Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Θέλω κ εγώ να πάω στα H&M γμτ μου κάθονται κ καλά τα ρούχα τους....παιδικά η αλήθεια είναι δεν έχω δει ποτέ γιατί στο Πασαλιμάνι δεν είχε...θα έχει όμως στο river west οπότε μάλλον εκεί θα πηγαίνουμε πια! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

Κατερίνα μ αρέσει που μπαίνεις με τη μια στο θέμα. Σε σκεφτόμουν το πρωί καθώς η Άντα ξύπνησε στις 6:30 κι αυτή .ήπιαμε γάλα και ξανακοιμήθηκε ως τις 8:30.

Τελικά η διάγνωση είναι πρησμένες αμυγδαλές και ωτίτιδα! Ωραία ε?:( Άντε πάλι αντιβίωση :( :( Το λυπάμαι το καημένο, γιατί έχω πείρα στις αμυγδαλίτιδες και ξέρω ότι έιναι επώδυνο το θέμα.

Άννα κακώς σηκώνεις καρότσια σε σκάλες κιόλας!!! Θέλει προσοχή το 1ο τρίμηνο ιδιαίτερα. Εν τω μεταξύ διάβαζα για καρότσι και παραξενευτηκα καθώς το έχουμε στην αποθήκη από το καλοκαίρι!:shock: Ούτε να το δει δεν θέλει η Άντα! Ανάποδο παιδί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερααααα κι απο μενα. Τι κανετε? Εμενα το προγραμμα σημερα δεν περιλαβμανει δουλειες οπως προειπα. Εχω gym, μανικιουρ, πεντικιουρ...

Καλημερούδια!!!!! Κατερινάκι όντως ισχύει αυτό που λέει για τον ύπνο η Άννα, όσο πιο αργά κοιμούνται τόσο πιο νωρίς ξυπνάνε. Απλά το νωρίς ή αργά εξαρτάται από το πρόγραμμα που κάνει το κάθε ένα:P:p:p

Εχθές πήγαμε με τη μικρή και τη θεία μου να μας ψωνίσει για το Πάσχα. Καλά στο H&M είχε τόσο ωραία πραγματάκια!!!!!! Και για τη μικρή και για μένα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Οντως ισχυει ρε παιδια με τον υπνο, το παρατηρω κι εγω, οποτε τη βαζω πιο αργα για να κοιμηθει μεχρι πιο αργα, παντα ξυπναει νωριτερα

Η&Μ rules.... Της ψώνισα, φανταστικα ρουχαλακια πριν λιγο καιρο, μοδατα και πολυ οικονομικά και φυσικα ειχα ψωνισει και στην εγκυμοσυνη από εκει.

4Rnfp3.png

Εμενα παλι η Ιλιανα, το θελει το καροτσι ακομα πολυ, δεν κουναμε χωρις αυτο, αφου τωρα που παει στους γονεις μου2 φορες την εβδομαδα, θα παω στο τζαμπο να τους παρω ενα παμφθηνο να το εχουν εκει μονιμα

4Rnfp3.png

Εγώ ρε κορίτσια που πήγα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν βρήκα τίποτα στα Η-Μ.Why? Για εμένα εννοώ, για τη μικρή δεν κοίταξα.

Γιώτα σε ζηλεύω, θέλω κι εγώ περιποιηση, καθώς είμαι πιο άσχημη από ποτέ σε αυτή τη φάση!!!!!!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω παρει το τσιμπιδακι για τα φρυδια μαζι μου και λεω να παω στην τουαλετα στον καθρεφτη σε λιγο....χαχα

Στα H&M για μενα τιποτα δε μου αρεσε κοριτσια...Αν ημουν εγκυος ομως θα εβρισκα σιγουρα!Απλα στη γειτονια μου εχει μαγαζια με πιο φθηνα ρουχα και καλυτερης ποιοτητας!Και για εγκυους!;)

