Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

kalhmera!!!!!!!!!!!!

Αννουλα μου ολα καλα θα πανε

το μπεμπεκι μας θα ειναι μια χαρα μη μου στεναχωριεσαι στην κατασταση σου!!!!!!!!!

και η μανουλα σου καλα θα γινει

θα το δεις

υπομονη!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα όλα θα γίνουν μην αγχώνεσαι! Όσο για τη βαφή μη σκας. Πήγαινε εκεί σε ένα κομμωτήριο, άσε που θα σου έρθει και φθηνότερα!

Δεν εχω χρονο για κομμωτηριο...τη βαφη την εχω σπιτι αλλα ουτε εκει εχω χρονο!!!

Εγω την Τοτα δεν την εχω κουρεψει ποτε και μεγαλωνουν μια χαρα τα μαλλακια της, το μονο "κακο" ειναι οτι εκτος του οτι και τα μπροστινα και τα πλαινα ειναι μακρια και της πεφτουν στα ματακια κι ετσι αναγκαζομαι να της εχω μονιμο συντριβανι στην κορφη του κεφαλιου....αρχισαν να βγαινουν κι αλλα μπροστα σαν αφελιες και της πεφτουν στα ματια, αλλα ειναι λιγα και λεω να περιμενω να μεγαλωσουν κι αυτα να τα μαζευω!

Εχω ριξει κι εγω κλαμα στο ντους δε θυμαμαι γιατι βεβαια...αλλα παλια..τωρα και κρυωνω να καθομαι πολυ ωρα στο μπανιο και δεν προλαβαινω!

Τωρα κοιταω τι δωρο -παιχνιδι βεβαια να παρω στη μικρη με τα λεφτα που της εδωσε η μητερα μου..κατι "κοριτσιστικο" θα της παρω.τα fisher-price κλπ τελειωσαν για μας..

εχθες βγηκαμε για παπουτσακια για τον Νικολα μου

του πηραμε ενα ζευγαρι αντιντας 24 νουμερο!! μεγαλωνει το παλικαρι μου!!!!!!!!!

σημερα μπαμπας και γιος θα πανε στην νονα για την λαμπαδα

εγω εχω ακομη βηχα και δεν κανει για το μωρακι

εγω θα παω το τσουρεκι κ τα δωρα στην αλλη μου κουμπαρα

και το βραδακι φευγουμε για χωριο....!!!!!!!!!

θα σας χασω αυτες τις μερες...

σημερα αν σας πω τι εκανα...

στις 4 το ξημερωμα με επιασε βηχας

ξυπνησα ηπια τα τσαγια μου αλλα μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω..

ε....τι να κανω?????

εχω ρουχα για σιδερο αλλα θα κανω φασαρια

κι ετσι

πηρα τα καλλυντικα μου και τα τακτοποιουσα

πεταξα καθαρισα....

κατα τις 6.30 κοιμηθηκα

εχθες βγηκαμε για παπουτσακια για τον Νικολα μου

του πηραμε ενα ζευγαρι αντιντας 24 νουμερο!! μεγαλωνει το παλικαρι μου!!!!!!!!!

σημερα μπαμπας και γιος θα πανε στην νονα για την λαμπαδα

εγω εχω ακομη βηχα και δεν κανει για το μωρακι

εγω θα παω το τσουρεκι κ τα δωρα στην αλλη μου κουμπαρα

και το βραδακι φευγουμε για χωριο....!!!!!!!!!

θα σας χασω αυτες τις μερες...

Αχ τι καλά! Καλά να περάσετε! Περιμένουμε τα νέα σου όταν επιστρέψεις.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Αχ τι καλά! Καλά να περάσετε! Περιμένουμε τα νέα σου όταν επιστρέψεις.

ευαριστω Μαρακι μου!!!!! κι εσεις καλα να περασετε!!!!!!!!!

Κατερίνα η Τότα έχει πιο πολλά μαλλάκια από την Άντα!(Ωραία ονόματα, ε?)

