Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!!!!!!

Δημητρουλα καλα κανεις!!!

του χρονου θα κανεις και τα τσουρεκακια σου κ τα αβγουλακια σου

φετος δικαιουσε ενα ταιμ αουτ να ξεκουραστεις και να περασεις τελεια με την κορουλα σου και τον αντρουλη σου

η υγεια μας πανω απο ολα!!!!

η ψυχικη αλλα και η σωματικη!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω ψωφισει στον βηχα ρε παιδια....τι να κανω?!?!?!?!?!?

χθες πηγα στο νοσοκομειο

αφου περιμενα κανα 2ωρο

τελικα με εξετασε ο παθολογος μου ειπε οτι δεν εχω κατι...μου δωσε σκονακι για να πινω

κι ενα σιροπι μονο για το βραδυ

μου καναν και ακτονογραφια....

αν σε 2 μερες δεν δω βελτιωση τοτε θα παω σε εναν ορυλα γνωστο μας

απο χθες ξυπναω απο τις 7παρα:shock::shock::shock: ειναι η ωρα που ξεκιναει ο βηχας....

κουρελη απο την αυπνια θα ειμαι το πασχα.....

κοριτσια??? τα παιδακια σας πως συπεριφερονται στην εκκλησια?!?!?!?!

ενταξει δεν περιμενω να καθεται και σε μια καρεκλα ακινητος..

αλλα στην κοινωνια εχουμε προβλημα...

το Σαββατο τον πηγε η μαμα μου στην εκκλησια και ειπε να τον κοινωνησει δεν ανοιγε το στομα του με τιποτα

και κανα 2 γυναικες πηγαν κοντα να την βοηθησουν αλλα τιποτα!!

φυγανε διχως να κοινωνησει

και τωρα πωσ θα παω την Μ.Πεμπτη?? πολυ το σκεφτομαι..

επισης φοβαται τους παπαδες

ο αντρας μου εχει εναν θειο παπα που μενει ακριβως διπλα στην πεθερα μου οι αυλες τους χωριζονται απο ενα σιρματενιο πλεγμα...

εεε οταν τον βλεπει ο μικρος τρεχει να κρυφτει

τρομαζει κοιταει γυρω να δει που ειμαι και ερχεται τρεχοντας με τα χερια ψηλα

σε κατασταση πανικου ενα πραγμα!!!

που και να τον δει με τα ρασα:shock::shock::shock:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δήμητρα έχεις χρόνια μπροστά σου να φτιάξεις κ κουλουράκια κ τσουρεκάκια κ απ'όλα....όπως λέει κ η μαμά μου: Κάθεσαι παιδεύεσαι τόσες ώρες ενώ θα μπορούσες να πας μια βόλτα με την οικογένεια σου κ να διασκεδάσεις!:rolleyes: Πήγαινετε το ταξιδάκι σας φάτε από τα έτοιμα κ να περάσετε τέλεια! Να φας σοφρίτο στη Κέρκυρα αν κ βαρύ φαγητό από τα αγαπημένα μου! ;)

Χθες έδωσα στη Ζωή ένα μικρό κουκλάκι-μωράκι να κοιμάται μαζί του στο κρεβάτι της κ να το προσέχει μπας κ έχοντας παρέα δεν έρθει στο κρεβάτι μας! Αμ δε....ήρθε κ έφερε κ το φίλο της το Μάριο(έτσι τον βαφτίσαμε:tongue:) κ ήθελε κ να με διώξει να τον βάλει στη μαξιλάρι μου! :roll::roll::lol::lol::lol:

Δέσποινα η δικιά μου έχει να πάει από περυσι στη γιορτή της Εκκλησια :oops: Ελπίζω να ανοίξει το στόμα να κοινωνήσει κ φετος στη γιορτή της! :rolleyes:

Η μαμά μου είναι χαλια...ξεκίνησε αντιβίωση πάλι κ μου λέει το βλέπω Πάσχα θα κάνω στο Σωτηρία...μου ρθε να βάλω τα κλάματα αλλά κρατήθηκα...γμτ δεν θα είναι μου φαίνεται ποτέ όπως πριν! :-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!Ειχα που ειχα τα νευρα μου σχεδον βριστηκα και μ'ενα πελατη πρωι πρωι και τωρα σφουγγαριζω...

