Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ωραιες αναμνήσεις, ειναι πολυ σημαντικο πραγμα οι αναμνησεις τελικά

κι εμεις επειδη τα 15 τελευταια χρονια κανουμε πασχα αναβυσσο, εχουμε κανει τις παραδοσεις μας κι εμεις, και πολυ χαιρομαι που κι η Ιλιανα, δεν θα περναει το Πάσχα κλεισμενη σε ενα διαμερισμα. Μια φορα εχουμε πει να κανουμε κι εμεις πασχα στην Αθήνα στον κήπο μας με φιλους και γονεις. Να δουμε ποτε θα αξιωθουμε να το κανονισουμε. Ειναι το θεμα που πρεπει να ψησουμε γι αυτο το αναβαλουμε βασικά γιατι νομιζω ψιλοβαριομαστε το χαμο που θα γινει

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι πολυ ωραιες οι αναμνησεις οντως!Εμεις να σκεφτεις παλια στο σπιτι του παππου μου στο χωριο μεναμε 3 οικογενειες σε ενα σπιτι μεχρι που εχτισε ο ενας θειος μου δικο του...Αλλα και παλι ολη μερα ειμασταν μαζι 6 πρωτα ξαδεφια!Μιλαμε για ΤΟ χαμο!!!!(καναμε ουρα για να παμε τουαλεττα...)χαχαχα....Ετσι εχω μαθει κιολας!Πασχα στην εξοχη με πολυ κοσμο!

Τωρα για να πω την αληθεια αν πηγαιναμε κι εμεις δεν ξερω που θα μεναμε...εκει μαλλον δε χωραμε!

Αχ τι μου θυμήσατε. Και στην Καρδίτσα και στα Γιάννενα περνούσα τέλεια. Έτσι όπως τα λέτε και φυσικά επείδή ο μπαμπάς μου ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, πάντα φεύγαμε από το Σάββατο του Λαζάρου και γυρνούσαμε Τρίτη του Πάσχα! Η κάθε μέρα είχε το έθιμό της. Είτε με φίλες ήμουν όλη μέρα, είτε με ξαδέλφια και παίζαμε έξω! Στολίζαμε επιτάφιο, παίζαμε με τη ζύμη από τα κουλούρια και άλλα ωραία. Εκκλησία κάθε βράδυ...ωραία χρόνια!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μιας και ειμαστε μονο κοριτσομανες μεσα αυτη τη στιγμη...κοιταξτε τι ωραια ρουχαλακια-σετακια καλοκαιρινα για τις μπουκιτσες!Τελεια και οικονομικα!!!Δεν κρατιεμαι!Θελω να κλεισω και να παω να τα παρω!:D:Dhttp://www.sam013.gr/details.jsp?prdId=111.440&extLang=

Αν ηξερα τι νουμερο θελω θα τα ειχα παραγγειλει τωρα!

Διαφημίσεις

Μιας και ειμαστε μονο κοριτσομανες μεσα αυτη τη στιγμη...κοιταξτε τι ωραια ρουχαλακια-σετακια καλοκαιρινα για τις μπουκιτσες!Τελεια και οικονομικα!!!Δεν κρατιεμαι!Θελω να κλεισω και να παω να τα παρω!:D:Dhttp://www.sam013.gr/details.jsp?prdId=111.440&extLang=

Αν ηξερα τι νουμερο θελω θα τα ειχα παραγγειλει τωρα!

χθες μας εκαναν δωρο ενα πουκαμισο απο τα sam το νουμερο ηταν για 18μηνων:shock::shock::shock::shock:

το ΄βλεπω και λεω για 18 μηνων μου φαινεται μεγαλο:shock::shock::shock: και οντως ειναι λιγο μεγαλο

θα το βαλει ισως κ του χρονου την ανοιξη!!

