Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ όμορφες! (φωνάζω για να πιάσει η καλημέρα:tongue:)

Βασικά κ στη μικρή είχαμε ένα θέμα αργότερα όμως νομίζω γιατί σα να μεγάλωνε 1-2 εβδομάδες στις παρακάτω κλίμακες-φυσιολογικό βάρος κ ύψος αλλά όχι για την ηλικία της...νταξ αφού γεννήθηκε ξεπέρασε κ την ηλικία της! :tongue::tongue: Αυτή τη φορά μου είπε απαραιτήτως 2-3 φορές την εβδομάδα μοσχάρι γιατί στη Ζωή δεν έτρωγα ούτε μοσχάρι ούτε αυγά που κάτι έχουν που το χρειαζόμαστε κ εγώ κ το μωρό για να μεγαλώσει...θα αρχίσω να κάνω μουυυυ σε λίγο καιρό! :tongue:

Η μαμά μου είναι οκ με το θεμα της αλλεργίας σήμερα φαίνεται να υποχώρησε εντελώς,ε το κρύωμα παραμένει αλλά θα το ξεπεράσει κ αυτό!

Να πω κ για τη πεθ??? Αυτοί θέλαν χθες να φύγουν κατα τις 1 κ αφού της είπε ο στεφ τι συνέβη ότι ήμαστε νοσοκομείο,ότι δεν έχουμε που να αφήσουμε τη μικρή κ ότι θα την έπαιρνε μαζί του στη δουλειά δεν πτοήθηκε κορίτσια του την ετοίμασε κ την είχε ο κακομοίρης τόσες ώρες στην εταιρεία....!:shock: Του έβγαλε τη ψυχή φυσικά ένα ερρείπιο ήταν όταν γύρσα σπίτι!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, τι γίνεται φεύγετε όλες? Κλαψ κι εγώ θέλω!!!

Εύχομαι να περάσετε πολύ πολύ καλά!:D

Άννα ευτυχώς που δεν την κρατήσανε στο νοσοκομείο.Δες την καλή πλευρά! Τώρα για το μωράκι σου, θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, είναι συχνό φαινόμενο, όλα καλά θα πάνε!:D

Κατερίνα εγώ σήμερα θα βάψω αυγά.όσο για το νονό μάλλον εννοούσε τι δώρο να της πάρει! Η λαμπάδα εννοείται! Εμείς εχθές πήγαμε για ψώνια με τον νονό της Άντας και της πήρε ένα ...σαν μηχανάκι είναι, αυτά με τις μπαταρίες που πάνε μόνα τους, ξέρετε!Την λαμπάδα που τη διάλεξε η μικρή με μια κούκλα ΝΑ επάνω, πάνινη η οποία είναι ντυμένη μαθήτρια με τα βιβλία στο χέρι!:tongue:Επίσης τσουρέκι και ένα σοκολατένιο κοκκόρι από max perry. Πωωωω αυτό το τσουρεκάκι, τι μυρωδιά υπέροχη είχε!!! Κρατήθηκα όμως, μόνο η Αλεξάνδρα έφαγε.

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα και απο μενα...καλα να περασετε οσες φυγετε,και καλα να περασουμε οσες μεινουμε.

Αννα,μην ταραζεσαι,νομικζω οτι συθμβαινει αρκετα συχνα αυτο με την αναπτυξη.στο κατω κατω δεν ξερεις ποτε ακριβως εγινε η συλληψη.ολα καλα θα πανε.

Αντε να ρθει η μανα μου αυριο,να κανει καμμια φασινα και κανα σιδερο γιατι εγω δεν την παλευω.ολο νυσταζω και κοιμαμαι...βασικα,ουτε και πριν τα πολυεκανα...χαχαχατο απογευμα εχω γιατρουδακο,να ακουσουμε παλι το ζουζουνι.

Εκανα και τις εξετασεις στο ικα,σε 20 μερες μου πανε αλλα δεν γαμ@@@@@,τι τους πληρωνουμε.τα ουρα ξεχασα βεβαια,και μετα να σφιγγομαι για να ξανακατουρησω αλλα τιποτα...