Μια χαρά είναι! Η Άντα έχει σγουρά, (μου πήρε και κάτι επιτέλους!), μαζεύουν κιόλας...μακάρι να της μείνουν έτσι και να μην ισιώσουν. Θα απαλλαγεί από τα κομμωτήρια, μόνο για κουρεματάκι θα πηγαίνει, όπως κι εγώ! Εχθές λιμάραμε τα νύχια μας.Μου έδινε το δαχτυλάκι ένα ένα παρακαλώ! Είναι μια μικρή κυρία πλέον :tongue: Επίσης ότι καλλυντικό βρει δικό μου, κάνει ότι βάζει κραγιόν :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=1861

Λεω να παρω δωρο στη μικρη αυτο, τι λετε? Ειναι το σπιτι του Μικυ που το βλεπει και στο youtube με το τραγουδακι...να ειναι πολυ ογκωδες???

Μαρια κι εμενα κανει οτι βαζει κραγιον και παιζει με τα μανο μου...αφου εγω δεν τα χρησιμοποιω πλεον....και επισης μου παιρνει τα κολιε και τα φοραει...τα εχει διαλυσει ολα...

Η Τοτα (χαλια το ονομα αλλα τι να πεις?μονη της το διαλεξε..χιχι) εχει σγουρα μαλλακια πισω, φιλαριστα, οχι ισια.

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=1861

Λεω να παρω δωρο στη μικρη αυτο, τι λετε? Ειναι το σπιτι του Μικυ που το βλεπει και στο youtube με το τραγουδακι...να ειναι πολυ ογκωδες???

Μαρια κι εμενα κανει οτι βαζει κραγιον και παιζει με τα μανο μου...αφου εγω δεν τα χρησιμοποιω πλεον....και επισης μου παιρνει τα κολιε και τα φοραει...τα εχει διαλυσει ολα...

Η Τοτα (χαλια το ονομα αλλα τι να πεις?μονη της το διαλεξε..χιχι) εχει σγουρα μαλλακια πισω, φιλαριστα, οχι ισια.

Είναι πολύ ωραίο, αλλά λέει πολύ βαρύ και ογκώδες!:rolleyes: Μη σου κλείσει και όλο το δωμάτιο, πήγαινε να το δεις απο κοντά και βλέπεις!

Καλά ρε συ τι κόρες κάναμε? Κουκλάρες!!!:cool::tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Είναι πολύ ωραίο, αλλά λέει πολύ βαρύ και ογκώδες!:rolleyes: Μη σου κλείσει και όλο το δωμάτιο, πήγαινε να το δεις απο κοντά και βλέπεις!

Δε θελω να ειναι ογκωδες γιατι 1ον εχω ενα ολοκληρο σπιτι στο σαλονι, αφου εχω γυρισει το τραπεζακι του σαλονιου στο πλαι για να το βαλω εκει να παιζει και 2ον ελεγα να το παρω μαζι μας πανω αυτες το μερες να εχει κι εκει κατι να ασχολειται, οχι οτι δε θα της παρουν βεβαια κατι...θα δω τι θα κανω.Βασικα δωρο της μανας μου θα ειναι αυτο μωρε,μου εδωσε λεφτα το πρωι να της παρω κατι, μπορει να παρω και κανα ρουχο,κανα παπουτσι...

Καλά ρε συ τι κόρες κάναμε? Κουκλάρες!!!:cool::tongue:

Καλα ε....φσσσσσσσ μονο κουκλαρες?????:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:

Εχεις κανα προαισθημα για το σπορακι???Για φυλο εννοω!

Διαφημίσεις

Καλα ε....φσσσσσσσ μονο κουκλαρες?????:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:

Εχεις κανα προαισθημα για το σπορακι???Για φυλο εννοω!

:lol::lol::lol::lol: Ελπίζω να μη μας διαβάσουν κι άλλοι σήμερα εκτός από τις δικιές μας που ξέρουν τι χαζομαμάδες είμαστε!!!

