Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

τι καλά που μαγειρεύετε κοριτσάρες!!!!εγώ λίγες κρέπες είπα να κάνωκαι στο ένα χέρι είχα την μικρή...πολύ γκρίνια σας λέω..η φίλη μου της πήρε ένα παιχνίδι της fisher price τραπεζάκι με παιχνιδάκια και μουσική..δεν το βρήκα στα παιχνίδια να το δείτε...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ!!! Άσε που είχαμε κλείσει αύριο να πάμε στο ΚUZINA.....Στο ΚUZINA του σπιτιού μας βλέπω....:tongue::tongue: Λες? Μακάρι τι να πω??? Θα δείξει...;)

Α στη γειτονιά μας θα έρθετε για ρεβεγιόν λοιπόν ε?!?!?!? Μια χαρά....

Αντε ελπίζω να ξυπνήσει περδίκι ο μικρός!!!

τι κανετε κορίτσια?βλεπω εχετε ξεκινησει το μαμ και εχω απορειες!!!

μηπως μπορεις να μου πεις τι προγραμμα διατροφης σας ειπε ο γιατρος να ακολουθησετε? γιατι εμας ο παιδιατρος στο νοσοκομειο μας ειπε να ξεκινησουμε κρεμες+σιγα-σιγα τα φρουτα ενω του ταμειου(η παιδιατρος μας λεει μετα τον 6ο μηνα) στο μεταξυ εχω προβλημα με την μικρη γιατι εχει εδω και 1μηνα που δεν βαζει βαρος και πινει ισα στα 300μλ την ημερα γαλα.

Κοίτα εμείς θηλάζουμε ακόμη οπότε το πρόγραμμα έχει στήθος το πρωί, 2 φρούτα στις 11:30, πατάτα, καρότο κολοκύθι και μετά στήθος το μεσημέρι, κρέμα βανίλια το απόγευμα και στήθος το βράδυ.

Αχ κορίτσια μόλις γυρίσαμε από σούπερ μάρκετ για αύριο βράδυ. Θα μαζευτούν οι κολλητοί μας σε μας και θα κάνουμε μίνι ρεβεγιόν:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

και στην πεθερα να παμε εμεις θα στρωσουμε τραπεζι θα μαζεψουμε και ηλεκτρικη θα βαλουμε στο τελος

μηπως του χρονου να παρουμε το παιδακι μας να την κανουμε για μερη εξοτικα να μας τα φερνουν ολα στα ποδια:lol::lol::lol:

ακριβωσ!!!!μα καλα γιατι κανετε εσεισ δουλειεσ??μηπως δεν μπορει??

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Α στη γειτονιά μας θα έρθετε για ρεβεγιόν λοιπόν ε?!?!?!? Μια χαρά....

Αντε ελπίζω να ξυπνήσει περδίκι ο μικρός!!!

Mακάρι Μαριλού μου, αλλά χλωμό το βλέπω....Εχει 38,5 τώρα, δεν του έχω δώσει ακόμη depon, ίσως αργότερα για να μπορέσει να κοιμηθεί. Το απογευματάκι θα πηγαίναμε στο KUZINA, ακόμη δεν το ακυρώσαμε πάντως!!!

S/M εμείς (εγώ δηλ) αύριο....Εύχομαι να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!:D:D:D:D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

έχεις απόλυτο δίκιο..κι εμείς έτσι είμαστε..όποτε είναι να πάμε κάπου το βράδυ σκέφτομαι ότι για λίγο θα είναι καλά ενώ μετά θα απομονωθώ σε ένα ξένο δωμάτιο και δεν θα περάσω καλά...ας το κάνουν νωρίς τι τους πειράζει...πες απλά δεν πάω γιατί το αγγούρι θα το φάω εγώ...ορίστε μας

α, εχουμε και το αλλο, θα μου λενε να μην ντρεπομαι και να βγαζω το βυζι μπροστα τους στο σαλονι, να μην καθομαι μονη...καταλαβες??? ειναι να τραβαω τα μαλλια μου????

