Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτή τη στιγμή πίνω εχινάκεια και σας θυμήθηκα!

Άννα ευχαριστώ πολύ και ελπίζω-εύχομαι και η μαμά σου να πάει καλύτερα και σύντομα!

Επίσης τώρα που το θυμήθηκα...η Άντα το Σάββατο πήρε ένα στυλό και μου έγραψε το τοίχο στην κρεβατοκάμαρα. Ρε τι ζημιάρα που έχει γίνει τελευταία, πω πω πω!:shock: Το κακό είναι ότι με σαπουνάδα δεν βγαίνει.Θα πάω να πάρω από το super market κάτι ειδικά σφουγγαράκια που σβήνουν από τον τοίχο από μολυβιές μέχρι ότι μουντζούρα θες.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Άννα ευχαριστώ πολύ και ελπίζω-εύχομαι και η μαμά σου να πάει καλύτερα και σύντομα!

Επίσης τώρα που το θυμήθηκα...η Άντα το Σάββατο πήρε ένα στυλό και μου έγραψε το τοίχο στην κρεβατοκάμαρα. Ρε τι ζημιάρα που έχει γίνει τελευταία, πω πω πω!:shock: Το κακό είναι ότι με σαπουνάδα δεν βγαίνει.Θα πάω να πάρω από το super market κάτι ειδικά σφουγγαράκια που σβήνουν από τον τοίχο από μολυβιές μέχρι ότι μουντζούρα θες.

Μαρια μακαρι να πανε ολα καλα με το μπαμπα σου και να το ξεπερασει!!Πολυ ενθαρρυντικα τα νεα!!!!

Οσο για τον τοιχο, παρε το σφουγγαρι της κουζινας με αβα και τριβε!!!:tongue:

Εχω ξεσκιστει στη δουλεια σημερα....και πειναω!!!!

Επισης το αφεντικο ρωτησε το λογιστη για το δωρο Πασχα!!!Θα το παρω πριν το Πασχα τελικα!!!!Αλλα ο βλακας λεει θα μας πει αυριο ποσο ειναι...τι ηλιθιος...του απαντησα βεβαια...παρε με νωρις!!!χαχα να κανω λιστα!

Εχω και ενα καινουργιο πονο στον ωμο....αλλο και τουτο!Σουβλιες..υποπτες!!

Επισης χθες πηγα στη διαιτολογο, μολις με ειδε μου ειπε "τι ηρθες να κανεις εσυ εδω παιδι μου?', Εχω,εχω της λεω...απο την αλλη Τεταρτη ξεκιναω!

Μαρια μακαρι να πανε ολα καλα με το μπαμπα σου και να το ξεπερασει!!Πολυ ενθαρρυντικα τα νεα!!!!

Οσο για τον τοιχο, παρε το σφουγγαρι της κουζινας με αβα και τριβε!!!:tongue:

Εχω ξεσκιστει στη δουλεια σημερα....και πειναω!!!!

Επισης το αφεντικο ρωτησε το λογιστη για το δωρο Πασχα!!!Θα το παρω πριν το Πασχα τελικα!!!!Αλλα ο βλακας λεει θα μας πει αυριο ποσο ειναι...τι ηλιθιος...του απαντησα βεβαια...παρε με νωρις!!!χαχα να κανω λιστα!

Καλώς την, βαρέθηκα μόνη μου σήμερα, που πήγατε όλες? Εγώ δεν έχω καθόλου δουλειά!

Το έκανα με αβα και σφουγγάρι, δεν βγαίνει!

Το δώρο μπήκε σήμερα εμένα! Καλά ο δικός τι το ψυρίζει? Ετσι κι αλλιώς θα το δώσει, τι νομίζει θα το γλιτώσει? Τι άτομα είναι αυτά ρε?

Καλά κι εμένα μέσα στην κλάψα είναι. Μέχρι που κοιτάνε να δουν αν έχουμε ανάψει το κλιματιστικό:rolleyes: Τραγικά πράγματα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εχω και ενα καινουργιο πονο στον ωμο....αλλο και τουτο!Σουβλιες..υποπτες!!

Επισης χθες πηγα στη διαιτολογο, μολις με ειδε μου ειπε "τι ηρθες να κανεις εσυ εδω παιδι μου?', Εχω,εχω της λεω...απο την αλλη Τεταρτη ξεκιναω!

Ε άμα στο είπε και η διαιτολόγος, τι να πω κι εγώ?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ε άμα στο είπε και η διαιτολόγος, τι να πω κι εγώ?