Μπα όχι ιδέα δεν έχω για το σποράκι, ειλικρινά! Πάντως θα ήθελα ένα κοριτσάκι ακόμα, να έχει και η Άντα μου μια αδελφούλα να μοιράζονται τα πάντα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

:lol::lol::lol::lol: Ελπίζω να μη μας διαβάσουν κι άλλοι σήμερα εκτός από τις δικιές μας που ξέρουν τι χαζομαμάδες είμαστε!!!

Μπα όχι ιδέα δεν έχω για το σποράκι, ειλικρινά! Πάντως θα ήθελα ένα κοριτσάκι ακόμα, να έχει και η Άντα μου μια αδελφούλα να μοιράζονται τα πάντα!

Ωραια θα ειναι κι εγω αυτο σκεφτομαι!Αλλα και το αγορακι μια χαρα παρεα θα της ειναι!Καλως να βγει να ειναι υγιες και μια χαρα θα περνανε τα δυο τους!

Οσο για το ποιος μας διαβαζει....σημερα ειδικα νομιζω κανεις!Ουτε οι δικες μας!

Ναι μωρέ οκ ότι και να είναι καλοδεχούμενο είναι, αλίμονο!

Ερημιά και σήμερα όντως.

Σήμερα θα φύγω πιο αργά από τη δουλειά γιατί θα κλείσω εγώ.Υπολογίζω κατά τις 6+. Το θέμα είναι τι θα κάνω τόσες ώρες εδώ μέσα που δεν έχει καθόλου δουλειά? Πολύ βαριέμαι ... κι έχω μετά να πάω και με τον νονό για ψώνια, σιγά μην προλάβω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια, ηρθα κι εγω,

νεκρα κι εδω σημερα

δυο δουλειες εχω να κανω και αυτες βαριεμαι

Την ιλιανα ειναι η δευτερη φορά που την πηγα για κανονικο κουρεμα (την εχω κουρεψει και αλλες δυο φορες μονο τις αφελειες γιατι δεν βλεπει, και γιατι δεν κραταει κοκκαλακι στο κεφαλι της για πανω απο ενα λεπτο)

Εμεις εχουμε τελειωσει με νονους οποτε ειμαστε οκ. Εμεις να δω ποτε θα παμε στο δικο μας. Οπως συνηθως μεγαλη παρασκευη. Ειναι και μεγαλο παιδι πια, τι λαμπαδα να του παρεις?

Εμεις θα φυγουμε Μ. Παρασκευή και θα γυρισουμε Τριτη, ελπιζω μονο να εχει καλο καιρο. Δεν παμε και πολυ μακρια βεβαια, μεχρι την Αναβυσσο, αλλα και παλι εχει την πλακα του, ψηνουμε και αρνι, ωραια ειναι

4Rnfp3.png

Εγω δεν ξερω καν αν θα ειναι ο νονος της μικρης Θεσσαλονικη.Εκει μενουν οι γονεις του αλλα αυτος μενει Λαρισα.Να δουμε θα της φερει τιποτα, θα τον δουμε ιδεα δεν εχω....Περυσι το Πασχα δεν ηρθε που ειμασταν πανω.Βεβαια ηταν και αβαπτιστη οποτε συγχωρειται.

Οσο για αρνι, δε θα σουβλισουν πανω τα πεθερικα μου γιατι πεθανε πριν κανα διμηνο ο αδερφος του πεθερου μου, θα φαμε ομως πιστευω...

Α ρε Μεσολογγι....ποτε θα ξανακανω Πασχα εκει???Θα με ξαναπαει αραγε ο Κωστας??4 αρνια σουβλιζουμε στη σειρα και 4 κοκορετσια!!!!

Η μανα μου ηταν ολη μερα στο ποδι να ετοιμασει σαλατες κι ενα τζατζικι...τούρκο!!!!Αχ...Μετα πεφταν τα γιαουρτια για επιδορπιο και υυυυυπνος μεχρι το βραδυ!!!!Εμεις σαν παιδια τρωγαμε το πρωτο μας παγωτο!!α!και η γιαγια μου μαζι, ενα καραμελε!Μονο αυτο ξερει η καημενη και της φαινεται το καλυτερο γλυκο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...