Τατιανάκι, αφού οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν, πήγαινε κανονικά και όταν ο Θανούλης αρχίζει να κλαίει, πες στον άντρα σου να φύγετε, ότι ώρα και να 'ναι... .
Τατιανακι δεν το κατάλαβα??? Κ θα πάς???? Α όχι κοπελιά εγώ είπα κ στη μάνα μου κ στη πεθερά μου να κάνουν μεσημέρι τραπέζι αν θέλουν να πάω(η πεθερά ήθελε να κάνει 9 το βράδυ)!;) Παραμονή πρωτοχρονιάς θα κάνουμε εδώ κ αυτό από νωρίς μόλις αλλάξει η χρονιά κ κόψουμε τη πίτα σπίτια τους :tongue::tongue::tongue:

το θεμα ειναι οτι νομιζουν οτι εγω ειμαι περιεργη... λεω θα κλαιει ο μικρος, ε, μου λεει, τοσα ατομα ειμαστε, θα τον ηρεμησουμε ( παρενθεση ειναι η γιαγια 90 χρονων που δεν θυμαται κανεναν απο εμας, η κουνιαδα μου που δεν εχει παρει αγκαλια ποτε το μικρο, η πεθεριξ που οταν τη βλεπει ξεσπαει σε εντονο κλαμα και ο πεθερος μου, σ'αυτον απλα καθεται μουτρωμενος ο μπεμπης αλλα δεν κλαει)... τι να πω, ο αντρας μου ειναι μακακας, ολο φοβαται μην παρεξηγηθουνε, αλλα οταν του λεω οτι δεν ερχονται να δουν το εγγονι τους δεν μιλαει..και μενουν 5 λεπτα απο εμας..τελος παντων, θα δουμε... εγω παντως κακια δεν ειμαι, αλλα αυριο δεν θα βαλω τον μικρο για υπνο, να τους κανει ανω κατω τετοια ωρα που τους καρφωθηκε να κανουν το τραπεζι!!!!!:twisted::twisted::twisted: καλο??????????

στεναχωριεμαι ομως οτι ο συζυξ δεν μιλαει ποτε, παει με τα νερα τους....:-(

τατιανακι δεν υπαρχει πιο ευκολο φαγητο!

τσιγαριζεις το κρεμμυδακι, λιγο κιμα, συκωτακια απο την κοτουλα ψιλοκομενα περιπου ενα φλυτζαν του καφε ρυζι και σβηνεις με κρασακι

αφηνεις να εξατμιστει και ετοιμο

μην ξεχασεις αλατι πιπερακι μαιντανο ανιθο αν θες

μπορεις και ριγανη , εμενα δεν μου αρεσει μαγειρεμενη η ριγανη και την αποφευγω

πλενεις την κοτουλα πολυ καλα και την γεμιζεις

βαλτη στη γαστρα και οτι περισεψει απο την γεμιση βαλτο γυρω απο την κοτουλα

μην βαλεις νερακι την πρωτη φορα εκανα το λαθος να βαλω μισο ποτηρι νερο στη γαστρα και το ρυζακι που ηταν απο εξω ειχε γινει σουπα

ψησε περιπου 2.5 ωρες στους 180 προς το τελος ανοιξε την γαστρα να παρει χρωματακι και γινεται λουκουμακι

μην νομιζεις κι εγω δευτερη φορα θα το μαγειρεψω αλλα μου φανηκε τοσο ευκολο και γρηγορο στο θεμα προετοιμασιας γιατι στο ψησιμο θελει το χρονο του

thanks darling, λεω να βαλω και μανιταρια και κουκουναρια μεσα.... θα δουμε, δεν εχω ξαναφτιαξει...

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑ, βατραχακι μου, σημερα πηγαμε για τα δωρα του μικρου, δοκιμασα να βαλω το καροτσι μεσα, ισα ισα μπαινει, αμα δεν εμπαινε θα τραβαγα τα μαλλια μου........