Δεν καταλαβαινω πως τα ξαναπηρα..ενταξει οχι ολα αλλα με ζυγισε και ειμαι 70 ολοκληρα κιλα!!!:(:(:(:(

Αυτη να μην τη σχολιασω...μοντελο η κοπελα...:twisted:κανονικα θα επρεπε να ειναι χοντρη και ασχημη να συμπαραστεκεται στους πελατες της....

Δεν καταλαβαινω πως τα ξαναπηρα..ενταξει οχι ολα αλλα με ζυγισε και ειμαι 70 ολοκληρα κιλα!!!:(:(:(:(

Αυτη να μην τη σχολιασω...μοντελο η κοπελα...:twisted:κανονικα θα επρεπε να ειναι χοντρη και ασχημη να συμπαραστεκεται στους πελατες της....

Ναι και επίσης οι οδοντίατροι με χαλασμένα δόντια, οι κομμώτριες με χάλια μαλλιά κ.ο.κ.

Φάε καλά το πάσχα γιατί μετα....

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι και επίσης οι οδοντίατροι με χαλασμένα δόντια, οι κομμώτριες με χάλια μαλλιά κ.ο.κ.

Ναι ναι μου ειπε κι αυτη φαε ελευθερα αρκει να μη γυρισεις με παραπανω κιλα...Να πω την αληθεια μου ηρθε να τη ρωτησω:μια μπουγατσουλα τωρα που θα παω πανω μπορω να τσακισω?Μια μονο και πρωι!!!

Αχ, τι μου κάνεις τώρα.... Πάσχα στον Ωρωπό, τι θυμάμαι:):):):):) Αχ! Αχ! Όχι ότι στο νησί θα περάσουμε άσχημα αλλά σαν τα Πάσχα που έχω περάσει στον Ωρωπό τίποτα.....
Ε βρήκατε εποχή να αλλάξετε στέκι κι εσείς, θα είχαμε και μια παρέα!
Χριστίνα σε ευχαριστώ... πες μου διεύθυνση, σου έχω δέμα :tongue:

Λαϊκή ακούω, να κάνω λίστα?

Κι εγώ τίποτα δεν έχω καταλάβει από Πάσχα φέτος. Κι ούτε προβλέπεται. Πάσχα στην Αθήνα μπλιαχ!

Λοιπόν γράφε....

Οσο για τη λαική το ξανασκέφτηκα, αφού μεθαύριο θα φύγουμε, τι να πάρω; Πήρα μόνο μπανάνες και άουες για το μικρό, κάναμε μια μεγάααααλη τσάρκα και μαζευτήκαμε

Μμμμμ θα περάσω να φάω κ σε σας! :tongue::tongue::tongue:
Να φέρεις και γλυκά όμως!
Ρε συ, γιατί έχω την εντύπωση πως είχα διαβάσει να μην παίρνει έγκυος; Διάβασε λίγο τις οδηγίες, μήπως κάνω και λάθος. Επίσης είχα διαβάσει πως είναι για να προλαμβάνει το κρύωμα, να βοηθάει το ανοσοποιητικό, οπότε θέλει να παίρνεις ούτως ή άλλως προληπτικά
Αχαχαχαχα αυτά είναι τα ιδανικά για μένα!!!

Φαντάζεσαι πόσο θα σε ενέπνεε ο οδοντίατρος με τα μαύρα δόντια; χαχαχαχα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

καλά από φαί άλλο τίποτα! Σήμερα έχω ξεφύγει...έχω φάει 2 μουστοκούλουρα, 1 πατατόπιτα και ένα σάντουιτς με μαυρο ψωμί - η δίαιτα που λέγαμε - ντομάτα πατάτες ελιές! Το απόγευμα στη μάνα μου θα φάω γαριδομακαρονάδα!

Πως με βρίσκεις? :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλά από φαί άλλο τίποτα! Σήμερα έχω ξεφύγει...έχω φάει 2 μουστοκούλουρα, 1 πατατόπιτα και ένα σάντουιτς με μαυρο ψωμί - η δίαιτα που λέγαμε - ντομάτα πατάτες ελιές! Το απόγευμα στη μάνα μου θα φάω γαριδομακαρονάδα!

Πως με βρίσκεις? :rolleyes:

Εγω μια σπανακοπιτα το πρωι εφαγα στις 9 και εναν καφε απο τοτε...κι εγω γαριδομακαροναδα σημερα!!!!:D:D:D:D

Τελικά όντως αντενδείκνυται στην εγκυμοσύνη όπως διάβασα στο ιντερνετ!:-( Την την ήθελα? Είπα κι εγώ φυτική είναι...Ας το ξεχάσω καλύτερα, πόσο μπορεί να βλάψει? Σκέφτομαι ότι οι γιατροί χορηγούν αντιβίωση σε εγκυμονούσες, λες να είναι χειρότερη η εχινάκεια?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...