Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ δεν κοιμάται το θηριακί δεν κοιμάται...1,5 ώρα σχεδόν δίπλα της στο κρεβατι κ εκεί το μάτι γαρίδα....αφού μόνη της μου ζητάει πιπίλα γάλα κ νάνι τι να κάνω να τη κρατώ μέχρι τις 12 για να κοιμάται στο λεπτο??? Την ανέλαβε ο μπαμπάς της τώρα....:rolleyes:

Εκανα κ τα κουλουράκια μου για φέτος! Κ του χρόνου να είμαι καλά να ξαναφτιάξω!:tongue::tongue:

antridim στις γράφει ο γιατρός τις εξετάσεις στο ίκα κ πας κ τις κάνεις χωρίς ραντεβού ένα πρωί....απλά έχουν συγκεκριμένο πακετάκι που γράφουν κ αυτοί...εντάξει 1-2 εξετάσεις αν δεν σου γράψει τις κάνεις έξω! ;) Εμένα ας πούμε ορμονολογικές δεν μου έγραφε στη προηγούμενη εγκυμοσύνη κ επειδή για να τις γράψω έπρεπε να πάω σε ενδοκρινολόγο(που μου κλείναν ένα μήνα μετά ραντεβού) τις έκανα ιδιωτικά κ ευτυχώς γιατί είχα κάνει υποθυρεοειδισμό κ έπρεπε να ξεκινήσω άμεσα αγωγή!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μολις ξυπνησα μετα απο ενα διωρο απογευματινο υπνο, ειχα παει τη μικρη στη μανα μου το πρωι και τωρα τη φερνει ο Κωστας.

Χριστινα!!!!Τι παιρνεις για το στομαχι σου?Ειμαι χαλια απο χθες, εχω τα ση για εμετο, πρηξιμο, τι σκατα ειναι αυτο παλι???Επρεπε να αφησω τη μικρη εκει το βραδυ...

Τώρα το είδα. Μην παίρνεις ότι να 'ναι. Πιθανολογώ όμως κάνα εντεράκι. Εγώ παίρνω ντουσπαταλίν ή λοσέκ όταν κάνω θεραπεία ή όταν με πιάνει ξαφνικά κι υποφέρω

WN6Op3.png

Πηρα ντουσπαταλιν τελικα...και ηρεμησα καπως χθες το βραδυ.Μετα κοιμηθηκα αγκαλια με την Τοτα, εστειλα τον Κωστα καναπε....ειχε η διπλανη μας γιορτη γι'αυτο και με τοση φασαρια θα ξυπνουσε σιγουρα η μικρη..οποτε βολευτηκαμε αγκαλιτσα και πολυ μου αρεσε!!!Ειδικα το πρωι που ξυπνησε στις 8 παρακαλω!!!!ολο αγκαλιτσες και φιλακια με ειχε!!!

Τωρα περιμενω να ξυπνησει να την παμε στη μανα μου για λιγο..εγω θα παω με υην κολλητη μου για καφε και ο Κωστας κλασσικα να δει ποδοσφαιρο...

Ακομα ανακατευομαι ρε γμτ...

Γιωτα περασα κι εγω εξω απο τα μαξ περυ και ειδα τα αυγα!!!Εχει οντως πολυ ωραια!Να δουμε ο δικος μας νονος θα ειναι θεσσαλονικη να μας φερει τιποτα???Δεν εχω προβλημα με το νονο της μικρης,ειναι καλος μας και χρονια φιλος,μας εχει παντρεψει κιολας αλλα σκεφτομαι ωρες ωρες οτι μαλλον επρεπε να τη βαφτισει μια πρωτη μου ξαδερφη που της εχει τοση αδυναμια....και η μικρη επισης.Οποτε ερχεται απο τη Ναξο της κουβαλαει αυγα,τυρια,δωρα,παιχνιδια,ρουχα....

