Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Η Ζωή ήταν κάπως καλύτερα σήμερα αφού ξεκινήσαμε χθες aerius-aerolin ... κοιμήθηκε ήσυχα...μαζί μας όμως κ πότε πάνω στο μαξιλάρι μου κ με έσμπρωχνε να πάω παραπέρα πότε στου πατέρα της! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

Αχ κι εμείς αρρωστούλες είμαστε ακόμα!Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε τι έχει και κοντεύω να σκάσω. Κάνει κάθε 8-9 ώρες πυρετό χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα! Το απόγευμα θα πάμε παιδίατρο να την εξετάσεις! Το πρωί δεν με άφηνε να σηκωθώ από το κρεβάτι το μωρό μου. Πως να το αφήσω μωρέ το ψυχουλάκι μου? Αποτέλεσμα...ήρθα μισή ώρα αργότερα για δουλειά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα!Τρεχω τρεχω και δεν προλαβαινω σημερα, μεχρι και στην πορτα με περιμενε πελατης απο τις 8:30...εχω μπλεξει και με την εταιρεια που εχουμε το εμπορικο προγραμμα,ερχονται φευγουν απο χθες τεχνικοι, εμ...δεν το πληρωσαμε και μας το κλειδωσαν..καλα να παθουμε!

Και στεκομαι σ'αυτο: βρε ΔΕΣΠΟΙΝΑ τι εννοεις κρεμαστηκες κι εσυ στη σιδερωστρα?????????????:rolleyes::rolleyes::shock::shock::confused::confused:

Μαρια τι γινεται με τη μικρη?Δεν ειχα καταλαβει, ουτε μυξουλες δλδ, μονο πυρετο στο ασχετο?Να ειναι απο δοντια?Πηγαιντε στο γιατρο οπως και να χει να τη δει να ησυχασετε!

Κοριτσια, ειμαι για κλαματα, ο διπλανος η ο αποπανω μου πηρε σκυλο...δεν εχω κατι με τα ζωα αλοιμονο, αλλα κατι οι γατες κατι τα σκυλια ολη νυχτα πεταγεται ορθια και κλάιει η καημενη....

Που πηγε το τικερακι μου???Γυρνα πισω καλε!!!

Καλημέρα:P:p:p:p

Ε ναι λοιπόν Δέσποινα τι εννοείς ότι κρεμάστηκες από τη σιδερώστρα!?!?!?!?!!?!?!?!?

Κατερίνα, πάει πάρτο απόφαση ή θα μετακομίσεις ή θα σου ξυπνάει με τις κότες!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Εμένα πάντως έχει μπει πλέον κανονικά σε πρόγραμμα φτου φτου φτου...... Ξυπνάει στις 7:15 - 7:30 που ετοιμάζεται ο Βασίλης για τη δουλειά, κάνουνε λίγο παρεούλα και τρώνε μαζί πρωινό και μόλις φύγει ο Βασίλης έρχεται και με σηκώνει να ετοιμαστώ για τη δουλειά και να περιμένουμε τη Νίκη να έρθει για να φύγω κι εγώ.

Ρε παιδιά αυτός ο μπόμπιρας στην κοιλιά με έχει τρελάνει στην κλωτσιά, το τι το ευχαριστιέμαι δε λέγεται:P:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα:P:p:p:p

Ε ναι λοιπόν Δέσποινα τι εννοείς ότι κρεμάστηκες από τη σιδερώστρα!?!?!?!?!!?!?!?!?

Κατερίνα, πάει πάρτο απόφαση ή θα μετακομίσεις ή θα σου ξυπνάει με τις κότες!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Εμένα πάντως έχει μπει πλέον κανονικά σε πρόγραμμα φτου φτου φτου...... Ξυπνάει στις 7:15 - 7:30 που ετοιμάζεται ο Βασίλης για τη δουλειά, κάνουνε λίγο παρεούλα και τρώνε μαζί πρωινό και μόλις φύγει ο Βασίλης έρχεται και με σηκώνει να ετοιμαστώ για τη δουλειά και να περιμένουμε τη Νίκη να έρθει για να φύγω κι εγώ.

Ρε παιδιά αυτός ο μπόμπιρας στην κοιλιά με έχει τρελάνει στην κλωτσιά, το τι το ευχαριστιέμαι δε λέγεται:P:p:p:p:p:p

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:πλακα εχεις μαριλου!!!αφου το ευχαριστιεσαι κιολας!!!!

Καλα σημερα ευτυχως απο τισ 10:30 που ειχε κοιμηθει 7 ξυπνησε...παλι καλα γιατι χθες απο τις 6:30 το πρωι μετα τις 11-12 σερνοταν το παιδι

Κοριτσια εχει παει καμια σε διαιτολογο??Τι επισκεψη παιρνουν περιπου ξερετε?