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλέ να σας πω...κάνατε κ για θρομβοφιλία??? Δεν θυμάμαι αν είχα κάνει στη Ζωή αλλά τώρα μου τις ζήτησε...κ θέλει κ όλες τις εξετάσεις σε 2 εβδομάδες....πότε θα τις γράψω στο ίκα πότε θα τις κάνω κ πότε θα του τις πάω??Ούτε το βιβλιάριο μου δεν έχω θεωρήσει ακόμα....στη euromedica που είναι αυτός διευθυντής του τις κάνουν με 150 ευρώ ενώ έξω έχουν 500 μου είπε...κ τις υπόλοιπες λέω να πάω στην ευρωδιάγνωση(νομίζω) που έχουμε μια ασφάλεια γιαένα γενικό τσεκ απ δωρεάν κ έκπτωση στις υπόλοιπες... άραγε πόσο θα μου βγει το μαλλί?:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλέ να σας πω...κάνατε κ για θρομβοφιλία??? Δεν θυμάμαι αν είχα κάνει στη Ζωή αλλά τώρα μου τις ζήτησε...κ θέλει κ όλες τις εξετάσεις σε 2 εβδομάδες....πότε θα τις γράψω στο ίκα πότε θα τις κάνω κ πότε θα του τις πάω??Ούτε το βιβλιάριο μου δεν έχω θεωρήσει ακόμα....στη euromedica που είναι αυτός διευθυντής του τις κάνουν με 150 ευρώ ενώ έξω έχουν 500 μου είπε...κ τις υπόλοιπες λέω να πάω στην ευρωδιάγνωση(νομίζω) που έχουμε μια ασφάλεια γιαένα γενικό τσεκ απ δωρεάν κ έκπτωση στις υπόλοιπες... άραγε πόσο θα μου βγει το μαλλί?:confused:

βασικα,νομιζω οτι οι ασφαλειες δεν καλυπτουν τιποτα απο εγκυμοσυνη.

καλα σου ειπε,στο μητερα μου ζητησανε 500 ή 600,δεν θυμαμαι.και δεν ειναι τοσες πολλες οπως την πρωτη φορα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι δεν έχω κάνει για θρομβοφιλία Άννα ετός αν το έγραφε κάπως αλλιώς και δεν το κατάλαβα. Εγώ πάντως που της έκανα σε ιδιωτικό τις εξετάσεις πλήρωσα για όλες περίπου 420€.Μου πέσαν τα μαλλιά μιλάμε αλλά τι να έκανα που στο ΙΚΑ μου κλεινανε ραντεβού για 1 μήνα μετά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα

Αννουλα περαστικα και παλι στη μαμα σου. Για το μωρακι κι εγω νομιζω οτι εφοσον ακούσατε καρδούλα, ολα θα ειναι καλα. Αλλωστε οντως δεν ξερεις ποτε ακριβως εγινε η συλληψη. Κι εμεις το ειχαμε δει αυτο στη Β επιπέδου. Ειχε μείνει πισω 8 μερες η Ιλιάνα ενω μεχρι τοτε ολα συμβαδιζαν ημερολογιακά, τρομαξα λιγο, αλλα δεν ηταν τιποτα.

Απλα βαλε τον κωλο σου κατω. Κανε μονο τα απολυτως απαραιτητα.

Κι εμεις αυριο πρωι θα παμε το δωρο στο βαφτιστηρι του Νικου και φυγαμε για Ανάβυσσο. Ελπιζω μονο να εχει καλο καιρο

4Rnfp3.png

Καλημέρα χρυσούλια μου (όσα απομείνατε στην Αθήνα κι όσα δεν φύγατε ακόμα). Χτες στο Ελπίδα κρατιόμουν να μη βουρκώσω μπροστά σε τόσα παιδάκια που είδαμε μιας κι αυτά ήταν τόσο δυνατά και δεν στους ορούς που κουβαλούσαν, στα μαλλάκια που είχαν πέσει, στην αδυναμία τους... Οι γονείς καταχάρηκαν, τα παιδάκια ενθουσιάστηκαν. Ενα μέλος που φτιάχνει γλυκά επαγγελματικά, έφτιαξε όλο νηστίσιμες λιχουδιές και βαζάκια με γλυκό κουταλιού, μεγάλα μπισκότα για τα παιδιά και τα μοίραζε μαζί με χυμούς. Το κάθε παιδάκι έπαιρνε κι ένα παιχνίδι κι ένα μπαλόνι. Ειδικά για τα κορίτσια, είχε κάνει προσφορά και μια κοπελιά που φτιάχνει tutus (θα την ξέρετε απ΄το face) και ξετρελλάθηκαν όταν τις μοιράσαμε.

Ομως δεν κρατήθηκα όταν μίλαγα με μια νοσηλεύτρια, η οποία τόσο πολύ χάρηκε που πήγαμε, τόσες ευχαριστίες μας έκανε που σκεφτήκαμε τα παιδιά που έπρεπε να την μπουκώσω με γλυκό για να σταματήσει. Και φυσικά πάνω στις αγκαλιές και τα φιλιά με πήραν τα ζουμιά κι εμένα κι αυτή. Που τους βρίσκουν ρε παιδιά τέτοιους ανθρώπους; Και επαγγελματίας και Ανθρωπος!