Διαφημίσεις

Αυτά τα max-perry που λέτε είδα οτι ανοίγει κι'ενα τέτοιο μαγαζί στα Βριλήσσια.Μάλιστα το ετοιμάζανε πυρετωδώς προφανώς για τώρα το Πάσχα.Θα το επισκεφτώ κάποια στιγμή.Αλήθεια είναι ακριβό?

Εμείς σήμερα πήγαμε στον ξάδελφο του άντρα μου και μας άφησε ο άντρας μου εκεί απο τις 11 το πρωί γιατί τους πήγαμε και το ψάρι που θα ψήναμε και ο άντρας μου είχε ραντεβού να δείξει το σπίτι σε κατι ενοικιαστές στην Κυψέλη και ήρθε κατά τις 2.Αλλά δεν περάσαμε και πολύ καλά γιατί ο ξάδερφος του τσακώθηκε με την γυναίκα του και έφυγε απο το σπίτι και μείναμε μόνες μας και προσπαθούσα να την παρηγορήσω.Πολύ στεναχωριέμαι γι'αυτό το ζευγάρι γιατί δεν πάνε καλά τελευταία.Και είναι πολύ καλή κοπέλα.Τελικά μετά φάγαμε οι 3 μας αφού το έψησε ο άντρας μου το ψάρι στο τζάκι.Οι μικρές ειχαν φάει νωρίτερα,τις είχαμε ταίσει.Τώρα έχει ξεραθεί στον ύπνο.Εγώ έχω να απλώσω πλυντήριο και να σιδερώσω αλλά με αυτό τον καιρό δεν το βλέπω να στεγνώνουν.

SI5Yp3.png

Αυτά τα max-perry που λέτε είδα οτι ανοίγει κι'ενα τέτοιο μαγαζί στα Βριλήσσια.Μάλιστα το ετοιμάζανε πυρετωδώς προφανώς για τώρα το Πάσχα.Θα το επισκεφτώ κάποια στιγμή.Αλήθεια είναι ακριβό?

Οχι, καλές τιμές. Πάντως 2 μικρά αυγουλάκια που πήρα (ένα γάλακτος κι ένα λευκή σοκολάτα) δεν με τρέλλαναν, ειδικά η λευκή.

Αλλά δεν περάσαμε και πολύ καλά γιατί ο ξάδερφος του τσακώθηκε με την γυναίκα του και έφυγε απο το σπίτι και μείναμε μόνες μας και προσπαθούσα να την παρηγορήσω.

Πραγματικά πολύ άβολη κατάσταση! Καλά αυτός τόσο ασυγκράτητος πια; Να έχει κόσμο και να κάνει σκηνή και να φύγει κι όλας; Απαράδεκτος

WN6Op3.png

Πραγματικά πολύ άβολη κατάσταση! Καλά αυτός τόσο ασυγκράτητος πια; Να έχει κόσμο και να κάνει σκηνή και να φύγει κι όλας; Απαράδεκτος

Προφανώς αυτό ήταν και η αφορμή.Κι'εγώ δεν θα αντιδρούσα με αυτόν τον τρόπο αλλά όλοι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται το ίδιο.Το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτό το κοριτσάκι το οποίο αν θυμάστε σας είχα πει και για κάποιο πρόβλημα υγείας που έχει με τα ματάκια του το οποίο δεν ξέρουν και πως θα εξελιχθεί γιατί είναι κάτι που δεν φτιάχνιεται.