Έχω μια πολύ καλή φίλη που είναι διαιτολόγος, έχει και site να ρίξεις μια ματιά άν θέλεις http://www.terastisdiaitas.gr/ :P:p:p:p:p:p και έχει και προγράμματα e-diet που κοστίζουν φτηνότερα από την επίσκεψη!!!! Είναι πολύ καλή αν θες να ρίξεις μια ματιά:P:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Έχω μια πολύ καλή φίλη που είναι διαιτολόγος, έχει και site να ρίξεις μια ματιά άν θέλεις http://www.terastisdiaitas.gr/ :P:p:p:p:p:p και έχει και προγράμματα e-diet που κοστίζουν φτηνότερα από την επίσκεψη!!!! Είναι πολύ καλή αν θες να ρίξεις μια ματιά:P:p:p

Ευχαριστω πολυ Μαριλου...e-diet ε???Δεν το ηξερα αυτο οτι υπαρχει..τελος παντων, γενικα για τιμες ρωταω μπας και ξερετε, ετσι κι αλλιως στη γειτονια μου εχει 2-3 θα παω εκει, σαμπως προλαβαινω να τρεχω κι αλλου...

Πω πω Μαριλένα ωραία αίσθηση ε? Κι εγώ προχθές το βράδυ είχα την αίσθηση του φτερουγίσματος και επίσης είχε μαζευτεί σε μια μεριά...:D σαν καρουμπαλάκι! Σε αυτή την εγκυμοσύνη τα καταλαβαίνω όλα μια χαρά, στην 1η που δεν ήξερα δεν έπαιρνα χαμπάρι τίποτα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλα εγω τωρα μπαινω σφηνα στις συζητησεις των εγκυων:tongue::tongue: αλλα τι θα κανω ρε παιδια?Πηγαμε χθες στο athens heart μια βολτα και εβαλα την μικρη στο δωρεαν παιδοτοπο να παιξει...και κανα δυο κοριτσακια οχι πολυ μεγαλυτερα την εσπρωχναν κι ετσι αυτη απομακρυνθηκε απο ολα τα παιδακια, δεν επαιζε με κανενα και ηθελε να φυγει...Ενα την επσρωξε και την πεταξε κατω με αποτελεσμα να μην πλησιαζει κανενα παιδι,να μη παιζει, πως να την κανω να μη βλεπει με κακο ματι τα αλλα παιδακια?Οκ,βλακειες ρωταω τωρα απλα ηθελα καπου να το πω..:-(Ηταν πολυ κοινωνικη παντα αλλα οσο μεγαλωνει και βλεπει τετοιες συμπεριφορες απομακρυνεται...σου λεει η μαμα κι ο μπαμπας με παραχαιδευουν και αυτα με χτυπανε?Φευγω!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι νοιώθω σα να χω συσπάσεις :confused: Είναι που προετοιμάζεται η μήτρα?? :rolleyes:

Κατ το βρίσκεις κακό που απομακρύνεται από παιδάκια που τη σπρώχνουν ή τη χτυπάνε??? Καλύτερα να απομακρύνεται παρά να αντιδρά πχ χτυπώντας τα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγώ πάλι νοιώθω σα να χω συσπάσεις :confused: Είναι που προετοιμάζεται η μήτρα?? :rolleyes:

Κατ το βρίσκεις κακό που απομακρύνεται από παιδάκια που τη σπρώχνουν ή τη χτυπάνε??? Καλύτερα να απομακρύνεται παρά να αντιδρά πχ χτυπώντας τα! ;)

Το βρισκω κακο να απομακρυνεται απο ολα τα παιδακια επειδη καποια τη χτυπανε και να φευγει απο τον παιδοτοπο...

Το βρισκω κακο να απομακρυνεται απο ολα τα παιδακια επειδη καποια τη χτυπανε και να φευγει απο τον παιδοτοπο...

Ναι έχεις δίκιο...δεν το διάβασα σωστά νόμιζα έφυγε από κει που την χτύπησαν....νομίζω ότι το μάτι μας κόβει...να τη πηγαίνεις εσύ κοντά σε παιδάκια που φαίνονται να παίζουν ήσυχα μαζί με άλλα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Είναι που αρχίζει να μεγαλώνει η μήτρα, στο πρώτο τρίμηνο θα έχεις τέτοια μην ανησυχείς:P

Δίκιο έχεις αλλά να σου πω κάτι,νομίζω ότι είναι στάδια κοινωνικοποίησης όλα και τα περνάνε ένα ένα. Απλά να την ξαναπηγαίνεις και να κάθεσαι λίγο μαζί της μέχρι να ξανανιώσει ασφάλεια να πάιξει:P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κι εμένα το έκανε αυτό Κατερίνα, τώρα έχω καιρό να την πάω και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει!

Ρε παιδιά ξέρετε τι σκέφτηκα? Μήπως το μωρό κάνει πυρετό επειδή της άλλαξα το γάλα? Πίναμε neslac 1 & τώρα πίνει delta advanced? Έχετε ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο ή λέω βλακείες? Θα το πω και στην παιδίατρο το απόγευμα βέβαια, αλλά λέω μήπως έχει πάρει κάτι το αυτί σας!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...