Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας απο μια τρελλή!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαράκι πολύ ευχάριστα τα νεα του μπαμπάκα σου!! Μπράβο κοριτσάκι μου! Οσο για την εχινάκεια, μην προβληματίζεσαι, δεν έγινε και τίποτα για μια και δύο φορές...

Σήμερα θα βγω να παρω τη λαμπάδα, παπούτσια και ρούχα για το βαφτιστήρι...θα παω στο lapin στην εθνική για όλα και στο fresh για αυγό...το παιχνίδι θα το χρωστάω, δεν προλαβαίνω να πάω και γι αυτό, νομίζω ότι θα με κατανοήσουν!!:rolleyes::rolleyes:

Κατα τ' άλλα μια τρέλλα επικρατεί σ' αυτό το σπίτι, ξεσπάω στον κακομοίρη το βαγγελάκο και μετά βέβαια το μετανοιώνω. Εντελώς κομπλεξικό θα το κάνω το παιδί!!:(:(

Φιλιά σε όλες!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξέρω που στα κομμάτια τις έβαλα μωρέ Μαρία. Κοίτα τις οδηγίες σου και αν είναι μην παίρνεις μωρέ. Δεν θα πάθεις τώρα τίποτα με μια φορά. Πολίνα κουλ με τον μεγάλο, σκέψου ότι θα βγάλει αυτά σε μια γυναίκα κάποτε χαχα

WN6Op3.png

Δεν ξέρω που στα κομμάτια τις έβαλα μωρέ Μαρία. Κοίτα τις οδηγίες σου και αν είναι μην παίρνεις μωρέ. Δεν θα πάθεις τώρα τίποτα με μια φορά. Πολίνα κουλ με τον μεγάλο, σκέψου ότι θα βγάλει αυτά σε μια γυναίκα κάποτε χαχα

Έψαχνες τοση ώρα? Δεν πειράζει ρε, ευχαριστώ πάντως. Μια φίλη μου έδωσε εδώ στη δουλεια μια ταμπλέτα. Τώρα που το έμαθα δεν θα ξαναπιώ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία μου, είναι το όνομα του μπαμπά μου...και η αληθεια είναι ότι ένας λόγος που το κράτησα ήταν επειδή η ΠΗΤ μου συνέπιπτε με τα γενέθλια του, 16/4. Δεν ξέρω, αλλά το θεώρησα σημαδιακό! Α, όσο για τον τοιχο, πάρε το λευκό σφουγγάρι, διαλύεται με την πρώτη φορά, αλλά βγάζει τα πάντα!!!

Το μικρουλάκι καλά είναι, βολικό παιδάκι, όταν δεν πονάει, χαχαχαχαχα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μαρία μου, είναι το όνομα του μπαμπά μου...και η αληθεια είναι ότι ένας λόγος που το κράτησα ήταν επειδή η ΠΗΤ μου συνέπιπτε με τα γενέθλια του, 16/4. Δεν ξέρω, αλλά το θεώρησα σημαδιακό! Α, όσο για τον τοιχο, πάρε το λευκό σφουγγάρι, διαλύεται με την πρώτη φορά, αλλά βγάζει τα πάντα!!!

Το μικρουλάκι καλά είναι, βολικό παιδάκι, όταν δεν πονάει, χαχαχαχαχα!!!

Ναι κι εγώ αυτό το σφουγγάρι λέω!

Αχ μωρε το ψυχουλάκι, πολλά φιλάκια να του δώσεις στα μπουτάκια και μπρατσάκια!!!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλησπερα κοριτσια, τι κάνετε?

Εγω σημερα σχεδον δεν δουλεψα καθόλου.

Βοηθάμε σαν εταιρεια καθε πάσχα και χριστουγεννα κατι φτωχες οικογενειες στο Περαμα, οποτε τις γιορτινες μερες συγκροτείται μια ομάδα απο τους υπαλλήλους και πηγαινουν να βοηθήσουν. Σήμερα πήγα κι εγω πρωτη φορά, μοιρασαμε φαγητά και ρούχα και ετσι αισθάνομαι οτι εκανα την καλη μου πράξη γι αυτο το πάσχα. Τελειώσαμε γύρω στις 14:30 και πηρα τον διευθυντή μου και του λεω "να σχολάσω?" σχόλασε μου λέει.