SI5Yp3.png

Καλημέρα.Λοιπόν εχθές τα είδα όλα με την μικρή.Της είχαμε βγάλει το καγκελάκι απο τη μια μεριά για να μπορώ να την παίρνω και να την ντύνω και να την κοιμίζω εκει χωρίς να χρειάζεται να τη σηκώνω.Της είχαμε βάλει κάτω πολλά μαξιλάρια ουτω σώστε αμα τύχει και πέσει να μην χτυπήσει μέχρι να φτιάξουμε το προστατευτικό κάγκελο που της πήρα αλλά έπρεπε να κατεβάσουμε ακόμα μια θέση κάτω το στρώμα γιατί ήταν στην προτελευταία θέση και είχε κάποιο κενό και φοβόμουν μην πάει και σφηνώσει.Ετσι λοιπόν χθες καθώς ξύπνησε το απόγευμα την άκουγα που κλαψούριζε και δεν κατέβηκε όπως κάνει συνήθως να έρθει μέσα στο δωμάτιο μας.Την έβλεπα απο την κάμερα που είχε σηκωθεί και καθόταν στο κρεβάτι της.Πάω να σηκωθώ και πριν προλάβω να πάω μέσα είχε πέσει κάτω και άρχισε να κλαίει πολύ πιο δυνατά.Τρέχω μέσα και την βλέπω πλυμηρισμένη στα αίματα σε όλο το πρόσωπο της.Μέχρι να σηκωθεί και ο άντρας μου και να την βάλουμε στο μπάνι και να της ρίξουμε νερό δεν ήξερα που είχε χτυπήσει.Τελικά είχε σκιστεί απο μέσα το ούλο της πάνω στα δόντια ακριβώς στη μεση.Δεν φαντάζεστε γιατι αίμα μιλάμε.Είχε πλυμηρίσει,το προσώπο της,τα χέρια της,κάτω το χαλί,τρόμαξα τόσο πολύ.Πήρα το γιατρό και μου είπε οατι αν δεν έχει χτυπήσει τα δόντια της απλώς να την πιέσω με μια γαζούλα για 3-4 λεπτ'α μ'εχρι να σταματήσει το αίμα.Αυτό και κάναμε αλλά μια σταμάταγε,μια ξανάνοιγε,μέχρι το βράδυ.Σήμερα το πρωί δεν έτρεχε αίμα πάντως και εχθές δάγκωνε κανονικά,δεν είχε σπάσει κάποιο δόντι.Αλλά στο ίσωμα ρε κορίτσια και μιλάμε έπεσε και στα μαξιλάρια.Τι να πω,προφανώς απο την νύστα της δεν θα είχε ξυπνήσει καλά και δεν είχε τις αισθήσεις τις ακόμα καλα-καλά και γι'αυτό έπεσε κάπως ατσούμπαλα.

SI5Yp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Δημητρα τι περιγραφη ηταν αυτη???Τοσο αιμα η καημενη?Πως τα καταφερνουν ρ επαιδι μου και σκοτωνονται στο ισιωμα????Αφου ηταν μονο ουλο μη μιλας καθολου...Αυτα ρε συ οταν ξυπνανε κοιτανε να σηκωθουν αμεσως ορθια με τα ματια κλειστα...τι συναισθηση να εχουν μην πεσουν κλπ?Εγω κοριτσια επιμενω, στην κουνια και στα καγκελα μεχρι τα 2,5 τουλαχιστον!Μεχρι τελος παντων να μπορουν να πηδηξουν τα καγκελα!Εσυ Δημητρα καλα εκανες και τα εβγαλες, αλλη η περιπτωση σου αλλα αν δεν υπαρχε λογος αφηστε τα εκει,μωρα ειναι ακομα!

Εγω για μενα τι να πω....ολη νυχτα πηγαινοερχομουν κι αποψε..Ολη νυχτα σηκωνοταν ορθια και ουρλιαζε η καημενη!Να κρυωνε??Δεν την ειχα σκεπασει και με διπλη κουβερτα, λεω ενταξει αυτο το εκανα οταν ειχε χιονια!Ειναι βεβαια μπουκωμενη αλλα να κλαιει τοσο πολυ ρε παιδια?Ετσι ξαφνικα να πεταγεται ορθια και να ουρλιαζει???Και να θελει αγκαλια και οχι στο κρεβατι της...Ευτυχως 8 παρα ου εφυγα κοιμοταν ακομα, να ξεκουραστει λιγο γιατι χθες το απογευμα την πηγα στη μητερα μου και πηγα για καφε με την κολλητη μου!Η μικρη χοροπηδουσε μεσα στο παρκο (το εχουμε εκει μονιμα πια) ολο το απογευμα..Με τη φιλη μοπυ ειπαμε να περασουμε γυρνωντας απο Πατησιων να δουμε κανα ρουχο κλπ αλλα τα μαγαζια ηταν σχεδον ολα κλειστα προς ενοικιαση οποτε....δεν εχει μεινει τιποτα στην Πατησιων κοριτσια!Κριμα!

