Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλε αμα δε θελεις, τι το συζηταμε?

Κι εγω τελικα ενα φαι μονο για τους 3 μας θα μαγειρεψω

Και εγώ!!! Άσε που είχαμε κλείσει αύριο να πάμε στο ΚUZINA.....Στο ΚUZINA του σπιτιού μας βλέπω....:tongue::tongue:

Παίζει και να κρύωσε βρε φιλενάς, μην στεναχωριέσαι! Χτύπα τις βιταμινούλες σου κι εσύ μην πέσεις χάμω!

Καλησπέρα τσούπρες!

Λες? Μακάρι τι να πω??? Θα δείξει...;)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τατιανακι δεν το κατάλαβα??? Κ θα πάς???? Α όχι κοπελιά εγώ είπα κ στη μάνα μου κ στη πεθερά μου να κάνουν μεσημέρι τραπέζι αν θέλουν να πάω(η πεθερά ήθελε να κάνει 9 το βράδυ)!;) Παραμονή πρωτοχρονιάς θα κάνουμε εδώ κ αυτό από νωρίς μόλις αλλάξει η χρονιά κ κόψουμε τη πίτα σπίτια τους :tongue::tongue::tongue:

Εμεις αύριο σπίτι οι 3 μας....μαμ σεξ(οι 2) κ νάνι ! :-P:-P:-P:-P

Ράνια άυριο θα πάω στο Ικα γιατί θα μας τρελάνουν...πήγε ο άντρας μου σε 2 ίκα κ του είπαν εμείς πληρώνουμε το δώρο Χριστουγέννων αν ήταν σε άδεια εγκυμοσύνης!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

τι κανετε κορίτσια?βλεπω εχετε ξεκινησει το μαμ και εχω απορειες!!!

Τελικά ούτε και το λιωμένο μανταρίνι τρώει....τσάμπα όλη η χαρά που είχα...Το έλιωσα καλά καλά,έβαλα και κανα δυό μεζούρες κρέμα βανίλια μέσα...τίποτα...με το που βλέπει κουτάλι να πλησιάζει το ράβει και δεν το ανοίγει ούτε για να γκρινιάξει!!Κάθεται και με κοιτάει επίμονα..σου λέει "δεν θα βαρεθείς να κάθεσαι με το κουτάλι στον αέρα??"...μόλις την έβαλα στο στήθος όμως μόνο που δεν πνίγηκε από την λαιμαργία....αφού πεινάει γιατί δεν τρώει???οεο....

οσο για αυτο μην βιαζεσαι αν δεν θελει. ο γιος μου ξεκινησε τις κρεμες και τα φρουτα 8-9μηνων γιατι απλα δεν τα ηθελε και τοτε αποφασισε οτι ηταν ετοιμος.

Κοίτα εμένα η γιατρός μου είπε 2 φρούτα αλλά αν δεν έχετε πρόβλημα με το βάρος και αφού του αρέσουν και τα τρώει άστο το παιδί να φάει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μηπως μπορεις να μου πεις τι προγραμμα διατροφης σας ειπε ο γιατρος να ακολουθησετε? γιατι εμας ο παιδιατρος στο νοσοκομειο μας ειπε να ξεκινησουμε κρεμες+σιγα-σιγα τα φρουτα ενω του ταμειου(η παιδιατρος μας λεει μετα τον 6ο μηνα) στο μεταξυ εχω προβλημα με την μικρη γιατι εχει εδω και 1μηνα που δεν βαζει βαρος και πινει ισα στα 300μλ την ημερα γαλα.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Θα μας τρελανεις ρε συμπεθερα? Δεν του φτιαχνεις και κανενα ταψι μουσακα?:lol:

συμπεθερα πολλα ειναι? το περιεργο ειναι οτι στο διωρο πειναει και τρωει και ενα πιατο της σουπας φαγητο:confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα!!!Εγώ έχω το trio4me αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κουκούλα...Εγώ απλά φροντίζω όταν διπλώνω το καρότσι για να το βάλω στο αυτοκίνητο να την βγάζω για να μην στραβώσει....Μήπως το δίπλωσες με την κουκούλα και στράβωσε??

