Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

4 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Κακώς. Ο πρώτος γιατρός που είχα δεν μου έκανε αιματολογικές και μου έδινε οργκαλουτραν σε φυσικό κύκλο χωρίς εξετάσεις με αποτέλεσμα μηδέν. Ο δεύτερος που έκανα άπειρους φυσικούς κύκλους δεν έκανε τίποτα χωρίς αιματολογικές και οργαλουτραν πολύ σπάνια (και ούτε ολόκληρη). Το αποτέλεσμα πάνω από 90% ώριμα και πετυχημένοι κύκλοι!!!

Είχαμε τον ίδιο πρώτο γιατρό άραγε; Orgalutran πάντως που είχα πει στον Σφακ πως έκανα μου είχε πει δε χρειάζεται. Εγω όντως νόμιζα πως καθυστερούσε την ωοληψια γιατί είχα ρωτήσει κιόλας γιατί τις κάνω.

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Νομιζω οι αιματολογικες ειναι μαστ. να δεις τωρα θα σου παει καλυτερα ! ειμαι σιγουρη !

Μακάρι ! 🤞🏻 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Έχουν ξεφύγει και οι γιατροί. Ευτυχώς ο ΩΡΛ προχθές που πήγα μου συνέστησε κάποια αντιβίωση, αλλά μου είπε να την πάρω μετά από 3 μέρες αν χρειαστεί, αν χειροτερέψω και φυσικά σε συνεννόηση με τον γυναικολόγο μου! Πάλι καλά δεν χρειάζεται τελικά να πάρω, πάω καλύτερα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αστο Μαρια μην παιρνεις αντιβιωση!Περαστικα θα ειναι!

Να ρωτησω ρε κοριτσια..επειδη η μικρη πινει το γαλα της καλυτερα, ξεχειλωσα και τη θηλη στο φαρμακειο.....σκεφτομαι να κοψω τη βραδυνη κρεμα αλλα επειδη τωρα εχει συνηθισει να γεμιζει καλα το στομαχι τη νυχτα, θελω να δω εσεις το απογευμα πριν το γαλα τι και ποσες ωρες πριν τους δινεται κατι να φανε?Για να μην μου πειναει και τη νυχτα αν κοιμαται μονο με γαλα...

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη Μ.εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α ξέχασα να σας πω ότι τις προάλλες που ντυνόμουν μπροστά στη Ζωή ήρθε κ μου φίλησε τη κοιλιά...δεν περιγράφεται το πως ένοιωσα...κ δεν της εχουμε πει τίποτα ρεεεεε...τυχαίο??? κ όμως συγκλονιστικό! ;)

αννα ,δεν ξερω αν το θυμαστε οτι σασ ελεγα οτι τα μικρα εχουν ενστικτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η αγγελικη ηταν μολισ 12 μηνων και ερχοταν κ μου εκανε <πω πω>την κοιλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεχρι 15 μηνων που ηταν κ γεννησα αυτο εκανε συνεχωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οταν επεστρεψα σπιτι,απο την κλινικη δεν το ξαναεκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χι Χι να τολμήσω να το πω;;;;; Μήπως συνεχίζεται η επιδημία γκαστρίτιδας;!;!;!

και μηπωσ δεν ηταν ακριβωσ περιοδοσ αυτο που ειχεσ????πολλα συμπτωματα κατερινακι!!!!!!!υπνηλια,στομαχι....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εγώ το βράδυ της δίνω φαγητό, 1-2 ώρες πριν κοιμηθεί και μετά το γάλα την ώρα του ύπνου. Το απογευματάκι γιαουρτάκι ή κρέμα ή κουλουράκια, χυμό πορτοκάλι...ότι θελήσει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ρε κοριτσια ζαλιζομαι και θελω να τα βγαλω ολα...και δε μπορω να φυγω και απο τη δουλεια γμτ...

Καλα εσεις οι εγκυες πως την παλευετε με τις ανακατοσουρες???Μαρια ειλικρινα,μπραβο που δουλευεις σε αυτη την κατασταση...Εγω θα ειχα παρει αναρρωτικη!

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια ζαλιζομαι και θελω να τα βγαλω ολα...και δε μπορω να φυγω και απο τη δουλεια γμτ...

Καλα εσεις οι εγκυες πως την παλευεται με τις νακατοσουρες???Μαρια ειλικρινα,μπραβο που δουλευεις σε αυτη την κατασταση...Εγω θα ειχα παρει αναρρωτικη!

Αν μπορείς να πιεις υγρά και δεν σε ανακατεύουν πολύ, πιες χυμό λεμόνι, έστω και αμιτα!

Να ξερες πόσο θα ήθελα τώρα να ήμουν σπίτι μου!!! Γι αυτό όταν είμαι στο forum συνέχεια παραπονιέμαι και σας έχω κουράσει, που αλλού να τα πω?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αν μπορείς να πιεις υγρά και δεν σε ανακατεύουν πολύ, πιες χυμό λεμόνι, έστω και αμιτα!

Να ξερες πόσο θα ήθελα τώρα να ήμουν σπίτι μου!!! Γι αυτό όταν είμαι στο forum συνέχεια παραπονιέμαι και σας έχω κουράσει, που αλλού να τα πω?

κεω να παω να παρω καμια φρυγανια..

τι εννοείς έχεις πυρετό?