και απο το καταστμα που περασα κ ρωτησα μου ειπε η πωλητρια οτι τα νουμερα τους γενικα ειναι μεγαλα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μαζεύτηκα κι εγω σπιτι απο το πρωι

Μου φερανε την Ιλιανα στη δουλεια, την πηγα στην πεθερα μου γιατι θα κοιμηθει εκει αποψε, καθως αυριο ο σταθμος ειναι κλειστος κι εμεις δουλευουμε και οι δυο, πηγα στο Ελενα να δω μια φίλη μου που γέννησε (της ειχα συστήσει το γιατρό μου και με ευχαριστουσε συνεχως γιατι της αρεσε παρα πολύ και χαρηκα πολυ), μετα πηγα γυμναστηριο, μετα πηγα πηρα δωρο για το βαφτιστηρι του Νικου και να μαι.... Κομμάτια....

Ευτυχως αυριο τελευταια μερα και ελπιζω και ηρεμα οπως σημερα.

Καλο βράδυ και βατραχακιιιιιι καλο πασχα και σε σενα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Πως να περιγράψω κ αυτή τη μέρα?!:rolleyes: Με καλημέρα ξεκινάω πάντα....αλλά!

Λοιπόν εκεί που ήμουν στη δουλειά με παίρνει η μάνα μου...παιδί μου έχω βγάλει αλλεργία! Εφυγα κατα τις 10:30 από τη δουλειά πάω τη βλέπω φουλ κοκκινίλες κ πρήξιμο χέρια πόδια!Ταξακι κ στο Σωτηρία! Της έβαλε η γιατρός της τα διάφορα κάτσαμε μέχρι τις 5 συνήλθε ευτυχώς κ πίσω πειραια!Από την αγωγή που ξεκινησε για το κρύωμα κάποιο φάρμακο τη πείραξε κ έκανε αλλεργικό σοκ....κομμένα όλα κ παίρνει άλλα πια!Μάλλον από την augmentin πάντως ήτανε,παρόλο που τη παίρνει χρόνια όπως μας είπε η γιατρός μπορεί να κάνει αλλεργική αντίδραση όπως κ με ότιδήποτε φαγώσιμο!

Γυρισα σπίτι έκανα ντουζάκι κ φύγαμε να πάμε να δούμε το σποράκι!!! Καλά κ κακά τα νέα κ από κει....Ακούσαμε καρδούλα:-D:grin::-D αλλά....το σποράκι είναι μία εβδομάδα πίσω από ότι θα έπρεπε να είναι με βάση τη περίοδο κ τη μέρα που περίπου έγινε η σύλληψη,θα πρέπει να κάνω επαναληπτική χοριακή σε 2 εβδομάδες να δούμε αν είναι φυσιολογική,δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά αλλά λίγο ανήσυχους τους είδα με το που ξεκίνησε ο υπέρηχος...το ίδιο παρατήρησε κ ο στεφ αλλά λέει ότι το ίδιο θέμα είχαμε κ στη Ζωή στον πρώτο υπέρηχο....τέσπα ελπίζω να μας έρθουν όλα καλά!Πητ αν όλα πάνε καλά 9/12 στη γιορτή μου! ;) Του έθεσα το θέμα κ για φυσιολογικό τοκετό κ η απάντηση του ήταν αν έχεις μια καλή εγκυμοσύνη ναι αλλά να ξέρεις ότι πάντα πρέπει να υπάρχει team έτοιμο σε περίπτωση που υπάρξει κάτι απρόοπτο για επείγουσα καισαρική! Τώρα καλή απάντηση δεν είναι αυτή??Βέβαια για το team δεν το καταλαβα...μήπως εννοεί ότι επειδή θα υπάρχει έτοιμη ομάδα γιατρών θα υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος???Λέω εγώ τώρα....:confused:

Αυτά λοιπόν τα νέα μας....ελπίζω αύριο να είναι μια καλύτερη μερα!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα! Ειμαστε ετοιμοι για αναχωρηση σημερα, ελπιζω να με αφησει να φυγω νωριτερα να μην ξυπναμε και τη μικρη αν πεσει για υπνο σπιτι, να κοιμηθει μια και καλη στο αυτοκινητο.Θα περασουν να με παρουν απο τη δουλεια. Παρατηρησα οτι φετος βελτιωθηκε καπως η κατασταση και χωραει και ενα ατομο ακομα να καθισει στο αυτοκινητο, περυσι ειμασταν φισκα στις τσαντες.Αλλα κουβαλουσαμε γαλατα,κρεμες, μεγαλυτερο καροτσι...