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

μια γρηγορη καλησπερα και απο μενα... αναμεσα απο κουτες, σακουλες... και λοιπα ειδη συσκευασιας!!!!

καλα! αυτες τις γιορτες θα εχω να τις θυμαμαι!!!!!!

ολα τα ειχε η Μαριωρι, η... γιορτινη μετακομιση της ελειπε!!! :lol:

προσπαθω να αντιμετωπιζω τα πραγματα με χιουμορ αν και λιγο δυσκολο... :rolleyes:

στο μεταξυ...

καλε μου Αγιε Βασιλη, ημουν πολυ καλη αυτη τη χρονια...

δε θελω δωρα για φετος, το μονο που θελω καλε μου Αγιε Βασιλη ειναι... ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ στην ωρα της... (σε κανα δυο μερες δηλαδη) γιατι θα ΦΡΡΡΡΡΡΡΙΚΑΡΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pola... περαστικα στον μικρουλη σου και γρηγορα!!!

Κυκλοφορουνε πολλες ιωσεις (απ΄οτι μου ειπε ο παιδιατρος εχθες) που καμια σχεση δεν εχουνε με τη νεα γριπη :)

Οσο για το δικο μου... γιορτινο μενου... (θα εχω τους μελλοντικους κουμπαρους)

γαλοπουλα γεμιστη (αλλα στην ουσια αδεια, γιατι τη γεμιση τη φτιαχνω χωριστα στην κατσαρολα) ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ!!!

φιλετο μοσχαρισιο στρογγανοφ

σαλατα πολιτικη, και παντζαροσαλατα

τυροκροκετες

και διαφορα αλλα συνοδευτικα...

μονο κανα γλυκο θα παρω ετοιμο!! σκεφτομαι για τουρτα κορμο... :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

pola... απο αυριο θα δεις που ο μικρος θα ειναι απυρετος!!! :)

σας παραθετω τη συνταγη... και για γεμιστη και για "αδεια" γαλοπουλα (εγω προτιμω το δευτερο)

1 γαλοπούλα 4-5 κιλά

1/4 κούπας χυμό λεμονιού

1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού

1/2 κούπα βούτυρο καθαρισμένο

αλάτι

πιπέρι

για τη γέμιση

1 κρεμμύδι

6 κουταλιές βούτυρο

τα εντόσθια της γαλοπούλας

1/4 κιλού κιμά μοσχαρίσιο

1/4 κιλού κιμά χοιρινό

1/4 κούπας ρύζι Καρολίνα

200 γρ. κάστανα βρασμένα ή ψημένα σε κομματάκια

1/4 κούπας κουκουνάρια

1/4 κούπας σταφίδες (προεραιτικά)

2 κουταλιές κονιάκ (προεραιτικά)

1 κούπα ζωμό κότας ή κρέατος

Αφαιρέστε από τη γαλοπούλα τα εντόσθια, πλύντε την καλά μέσα και έξω και αφήστε τη να στραγγίσει. Λιώστε το βούτυρο και ανακατέψτε το με το χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού. Αλείψτε και τρίψτε τη γαλοπούλα με λίγο από το μίγμα αυτό. Πασπαλίστε την κοιλιά και το άνοιγμα του στήθους με αλάτι και πιπέρι.

