Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γιατι δεν θελει ουτε γιαουρτι ουτε γαλα,ε καπως πρεπει να παρει και το γαλα απο καπου....φτιαχνω την κρεμα με γαλα
Δώστης σουβλάκι, να πάρει το γάλα απ'το τζατζίκι :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο δικός μου πάντως το σιχαίνεται το τζατζίκι

Ασχετο: 2 μέρες στις κούνιες, πάει στα σκαλιά της τσουλήθρας, κάθεται και τα καθαρίζει από τα χαλίκια :shock:

Κι εμενα το κανει και λεει κακάααααα.....

Διαφημίσεις

Η δικιά μου πάλι αν υπάρχει τζατζικι στο τραπέζι δεν τρώει τίποτα άλλο!

Έκανα μια προσπαθεια σήμερα κ ανέβασα πρώτα τη Ζωή από της σκάλες κ με περίμενε κ ανέβασα κ το καρότσι....αλλά μετά μόλις τη πήρα αγκαλιά να μπούμε στο ασανσερ τέτοια υστερία που γίναμε ρεζίλι...βγήκαν 2 γειτόνισες έξω γιατί νόμιζα ότι κάτι πάθαμε(έπεσε το παιδί από τις σκάλες κ τέτοια) θα το επαναλάβω αύριο να δούμε τι θα δούμε...δεν γίνεται να σηκώνω 15 κιλά μπορεί κ παραπάνω κ να ανεβαίνω σκάλες ε??:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Η δικιά μου πάλι αν υπάρχει τζατζικι στο τραπέζι δεν τρώει τίποτα άλλο!

Έκανα μια προσπαθεια σήμερα κ ανέβασα πρώτα τη Ζωή από της σκάλες κ με περίμενε κ ανέβασα κ το καρότσι....αλλά μετά μόλις τη πήρα αγκαλιά να μπούμε στο ασανσερ τέτοια υστερία που γίναμε ρεζίλι...βγήκαν 2 γειτόνισες έξω γιατί νόμιζα ότι κάτι πάθαμε(έπεσε το παιδί από τις σκάλες κ τέτοια) θα το επαναλάβω αύριο να δούμε τι θα δούμε...δεν γίνεται να σηκώνω 15 κιλά μπορεί κ παραπάνω κ να ανεβαίνω σκάλες ε??:confused:

βρε αννα μου,μην τα κανεις αυτα.ειμαστε καιστην αρχη ακομα:rolleyes:εγω για παραδειγμα,επειδη χουμε εσωτερικη σκαλα στο σπιτι,της μαθαμε να ανεβοκατεβαινει μονη της.δηλαδη,ανεβαινει μπουσουλωντας σχεδον,και κατεβαινει καθιστη.εννοειται πως ειμαι παντα εκει και σε ετοιμοτητα να την πιασω,ενα σκαλι πισω της παντα,αλλα τουλαχιστον δεν τη σηκωνω.τωρ για το ασανσερ,μπορεις να την βαλεις περπατωντας μεσα.το καροτσι ειναι ενα θεμα:rolleyes:αν το αφηνες στην εισοδο?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

γεια σας ειπα?δεν σας ειπα.γεια σας λοιπον.τα δικα μας νεα καλα,το ιντερνετ στην δουλεια μας τελειωσε,και οταν θα παρει και ο σωτ.το λαπτοπ στην δουλεια δεν θα χω τιποτα:confused::confused::confused:μεχρι χτες επαιζε κανονικα,σημερα μονο παππα δεν φωναξα να το διαβασει:mad:,τιποτα αυτο.αχ,το βραδυ εχω γιατρο και εχω μια αγωνια

