Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τσαι η χαμομηλι με μελι...

Ναι ήπια και εχθές το απόγευμα, αλλά δεν έδωσα σημασία, λέω θα μου περάσει...:rolleyes:

Τι γίνεται δεν έχει δουλειά? Εγώ σήμερα λίγα πράγματα! Σκέφτομαι μήπως να την "έκανα" και λίγο νωρίτερα έτσι όπως είμαι...θα δω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι ήπια και εχθές το απόγευμα, αλλά δεν έδωσα σημασία, λέω θα μου περάσει...:rolleyes:

Τι γίνεται δεν έχει δουλειά? Εγώ σήμερα λίγα πράγματα! Σκέφτομαι μήπως να την "έκανα" και λίγο νωρίτερα έτσι όπως είμαι...θα δω!

Φυγε αν δε νιωθεις καλα!!

Εμεις ναι σημερα πολυ δουλεια κι εχω πεσει με τα μουτρα μπας και πληρωθω κανονικα....

Α!Καλα εχω μια χαρα...μου ηρθε η ανανεωση βιβλιαριου απο το ΙΚΑ......

Φυγε αν δε νιωθεις καλα!!

Εμεις ναι σημερα πολυ δουλεια κι εχω πεσει με τα μουτρα μπας και πληρωθω κανονικα....

Α!Καλα εχω μια χαρα...μου ηρθε η ανανεωση βιβλιαριου απο το ΙΚΑ......

Καλά αυτό σηκώνει πανυγηρισμό...σαμπάνιες και τέτοια!:tongue: :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια συγγνωμη για την ενοχληση!Παιρνω το θαρρος να ρωτησω αν εχει περισσεψει σε καποια κοπελα και ΔΕΝ τα χρειαζεται καποια φαρμακα που μου λειπουν για την τριτη προσπαθεια εξωσωματικης που αρχιζω τελη Μαιου..χρειαζομαι μεταξυ αλλων 2 κουτια ARVECAP 0.1 ΚΑΙ 3 κουτια ΜENOPUR 75IU.εαν εχουν περισσεψει σεκαποια κοπελα και δεν τα χρειαζεται πια ας μπει στον κοπο να μου στειλει ενα προσωπικο μηνυματακι.

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και με συγχωρειτε για την παρεμβαση!

Hello!!!!!!!!!!!

Καλημερα!!

Και στεκομαι σ'αυτο: βρε ΔΕΣΠΟΙΝΑ τι εννοεις κρεμαστηκες κι εσυ στη σιδερωστρα?????????????:rolleyes::rolleyes::shock::shock::confused::confused:

Καλημέρα:P:p:p:p

Ε ναι λοιπόν Δέσποινα τι εννοείς ότι κρεμάστηκες από τη σιδερώστρα!?!?!?!?!!?!?!?!?

να λυσω λοιπον την απορια στα κοριτσια

λεγοντας κρεμαστικα ηθελα να πω οτι στηλωσα με τους αγκωνες επανω ριχνοντας ολο μου το βαρος

εεε ,,,δεν ειναι και λιγο +ταα 14 κιλα του Νικολα

τι να κανει και η σιδερωστΡΑ στραβωσε

και μετα με το ανοιξε κλεισε εσπασε

εσεις τι νομιζατε καλε!!! οτι εκανα κουνια???

τωρα την καινουργια την προσεχω σαν τα ματιο μου!!!! 50 ευρωπουλα εδωσα!!

Κοριτσια εχει παει καμια σε διαιτολογο??Τι επισκεψη παιρνουν περιπου ξερετε?

στη Σερρες ειναι 25 ευρωπουλα η επισκεψη

και μια κοπελα που ξερω που παει σε σπιτια ειναι 10 ευρωπουλα!!

Χαχαχα ρε Ντέπυ, όπως το είπες ακούστηκε ντιζαβαντάζ ότι είναι μάνα ιουνίου. Είναι και μανούλα ιουνίου, αλλά πολύ καλή κατά τα άλλα :tongue:

γιατι ρε Χριστινακι...σου φανηκε ετσι?

ισα ισα που συνεχως μιλουσαμε για τα παιδια μας αφου εχουν μονο 20 μερες διαφορα

για καλο το ειπα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

σημερα κοριτσια εχω λιωσει στις δουλειες!!!!

θελω να τα τελειωσω ολα γιατι σκ εχουμε επισκεψεις και υποχρεωσεις και απο Μ.Τριτη θα παμε στο χωριο!!

βεβαια το απογευματακι θα πεταχτω να βγαλω το φρυδακι μου μαζι με τον Νικολα!!

