο το ψυγειο που είχαν χαλάσει τα πάντα.Δεν ξέρω πως άντεξα και κάθησα να καθαρίσω με την κούραση που είχα.

SI5Yp3.png

καλημέρα κορίτσια.καλε,δεν γυρίσατε ακόμα?αντε που στε?εμείς εδω,εργασία και χαρα:rolleyes:πως τα περάσατε?εμείς σε γενικές γραμμές καλά.αν εξαιρέσεις οτι χάσαμε τον επιτάφιο,και οτι παραλιγο να πήγαινα στην ανάσταση χωρίς τον σωτ.αφού δεν ξύπναγε με τίποτα,κατα τα άλλα τέλεια.Κυριακή πήγαμε στο εξοχικό κατι θείων του σωτ.,στο πόρτο γερμενό,και περάσαμε σούπερ.μεγάλη παρέα,2 πιτσιρίκια,αλλα 2 να ετοιμάζονται...καλά ήτανε.

Δήμητρα μπράβο πουν περάσατε καλά,και του χρόνου να στε καλά να ξαναπάτε.

Εμένα παλι,το Μ.Σάββατο,αφησα την μάνα μου σπίτι μου να κάνει καμμια φασίνα,και μεις πήγαμε βολτούλα,καφεδάκι,ψώνια,και πανω που λέγαμε τι ωραία που τα περάσαμε,γυρίχουμε και βρίσκουμε βουλωμένο νεροχύτη και χαλασμένο πλυντήριο:shock:τελικός ο νεροχύτης ξεβούλωσε,και αφου βγαλαμε και το 20ευρο απο το φίλτρο του πλυντηρίου,ξαναπαιξε...και να δειτε πως μωσχομυρίζει τωρα,ανθη λεβάντας...:D

Ελπιζω να περασατε και σεις καλα.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημέρα και Χρόνια πολλά κορίτσια!!!!! Χριστός Ανέστη!!!!!! Να χαιρόμαστε όλους τους εορτάζοντες και με το καλό τα μωράκια που μας έρχονται:P:p:p:p

Περάσαμε ένα πολύ ωραίο και ήσυχο οικογενειακό Πάσχα στο νησί. Η μικρή λύσσαξε στο παιχνίδι και το φαγητό και γενικώς ήταν πολύ χαρούμενη που ήμαστε συνέχεια μαζί, όπως άλλωστε και εμείς!!!!!!!

Επίσης κόψαμε την πιπίλα:P:p:p:p Την Πέμπτη που ετοιμάζαμε πράγματα να φύγουμε δεν την έβρισκα πουθενά (γιατί μόνο μια ήθελε το χρυσό μου) και της λέω "Λένα μου τι χάσαμε την πιπίλα τι να κάνουμε τώρα?" και απαντάει "Δεν πειράζει, δεν τη θέλω" (δεν τη θέλω τώρα εννοούσε αλλά που να ξέρει τι την περίμενε). Φεύγουμε λοιπόν κυρίες χωρίς πιπίλα.... Σε γενικές γραμμές το έχει πάρει καλά δηλαδή το μεσημέρι κοιμάται πολύ άνετα και το βράδυ την ώρα που πέφτει, απλά δεν μπορεί ακόμη να το κοντρολάρει όταν ξυπνάει στη μέση της νύχτας, αλλά που θα πάει θα το μάθουμε κι αυτό:tongue::tongue::tongue: Εγώ σήμερα πάντως είμαι κουρέλι γιατί 12:00 - 02:30 ούρλιαζε και δεν ηρεμούσε με τίποτα μέχρι που στο τέλος την πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Και το χειρότερο?!!?? 06:30 γαρίδα πάλι το μάτι και ζήταγε τραγούδια και παραμύθια:confused::confused::confused: Και τώρα τι να μου κάνει της νυσταγμένης εγκύου ο γαλλικός?!?!!?!?!?

Κατά τα άλλα έσείς τι νέα?

Ειρηνάκι μου να ζου ζήσει η νεοφώτιστη και περιμένουμε νέα από τη βάφτιση σύντομα!!!!!

Άννα πότε έχετε πάλι γιατρό? Μαρία? Αντριάννα? (χιχιχιχι μια χαρά πάμε από γκαστρούλες, καμία άλλη με ευχάριστα τώρα το Πάσχα?:tongue:)

Μαριάννα τελειώσατε με τη μετακόμιση?

Καλέ η Κατερίνα πότε γυρνάει? Ερήμωσε το καφέ μαζευτείτε όλες πίσω!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...