Αννα, καλά σου λέει η Μαριαλένα, να ξεκουράζεσαι λίγο και να τρέφεσαι καλά. Νομίζω πως στην επόμενη επίσκεψή σου στον γιατρό θα είναι όλα καλύτερα. Οσο για την πεθ, το ράβω... Πλέον πείστηκα ότι είναι ίδια συνομωταξία με πεθ χιώτισσας! Συμμαθήτριες μάλλον ήταν!

Κατερίνα, λίγο χαζούδι το νονάκι ε; Πες του κι εσύ απευθείας τι θες, τι λες λαμπάδα ρε ούφο! Εμένα με ρώτησαν κι οι δύο, στη μια είπα πεδιλά, στην άλλη πιο κλειστά παπουτσάκια με τρύπες. Ετσι καλύφθηκα από παπούτσια, θα μείνει να πάρω ένα μπεζάκι φτηνό για να γίνει παραγαμπρούλης... Α ναι, έχει και κροκς το ψώνιο! Και δεν τα βγάζει που να χαλάει ο κόσμος! Το βράδυ κοιμάται έχοντάς τα αγκαλιά :shock:

Να σας πω επίσης πόσο χάρηκα για την κουμπάρα μου (τη μια νονά μας, η άλλη είναι η τρελλοαδερφή μου). Η κοπέλα ήταν πάντα πολύ σοβαρή, πολύ διαβαστερή, πολύ μαζεμένη. Πρόκοψε στα επαγγελματικά της αλλά στα προσωπικά της είχε μείνει πολύ πίσω, χωρίς εμπειρίες. Παντρεύτηκε το 2007 αλλά ένα χρόνο μετά χώρισε (ευτυχώς) και δεν αναλύω τώρα το γιατί, απλά λέω ότι ήταν μεγάλη ανάγκη να το κάνει. Αυτό την έριξε φοβερά όπως καταλαβαίνετε, ένιωσε αποτυχημένη. Αλλά για όλους υπάρχει ταίρι ρε παιδί μου. Γνώρισε ένα πολύ καλό παλληκάρι και πάνε για γάμο με συνοπτικές διαδικασίες. Τον έφερε χτες και τον γνωρίσαμε κι εμείς κι ήταν πραγματικά πολύ ταιριαστό ζευγάρι και τον κατασυμπαθήσαμε (κι ο μικρός ακόμα περισσότερο). Οπότε πήρα 2 χαρές χτες :-)

ΥΓ χορεύει με διαφήμιση Λελλι Κελλυ παπούτσια, ν'ανησυχήσω; :-)

WN6Op3.png

Αφού είναι αγόρι του κεφιού και χορεύει με όλα γιατί να ανησυχήσεις καλέ; Μια χαρά είναι ο Αλεκούκος μας!!!

Άννα εγώ δεν έκανα ούτε στη Λένα ούτε τώρα εξετάσεις για θρομβοφιλία αλλά για να στη ζητάει κάτι θα ξέρει μάλλον. Εγώ στο ΙΚΑ πάντα τις πέρνω μετά από μια εβδομάδα τις απλές αλλά του θυροειδή ας πούμε κάνουν ένα μήνα οπότε μήπως να πας εκεί που είναι διευθυντής και θα δώσεις μόνο 150 από το να δώσεις καμιά 500άρα:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Χριστίνα εγώ βούρκωσα μόνο με την περιγραφή σου για τα παιδάκια, φαντάσου να ήμουν κι εκεί :rolleyes:

Όσο για το τραγουδάκι που χορεύει ο γιόκας σου...:tongue: :tongue: τι να πω...??? Έλα μωρέ έχει ωραία μουσική κι εμείς χορεύουμε με το παριζάκι ..."με μια καραβολίδα, ρίχνω ένα γκολάκι"...:tongue: :tongue:Επίσης το μηχανάκι που της πήρε ο νονός είναι toy story και όχι κοριτσίστικο!:confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

ΌΟΟχι 150 έχουν μόνο τις θρομβοφιλίας αντί για 500 που είναι η κακονική τους τιμή,μάλλον δεν το έθεσα σωστά! :rolleyes: Οι υπόλοιπες υπολογίζω κανα 100αρι για τις ορμονολογικές που είναι απαραίτητες για μένα ε κ κανα 100αρι δεν θα χουν κ οι άλλες?? Θα πάρω να ρωτήσω εκεί που έχουμε την ασφάλεια να δω μπας κ μου βγει καλή τιμή αλλιώς θα κάνω τα πάντα μέσω ίκα εκτός των ορμονολογικών που πρέπει να τις δούμε άμμεσα κ ας περιμένει όποτε βγουν τα αποτελεσματα!~

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Aννα εγω ειχα κανει σε δημοσιο νοσοκομειο ορμονολογικες δωρεαν.Βεβαια ο τοτε γυναικολογος μου με ειχε στειλει στη euromedica αλλα δεν του εκατσε....:tongue:

Χριστινα στο λεω κι απο δω...βλεπω τον μπραντ να πηγαινει μπαλετο με Τότα και Άντα...ειμαστε και γειτονοι....και το βραδυ με τα κροκο στα κλαμπακια να δειχνει τις φιγουρες που εμαθε!!!!!

