Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

IRINI83 καλα μιλαμε φρικη αυτο που επαθες φανταζομαι αιωνας θα σου φανηκε μεχρι να μπεις στο σπιτι!!!! Παντως αυτο με την μπαλκονοπορτα το εχει παθει και η διπλανη μας αλλα ευτυχως το μωρο καταφερε και την ξαναανοιξε. Αλλα αυτο με το μαχαιρι .............και το αλλο μωρο διπλα....... Τελικα ο Θεος φυλαει τα παιδια!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω αυτο σκευτηκα μαρια-ελενα!!!!η παναγιτσα τισ προστατευσε!!!!!

πωσ τα πασ με τα δυο μωρακια?εχετε προσαρμοστει?ευχομαι ολα καλα!!!!!!!!

αληθεια κοριτσια τωρα με την νεα εγκυουλα μασ-αννα ποσεσ εγκυεσ ειναι??(ειμαστε πηγα να πω.............χα χα)

λοιπον εχουν ηδη μωρουδελια ,εγω,η πολα,και η μαρια-ελενα.

περιμενουν οι...μαριλου,φατσακι,κωνσταντινα,αννα,αντριαννα,σταχυ,βαλι.

εχουμε κ αλλεσ???

επι ευκαιρεια....αντριτιμ δεν θυμαμαι αν σου ευχηθηκα!!με το καλο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Δήμητρα σιδερένια κορίτσι μου....να σαι γερή από δω κ μπρος κ να μπορείς να χαίρεσαι την οικογένεια σου! :D

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τις ευχές σας! :D....όσες προσπαθείτε για παιδάκι να σας δούμε σύντομα εγκυούλες,όσες είστε ήδη εγκυούλες να αποκτήσετε γερά κ πανέμορφα μωρά κ όσες 'κλείσατε' με τις γέννες να μεγαλώσετε καλά κ άξια παιδιά! :D

Σήμερα τα χω δει όλα...έχουμε χαρά αλλά μου ρχεται να βάλω τα κλάματα(με χτύπησαν οι ορμόνες κιόλας?:confused:) Η Ζωή είναι με πολλές μύξες,πολύ βήχα κ απίστευτη γκρίνια....δεν το χω ξαναζήσει αυτό 2 χρόνια ούτε στο 1/10! Εντωμεταξύ θέλει συνέχεια να τη κρατάω πάνω μου κ δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει κ εδώ αλλά έχω μεγάλο θέμα με τη μέση μου εδώ κ κανα μήνα που όσο πάει χειροτερεύει νομίζω ότι θα κοπώ στα 2!:-( Κ μία μόνιμη αναγούλα...κ γενικά δεν είμαι στα καλά μου σωματικά!:rolleyes: Ούτε ψυχολογικά βασικά αφού χαλάστηκα με τη πεθερά μου κανέναν ενθουσιασμό δεν έδειξε...με πήρε κ μου λέει τι έπαθες??Της λέω τι έπαθα???Είσαι έγκυος???Ναι....Με το καλό ένα γερό μωρό...κ γεια σας! ΕΛΕΟΣ!!! :mad::x

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα συγχαρητηριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.με το καλο ενα ΓΕΡΟ μωρο και μια ΕΥΚΟΛΗ και ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ εγκυμοσυνη.αυτο με την μεση μου το χω και γω,αστα να πανε ουτε να οδηγησω δεν μπορω.επισης,εσω και αρκετες ανακατοσουρες αλλα ευτυχως οχι ακομα εξαγωγες.Αυριο θα παμε και στον γιατρο παλι.περιμενω πως και πως.Εντωμεταξυ,με πθανουν κατι νευρα ωρες ωρες απιστευτα,και μετα νιωθω τυψεις....ευτυχως που κρατιεμαι,και ξεσπαω στον Σωτηρη,καιοχι στην μικρουλα μου.Στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα τετοια...λετυε νε σκασει μυτη αγοραρος?ουφ,παλιο νυσταξα,ολο να κοιμαμαι θελω και το σπιτι εχει καταντησει μπου....λο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Αννα μου συγχαρητήρια!!!!:D:D:D Πολύ χάρηκα, μπράβο!!! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!

Δημητρούλα πολλά πολλά περαστικά!! Ολα θα πάνε μια χαρά, μην ανησυχείς...κάνε και μια εβδομάδα υπομονή, θα περάσει πολύ πολύ γρηγορα...

