Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω κ κάτι....πως προετοιμάζουμε τα τέκνα για το επόμενο μωρό?? Μου έλεγε χθες η ξαδέλφη μου ότι αυτή έπαιρνε τον μικρό της γιο 4 τότε μαζί στους υπερύχους κ του εξηγούσαν τα πάντα κ περίμενε πως κ πως την αδελφή του....αλλά τώρα εμείς αν παίρνουμε τη Ζωή θα καταλαβαίνει τίποτα????? ή θα γίνει χειρότερο το πράγμα??? :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σας ρωτήσω κ κάτι....πως προετοιμάζουμε τα τέκνα για το επόμενο μωρό?? Μου έλεγε χθες η ξαδέλφη μου ότι αυτή έπαιρνε τον μικρό της γιο 4 τότε μαζί στους υπερύχους κ του εξηγούσαν τα πάντα κ περίμενε πως κ πως την αδελφή του....αλλά τώρα εμείς αν παίρνουμε τη Ζωή θα καταλαβαίνει τίποτα????? ή θα γίνει χειρότερο το πράγμα??? :rolleyes:

Εγω εχω σκεφτει οτι θα την παιρνω μαζι αλλα μεσα στον υπερηχο δε νομιζω οτι θα καταλαβαινει τιποτα...Καλο ειναι ομως να βλεπει και να της λες οτι να το νινι που κουνιεται μεσα στην κοιλιτσα της μαμας!!!

Μωρέ είναι μικρούλια ακόμα για να καταλάβουν, νομίζω! Εμείς της το έχουμε πει βέβαια, ότι η μαμά θα κάνει ένα μωράκι και μας κοιτάει και γελάει και κλείνει τα χεράκια της σαν να το αγκαλιάζει και κάνει ωωωω ωωωωω!:D Πιο πολύ για παιχνίδι νομίζω ότι το βλέπει μωρέ!

Σε έχουν πιάσει οι υπνηλίες ε? Καλύτερο από ναυτίες μη το συζητάς. Πάντως κι εγώ είμαι καλύτερα τελευταία.Η προχθεσινή ρουκέτα ήταν από το λαιμό μάλλον και τα δέκατα που είχα, δεν είχα ανακάτεμα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

γεια σας κοριτσοπουλα!!!

μα τι καιρος?????

μηπως παμε για χριστουγεννα:shock::shock::shock::shock::shock:

Δημητρα με αγωνια και τρομο διαβαζα αυτα που εγραφες.....σοκ!!!! να ναι καλα το κοριτσακι σου.

Αννα κι εγω συμφωνω με την Κατ να την περνεις μαζι σου στους υπερηχους

2 χρονων ειναι θα καταλαβαινει μια χαρα!!!

να της δινεις κ την φωτο απο τον υπερηχο να βλεπει το αδερφακι της!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Α ξέχασα να σας πω ότι τις προάλλες που ντυνόμουν μπροστά στη Ζωή ήρθε κ μου φίλησε τη κοιλιά...δεν περιγράφεται το πως ένοιωσα...κ δεν της εχουμε πει τίποτα ρεεεεε...τυχαίο??? κ όμως συγκλονιστικό! ;)

Για τους υπερύχους...της ξαδελφης μου της το είχε πει ο παιδίατρός τους ότι πιάνει κ περιμένουν με αγωνία κάθε επίσκεψή κ την έλευση του νέου μέλους...τώρα ξέρω γω....ας πάμε στη πρώτη μόνοι μας κ μετά βλέπουμε...εγώ έλεγα πάντως να περιμένουμε να μεγαλώσει η κοιλιά μου για να της το πούμε!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχθες πηγαμε σε μια ταβερνα

ο μπαμπας μου γιορταζε και μας εκανε το τραπεζι

εξω ειχε μια κουνια που εκαναν και μεγαλοι

και καθομαι να κουνηθω και να θυμηθω τα νιατα μου

ο μικρος με βλεπει απο μακρια και τρεχει κοντα μου φωναζοντας θυμωμενος:shock::shock::shock::shock: γιατι ημουν στην κουνια

τελικα πεφτει κατω

οπως κανει οατν θυμωνει και αρχιζει να χτυπιεται

αλλα δεν υπολογιζε οτι εκει δεν ειναι πανω σε χαλι αλλα σε τσιμεντο

με αποτελεσμα ενα καρουμπαλο στο μετωπο και γρατζουνιες σρο προσωπο.......