Ετοιμάστε τη γέμιση: Πλύντε και κόψτε σε κομματάκια τα εντόσθια της γαλοπούλας. Βάλτε σε κατσαρόλα το βούτυρο, ζεστάνετέ το σε δυνατή φωτιά, ρίξτε μέσα τα εντόσθια, τον κιμά, το κρεμμύδι και σοτάρετέ τα καλά. Ρίξτε το ρύζι, τα κάστανα, τα κουκουνάρια, το κονιάκ, αλάτι και πιπέρι. Τέλος, ρίξτε κι ανακατέψτε το ζωμό κότας. Κατεβάστε το μίγμα από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει λίγο. Πάρτε όσο χρειάζεται και γεμίστε πρώτα το στήθος της γαλοπούλας. Γυρίστε την πέτσα του λαιμού προς την πλάτη και ράψτε τη με την πέτσα της ράχης. Πιάστε μια-μια τις φτερούγες, γυρίστε τες προς τη ράχη, διπλώστε και δέστε τις άκρες τους κάτω από την πλάτη. ΄Ετσι σχηματίζουν μια βάση, για να σταθεί καλύτερα η γαλοπούλα επάνω στη σχάρα. Γεμίστε με την υπόλοιπη γέμιση το άνοιγμα της κοιλιάς και ράψτε το. Μην παραγεμίσετε τη γαλοπούλα. Αφήστε λίγο χώρο, γιατί η γέμιση με το ψήσιμο θα φουσκώσει. Δέστε και στερεώστε καλά τα μπούτια με την ουρά. Βάλτε τη γαλοπούλα επάνω σε σχάρα μέσα σε ταψί με το στήθος προς τα επάνω. Ρίξτε στο ταψί λίγο νερό και προσέξτε να μη μείνει χωρίς νερό, όσο ψήνεται η γαλοπούλα. Φτιάξτε από αλουμινόχαρτο ένα καπέλο και σκεπάστε τη γαλοπούλα έτσι, ώστε να καλύπτονται το στήθος και τα μπούτια και να μένουν ακάλυπτα τα πλευρά του πουλιού. Βάλτε τη σε φούρνο 160 βαθμών Κελσίου και αφήστε να ψηθεί τόσες ώρες, όσα είναι τα κιλά της. Την τελευταία ώρα, ανεβάστε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 200 βαθμούς Κελσίου. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ανοίγετε από καιρό σε καιρό το φούρνο και αλείφετε τη γαλοπούλα με το υπόλοιπο μίγμα χυμών λεμονιού-πορτοκαλιού και βουτύρου, χρησιμοποιώντας ένα μακρύ πινέλο. ΄Ετσι η πέτσα της δε θα σκάσει και θα πάρει ένα λείο, γυαλιστερό, ροδοκόκκινο χρώμα. Πριν τη βγάλετε από το φούρνο, εάν το χρώμα της δε σας ικανοποιεί, βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε τη 15' ακόμη, ακάλυπτη.

Μπορείτε να μαγειρέψετε τη γέμιση στην κατσαρόλα. ΄Ετσι, γλυτώνετε τον κόπο του γεμίσματος και ραψίματος της γαλοπούλας. Αφού σοτάρετε τον κιμά με τα εντόσθια και τα κρεμμυδάκια, ρίξτε το ζωμό κρέατος, σκεπάστε και σιγοβράστε 10'. Ρίξτε το ρύζι, σκεπάστε και συνεχίστε το βράσιμο 20', ώσπου να μαλακώσει το ρύζι. Ρίξτε κι ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά και κατεβάστε από τη φωτιά.

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τατιανάκι, αφού οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν, πήγαινε κανονικά και όταν ο Θανούλης αρχίζει να κλαίει, πες στον άντρα σου να φύγετε, ότι ώρα και να 'ναι... Κι εγώ έτσι κάνω. Δεν αισθάνομαι άνετα σε ξένο σπίτι. Χτες πήγαμε σε κάτι φίλους που έχουν ένα παιδάκι 15 μηνών. Καλά ο δικός τους τρελάθηκε με τον μπέμπη, συνέχεια ερχόταν κοντά και τον έδειχνε, του χαμογελούσε και τον χάιδευε! Όλα ήταν καλά μέχρι ένα μισάωρο, όπου ο δικός τους άρχισε τα κλάματα και δεν καθόταν πουθενά. Μετά άρχισε και ο δικός μας, έτσι για σιγοντάρισμα και τι να σας πω, πολύ ωραία περάσαμε... :rolleyes: Ούτε μια ωρίτσα δεν προλάβαμε να κάτσουμε.... Ίσα που πρόλαβε ο φίλος μας να μας δείξει κάτι ψηφιακά άλμπουμ και να συζητήσουμε λίγο για τη βάφτιση... Τιμή τελικά δεν προλάβαμε να βγάλουμε, πάντως μας είπε θα είναι λιγότερο από χιλιάρικο... Ίσως γύρω στα 800, αλλά πρέπει να δούμε και πόσες φωτό θα βγάλουμε ξεχωριστά. Για πείτε εσείς κοπελιές πόσα σας πήγε, να δω αν τελικά μας κάνει όντως καλύτερη τιμή...