Μπραβο βρε Χριστινα που πηγες!!!! Πως προέκυψε αυτό? Ειναι κάποιος συλλογος που κάνει αυτή την κίνηση ή ιδιωτική πρωτοβουλία?

Εγω χάρισα σε ενα απο τα παιδακια των οικογενειων στο περαμα που ειχε λιγες μερες διαφορά με την Ιλιάνα, ενα απο τα παιχνίδια της που ειχα στο αμάξι (ενα τσαντακι με lego) και παιδια δεν ξεκολαγε απο πανω μου το κοριτσακι. Τι καλο που ηταν! Και ηρεμο! Οχι σαν τη δική μου, που δεν βαζει τον κωλο της κατω.

Αχ τι ωραια που δεν εχει δουλεια.....

4Rnfp3.png

Χριστινα στο λεω κι απο δω...βλεπω τον μπραντ να πηγαινει μπαλετο με Τότα και Άντα...ειμαστε και γειτονοι....και το βραδυ με τα κροκο στα κλαμπακια να δειχνει τις φιγουρες που εμαθε!!!!!
crocs μαρή, σε λίγο θα μου πεις ότι φοράει κροκό γόβα, κοτσάρει και μια τσαντούλα στον ώμο και πάει :shock:

Οσο για το μπαλέτο... ας γυμνάζεται το γουρουνάκι μου κι ας είναι και μπαλέτο (θα έχει και ένα κορίτσι σε κάθε μπράτσο να πηγαίνει; χλίδα!)

Όσο για το τραγουδάκι που χορεύει ο γιόκας σου...:tongue: :tongue: τι να πω...??? Έλα μωρέ έχει ωραία μουσική κι εμείς χορεύουμε με το παριζάκι ..."με μια καραβολίδα, ρίχνω ένα γκολάκι"...:tongue: :tongue:Επίσης το μηχανάκι που της πήρε ο νονός είναι toy story και όχι κοριτσίστικο!:confused:
Α το θέλουμε το θέλουμεεεεε
Αφού είναι αγόρι του κεφιού και χορεύει με όλα γιατί να ανησυχήσεις καλέ; Μια χαρά είναι ο Αλεκούκος μας!!!
Βρε κουτές, μαθαίνει τι αρέσει στα κορίτσια για να τις ρίχνει πιο εύκολα μετά :cool:
Μπραβο βρε Χριστινα που πηγες!!!! Πως προέκυψε αυτό? Ειναι κάποιος συλλογος που κάνει αυτή την κίνηση ή ιδιωτική πρωτοβουλία?
Ξεκίνησε από μια μαμά που νοσηλεύτηκε το παιδάκι της εκεί και τώρα είναι καλά! Θα σου στείλω στο φέις το λινκ. Για καλοκαίρι μαζεύουμε βιβλία αχρησιμοποίητα για τα παιδιά και χρησιμοποιημένα για γονείς (ίσως αν μαζευτούν πολλά να γίνει μια βιβλιοθήκη για τους γονείς, να έχουν να περνάνε λίγο την ώρα τους και να ξεχνιούνται προσωρινά)

ΥΓ δείτε στο σταρ αύριο 11 παρά τέταρτο "Η αδερφή μου κι εγώ". Το διάβασα σε βιβλίο το καλοκαίρι και συγκινήθηκα!

WN6Op3.png

ΥΓ δείτε στο σταρ αύριο 11 παρά τέταρτο "Η αδερφή μου κι εγώ". Το διάβασα σε βιβλίο το καλοκαίρι και συγκινήθηκα!

ναι ναι, το ειδα στο τρειλερ και ελεγα στο Νικο οτι θελω να το δω. Ελπιζω να αντεξω.

Της πηρα κι εγω crocs χτες της Ιλιάνας, μπαλαρινάκια ομως. Θελω να της παρω και havayanas που εχω δει, αλλα περιμενω να καλοκαιρεψει για τα καλα ο καιρος. Λετε να την ενοχλεί το δίχαλο?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...