Επισης, στομαχι και εντερο ακομα χαλια...μη βαλω κατι στο στομα μου...γινομαι χειροτερα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Δημητρα τι περιγραφη ηταν αυτη???Τοσο αιμα η καημενη?Πως τα καταφερνουν ρ επαιδι μου και σκοτωνονται στο ισιωμα????Αφου ηταν μονο ουλο μη μιλας καθολου...Αυτα ρε συ οταν ξυπνανε κοιτανε να σηκωθουν αμεσως ορθια με τα ματια κλειστα...τι συναισθηση να εχουν μην πεσουν κλπ?Εγω κοριτσια επιμενω, στην κουνια και στα καγκελα μεχρι τα 2,5 τουλαχιστον!Μεχρι τελος παντων να μπορουν να πηδηξουν τα καγκελα!Εσυ Δημητρα καλα εκανες και τα εβγαλες, αλλη η περιπτωση σου αλλα αν δεν υπαρχε λογος αφηστε τα εκει,μωρα ειναι ακομα!

Εγω για μενα τι να πω....ολη νυχτα πηγαινοερχομουν κι αποψε..Ολη νυχτα σηκωνοταν ορθια και ουρλιαζε η καημενη!Να κρυωνε??Δεν την ειχα σκεπασει και με διπλη κουβερτα, λεω ενταξει αυτο το εκανα οταν ειχε χιονια!Ειναι βεβαια μπουκωμενη αλλα να κλαιει τοσο πολυ ρε παιδια?Ετσι ξαφνικα να πεταγεται ορθια και να ουρλιαζει???Και να θελει αγκαλια και οχι στο κρεβατι της...Ευτυχως 8 παρα ου εφυγα κοιμοταν ακομα, να ξεκουραστει λιγο γιατι χθες το απογευμα την πηγα στη μητερα μου και πηγα για καφε με την κολλητη μου!Η μικρη χοροπηδουσε μεσα στο παρκο (το εχουμε εκει μονιμα πια) ολο το απογευμα..Με τη φιλη μοπυ ειπαμε να περασουμε γυρνωντας απο Πατησιων να δουμε κανα ρουχο κλπ αλλα τα μαγαζια ηταν σχεδον ολα κλειστα προς ενοικιαση οποτε....δεν εχει μεινει τιποτα στην Πατησιων κοριτσια!Κριμα!

Επισης, στομαχι και εντερο ακομα χαλια...μη βαλω κατι στο στομα μου...γινομαι χειροτερα!

Κατερίνα το ξαναβάλαμε το κάγκελο αναγκαστικά,είπε ο άντρας μου όταν γυρίσουμε απο τις διακοπές του Πάσχα θα κάτσει να το φτιάξει γιατί έχει λίγο δουλίτσα όλο αυτό,ωστόσο θα μου τη σηκώνει αυτός για μερικές μέρες ακόμα και θα την βάζει πάλι στο κρεβάτι της.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε!

Πω ρε Δήμητρα τι πάθατε! Κ σου έλεγα τις προάλες ότι δεν είναι απαραίτητο το κάγκελο αν δεν πέσει έστω μια φορά! :rolleyes: Μάλλον έπεσε με τη μούρη η καημένούλα! :-( Σε ότι έχει να κάνει με το στόμα επειδή αν θυμάστε είχε κόψει η μικρή πολύ τη γλώσσα της,μαλακές τροφές,όχι πολύ ζεστό γάλα για 2-3 μέρες κ με μέτρο τις πρώτες ώρες τα υγρά...ελπίζω σήμερα πάντως να ειναι καλύτερα!