Οσο για τον υπνο δεν έχω παράπονο...προς το παρόν τουλάχιστον..κοιμαται ο κακομοίρης και είναι και ησυχούλης. Το βράδυ αναλόγως με το τελευταίο τάισμα, θα ξυπνήσει μετά από περίπου 4-5 ώρες :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πάντως και που φαίνεται να πονάει δεν κλαίει σπαρακτικά. Πιστεύω βέβαια ότι θ' αλλαξει αυτό κάποια στιγμή, αλλά προς το παρόν το απολαμβάνω!

πολα,και μενα ετσι ητανε στην πολυ πολυ αρχη.και γω θηλασα αποκλειστικα 9 μηνες.Μετα ομως απο λιγο καιρο,κοιμοτανε 8 ωρες σερι-μιλαμε για 2,2.5 μηνων,και απο πονακια,μια φορα την εβδομαδα για καμμια ωρα,οποτε μπορει να ειναι και πολυ πιο καλα μετα.εγω δεν εχω ξενυστησει ουτε 1 μερα εως τωρα.ουτε με πονακια ουτε με δοντακια ουτε με τιποτα.;αντε να δω το δευτερο θα ναι το ιδιο?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλεεεεεεεεε, τι ωραια νεα ειναι παλι τουτα σημερα!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο Αννούλα, συγχαρητήρια, εύχομαι μια ομαλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Μπράβο, πολύ χαίρομαι όταν ερχονται μωρακια σε οικογενειες που τα θελουν τοσο.

Δημητρα (ξεκινησα με τα πιο ευχαριστα), εύχομαι περαστικά, και πραγματικά ευχομαι να ηταν η τελευταια ενόχληση τέτοιου είδους. Νταντεψε λιγο τον εαυτο σου τωρα, το χρειάζεσαι.

Μαριαννακι, καλο κουραγιο πουλακι μου, τις σιχαινομαι τις μετακομισεις, πειραζει?

Εγω μονο Τρίτη του Πάσχα πήρα άδεια, κι αυτό γιατί θα είναι κλειστος ο σταθμός. Και Μεγάλη πέμπτη θα ειναι βεβαια, και ελπιζω η πεθερα μου να μπορεσει να κρατήσει την Ιλιάνα, διαφορετικά με βλεπω να τη παιρνω μαζι μου στο γραφείο...

Είχαμε τίποτα αλλο και το έχασα?

Πωλινάκι βαστάς ε? Μπράβο

4Rnfp3.png

Πω πω να δω τι βράδυ θα περάσουμε....Η μικρή από τις 1 κ κάτι ξύπνια κ δεν μπορεί να κοιμηθεί από το μπούκωμα κ το βήχα! Την πάει τώρα ο στεφ βόλτα με το καρότσι...δεν τη παλεύουμε!

Αντριάνα πότε είχε τελευταία περίοδο??Νομίζω θα ήμαστε στο ίδιο καφέ Δεκεμβρίου παρεούλα!;) Εγώ την επόμενη Τεταρτη θα πάω γιατρό....πότε ακούμε καρδούλα ρε κορίτσια???Τα χω ξεχάσει όλα!:shock:

Γιώτα με το καλό κ εσείς όποτε το θελήσετε να έρθει!:D

Έβαλα κ τικεράκι χαχαχαχ πλάκα έχει! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Απαπαπα πολύ κολητική αυτή η γκαστρίτιδα!!! 5770 η χοριακή! Ναι καλέ η δικιά μου! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπράβο Αννούλα, με το καλό! Να έχεις μια τελεια εγκυμοσύνη!

Demykou, περαστικά και εύχομαι όλα να είναι ιδανικά για σένα και την οικογένεια σου πλέον.

Κορίτσια, βλέπω αυξανόμαστε ολοταχώς! Αντε, super! Ποιες έχουμε μείνει ακόμα?

Eγώ λέω για μετά το καλοκαίρι γιατί θέλω να είμαι ξεκούραστη ;)

Φιλιά σε όλες και περαστικά στα άρρωστα μωράκια!