ο μικρος με βλεπει απο μακρια και τρεχει κοντα μου φωναζοντας θυμωμενος:shock::shock::shock::shock: γιατι ημουν στην κουνια

τελικα πεφτει κατω

Εγω περιμενα να πεις οτι εσπασε η κουνια....χαχαχαχαχα οπως με τη σιδερωστρα ενα πραμα!:tongue::tongue:

τελικα πεφτει κατω

:lol::lol::lol::lol: Δεν πειράζει μπορεί να καταλάβει ότι δεν πρέπει να πέφτει κάτω κ να χτυπιέται! Κ η νύφη σου το χει αποκτήσει αυτό το χούι εδώ κ κανα 2 βδομάδες! Κακομαθημένααααα :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγω περιμενα να πεις οτι εσπασε η κουνια....χαχαχαχαχα οπως με τη σιδερωστρα ενα πραμα!:tongue::tongue:

μμμμμμμμμμμ..........

:lol::lol::lol::lol: Δεν πειράζει μπορεί να καταλάβει ότι δεν πρέπει να πέφτει κάτω κ να χτυπιέται! Κ η νύφη σου το χει αποκτήσει αυτό το χούι εδώ κ κανα 2 βδομάδες! Κακομαθημένααααα :tongue:

δηλ οταν θα μαλωνουν σαν ζευγαρακι τι θα κανουν ?

θα πεφτουν κατω κ οι 2 και θα χτυπιουνται????:tongue::tongue::tongue::confused::confused:

ο δικος μου καιρο το κανει αυτο

και σφιγγει το προσωπο του και τσιριζει οταν δεν γινεται αυτο που θελει!!

μμμμμμμμμμμ..........

δηλ οταν θα μαλωνουν σαν ζευγαρακι τι θα κανουν ?

θα πεφτουν κατω κ οι 2 και θα χτυπιουνται????:tongue::tongue::tongue::confused::confused:

ο δικος μου καιρο το κανει αυτο

και σφιγγει το προσωπο του και τσιριζει οταν δεν γινεται αυτο που θελει!!

Ετσι πρεπει να ειναι ο αντρας!!!Εχεις να τραβηξεις κακομοιρα μου...θα σου χτυπαει και το χερι στο τραπεζι!!!

Διαφημίσεις

βρε κοροτσια πειτε κανα γιαττροοσφι για τον βηχα...

προχθες το ξημερωμα ξυπνησα στις 4 και μεχρι της 8 δεν μπορουσα να σταματησω

και γαλα με μελι ηπια

και τσαι με μελι

τιποτα

απο χθες το βραδυ ειμαι με ενα κασκολ τυλιγμενο στο λαιμο γιατι αυτο καπως με ανακουφιζει και μειωνει τον βηχα

ετσι μπορεσα να κοιμηθω και χθες το βραδυ

τι αλλο να κανω?

λεω μηπως και γλιτωσω τον γιατρο....

εχουμε να παμε και στην νονα μας μες την εβδομαδα και αν συνεχιζ να βηχω ετσι θα στειλω μπαμπα και γιο μονους

η νονα εχει μια μπεμπουλα 40 ημερων

σας τα ειχα πει!!!

Δέσποινα γιατροσόφι δεν ξέρω, αλλά αν είναι ξερόβηχας, υπάρχει το σιροπάκι το cinecod που καταπραύνει κάπως! Θα σου πει και ο φαρμακοποιός, αλλά αν συνεχίσεις έτσι καλύτερα να πας στο γιατρό να είσαι και σίγουρη!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Δεσποινα .....μπλε σμιρνοφ και εχινακεια!!!!

χαχαχαχαχαχαχα σορυ αλλα μου ηρθε αυτο αμεσως στο μυαλο!

Στο γιατρο πηγαινε!Μην παιρνεις φαρμακα ετσι!

:lol::lol::lol::lol: κανονική πλύση εγκεφάλου!

Έλα ρε σιροπάκι είναι, όχι αντιβίωση...σκέψου ότι η γιατρός κάποτε που έβηχε λίγο η Άντα αυτό μας είχε προτείνει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

:lol::lol::lol::lol: κανονική πλύση εγκεφάλου!

Έλα ρε σιροπάκι είναι, όχι αντιβίωση...σκέψου ότι η γιατρός κάποτε που έβηχε λίγο η Άντα αυτό μας είχε προτείνει!

Ναι ενταξει σιροπι μπορει να παρει,εγω γενικα δεν παω ευκολα στο γιατρο γιατι σπανια κανω και πυρετο αλλα τωρα με το μωρο οποτε αρρωσταινω πηγαινω και τελικα μου δινει περισσοτερα απο οσα θα επαιρνα μονη μου..ολο αντιβιωση μου δινει...εγω βεβαια μονο το σιροπι παιρνω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...