Επισης,Αννα ειχα περιοδο στις 28 φεβρ.τωρα που κοιταζα τα τικερακια μας λεει οτι εσυ εισαι 2 μερες μετα απο μενα αλλα εχεις λιγοτερες μερες ακομα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Αντριἀννα εγώ είχα 2/3 τελευταία περίοδο...δεν έχω πάει γιατρό οπότε δεν έχω πητ κ με βάση την τελευταία περίοδο μου βγήκε το τικεράκι...εντωμεταξύ δεν το χα προσέξει το τικερ σου το σχέδιο κ όλως τυχαίως έβαά κ εγώ το ίδιο!:lol::lol::lol: Το πρόβλημα μου δεν είναι να σηκώσω τη Ζωή τη σηκωνω έτσι κ αλλιώς συνέχεια αλλά πως να της δώσω να καταλάβει ότι δεν είναι παιχνίδι οι σκάλες να πηγαίνουμε πάνω κάτω αλλά τις ανεβαίνουμε κ περιμένουμε τη μαμά να ανεβάσει το καρότσι μπαίνουμε στο ασανσερ κ πάμε σπίτι μας χωρίς υστερίες! Πολλά ζητάω ε???:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Το πρόβλημα μου δεν είναι να σηκώσω τη Ζωή τη σηκωνω έτσι κ αλλιώς συνέχεια αλλά πως να της δώσω να καταλάβει ότι δεν είναι παιχνίδι οι σκάλες να πηγαίνουμε πάνω κάτω αλλά τις ανεβαίνουμε κ περιμένουμε τη μαμά να ανεβάσει το καρότσι μπαίνουμε στο ασανσερ κ πάμε σπίτι μας χωρίς υστερίες! Πολλά ζητάω ε???:tongue:
Βάλτης καμιά δεκαριά ασκήσεις άλγεβρας καλύτερα!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Απο σημερα αλλαζει το ωραριο υπνου της κυριας....θες κυρα μου να κοιμασαι 8ωρο???Θα πεφτεις για υπνο το λιγοτερο στις 11...εμα πια...απο τις 6:30 στο ποδι και σημερα...

Αννα κι εμεις για παιχνιδι τις εχουμε τις σκαλες...και που πηγα και βρηκα μια παιδικη χαρα διπλα μας που εχει 17 σκαλια???οποτε παω τα μετραω...τα ξαναμετραω....

Δημητρα χθες γιορταζε η Θωμαις????

Επισης, οποια ενδιαφερεται να ψωνισει για τον αντρα της φτηνα (ειπαμε γι'αυτους ξοδευουμε λιγα!χαχαχα) στη Βεικου ενα μαγαζι με αντρικα τα εβγαλε ολα 1+1 δωρο!!!εμεις χθες πηραμε 2 τζην 40 ευρω!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερίνα εγώ με τη Ζωή πάντως έχω παρατηρήσει όσο πιο αργά πάει για ύπνο τόσο λιγότερες ώρες κοιμάται...κ μετά φυσικά νοιώθει πιο κουρασμένη όλη μέρα κ κοιμάται νωρίτερα το επόμενο βράδυ...αλλά γενικά προσπαθώ να της έχω σταθερό πρόγραμμα....

Χθες τα παιξα....ο στεφ είχαν εισαγωγή κ γύρισε 9:30 το βράδυ...η Ζωη με ξετίναξε,την έκανα κ μόνη μου μπάνιο με αποτελεσμα να πονάω πολύ στη κοιλιά το βράδυ....κοιμήθηκα από τις 10 μαζί με τη Ζωή κ ευτυχώς σήμερα νοιωθω καλά!Κ σήμερα το ίδιο λούκι θα περάσω αφού έχουν κ άλλη εισαγωγή....έχει κ γινει πολύ γκρινιάρα κ θέλει συνέχεια αγκαλιά σα να έχει καταλάβει για τη νέα άφιξη που περιμένουμε....;)

Η Θωμαίς γιορτάζει του Θωμά...την επόμενη Κυριακή μετά το Πάσχα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερούδια!!!!! Κατερινάκι όντως ισχύει αυτό που λέει για τον ύπνο η Άννα, όσο πιο αργά κοιμούνται τόσο πιο νωρίς ξυπνάνε. Απλά το νωρίς ή αργά εξαρτάται από το πρόγραμμα που κάνει το κάθε ένα:P:p:p

Εχθές πήγαμε με τη μικρή και τη θεία μου να μας ψωνίσει για το Πάσχα. Καλά στο H&M είχε τόσο ωραία πραγματάκια!!!!!! Και για τη μικρή και για μένα:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερούδια!!!!! Κατερινάκι όντως ισχύει αυτό που λέει για τον ύπνο η Άννα, όσο πιο αργά κοιμούνται τόσο πιο νωρίς ξυπνάνε. Απλά το νωρίς ή αργά εξαρτάται από το πρόγραμμα που κάνει το κάθε ένα:P:p:p

Εχθές πήγαμε με τη μικρή και τη θεία μου να μας ψωνίσει για το Πάσχα. Καλά στο H&M είχε τόσο ωραία πραγματάκια!!!!!! Και για τη μικρή και για μένα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι καλε δε σας το ειχα πει???Εγω ολο το καλοκαιρι απο κει θα της ψωνιζω της μικρης!!!Τσαμπα λεμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...