Λοιπόν...εμείς παρ'όλο που δεν τρώμε μήλα και κρέμα βανίλια τρελαινόμαστε για μανταρίνια...Έτρωγε χτες το βράδυ ο άντρας μου και της δίναμε να γλύφει...ε ρε παιδιά,μου τραβούσε το χέρι για φάει το μανταρίνι!!!!Πήγαινα να το δαγκώσω και μου τραβούσε το χέρι,μόνο που δεν μπήκε στο στόμα μου μέσα για να φάει!!!!Πρώτη φορά την έβλεπα να κάνει έτσι....οπότε σήμερα λέω να της φτιάξω λίγο μανταρινάκι στο multi και αν το φάει θα αρχίζω να βάζω και λίγο μήλο μέσα μέχρι να συνηθήσει....Τι περίεργο παιδί έχω..

η κουκουλα ηταν στραβη απο την ωρα που το στησαμε 2 φορες μπηκε το αυτοκινητο και φυσικα δεν βγαλαμε την κουκουλα

απο δω και περα θα την βγαζω...

οταν κατεβαζεις την πλατη πεφτει η κουκουλα πισω σχεδον κατω?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια.Βλεπω συζητατε για το γιορτινο τραπεζι.Πωλινακι περαστικα στο Βαγγελη και μην αγχωνεσαι .Πυρετος χωρις αλλα συμπτωματα μπορει να κανει και 3 μερες να περασει .Εγω ετοιμασα μελομακαρονα κουραμπιεδες και αυριο εχουν σειρα οι διπλες και μια τυροπιτα για το χριστουγεννιατικο τραπεζι.Κουραζομαι αλλα απο την αλλη καμαρωνα που εβλεπα τα παιδακια μου να πλαθουν γλυκα .....βεβαια τα εκαναν λιγο χαλια αλλα δεν πειραζει.Η μπεμπουλα τρωει το ενα τεταρτο απο το καθε φρουτο και βαζω και μια κουταλια ρυζαλευρο μεσα.Αλλα καμια φορα δεν την τρωει ολη.Ακομα θηλαζουμε και πιπιλα δεν εχουμε παρει ακομα.Απο αρχες του μηνα θα φαμε και σουπιτσα.Αυτα τα νεα μας!Ελπιζω να μην σας ζαλισα!

Μου φαίνεται καλή τιμή, εδώ στην επαρχία είναι πιο τσιμπημένα, ευτυχώς κλείσαμε σ' έναν γνωστό φωτογράφο με 900 ευρώ το ψηφιακό άλμπουμ.
Και εγω που νομιζα οτι στην Αθηνα ηταν πιο φτηνα!Εδω για ψηφιακο αλμπουμ και 3 cd και οι φωτο 450 το ψηφιακο και 200 τα υπολοιπα!
συμπεθερα πολλα ειναι? το περιεργο ειναι οτι στο διωρο πειναει και τρωει και ενα πιατο της σουπας φαγητο:confused:[/QUOT και εγω νομιζω οτι ειναι πολλα.Ή ετσι μου φαινεται επειδη η δικια μου τρωει λιγοτερο?

1v0n7ypa5y9lur77.png

τατιανακι δεν υπαρχει πιο ευκολο φαγητο!

τσιγαριζεις το κρεμμυδακι, λιγο κιμα, συκωτακια απο την κοτουλα ψιλοκομενα περιπου ενα φλυτζαν του καφε ρυζι και σβηνεις με κρασακι

αφηνεις να εξατμιστει και ετοιμο

μην ξεχασεις αλατι πιπερακι μαιντανο ανιθο αν θες

μπορεις και ριγανη , εμενα δεν μου αρεσει μαγειρεμενη η ριγανη και την αποφευγω

πλενεις την κοτουλα πολυ καλα και την γεμιζεις

βαλτη στη γαστρα και οτι περισεψει απο την γεμιση βαλτο γυρω απο την κοτουλα

μην βαλεις νερακι την πρωτη φορα εκανα το λαθος να βαλω μισο ποτηρι νερο στη γαστρα και το ρυζακι που ηταν απο εξω ειχε γινει σουπα

ψησε περιπου 2.5 ωρες στους 180 προς το τελος ανοιξε την γαστρα να παρει χρωματακι και γινεται λουκουμακι

μην νομιζεις κι εγω δευτερη φορα θα το μαγειρεψω αλλα μου φανηκε τοσο ευκολο και γρηγορο στο θεμα προετοιμασιας γιατι στο ψησιμο θελει το χρονο του

