Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

αυριο το προγραμμα λεει.....σοπινγκ θεραπυ στην Θεσ/νικη!!!!!!!!!!!

παρκαρουμε το πρωι τον μικρο στην μαμα μου και φευγουμε!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοπελιες:tongue:καλα ειστε ε?παλι για ψωνια λετε?εγω εχω να ψωνισω παρα πολυ καιρο λογω οικονομικων,αλλα την παλευω και σαν να φτιαχνουν και τα πραγματα.:rolleyes::rolleyes:σημερα το δικο μας προγραμμα,λεει φασινα στην κουζινα και το μπανιο,μετα βολτα στην ν.ιωνια για δωρο του βαφτηστηριου,το απογευμα θα κανω το υπολοιπο σπιτι,και το βραδυ στο βαφτηστηρι.και αυριο για καφε με τις 2 κολλητες που ηρθανε για πασχα...πως και πως το περιμενω

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

καλημερα κοπελιες:tongue:καλα ειστε ε?παλι για ψωνια λετε?εγω εχω να ψωνισω παρα πολυ καιρο λογω οικονομικων,αλλα την παλευω και σαν να φτιαχνουν και τα πραγματα.:rolleyes::rolleyes:σημερα το δικο μας προγραμμα,λεει φασινα στην κουζινα και το μπανιο,μετα βολτα στην ν.ιωνια για δωρο του βαφτηστηριου,το απογευμα θα κανω το υπολοιπο σπιτι,και το βραδυ στο βαφτηστηρι.και αυριο για καφε με τις 2 κολλητες που ηρθανε για πασχα...πως και πως το περιμενω

Και καλα εγω ειναι συνηθισμενο να ξυπναω απο τις 6...εσυ τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια???????

Καλημερα...λεμε τωρα!:-(

Ειρήνη κ αν κάνω τον γιο τώρα??? Δεν θα γίνουμε συμπεθέρες?? Για τη μικρή εννοείται στον προορίζω! ;););) (Α ρε Χριστίνα κ λες μετά για τις ατάκες τις Κατ:tongue:

Αυτο τωρα το επιασα.....εγω φταιω βρε που σας κανω να γελατε....:-(:tongue::tongue:

Λοιπον αφου κοιμαστε ολες και το τοπικ ειναι οοοοοοολο δικο μου,Παναγιωτα και μπαμπας λιωνουν...δε μπορω θα ξεσπασω:

Δεν αντεεεεεεχω αααααααλλο......ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πέρνα κι από το παζάρι της φιλοζωικής, είναι δίπλα απ'το ικα, στο κεπ. 1-3 θα έχουν παιδική γωνιά λέει. Εμείς θα πάρουμε τους δρόμους για τα παζάρια σήμερα. Εχουμε και στη Ν.Φιλαδέλφεια οπότε θα κόψει βόλτες ο μικρός.

Καλημέρα Κατερινιώ, όλα καλά; :tongue:

WN6Op3.png

Καλημερα κοριτσια, εμεις αρχοντες σημερα, ξυπνησε στις 8;30, τωρα παιζει με τους κύβους της. Ο νικος εχει παει για σκοποβολή, εγω θα βγω σε λιγο με την Ιλιάνα καμια βολτα. Το μεσημερι περιμενουμε τους νονους της να της φέρουν τα πασχαλιάτικα. Θα φτιαξω γαριδομακαρονάδα πάλι, μιας και ο νονος της νηστευει και δεν ξερω και πολλα νηστησιμα να φτιάξω. Αλήθεια, το χταποδακι με κοφτο μακαρονακι, νηστισιμο δεν ειναι κι αυτο?