λεω ηθελα να γραψω....αλλα εφαγα ενα μηλο τελικα που ειχα στο ψυγειο...ερχεται και το μπος οπου να ναι και πρεπει να με δει τουλαχιστον να δουλευω...ελπιζω να παρω δωρο πασχα αυτη τη βδομαδα,δε θ'αντεξω να το παρω και φετος τον αυγουστο....:-(

Διαφημίσεις

Πω πω ρε παιδιά πότε θα πάει 5? Βαρέθηκα δεν έχει και δουλειά...

Την Τετάρτη θα πάω με τον νονό της Αλεξάνδρας για λαμπάδα και θέλει να της πάρει και ποδήλατο λέει! Της έχει ήδη πάρει ρουχαλάκια 3 σετ καταπληκτικά! Είναι λίγο υπερβολικός μαζί της αλλά μ'αρέσει!:D

Εγώ δεν είχα τη νονά μου τόσο κοντά και χαίρομαι που η μικρή μου θα έχει τόσο καλή σχέση με το νονό της! Και δεν το λέω για τα δώρα, δεν έχουν καμία σημασία, εγώ μόνο λαμπάδα ήθελα να της φέρει κι ένα αυγό! Είναι γενικά κοντά της κι εκείνη όταν τον βλέπει χαίρεται και τον τραβολογάει για να παίξουνε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπερα κοριτσια τι μου κάνετε? Καλή Μεγάλη Εβδομάδα. Πώς περάσατε ΣΚ?

Εμεις χτες το πρωι πήγαμε σε ενα παιδικο παρτυ, σε δυο αδελφακια συμμαθητες της Ιλιάνας (και η μαμα τους με πηρε σημερα να μου πει οτι τους πήρα τα καλύτερα δωρα και χάρηκα πολύ). Το απόγευμα πήγα για καφέ με κατι φιλες μου και ετσι περασε και η κυριακή.

Αυτο που λες Μαρία για το νονό ειναι οντως πολυ σημαντικο. Οχι τα δωρα φυσικά, αλλα η σχέση. Η Ιλιάνα το Σάββατο ολο το απόγευμα σηκωνε τη μπλούζα της για να της δαγκώσει την κοιλιά, εβγαζε τις κάλτσες της για να της φιλαει την πατούσα, και ολο πανω του επεφτε που ηταν ξαπλωμενος στο πατωμα για να την πειραζει και του εκανε ολο ναζια (αου αου αου, οτι και καλά πόναγε)

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Εγώ εχθές πήγα για την τελευταία αλαγή γάζας,τα αφήνω άλλες 2 μέρες και μετά τα βγάζω και τέλος.Βέβαια το χέρι μου με τραβάει ακόμα αλλά κάθε μέρα όλο και κάποια βελτίωση βλέπω.

Εχθές το απόγευμα πήγαμε μια βόλτα στο Mall και ήπιαμε καφεδάκι με έναν συνάδελφο του άντρα μου και την γυναίκα του οι οποίοι είναι πολύ καλοί και προσπαθουν κι'αυτοί εδώ και 2 χρόνια να κάνουν παιδάκι.Της έχω συστήσει τον γυναικολόγο μου και πηγαίνουν εκεί τώρα και τους παρακολουθεί.Τους έχει βάλει σε μια δειρά εξετάσεων και πιστεύω όλα θα πάνε καλά.Χαίρομαι πολύ γιατί βλέπω πόσο αγαπάνε τα παιδιά και εχθές με την μικρή κάνανε όλο παιχνίδια.Της πήρε και η κοπέλα ενα δωράκι απο τα accesorise της έφερε μια τσαντούλα ελεφαντάκι και ενα καπελάκι τέλεια.Γέννησε και η γυναίκα του αδερφού της και έκανε ενα ανιψάκι και ήταν μες την τρελή χαρά.Εχουμε πει όταν με το καλό κάνουν παιδάκι να τους το βαφτίσουμε κιόλας.Τους συμπαθώ πολύ.Μετά πήγαμε και πήραμε της θωμαϊτσας 2 ζευγάρια παπούτσια απο το Μούγερ,γιατί ο άντρας μου δεν είναι να πηγαίνεις μαζί του για ψώνια και ειδικά για την μικρή γιατί τα παίρνει 2-2.Ηταν και πανάκριβα.Τώρα θέλω το ενα ζευγάρι να της το αλλάξω γιατί είναι μπαρετούλα κλειστό και το λυπάμαι να το βάλει μόνο για λίγο.Θα πάω να της πάρω ενα πεδιλάκι να το φορέσει τουλάχιστον όλο το καλοκαίρι.

Κατα τ'άλλα εγώ σκέφτομαι πως τέτοιες μέρες καθόμουνα κι'έφτιαχνα κουλουράκια,τσουρέκια,αβγά,φέτος δεν κάνω τίποτα.Ευτυχώς που φεύγουμε δηλαδή γιατί δεν έχω διάθεση καθόλου να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα.Θέλω να τα βρω όλα έτοιμα.Δεν ξέρω αν είναι καλό όλο αυτό αλλά πρώτη φορά θέλω να κάνω άλλα πράγματα και να περάσω καλά.Τα τελευταία γεγονότα μου έχουν αλλάξει πολύ τις σκέψεις μου οσον αφορά τα πρέπει και τα θέλω της ζωής.Ανυπομονώ να ετοιμάσω τις βαλίτσες μας και να φύγουμε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...