Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα κατερίνα βασανιστήριο ήταν ε?!:tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ κορίτσια...:D

Ναι καλα γελα εσυ, αντε βαλε κανα τικερακι ακομα απο κατω ομως μην ξεχειλωνουν και οι οθονες μας!!!!:tongue:

Γεμισατε τικερακια....:rolleyes:Θα βαλω κι εγω ενα ακομα να το εχω και μονιμα με τα κιλα μου!!!χαχαχα

Να μαι κι'εγώ.Πριν λίγο γυρίσαμε σπιτάκι μας.Πόσο μου έλειψε,και πόσο μου έλειψε το κοριτσάκι μου.Ανυπομονώ να έρθει να την σφίξω στην αγκαλιά μου!Η επέμβαση πήγε καλά αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό.Η υποψία του γιατρού επιβεβαιώθηκε και με τη βιοψία η οποίς έδειξε οτι ο όγκος ήταν κακοήθεις.Ηταν 9 εκ αντί για 2 που μας έδειχνε η μαστογραφία και το χειρουργείο κράτησε 2 ώρες.Μου αφαίρεσε ενα λεμφαδένα φρουρό τον οποίο έλεγξε και έδειξε αρνητικός και μου είπε πως τώρα όλα θα είναι εντάξει και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Περιμένουμε βέβαια και την ιστολογική εξέταση η οποία θα είναι έτοιμη μετά το Πάσχα.Δεν θα σας πω για τον πόνο γιατί ο συναισθηματικός πόνος ήταν αυτός που πίνεσε περισσότερο παρά ο σωματικός.Το μόνο που έχω να πω είναι πως η καισαρική δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που ένιωσα μετά και πριν την επέμβαση με κάποια εξέταση που έκαναν για να βρούν τον λεφαδένα.Νιώθω πως ήταν ενα κακό όνειρο που ξύπνησα και πέρασε.Τ'αφήνουμε όλα πίσω και προχωράμε μπροστά με θετική σκέψη πως δεν θα μου ξαναχτυπήσει την πόρτα κάτι αντίστοιχο ποτέ πια.Το μόνο που θέλω είναι να πάρω στην αγκαλιά μου το κοριτσάκι μου και να του πω οτι είμαι εδώ και δεν θα το αφήσω ποτέ ξανά.Πόσο βαρετό και συνιθισμένο μας φαίνεται όταν μας εύχονται μόνο υγεία και πόσο καταλαβαίνεις σε κάτι τέτοιες στιγμές πόσο μεγάλη κουβέντα είναι.Δεν θέλω να πω τιποτ'άλλο.Ελπίζω μόνο στα καλύτερα απο δω και πέρα!

SI5Yp3.png

Δήμητρα περαστικά να είναι εύχομαι και μπράβο που σκέφτεσαι θετικά! Καλή ξεκούραση τώρα και όταν θα πάρεις αγκαλιά τη μικρή σου, θα σου περάσουν όλα! Πονάς τώρα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Δήμητρα περαστικά να είναι εύχομαι και μπράβο που σκέφτεσαι θετικά! Καλή ξεκούραση τώρα και όταν θα πάρεις αγκαλιά τη μικρή σου, θα σου περάσουν όλα! Πονάς τώρα?

Σ'ευχαριστώ πολύ Μαρία μου.Πονάω λίγο γιατί με τραβάνε τα ράμματα και κάτι σωληνάκια που μου έχουν βάλει τα οποία θα βγάλω αύριο αλλά είναι λίγο υποφερτός ο πόνος.Το μόνο που με στεναχωρεί είναι οτι μου είπαν να μην σηκώνω βάρη και φυσικά ούτε την μικρή αγκαλιά για μια βδομάδα.Θα πρέπει να κάθομαι και να μου την δίνουν.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Αννούλα τώρα τα διάβασα για την εγκυμοσύνη σου αν και για να είμαι ειλικρινείς μου το είπε και η Κατερίνα στο chat.Συγχαρητήρια,όλα να πάνε καλά και να έχεις μια υπέροχη εγκύμοσυνη.Τέτοια ευχάριστα να ακούμε πάντα.