4Rnfp3.png

Kαλημέρα κορίτσια.Ούτε εμείς κοιμηθήκαμε χθες.Η μικρή ξύπνησε μια στις 12:30 και μετά στις 2:30 οπού δεν ξανακοιμόταν με τίποτα.Τι στο κρεβάτι την πήραμε,τι γάλα της έδωσα,τι να την μαλώνουμε και να μην καταλαβαίνει,στο τέλος ο άντρας μου πήγε και κοιμήθηκε στον καναπέ και μου άφησε την μικρή και κοιμηθήκαμε μαζί αφού μερικές στον ποπό αλλά δεν άντεξα κορίτσια καθόλου.Το χέρι μου με είχε πεθάνει όλο το απόγευμα,να θέλει αγκαλιά να κάνει όλο ζημιές,ήρθε και το βράδυ και έδεσε.Μιλάμε για φριχτούς πόνους.Και δεν με πονάει η τομή κάτω απο το στήθος αλλά η τομή κάτω απο τη μασχάλη.Αυτό με πονάει αφάνταστα πολύ σε σημείο που να γονατίζω απο τον πόνο.Μου είπαν τουλάχιστον μια βδομάδα να προσέχω και να μην σηκώνω τίποτα αλλά μια με το σπίτι και μια με το παιδί δεν το έχω αφήσει σε υσηχία το χέρι μου.Τώρα έχω μια νύστα και σε λίγο μάλλον θα έρθει η ξαδέρφη της να παίξουνε μπας και ηρεμήσω λίγο.Εντωμεταξύ βλέπω το σπίτι και που δεν μπορώ να κάνω και πολλά και με πιάνει απελπισία.

SI5Yp3.png

Καλημερα κοριτσια, εμεις αρχοντες σημερα, ξυπνησε στις 8;30, τωρα παιζει με τους κύβους της. Ο νικος εχει παει για σκοποβολή, εγω θα βγω σε λιγο με την Ιλιάνα καμια βολτα. Το μεσημερι περιμενουμε τους νονους της να της φέρουν τα πασχαλιάτικα. Θα φτιαξω γαριδομακαρονάδα πάλι, μιας και ο νονος της νηστευει και δεν ξερω και πολλα νηστησιμα να φτιάξω. Αλήθεια, το χταποδακι με κοφτο μακαρονακι, νηστισιμο δεν ειναι κι αυτο?

Είναι νηστίσιμο Γιώτα κι'αυτό.Μπορείς να το φτιάξεις.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εχω τη γυναίκα σήμερα κ ευτυχώς μόνο ψιλοπράγματα έκανα...μωρε δεν είναι τόσο εύκολο να κάτσω γενικά κ να μην κάνω τίποτα....κ ειδικά με ένα παιδί ζωηρότατο! Γενικά προσπαθώ να προσέχω να μη σηκώνω βάρη να μη σκύβω κτλ...κ στη Ζωή δεν καθόμουν...έκανα κ γενική μόνη μου!

Λέμε το απόγευμα να πάμε πάλι προς το εμπορικό να κάνουμε μερικά ακόμα ψώνια που θέλουμε κ να αράξουμε κ πουθενά έξω γιατί δεν την παλεύουμε σπίτι με τη Ζωή...μάλλον επειδή είναι άρρωστη της φταίνε όλα εδώ μέσα! Ο βήχας την εντωμεταξύ ακούγεται να χει φλέματα τα οποία δε μπορεί να βγάλει...κ αν συνεχίσει έτσι μας βλέπω πάλι για αντιβίωση!Έχετε τίποτα να προτείνεται???Πρός το παρόν παίρνει aerius-aerolin πολλά υγρά κ πολύ ορό στη μύτη!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Μολις ξυπνησα μετα απο ενα διωρο απογευματινο υπνο, ειχα παει τη μικρη στη μανα μου το πρωι και τωρα τη φερνει ο Κωστας.

Χριστινα!!!!Τι παιρνεις για το στομαχι σου?Ειμαι χαλια απο χθες, εχω τα ση για εμετο, πρηξιμο, τι σκατα ειναι αυτο παλι???Επρεπε να αφησω τη μικρη εκει το βραδυ...

Μολις ξυπνησα μετα απο ενα διωρο απογευματινο υπνο, ειχα παει τη μικρη στη μανα μου το πρωι και τωρα τη φερνει ο Κωστας.

Χριστινα!!!!Τι παιρνεις για το στομαχι σου?Ειμαι χαλια απο χθες, εχω τα ση για εμετο, πρηξιμο, τι σκατα ειναι αυτο παλι???Επρεπε να αφησω τη μικρη εκει το βραδυ...

Χι Χι να τολμήσω να το πω;;;;; Μήπως συνεχίζεται η επιδημία γκαστρίτιδας;!;!;!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κατερινααααααααααααααααααααααααα,μην ταραζεσαι.και γω ετσι ξεκινησα,νομιζα οτι ειχα γαστρεντεριτιδα:tongue::tongue::tongue:ρε παιδια και μενα η Κατερινα μπουκωμενη τιγκα ειναι.μονο ορο της βαζω προς το παρον.σιροπι δεν της εχω δωσει ποτε εως τωρα και λεω να το παλεψουμε 2-3 μερες ετσι και μετα παιδιατρο.