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

Καλημέρα κορίτσια.Καλά η μικρή χθές με κοίταζε καλά καλά με το που ήρθε απο το σχολείο.Μετά βέβαια αρχίσαμε τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια και να μου δείχνει τι έκανε με τον ξάδερφο της που είχε έρθει χθες να παίξουνε εδώ στο σπίτι.Μια χαρά.Το βράδυ βγάλαμε το ενα καγκελο απο την κουνιά αλλά επειδή τις τραβέρσες τις έχουμε στην αποθήκη δεν προλάβαμε να τις βάλουμε,θα το φτιάξουμε σήμερα για να μπορώ να τη βάζω έτσι στο κρεβάτι της γιατί με το κάγκελο που να την σηκώσω.Εχθές κάθησα κι'εγώ στο κρεβάτι της και την πήρα αγκαλιά και κοιμήθηκε.Ξύπνησε μια φορά νωρίς το βράδυ και φώναζε μαμά αλλά μόλις με είδε μετά κοιμήθηκε ολο το βράδυ.Θέλω σήμερα να πάμε να της πάρουμε κι'ενα καγκελάκι για το κρεβάτι γιατί εχθες την βγάλαμε με μαξιλάρια κάτω.Απορώ που δεν έπεσε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης με έχει πιάσει μια τρελή φαγούρα απο χθες.Δεν ξέρω πως κοιμήθηκα όλο το βράδυ.Σήμερα εχω να πάω να κάνω αλλαγή και θα της το πω να δω τι θα μου πει.Θέλω να κάνω και μπάνιο και δεν μπορώ.Εντωμεταξύ μέσα σε όλα αυτά αδιαθέτησα και 2 ώρες πριν το χειρουργείο.

SI5Yp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αννουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φανταστικα τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο σου ευχομαι μια γλυκια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη

και με ενα γερο μωρακι ομορφο σαν την Ζωουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Δημητρουλα σου ευχομαι περαστικα!!!! να περασει γρηγορα !!!!

και σου ευχομαι να μην ξαναχρειαστεις γιατρους παρα μονο τον γυναικολογο σου για την διαγνωση μιας εγκυμοσυνης!!!:tongue::tongue:

Ειρηνη σοκκκκκκκ θελουν πολυ προσοχη τα ζουζουνια μας!!!!!!!!!

κι εσυ να αναψεις λαμπαδα στην εκκλησια αγιο ειχατε!!

Αννα περαστικα στην Ζωουλα

κι εγω χαλια ειμαι

πονολαιμος πονοκεφαλο...τωρα πινω ενα τσαγακι να στρωσει ο λαιμος

στις 10 εχω καθαρισμο προσωπου

ειμαι λιγο νταουν αλλα πρεπει να παω!!! το προσωπο μου ειναι χαλια

εχθες εκανα κ πεντικιουρ:tongue::tongue::tongue:

το ποδι μου αστραψε!! βρηκα μια καλη κοπελα !!! ειναι κ μανουλα ιουνιου2009:p:p:p

αλλα πολυ καλη στην δουλεια της!!!

επισης εχθες πηγαμε πηραμε κ μια σιδερωστρα!!!

την παλια την σπασαμε με τον νικολα

μια που αυτος εκανε κουνια μια που κρεμαστικα κι εγω και παει.....

τωρα εχω ενα βουνο ασιδερωτα και 2-3 πλυντηρια να περιμενουν!!!

ξερει καμια κοπελα αν υπαρουν Η&Μ στην θεσσαλονικη?

ακουω απο εσας που τα συζητατε και θα ηθελα ναπαω!!!!

το σαββατο λεμε να παμε για ψωνια στην θεσσαλονικη

γενικα δεν ειμαι περιεργη στις αγορες μου

αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω να βρω παπουτσια!!!

ελεος!!!

ολα τα μαγαζια εχουν βγαλει πεδιλα και ελαχιστες μπαλαρινες...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δέσποινα έχει στη Κομοτηνή έχει κ στη Τσιμισκή H&M ;)

Δήμητρα που εχεις φαγούρα??? Στα ράμματα??Φυσιολογικό είναι...εγώ είχα κ στη μύτη μετά από ολική νάρκωση για μισή μέρα περίπου....είχε τουμπανιάσει η μύτη μου από το ξύσιμο! :tongue:

Για το μπάνιο από τη μέση κ κάτω μπορείς να πλυθείς...από τη μέση κ πάνω με ένα νωπό πανάκι! ;)

Ευχαριστω κ πάλι για τις ευχές σας μακάρι να πάνε όλα καλά! Δέσποινα κ Εφάκι κ στα δικά σας με το καλό! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...