SI5Yp3.png

Δήμητρα περαστικά, καλή ανάρρωση, σου εύχομαι ποτέ ξανά, αλλά πάντα να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου.

Ειρήνη, φοβερή, απίθανη και απερίγραπτη η περιπέτεια του μπαλκονιού. Καλά που μας το έγραψες να έχουμε το νου μας. Αλλ' αυτό με το μαχαίρι, τι να πω, ούτε σε ταινία...

Κατερίνα απόλυτα κατανοητές οι σκέψεις σου περί εγκυμοσύνης, ειδικά όταν η βοήθεια που έχεις είναι με το σταγονόμετρο, η κοντινή απόσταση στην ηλικία των παιδιών είναι απερίγραπτα κουραστική. Το θέμα είναι να τη χαιρόμαστε κιόλας τη μητρότητα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Αννα μου συγχαρητήρια!!!!:D:D:D Πολύ χάρηκα, μπράβο!!! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!

Δημητρούλα πολλά πολλά περαστικά!! Ολα θα πάνε μια χαρά, μην ανησυχείς...κάνε και μια εβδομάδα υπομονή, θα περάσει πολύ πολύ γρηγορα...

Οσο για τον υπνο δεν έχω παράπονο...προς το παρόν τουλάχιστον..κοιμαται ο κακομοίρης και είναι και ησυχούλης. Το βράδυ αναλόγως με το τελευταίο τάισμα, θα ξυπνήσει μετά από περίπου 4-5 ώρες :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πάντως και που φαίνεται να πονάει δεν κλαίει σπαρακτικά. Πιστεύω βέβαια ότι θ' αλλαξει αυτό κάποια στιγμή, αλλά προς το παρόν το απολαμβάνω!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Δε λεμε τετοια σημερα Ελενη, συγχαιρομαστε την Αννα!!!!!

Κοριτσια σας αφηνω,καλο απογευμα!

Ουπς, δεν το κατάλαβα -που το γράψατε αυτό;- αλήθεια;

Συγχαρητήρια!

Άννα δεν ισχύουν αυτά που έγραψα στην Κατερίνα, οταν με το καλό έρθει είναι πάντα καλοδεχούμενο. Η αγάπη εξάλλου υπερνικάει τη λογική.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Απαπαπα πολύ κολητική αυτή η γκαστρίτιδα!!! 5770 η χοριακή! Ναι καλέ η δικιά μου! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιούπι!!!! Γιούπι!!!! Γιούπι!!!!! Έτσι μπράβο για να αυξανόμαστε:P:p:p:p Κατερίνα έρχεται η σειρά σου!!!!!!

Να μαι κι'εγώ.Πριν λίγο γυρίσαμε σπιτάκι μας.Πόσο μου έλειψε,και πόσο μου έλειψε το κοριτσάκι μου.Ανυπομονώ να έρθει να την σφίξω στην αγκαλιά μου!Η επέμβαση πήγε καλά αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό.Η υποψία του γιατρού επιβεβαιώθηκε και με τη βιοψία η οποίς έδειξε οτι ο όγκος ήταν κακοήθεις.Ηταν 9 εκ αντί για 2 που μας έδειχνε η μαστογραφία και το χειρουργείο κράτησε 2 ώρες.Μου αφαίρεσε ενα λεμφαδένα φρουρό τον οποίο έλεγξε και έδειξε αρνητικός και μου είπε πως τώρα όλα θα είναι εντάξει και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Περιμένουμε βέβαια και την ιστολογική εξέταση η οποία θα είναι έτοιμη μετά το Πάσχα.Δεν θα σας πω για τον πόνο γιατί ο συναισθηματικός πόνος ήταν αυτός που πίνεσε περισσότερο παρά ο σωματικός.Το μόνο που έχω να πω είναι πως η καισαρική δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που ένιωσα μετά και πριν την επέμβαση με κάποια εξέταση που έκαναν για να βρούν τον λεφαδένα.Νιώθω πως ήταν ενα κακό όνειρο που ξύπνησα και πέρασε.Τ'αφήνουμε όλα πίσω και προχωράμε μπροστά με θετική σκέψη πως δεν θα μου ξαναχτυπήσει την πόρτα κάτι αντίστοιχο ποτέ πια.Το μόνο που θέλω είναι να πάρω στην αγκαλιά μου το κοριτσάκι μου και να του πω οτι είμαι εδώ και δεν θα το αφήσω ποτέ ξανά.Πόσο βαρετό και συνιθισμένο μας φαίνεται όταν μας εύχονται μόνο υγεία και πόσο καταλαβαίνεις σε κάτι τέτοιες στιγμές πόσο μεγάλη κουβέντα είναι.Δεν θέλω να πω τιποτ'άλλο.Ελπίζω μόνο στα καλύτερα απο δω και πέρα!