Να ρωτησω κατι ασχετο τις γκαστρουλες?τις εξετασεις τις κανετε με το ικα?εχω ραντεβου την δευτερα με τον γυναικολογο του ικα.υπαρχει περιπτωση να μην μου τις γραψει?

Επισης,πριν 2 χρονια ημουν πολυ large και πηγαινα σε ιδιωτικα για τις εξετασεις,φετος...γουσταρω ουρες και λαθη ρε παιδι μου:tongue:

Α,να σας πω και ενα κουλο?οι εξετασεις που μου δωσε ο γιατρος να κανω ειναι πολλες,το μειωμενο πακετο οπως μου ειπε,γιατι καποιες δεν χρειαζονται παλι.Στην πρωτη εγκυμοσυνη,τις ειχα κανει στο μητερα και ειχα πληρωσει περιπου 200-250.ε,λεω και γω λιγοτερες ειναι αυτες,λιγοτερο απο 200 θα δωσω για να παρω να ρωτησω.ξερετε τι μου παν?500 ευρω

μου πεσαν τα μαλλια μου,αρχισα και φωναζα,τους ειπα και κλεφτες και το κλεισα.μωρε ικα και παλι ικα.Γεια σου ρε Αυτια:tongue::tongue::tongue:

7760p2.png

Κατερινααααααααααααααααααααααααα,μην ταραζεσαι.και γω ετσι ξεκινησα,νομιζα οτι ειχα γαστρεντεριτιδα:tongue::tongue::tongue:ρε παιδια και μενα η Κατερινα μπουκωμενη τιγκα ειναι.μονο ορο της βαζω προς το παρον.σιροπι δεν της εχω δωσει ποτε εως τωρα και λεω να το παλεψουμε 2-3 μερες ετσι και μετα παιδιατρο.

Να ρωτησω κατι ασχετο τις γκαστρουλες?τις εξετασεις τις κανετε με το ικα?εχω ραντεβου την δευτερα με τον γυναικολογο του ικα.υπαρχει περιπτωση να μην μου τις γραψει?

Επισης,πριν 2 χρονια ημουν πολυ large και πηγαινα σε ιδιωτικα για τις εξετασεις,φετος...γουσταρω ουρες και λαθη ρε παιδι μου:tongue:

Α,να σας πω και ενα κουλο?οι εξετασεις που μου δωσε ο γιατρος να κανω ειναι πολλες,το μειωμενο πακετο οπως μου ειπε,γιατι καποιες δεν χρειαζονται παλι.Στην πρωτη εγκυμοσυνη,τις ειχα κανει στο μητερα και ειχα πληρωσει περιπου 200-250.ε,λεω και γω λιγοτερες ειναι αυτες,λιγοτερο απο 200 θα δωσω για να παρω να ρωτησω.ξερετε τι μου παν?500 ευρω

μου πεσαν τα μαλλια μου,αρχισα και φωναζα,τους ειπα και κλεφτες και το κλεισα.μωρε ικα και παλι ικα.Γεια σου ρε Αυτια:tongue::tongue::tongue:

καλε το κυριοτεο δεν σας ειπα.λοιπον την πεμπτη στον γιατρο,και καρδουλα ακουσαμε και ολα κομπλε.τωρα ξανα την μ.πεμπτη.εντωμεταξυ,ειχα ραντεβου στις 8.30 και οταν εφτασα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο.περιμεναν 8 ατομα:shock::shock::shock:ευτυχως ηταν 1 ζευγαρι και οι υπολοιποι 6 μαζι..

7760p2.png

6 μαζί;;;;;;; ο χριστος και η παναγία

Η πρώτη λαμπάδα της Ιλιάνας, ειναι πλεον γεγονός, πολυ συγκινήθηκα. Ειδικά όταν είδα το αυγό της που ήταν απο το max perry, εκεί να δείτε συγκίνηση, χαχαχα

Η λαμπάδα της λοιπόν εχει πολλες κορδελες και ένα ξύλινο κοριτσακι πανω, το αυγό είναι καραροζ μεσα σε ενα ροζ πλεκτο καλαθι (πολυ ομορφο) και της πηραν και ενα πολύ πολύ ομορφο καλοκαιρινό φόρεμα ολόλευκο. Μα τι ωραίο που ήταν. Τελικά η νονά της (που ολο φορεματα της ψωνίζει) εχει πολυ ωραίο γούστο. Και λιτό.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...