Αννα περαστικα στη μητερα σου, εμ ολοι αρρωστοι πως να τη γλυτωσει η γυναικα...ελπιζω να αναρρωσει πιο γρηγορα αυτη τη φορα!!!

Βατραχακι εγω την εχω κοινωνησει αρκετες φορες,βεβαια τωρα εχω καιρο να την παω,μια κοιμοταν,μια εβρεχε,μια χιονιζε...αυτο που μου τη δινει ειναι οτι στη δικη μας εκκλησια εκτος απο τον παππα (που πολυ αρεσει στην Παναγιωτα αφου ενας στη γειτονια μου που μου εκανε απο μικρη βυζαντινη μουσικη της εδωσε ενα σταυρουδακι και το εχει στην τσεπη της παντα!) στεκονται διπλα κανα δυο αλλοι και κρατανε με δυναμη τα κεφαλια των παιδιων να μην πεσει εξω η κοινωνια...Και καλα αν δε θελει το παιδι και κουνηθει κλπ αλλα αφου βλεπεις οτι το δικο μου δεν εχει προβλημα με το κουταλι, γιατι το ακινητοποιεις και του σπας τα νευρα και βαζει τα κλαμματα??

Α!Η μητερα μου της εμαθε και το αλλο:

Ποιον τραγουδιστη βλεπαμε στην τηλεοραση Παναγιωτα?

Νικο...

Και τι εκανε ο Νικος?

Μίμι

Και που πηγε μετα?

Παππά.....

Για τον παπαζογλου....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Μιλάμε τόση δουλειά που έχω αυτές τις μέρες.... και μ' αρέσει που έλεγα ότι ήθελα να λείπω όλη τη Μ. Εβδομάδα.... Τελικάμέχρι και αύριο εδώ θα είμαι και Πέμπτη θα φύγουμε για το νησί:P:p:p

Δημητρούλα μου πολύ λογικό είναι να θέλεις να ξεκουραστείς και που έχεις δει τα πράγματα αλλιώς. Όπως σου είπαν και τα κορίτσια, χαλάρωσε, να απολαύσεις τις διακοπές σου και να χαρείς την οικογένειά σου!!!!

Άννα εμείς της μικρής της είπαμε για το μωρό από την αρχή και τώρα που βλέπει την κοιλιάμου έρχεται και τη χαϊδεύει και λέει ο αδερφούλης μου κι ο αδερφούλης μου και όλο προσπαθεί να μου χώσει φαγητά στον αφαλό για να τον ταϊσει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατερίνα σήμερα τι κάναμε από ύπνο?!?!?!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Άννα εμείς της μικρής της είπαμε για το μωρό από την αρχή και τώρα που βλέπει την κοιλιάμου έρχεται και τη χαϊδεύει και λέει ο αδερφούλης μου κι ο αδερφούλης μου και όλο προσπαθεί να μου χώσει φαγητά στον αφαλό για να τον ταϊσει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα

Κατερίνα σήμερα τι κάναμε από ύπνο?!?!?!

Σημερα κοιμηθηκαμε 10:30-7:30, δοξα το Θεο!!!Της βαζω απο χθες το διαλυμμα που μου εχει δωσει ο γιατρος για τη ρινιτιδα,μυξες με αιμα βγαζει το παιδι...

Εσυ ποτε επιστρεφεις απο Πασχα στη δουλεια Μαριαλενα?

Εγω λεω να παρω και την Τριτη του Πασχα, συνηθως την επαιρνα αδεια παντα...μη γυρισουμε και Δευτερα μεσα στην κινηση...

Καλημέρα ,

Σήμερα είμαι χαρούμενη μπορώ να πω, συγκρατημένα βέβαια, αλλά χαρούμενη. Ο πατέρας μου πάει πολύ καλύτερα και οι όγκοι έχουν μειωθεί σημαντικά! Το μόνο θέμα τώρα είναι τι μπορούμε να κάνουμε για να περπατήσει μόνος του ξανά. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο, αλλά ας είμαι αισιόδοξη!