Εγω εχω παρει το τσιμπιδακι για τα φρυδια μαζι μου και λεω να παω στην τουαλετα στον καθρεφτη σε λιγο....χαχα

Στα H&M για μενα τιποτα δε μου αρεσε κοριτσια...Αν ημουν εγκυος ομως θα εβρισκα σιγουρα!Απλα στη γειτονια μου εχει μαγαζια με πιο φθηνα ρουχα και καλυτερης ποιοτητας!Και για εγκυους!;)

Τι εννοείς να έρθω προς τα εκεί και να πιούμε και καφέ???:tongue: :tongue: :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τι εννοείς να έρθω προς τα εκεί και να πιούμε και καφέ???:tongue: :tongue: :tongue:

Αμε!Οποτε θες!Κοντα εισαι αλλωστε!Χωρις πλακα εχει ενα μαγαζι με καθημερινα ρουχαλακια,μπλουζες , φουστανακια αερινα καλοκαιρινα και φτηνα!Αφου ψωνιζα σε ολη την εγκυμοσυνη απο κει χειμωνα καλοκαιρι και στο τελος του λεω,θα σου κανω διαφημιση στο ιασω,θελω εκπτωση!!!:)

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα,το να αφηνεισ το καροτσι μεσα στο αυτοκινητο ωστε να μην το κουβαλασ σκαλεσ ,παιζει???και την ζωουλα να την κρατασ απο το χερακι να ανεβενει τισ σκαλεσ.....

η αγγελικη δεν σασ ειπα.....εδω και μερεσ,επιασε και ανοιγει την πορτα αν την βρει ξεκλειδωτη και κατεβενει μονη τισ σκαλεσ-25 σκαλοπατια και παει στην μαμα μου ή τριγυρναει στον κηπο!!!!:cool:ευτυχωσ στον δρομο δεν πλησιαζει,αλλα παρολα αυτα φοβαμαι,ετσι κλειδωνω παντα.το αγαπημενο τησ παντωσ ειναι να τισ κατεβενει και μετα να ανεβενει...μολισ φτασει βεραντα,παλι κατω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αμε!Οποτε θες!Κοντα εισαι αλλωστε!Χωρις πλακα εχει ενα μαγαζι με καθημερινα ρουχαλακια,μπλουζες , φουστανακια αερινα καλοκαιρινα και φτηνα!Αφου ψωνιζα σε ολη την εγκυμοσυνη απο κει χειμωνα καλοκαιρι και στο τελος του λεω,θα σου κανω διαφημιση στο ιασω,θελω εκπτωση!!!:)

Mόλις γίνει καλά η Αλεξάνδρα, θα το κανονίσω οπωσδήποτε!:D Να παίξουν κιόλας με την Παναγιώτα. Εσείς πότε φεύγετε για Πάσχα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι με κόλλησε η Άντα, γιατί νιώθω κάπως το λαιμό μου και γενικώς το κεφάλι μου, γμτ. Αυτό μου έλειπε τώρα! Και τι να πιω τώρα, να πλακωθώ στα χαμομήλια?

Τιποτα μην παρεις αν δεν κανεις και πυρετο...halls παρε για το λαιμο σου!

αννα,το να αφηνεισ το καροτσι μεσα στο αυτοκινητο ωστε να μην το κουβαλασ σκαλεσ ,παιζει???και την ζωουλα να την κρατασ απο το χερακι να ανεβενει τισ σκαλεσ.....
Aφού δεν οδηγεί η συμπεθέρα σου μπρε!
Νομίζω ότι με κόλλησε η Άντα, γιατί νιώθω κάπως το λαιμό μου και γενικώς το κεφάλι μου, γμτ. Αυτό μου έλειπε τώρα! Και τι να πιω τώρα, να πλακωθώ στα χαμομήλια?
Πλακώσου στη βιταμίνη C, πιες φρέσκο χυμό πορτοκάλι, τσάι με λεμόνι κλπ, να τονώσεις τον οργανισμό

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...