έγω πήρα αυτή που είχαμε και στον γάμο μας

2 ψηφιακα και 50 φωτογραφιες στο χερι 1000 και 2 dvd.

Στο γάμο μας πλήρωσαμε 2000 με τρεια ψηφιακα και 2 dvd και 100 φωτογραφιες στο χέρι.....

πολλα πληρωσα τελικα και πολλα θα πληρωσω...

νευριασα....οσους καινα ρώτησα την ίδια τιμή μου δώσανε...

Θα κάνω και την μαμα και την φωτογράφο στον τέλος

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

άντε να μην πω τπτ πιο βαρύ...αφού η χοριακή είναι αρκετή...το πιο απλό..να ξαναέκανε γιανα δει αν αυξάνεται...είναι δυνατόν;;;..το μυαλό είναι αλλού..άλλωστε στην αρχή δεν φαίνονται και πολλά...θεούλη μου...:mad::x:x εγώ θα άλλαζα γιατρό γιατί μια φορά έκανε λάθος και δεν πρόσεξε..άρα πως να τον εμπιστευτώ ξανά;με το καλό το μωράκι

Χριστινάκι μου κι εγώ κλαίω όταν ακούω δυσάρεστα με παιδάκια..πάντως αυτό με τα κακά ήταν απαράδεκτο....

καλησπέρα.

η χοριακή της ανεβαινε κανονικα και δεν το εδωσε σημασια προφανως η γιατρος της.

Παρόλλα αυτά συνεχιζει και πάει στην ίδια γιατρό δεν μπορώ να της πω και πολλά.... η καθεμία μας σίγουρα έχουμε εμπιστοσύνη στην - ον γιατρό μας.

Τώρα της είπε πως βλέπει και τα δύο παιδάκια το ένα ζεί και το άλλο όχι.και αυτό που δεν ζει θα εξανιστεί απο μόνο του και δεν θα επηρεάσει το δίδυμο αδερφακι του

Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να γίνει αυτό με ασφάλεια...εγώ θα φοβόμουν...

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

ακριβωσ!!!!μα καλα γιατι κανετε εσεισ δουλειεσ??μηπως δεν μπορει??

οταν θελει ολα τα μπορει..........φυσικα και μαγειρευει καποια απο τα φαγητα αλλα τα περισσοτερα τα κανουμε εμεις

ειμαστε και καμια 12 ατομα

τελος παντων μια μερα ειναι θα περασει εεεεεεεεεε??

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ, βατραχακι μου, σημερα πηγαμε για τα δωρα του μικρου, δοκιμασα να βαλω το καροτσι μεσα, ισα ισα μπαινει, αμα δεν εμπαινε θα τραβαγα τα μαλλια μου........

μπραβο τατιανακι μου το αγαπαω ακομη αυτο το αμαξακι

να φανταστεις το ειχε αγορασει ενας γνωστος του αντρα μου καινουργιο και μετα 2 μηνες το πουλησε στην αντιπροσωπια μονο 6000 ευρωωωωωωωωω τρελαθηκα οταν το εμαθα!!!!!!!!!!!

θα το αγοραζα με τη μια και τωρα θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο

αληθεια τι καροτσι εχετε?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...