Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ναι, το ειδα στο τρειλερ και ελεγα στο Νικο οτι θελω να το δω. Ελπιζω να αντεξω.

Της πηρα κι εγω crocs χτες της Ιλιάνας, μπαλαρινάκια ομως. Θελω να της παρω και havayanas που εχω δει, αλλα περιμενω να καλοκαιρεψει για τα καλα ο καιρος. Λετε να την ενοχλεί το δίχαλο?

Εγω της ειχα παρει σαγιοναρουλες περυσι κι ενω φαινονταν πολυ μαλακες τη χτυπησαν και τις πεταξα...

Και να σκεφτειτε σκετο καουτσουκ ηταν πολυ μαλακο,αιμα της εβγαλαν...τη χτυπησαν στο πλαι εκει που ενωνονται οι δυο λωριδες...ειναι μαλακα τα ποδαρακια τους και θελουν προσοχη!

Μπήκα να σας χαιρετήσω στα γρήγορα γιατί η ώρα περνάει επικίνδυνα.Σας εύχομαι μόνο υγεία,τίποτ'άλλο γιατί χωρίς υγεία δεν μπορούμε να έχουμε τίποτα.Να περάσετε καλά όπου κι'αν πάτε και οτι κι'αν κάνετε,να έχετε ένα όμορφο Πάσχα΄,να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε μπαταρίες και να περάσετε όμορφες και αξέχαστες στιγμές με τα παιδάκια σας.Γιατί το αξίζουν!Καλή Ανάσταση σε όλους!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Της πηρα κι εγω crocs χτες της Ιλιάνας, μπαλαρινάκια ομως. Θελω να της παρω και havayanas που εχω δει, αλλα περιμενω να καλοκαιρεψει για τα καλα ο καιρος. Λετε να την ενοχλεί το δίχαλο?
Εγώ δεν θα το δοκίμαζα ακόμα στη θέση σου

Καλό δρόμο Δήμητρα, να περάσετε ωραία και ξεκούραστα!

Εγώ ακόμα αμάζευτα έχω.. Μεσάνυχτα μας βλέπω να φεύγουμε!

WN6Op3.png

Εγω της ειχα παρει σαγιοναρουλες περυσι κι ενω φαινονταν πολυ μαλακες τη χτυπησαν και τις πεταξα...

Αυτά τα crocs της πήρα

http://www.zappos.com/multiview/7639178/235130

και αυτές θελω για σαγιονάρες

http://images.izideal.com/img/product/10294773/l/uk/havaianas-baby-brasil-logo-by.jpeg

Καταλαβαίνετε οτι εχω πήξει στη δουλεια, ετσι? Στις 3 θα φύγουμε, αντε και δεν περναει η ώρα

4Rnfp3.png

Πολυ ωραια Γιωτα!!!!!!Τα παρηγγειλες απο ινετρνετ η απο μαγαζι?

Σαγιοναρες τετοιες ειχα παρει κι εγω και τη χτυπησαν εκει που φαινεται να ενωνουν στο πλαι οι δυο λωριδες...και ειναι και μαλακο...

απο μαγαζι, χτες τα πηρα στο μαγαζι που πηγα για το βαφτιστήρι του Νικου. Ειναι αυτό το μαγαζί που σας ελεγα που πηρα ενα φορεμα τελευταια, που εχει πολυ ωραια πραγματα και για αντρες και για γυναικες και για παιδια.

Αυτες τις σαγιοναρες της ειχες παρει ε? Και ελεγα, μπορει να μην ελεγες αυτες. Θα δω τοτε, μπορει να μην της παρω φετος, κατευθειαν του χρονου που δεν θα θελει το λαστιχακι απο πισω

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτα οχι αυτες ακριβως αλλα τετοιες..

Κοριτσια ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!Και το αρνι με ρεγουλα!!!!

Nαι καταλάβαμε, θα σου φέρουμε πακέτο :cool: Θα φέρω και τη δική μου μερίδα, δεν τρώω εγώ. Καλό ταξίδι

WN6Op3.png

γεια σας κοριτσια μου!

Αννα μια χαρα θα ειναι το σπορακι, εχω ακουσει πολλες τετοιες περιπτωσεις, με καλη παντα εκβαση!!:D:D

Χριστινακι θελω να βοηθησω κι εγώ...πες μου πως...

Γιωτούλα, πηρα προχθες αυτες τις σαγιοναρες απο χοντο, δεν ξερω αν θα βολεψουν, αλλά μου αρεσαν παρα πολύ. Βεβαια πρεπει να τις αλλαξω, γιατι ειναι μικρες....:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Χριστινακι θελω να βοηθησω κι εγώ...πες μου πως...
Βιβλία μαζεύονται τώρα, καινούργια παιδικά και χρησιμοποιημένα για μεγάλους (για Ιούνιο), οπότε δες τι έχεις και παρακολούθα και την ομάδα, είδα ότι γράφτηκες.

Εμείς ακόμα εδώ... Χαλλλλαράαααα. Ελπίζω μέχρι τα μεσάνυχτα να φτάσουμε...

Καλή Ανάσταση και με ρέγουλα οι έγκυες τα ξύγκια :cool:

WN6Op3.png

κοριτσια τα νευρα μου κουρελια...η κατερινα οοολοοο το απογευμα γκρινιαζει.δεν αντεχω αλλο.ακομα και τωρα φωναζει τσιριχτα μαμααααμαααμμαααααα...εσειςπου ειστε εγκυεςμε τα νευρα πως την παλευετε?

ουφ,πηγε να βασανισει το σκυλι τωρα και σταματησε λιγακι

κατα τα αλλα πηγα στο ντοκτορι το απογευμα,ολα καλα μεγαλωσαμε κ τα σχετικα.

Πωλινα,ολα ενταξυ?συνηθησατε καθολου?

παω να κανω καμμια δουλεια μιας και ο σωτ.ειναι ακομα στην δουλεια

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Αντριανα υπομονή! Κ εγώ δεν τη παλεύω,πολύ κούραση,γκρίνια,νεύρα,(ξεκίνησα να γράφω αυτό το μύνημα γύρω στις 10 κ τότε άρχισε να με φωνάζει η Ζωή η οποία είχε πέσει για ύπνο με το μπαμπά της κ αποκοιμήθηκα κ εγώ μαζί τους κ μέσα στον ύπνο μου θυμήθηκα ότι ήθελα να ψήσω τα τσουρέκια μου κ ξύπνησα...κ τώρα ψήνω τα τσουρέκια μου!:shock::shock::shock:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...