Γύρισα σπίτι στις 3, αλλαξα, πήγα γυμναστηριο, πηγα πηρα την Ιλιανα απο το σταθμό, την πηγα για κουρεμα και μετα πηγαμε στους κολλητους μας να παίξουν τα παιδακια μας παρεα.

Τωρα εχω αναψει θερμοσιφωνο να κανω μπανιο, ο Νικος θα αργησει πολύ σήμερα και θα την πέσω, γρήγορα, ειμαι ψόφια.

Μαρακι μπραβο για το μπαμπα σου, πολυ ευχαριστα τα νεα

Αννα περαστικα στη μαμα σου

Πωλινα και Μαριαλενα κουραγιο

Κατερινα πες στον τσιφουτη να σας δωσει το δωρο να πατε να ψωνισετε. Μα τι γύφτοι ρε παιδι μου. Εμεις το πήραμε χτες το δώρο

4Rnfp3.png

Μαρία ξανάψαξα και δεν το βρήκα χαχαχα

Βρήκα όμως αυτό, λέει ότι αντενδείκνυται στην εγκυμοσύνη και τον θηλασμό: http://www.skai.gr/news/health/article/158934/i-ehinakeia-den-voitha-sto-kruologima/

Γιώτα μπράβο, πολύ καλή κίνηση εκ μέρους της εταιρίας! Κι εγώ αύριο θα πάω στο ογκολογικό παίδων να μοιράσουμε δώρα στα καρκινοπαθή παιδάκια... Το βλέπω το όνειρο, όλο ουφ και ουφ θα είμαι το πάσχα μετά απ' ότι θα αντικρύσω αύριο :(

Και το πιο θεϊκό όλων! Η αδερφή μου χτύπησε ταττού στον καρπό της "ΧΑ", τα αρχικά του μικρού και δικό μου!

WN6Op3.png

Kαλημέρα.Μαρία πολύ ευχάριστα τα νέα του μπαμπά σου.Ευχομαι γρήγορα να το ξεπεράσει και να αναρρώσει πλήρως.

Εμείς ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά.Εχω σιδερώσει τα ρούχα που είχα,τώρα τα ετοιμάζω να δω ποια θα πάρουμε μαζί μας και μετά τα βάζω στις βαλίτσες κι'έτοιμοι.Σήμερα θα πάω να φτιάξω και να νύχια μου και αύριο έχω κλείσει να πάω κομμωτήριο,να χτενιστώ πριν φύγουμε.

Σαν να έφτιαξε και λίγο ο καιρός σήμερα μου φαίνεται.Βλέπω έβγαλε λίγο περισσότερο ήλιο απο χθες.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Και το πιο θεϊκό όλων! Η αδερφή μου χτύπησε ταττού στον καρπό της "ΧΑ", τα αρχικά του μικρού και δικό μου!

Χριστίνα θα πρέπει να σας αγαπάει πολύ η αδερφή σου για να κάνει και tattou με τα αρχικά σας.Μπράβο!

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Ήρθα από τις 8 σήμερα με την ελπίδα να φύγω λίγο νωρίτερα μιας κ η μικρή πάει στη πεθερά μου για λίγες ώρες γιατί μετά θα ξαναφύγουν για το εξοχικό κ ο στεφ είχε δουλειές να κάνει το πρωί,θα τη πάρει κατα τις 12 κ θα με περιμένουν να σχολάσω να πάει κ αυτός για δουλειά!

Η μαμά μου είναι πολύ χαλια,πήγε χθες πάλι στο γιατρό γιατί είχε δύσπνοια κ πυρετο κ τελικά έπεσε κάπως το οξυγόνο της για μια ακόμα φορά!Της έβαλε από μπουκάλα οξυγόνο να συνέλθει λίγο,της έκανε μια ένεση κορτιζόνης κ της έδωσε κ συμπληρωματική αγωγή κορτιζόνη κ διαφορα άλλα....κανονικά θα έπρεπε να νοσηλευτει αλλά επειδή έχει το μηχανημα σπίτι την γλύτωσε αλλά με τη προυπόθεση να μην κάνει απολύτως τίποτα....μόνο για τουαλέτα να σηκώνεται! Ο μπαμπάς μου πήρε αύριο-μεθαυριο άδεια για να κρατησει τη μικρή....