Άννα σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όσο περνάνε τα χρόνια τίποτα δεν θα θυμίζει τις παιδικές γιορτές που κάναμε κάποτε με γονείς και συγγενείς! Όλα αλλάζουν, αλλά έχε στο νου σου ότι με την δική σου οικογένεια πλέον, θα δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις πάλι, με τα παιδιά σου αυτή τη φορά!

Εχθές είχε έρθει η πεθερά μου και μας έφερε κουλούρια! Ρε παιδιά μου έκοψε τη φόρα, γιατί έφερε τόσα πολλά που τώρα σκέφτομαι ότι αν φτιάξω κι εγώ που θέλω, τι θα τα κάνω όλα??? Και επίσης είναι πορτοκαλιού και όχι τα παραδοσιακά Πασχαλινά! Κάθε χρόνο τα ίδια ρε γμτ. Από τη μια να είναι καλά που μας σκέφτεται, από την άλλη πάντα τα κάνει νωρίτερα και μένω εγώ με τη χαρά.:-( Την Μ.Πέμπτη θα βάψω αυγά...ε δε νομίζω να μου φέρει κι απ'αυτά.:shock:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα ,

Σήμερα είμαι χαρούμενη μπορώ να πω, συγκρατημένα βέβαια, αλλά χαρούμενη. Ο πατέρας μου πάει πολύ καλύτερα και οι όγκοι έχουν μειωθεί σημαντικά!

Πολύ ευχάριστα νέα, εύχομαι να συνεχίσει έτσι!

Εχθές είχε έρθει η πεθερά μου και μας έφερε κουλούρια! Ρε παιδιά μου έκοψε τη φόρα, γιατί έφερε τόσα πολλά που τώρα σκέφτομαι ότι αν φτιάξω κι εγώ που θέλω, τι θα τα κάνω όλα??? Και επίσης είναι πορτοκαλιού και όχι τα παραδοσιακά Πασχαλινά! Κάθε χρόνο τα ίδια ρε γμτ. Από τη μια να είναι καλά που μας σκέφτεται, από την άλλη πάντα τα κάνει νωρίτερα και μένω εγώ με τη χαρά.:-( Την Μ.Πέμπτη θα βάψω αυγά...ε δε νομίζω να μου φέρει κι απ'αυτά.:shock:

Δώστα σε μένα και φτιάξε άλλα εσύ :rolleyes:

Καλημερούδια, όλα καλά;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εμείς καλέ κοπελιά εδώ στο πήξιμο. Εσείς?!?!?!
Εγώ στο τεμπελιό... Τώρα λέω να πάω στην λάικα να πάρω καμιά μπανάνα του μικρού, να τον ταίσω μετά να ξεραθεί και το απόγευμα δώρο βαφτησιμιά. Φουλ μέρες, και χτες στο τρέξιμο, και σήμερα πάλι έξω, κι αύριο τα ίδια... Να έρθει η Πέμπτη να φύγουμε εις τους Ωρωπούς να μπούμε στη ρουτίνα του πάσχα, δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμα

WN6Op3.png

Αχ, τι μου κάνεις τώρα.... Πάσχα στον Ωρωπό, τι θυμάμαι:):):):):) Αχ! Αχ! Όχι ότι στο νησί θα περάσουμε άσχημα αλλά σαν τα Πάσχα που έχω περάσει στον Ωρωπό τίποτα.....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Χριστίνα σε ευχαριστώ... πες μου διεύθυνση, σου έχω δέμα :tongue:

Λαϊκή ακούω, να κάνω λίστα?

Κι εγώ τίποτα δεν έχω καταλάβει από Πάσχα φέτος. Κι ούτε προβλέπεται. Πάσχα στην Αθήνα μπλιαχ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγώ στο τεμπελιό... Τώρα λέω να πάω στην λάικα να πάρω καμιά μπανάνα του μικρού, να τον ταίσω μετά να ξεραθεί και το απόγευμα δώρο βαφτησιμιά. Φουλ μέρες, και χτες στο τρέξιμο, και σήμερα πάλι έξω, κι αύριο τα ίδια... Να έρθει η Πέμπτη να φύγουμε εις τους Ωρωπούς να μπούμε στη ρουτίνα του πάσχα, δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμα

Μμμμμ θα περάσω να φάω κ σε σας! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...