Αννα περαστικα στη μητερα σου, τι παθαινετε ρε παιδι μου χρονιαρες μερες κι εσεις,...οσο για το αν μπορεις να παθεις αλλεργια σε κατι που εχεις ξαναπαρει, εχθες δεν ελεγα οτι γεμισα προχθες το απογευμα σπυρια και κοκκινιλες και κοπανουσα ζιρτεκ με τις παλιογαριδες?Μια ωρα εκαναν να μου φυγουν...καποιες εμειναν...Επισης μικρη εμφανισα αλλεργια στην πενικιλινη αλλα παιρνω πια αντιβιωσεις κανονικα...Ε, μια χαρα τις τρωω, 2 φορες στη ζωη μου εχω κοντεψει να παθω αλλεργικο σοκ:rolleyes:

Και με το σπορακι σου ολα καλα θα πανε πιστευω,μην ανησυχεις!Εχω ακουσει κι αλλες τετοιες περιπτωσεις για την ακριβεια η κουμπαρα μου, και σ'αυτη δε συμβαδιζε η κυηση με την αναπτυξη του εμβρυου.

Καλημέρα κορίτσια επιτέλους από το σπίτι που είμαι με άδεια:):):) Εμείς φεύγουμε με το απογευματινό καράβι και τώρα το πρωί θέλω να φτιάξω πράγματα και να πάμε για κάτι τελευταίες δουλίτσες!!!! Επιτέλους μυρίζει Πάσχα και ανυπομονώ να πάμε στο νησί και να φτιάξουμε κουλούρια, αυγά, τσουρέκια και όλα τα γιορταστικά με το γοργονίδιο!!!!!!

Αννούλα αφου ακούσατε καρδούλα και το είδατε όλα μια χαρά θα πάνε, συμβαίνει συχνά αυτό στο καφέ του Αυγούστου έχουμε 2-3 μανούλες που τα μπεμπάκια τους είναι πιο μικρά, θα δεις όταν ξαναπάτε θα είναι μια χαρά!!! Απλά κόψε τις γενικές και τις βαριές δουλειές για το πρώτο τρίμηνο κι εσύ :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Α!Ξεχασα...ρε κοριτσια με πηρε χθες ο νονος της μικρης και με ρωτουσε τι να της φερει...αρχικα του ειπα κι εγω λαμπαδα...ντραπηκα.Μου λεει λαμπαδα,αβγα και βλακειες?Ε τι εννοεις του λεω,αν θελει κατι αλλο?Ε αν θες παρτης παπουτσακια -πεδιλα για το καλοκαιρι.Α μου λεει, αθλητικα?να τρεχει?Οχι ρε του λεω.πεδιλα.Ε τι πεδιλα?Πεδιλα του λεω ανοιχτα..Τελος παντων λεει θα πω στη μανα μου που ξερει τι ειναι:shock: ε μα μου λεει, τι λαμπαδες και βλακειες μου ζηταγες?Παπουτσια θα της παρω,τι να την κανει τη λαμπαδα? Και λεω εγω τωρα, ποσο ασχετος μπορει να ειναι?Το λεω με την καλη εννοια, γιατι εχουμε πολυ καλες σχεσεις, αλλα λαμπαδα δε θα της φερει?Θα της παρω εγω μαλλον..εκτος αν η μανα του του πει οτι πρεπει να φερει και λαμπαδα στο παιδι..που μαλλον ετσι θα γινει, να ναι καλα η γυναικα και στη βαφτιση πολυ ωραια πραματα ειχε διαλεξει.τα μαρτυρικα ειχε ξεχασει κι ετρεχα πρωτομαγιατικα να βρω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...