Είδα κ ένα απαίσιο όνειρο σχετικά με το μωρό κ σήμερα έχω μεγάλη αγωνία να πάμε στο γιατρό να δω αν είναι όλα εντάξει....χθες έκλαιγα την ώρα που έκανα μπάνιο για να μη με δει ο στεφ κ με μαλώσει....δεν θέλω να βλέπω τη μάνα μου σε αυτή τη κατάσταση γμτ...κ κλαίει κ αυτή που δεν μπορεί να με βοηθήσει ειδικά τώρα που είμαι πάλι έγκυος κ γίνομαι ακόμα χειρότερα....το μόνο που θέλω εγώ είναι να γίνει καλά κ να μην έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα...:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!! Σε καταλαβαίνω Άννα είναι πολύ δύσκολο,αφού εγώ καμιά ώρα λέω ότι έτσι και πάθει τίποτα η μαμά μου θα τρελαθώ, πόσο μάλλον να είσαι κι έγκυος!!!! Αλλά για το μωρό μην ανησυχείς είναι από την έννοια σου για την εξέταση, όλα μια χαρά θα είναι θα δεις.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα! Σκεφτομαι το μαζεμα το απογευμα γιατι αυριο θα περασουν πατερας με κορη να με παρουν απο τη δουλεια κατευθειαν και τρελαινομαι...ποτε θα προλαβω?

Γιωτα τι ψωνια??Εδω ουτε τα μαλλια μου δεν προλαβα να βαψω,εχω και τις ετοιμασιες το απογευμα ...Οσο για τα μαλλια το πηρα αποφαση, η τα βαφεις η οχι, εγω πανω απο 4 φορες το χρονο δεν προλαβαινω αρα ας βγει το φυσικο!Μονο μη δω ασπρη τριχα!Ξηγημενοι!!!

Χθες πηγαινα ολο ορεξη σπιτι να φαω γαριδομακαροναδα και αφου την τσακισα και εσκασα απο το πολυ φαγητο αρχισα να ξυνομαι και σε κανα 10λεπτο ειχα γεμισει σπυρια και κοκκινιλες....καποια τα εχω ακομη...Πηρα μισο ζιρτεκ και μετα απο καμια ωρα ηρεμησα...Δεν μπορω να καταλαβω, αφου τρωω θαλασσινα κανονικα, αλλη μια φορα στη Βαρκελωνη μου εχει τυχει αυτο με παελια..πως γινεται τη μια να εμφανιζω αλλεργια και την αλλη οχι???

Καλημέρα,

Γιώτα κουρεύεστε κανονικά πλέον? Εμείς ρε κορίτσια δεν έχουμε μπροστα μακριά μαλλάκια! Μόνο πίσω έχουν μακρύνει πολύ! Μήπως πρέπει να την πάω για ένα κουρεματάκι? Λίγο όμως ίσα ίσα να φύγουν οι ουρές, μπας και μακρύνουν μετά!

Άννα ίδιες καταστάσεις περνάμε. Αυτό που έγραψες με το κλάμα στο ντους, το έχω βιώσει πολλές πολλές φορές! Επίσης όταν στον 2ο μήνα είχα δει αίμα, αν θυμάστε, ε το προηγούμενο βράδυ είχε μπει νοσοκομείο πάλι ο πατέρας μου κι εγώ τα είχα "δώσει" όλα στο κλάμα. Από τότε άρχισα να τα βλέπω λίγο πιο ψύχραιμα τα πράγματα. Το ίδιο προτείνω και για εσένα κι ας είναι δύσκολο!!! Όταν σκέφτεσαι τη μαμά σου, απασχολήσου με κάτι άλλο! Εύχομαι περαστικά γρήγορα!

Κατερίνα όλα θα γίνουν μην αγχώνεσαι! Όσο για τη βαφή μη σκας. Πήγαινε εκεί σε ένα κομμωτήριο, άσε που θα σου έρθει και φθηνότερα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...