Καλησπερα κοριτσακια.Βλεπω συζητατε για το γιορτινο τραπεζι.Πωλινακι περαστικα στο Βαγγελη και μην αγχωνεσαι .Πυρετος χωρις αλλα συμπτωματα μπορει να κανει και 3 μερες να περασει .Εγω ετοιμασα μελομακαρονα κουραμπιεδες και αυριο εχουν σειρα οι διπλες και μια τυροπιτα για το χριστουγεννιατικο τραπεζι.Κουραζομαι αλλα απο την αλλη καμαρωνα που εβλεπα τα παιδακια μου να πλαθουν γλυκα .....βεβαια τα εκαναν λιγο χαλια αλλα δεν πειραζει.Η μπεμπουλα τρωει το ενα τεταρτο απο το καθε φρουτο και βαζω και μια κουταλια ρυζαλευρο μεσα.Αλλα καμια φορα δεν την τρωει ολη.Ακομα θηλαζουμε και πιπιλα δεν εχουμε παρει ακομα.Απο αρχες του μηνα θα φαμε και σουπιτσα.Αυτα τα νεα μας!Ελπιζω να μην σας ζαλισα!Και εγω που νομιζα οτι στην Αθηνα ηταν πιο φτηνα!Εδω για ψηφιακο αλμπουμ και 3 cd και οι φωτο 450 το ψηφιακο και 200 τα υπολοιπα!
συμπεθερα πολλα ειναι? το περιεργο ειναι οτι στο διωρο πειναει και τρωει και ενα πιατο της σουπας φαγητο:confused:[/QUOT και εγω νομιζω οτι ειναι πολλα.Ή ετσι μου φαινεται επειδη η δικια μου τρωει λιγοτερο?

Γεια σου αργ7:lol::lol: καιρρο εχουμε να μαθουμε νεα σου

εγω περυσι εκανα μελομακαρονα με τα ανιψακια μου στο χωριο βοηθουσε κι ο μπαμπας μου σαν παλιος φουρναρης

για το ψηφιακο αλμπουμ του γαμου μου πληρωσα 500 ευρω για βαπτιση δεν εχω ρωτησει ακομη αλλα φανταζομαι θα ειναι πιο φθηνα:confused::confused:

Λοιπόν εγώ κορίτσια μόλις είδα ότι πήρα τελικά δώρο από τον εργοδότη. Πήρα από τον ΟΑΕΔ και από τον εργοδότη, συν ένα 70αρι από το ΙΚΑ... Μια χαρά... :rolleyes:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Καθήστε ρε κορίτσια. Εσείς λέτε μόνο για το ψηφιακό άλμπουμ? Εγώ λέω: ψηφιακό άλμπουμ + μερικές φωτό + dvd + μια αφίσα του μπέμπη που θα λέει "καλώς ήρθατε στην βάπτισή μου" (θα την τυπώσω στην δουλειά και αυτός θα την τελαρώσει μόνο) + ένα κλιπάκι με στιγμιότυπα της βάπτισης μιας και οι περισσότεροι βαριούνται να δούν ολόκληρο dvd...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

γεια σας κοριτσακια!!εγω σημερα εφτιαξα τα μελομακαρονα!!την αλλη εβδομαδα την βασιλοπιτα.κουραμπιεδεσ και διπλεσ δεν θα φτιαξω!οσο για τα τραπεζοματα δεν το συζητω τα βαριεμαι απιστευτα!γιαυτο θα παμε στην πεθερα μου και στους δικουσ μου!δεν εχω ορεξη να μαγειρευω και μετα να μαζευω το σπιτι!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

γεια σας κοριτσακια!!εγω σημερα εφτιαξα τα μελομακαρονα!!την αλλη εβδομαδα την βασιλοπιτα.κουραμπιεδεσ και διπλεσ δεν θα φτιαξω!οσο για τα τραπεζοματα δεν το συζητω τα βαριεμαι απιστευτα!γιαυτο θα παμε στην πεθερα μου και στους δικουσ μου!δεν εχω ορεξη να μαγειρευω και μετα να μαζευω το σπιτι!!

και στην πεθερα να παμε εμεις θα στρωσουμε τραπεζι θα μαζεψουμε και ηλεκτρικη θα βαλουμε στο τελος

μηπως του χρονου να παρουμε το παιδακι μας να την κανουμε για μερη εξοτικα να μας τα φερνουν ολα στα ποδια:lol::lol::lol:

τατιανακι την κοιλια της κοτασ θα την περασεις με λεμονι και την κοτα εξωτερικα θα την πασαλιψεις με αλατι πιπερι και βιταμ για να παει νοστιμια

βλεπω μια εκπομπη σε ενα τοπικο καναλι και κανει γαλοπουλα γεμιστη αλλαλεει η γεμιση κανει και για κοτα παπια

βαζει μεσα σταφιδες κουκουναρια και βρασμενι καστανο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...