Η δικιά μου πάντως απορώ πως δεν έχει πέσει ούτε μισή φορά κ ας σηκώνεται κάθε βράδυ για να έρθει σε μας...ίσος γιατί είναι μαιμού κ ανεβοκατεβαίνει παντού! :rolleyes:

Χθες λοιπόν δεν σηκώθηκε να έρθει σε μας η Ζωή κ έχω 2 ενδεχόμενα...ή επειδή δεν δούλεψε το πλυντήριο πιάτων που το έχω κ πλένει 11-12 ή επειδή κοιμήθηκε 10:30-12:30 το πρωί κ όχι το μεσημέρι κ μέχρι τις 9 το βραδυ που κοιμήθηκε ήταν κομμάτια!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τελικα η Παναγιωτα ειναι κρυωμενη!Μαλλον απο το μπουκωμα εκλαιγε ολη νυχτα!Τουλαχιστον να καλυτερεψει μεχρι να φυγουμε την Πεμπτη γιατι φοβαμαι οτι θα γινει χειροτερα εκει πανω...:-(

Καλημέρα και καλή Μ.εβδομάδα σε όλους!

Τελικά την Παρασκευή έφυγα Κατερίνα από τις 4, δεν άντεχα άλλο. Είχα φοβερό πονόλαιμο και κρυάδες.Πήγα σε ΩΡΛ και με είδε, ήμουν σε αρχικό στάδιο αμυγδαλίτιδας, με κόλλησε η μικρή! Φεύγοντας από τον ΩΡΛ μέσα στο ασανσέρ μου ήρθε σκοτοδείνη...λέω πάει τώρα τι κάνω? Ο Αλέξης με περίμενε στο αμάξι αφού δεν είχε που να παρκάρει...Με το που βγαίνω από το ασανσέρ προς μεγάλη έκπληξη βλέπω ένα παγκάκι μέσα στην είσοδο, λέω από μέσα μου τη γλίτωσα δεν θα πέσω κάτω :rolleyes: Τελικά κάθομαι πέρνω τηλ τον Αλέξη να έρθει να με μαζέψει και πριν προλάβει να έρθει, αμολάω μια ρουκέτα άλλο πράγμα, κόντεψα να μείνω...όλο το ΣΚ ήμουν μέσα τέζα. Σήμερα κάπως καλύτερα πάντως!

Δήμητρα προσοχή μην κάνεις ταρζανιές, όλα μπορούν να περιμένουν, να προσέχεις τώρα την υγεία σου! Περαστικά στη Θωμαή για το ουλάκι της, είναι πραγματικά φοβερό να βλέπεις τόσο αίμα!

Ζηλεύω που γράφετε για ψώνια πασχαλινά, κουλουράκια και αυγά!!!:( Θέλω κι εγώ γμτ και δεν μπορώ. Θα προσπαθήσω όμως, ελπίζω από αυριο να είμαι καλύτερα. Θέλω να κάνω πράγματα με το μωράκι μου να χαρεί κι αυτό και δεν μπορώ, έχω σαραβαλιαστεί!:shock::mad: Την Μ.Πέμπτη θα προσπαθήσω που είναι και το έθιμο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία εσύ έχεις τους εμετούς εγώ δεν μπορώ να κάνω κ πολλά γιατί θελω να λιώνω στον ύπνο τα απογεύματα!!! Πω πω σουκού 4-7 σχεδόν δεν έπαιρνα χαμπάρι ούτε από βόμβες! :shock: Κ το Σάββατο είχαμε πει να πάμε για ψώνια αλλά ο στεφ προτίμησε να κάτσει αραχτός σπίτι κ ας κράταγε τη μικρή από το να τρέχει στα μαγαζιά! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...