αλλα μετα εχω φουλ σιδερο!!!

τωρα βαφω αβγα:shock::shock::shock:

εεεε τι να κανω αφου την Κυριακη θα παμε στους κουμπαρους και πρεπει να κανουμε το εθιμο...

τα :shock:βαφω με κατι κλωστες και θα βγουν χρωματιστα!!! ελπιζω να γινουν οπως τα ειδα:confused::confused::confused::confused:

για τον υπνο που λεγατε

ο Νικολας κοιμαται περιπου στις 11 και ξυπναει μετα τις 8.30

αλλα εχει τωρα 3 βραδια στην σειρα που δεν θελει να μπει στο κρεβατι του με τιποτα

καθε βραδυ κοιμαται με κλαματα

την πρωτη βραδια που το εκανε αυτο εκανα το λαθος να τον βγαλω απο το κρεβατι του

και επειδη δεν του κανα τα χατηρια απο το κλαμα το πολυ

μου χτυπησε η διπλανη μας νομιζε πως χτυπησε το μικρο και μηπως χρειαζομαι κατι....

σημερα ξυπνησαμε στις 10:shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Aφού δεν οδηγεί η συμπεθέρα σου μπρε!

μαρη χριστινα!!!!!!!!μα μαρη χριστινα!!!!!!!!!!!συμπεθερα εγω με την αννα???????η αγγελικη με την ζωη?!!!:tongue::shock::shock::shock::cool::cool::cool:να το ακουσει ο αντωνησ ,θα με κυνηγαει που του κανω συμπεθεριο με αλλο κοριτσι!!!χα χα!!!!:D:D:rolleyes::confused::shock:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη κ αν κάνω τον γιο τώρα??? Δεν θα γίνουμε συμπεθέρες?? Για τη μικρή εννοείται στον προορίζω! ;););) (Α ρε Χριστίνα κ λες μετά για τις ατάκες τις Κατ:tongue::tongue::tongue:)

Ξεπατώθηκα κ εγώ σήμερα...πήγα λαική με τη μαμά μου κ τη μικρή,κατέβασα κουρτίνες από το σαλόνι,έβγαλα τα καλύματα του σαλονιού,τα έπλυνα όλα τα άπλωσα,έπλυνα το μπαλκόνι αυτά....(τη μικρή την άφησα μπροστά στο πισί να βλέπει τραγούδια κ ούτε με ενοχλησε καθόλου!);););)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χαχαχα ρε Ντέπυ, όπως το είπες ακούστηκε ντιζαβαντάζ ότι είναι μάνα ιουνίου. Είναι και μανούλα ιουνίου, αλλά πολύ καλή κατά τα άλλα :tongue:

γιατι ρε Χριστινακι...σου φανηκε ετσι?

ισα ισα που συνεχως μιλουσαμε για τα παιδια μας αφου εχουν μονο 20 μερες διαφορα

για καλο το ειπα!!

Aυτό που δεν με πιάνεις όταν σε πειράζω με διαολίζει και θέλω να σε πειράζω χειρότερα, πειράζει; (βιασμός του ρήματος "πειράζω" σε μια πρόταση) :D
μαρη χριστινα!!!!!!!!μα μαρη χριστινα!!!!!!!!!!!συμπεθερα εγω με την αννα???????η αγγελικη με την ζωη?!!!:tongue::shock::shock::shock::cool::cool::cool:να το ακουσει ο αντωνησ ,θα με κυνηγαει που του κανω συμπεθεριο με αλλο κοριτσι!!!χα χα!!!!:D:D:rolleyes::confused::shock:
Σουτ μωρέ, δεν πρόσεξα, νόμιζα η συμπεθέρα της ότι γράφει, ώχου!
Ειρήνη κ αν κάνω τον γιο τώρα??? Δεν θα γίνουμε συμπεθέρες?? Για τη μικρή εννοείται στον προορίζω! ;););) (Α ρε Χριστίνα κ λες μετά για τις ατάκες τις Κατ:tongue::tongue::tongue:)
Α ναι γεια σου, τον γιο εννοούσα :rolleyes:

Και μη συγκρίνεις με την Κατ, είναι μοναδική κι ασύγκριτη, παρακαλώ πολύ!

WN6Op3.png

Aυτό που δεν με πιάνεις όταν σε πειράζω με διαολίζει και θέλω να σε πειράζω χειρότερα, πειράζει; (βιασμός του ρήματος "πειράζω" σε μια πρόταση) :D

α μαρη..........

πειραζε με τελειωμο............!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

(ετσι γραφεται??:confused::confused:)

κι ας μην σε πιανω:-P:-P:-P:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...