Δήμητρα πολλά περαστικά και μόνο καλά από δω και πέρα!!!!!!!! Μόνο θετική σκέψη να έχεις, η στάση σου είναι πολύ σωστή:P:p:p:p

Εμένα μου κόψανε δυό μέρες από την άδεια και Δευτέρα - Τρίτη θα είμαι γραφείο.......:confused::confused::confused::confused::mad::mad:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Άντε με το καλό οι ετοιμασίες.

Φτιάξε του ένα παραμύθι, όπως "ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ", και πες του πως εκεί τον περιμένουν οι κούνιες και τα παιχνίδια να παίξουν, ότι όλη τη νύχτα είναι λυπημένες που ο Αντώνης μένει μακρυά και πόσο τους αρέσει να έχουν πολλά παιδάκια που μένουν κοντά τους. Κάνε το να μοιάζει με περιπέτεια.

Πολυ ωραια ιδεα Ελενη!!!

λοιπον....χτεσ το πρωι πηγα να κανω το τζαμι τησ εξωπορτασ του υπνοδωματιου μου....το μωρο επειδη κλαιει πολυ το ακουμπησα στο κρεβατι μου ωστε να με βλεπει,συγχρονωσ εκλεισα τα υπολοιπα πορτοπαραθυρα που ειχα ανοιχτα ωστε να μην κανει ρευμα κ κρυωσει...

καθαριζω λοιπον με αζαξ τα μεσα τζαμια τησ πορτασ,βγενω εξω στην βεραντα για να τα καθαρισω και απο εξω!!!το αγγελικιδιον μπενοβγενε κτλ.....για μια στιγμη ενω ειχε μπει μεσα (εγω ειχα κλεισει την πορτα καθωσ την καθαριζα)πιανει σε κλασματα δευτερολεπτου το πομολο και το γυρναει ωστε να κλειδωσει!!!!!!!!!!κοκαλο εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ημουν κλειδωμενη σε μια βεραντα οπου δεν μπορουσα να φυγω και τα δυο μωρα κλεισμενα μεσα!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:σκευτηκα νακανω καμια ταρζανια(καλα που δεν την εκανα γιατι με γυψουσ θα κατεληγα..)και να βγω απο την βεραντα(2οσ οροφοσ..)αλλα και να γινοταν απο την μπροστινη πλευρα του σπιτιου ηταν ολα κλειδωμενα!!!!!αρχισα λοιπον να φωναζω μηπωσ κ με ακουσει κανενασ γειτονασ(2 σπιτια ειναι ολα κ ολα και αυτα μακρυα).τα μωρα εκλαιγαν κ με κοιτουσαν απο τα τζαμια..η αγγελικη αρχισε να φερνει μαχαιρια και να προσπαθει να λωστεψει την πορτα:shock::shock::shock:,να τρεμω μην χτυπησει ή χτυπησει το μωρο που ηταν στο κρεβατι και τσιριζε!!!η πορτα δεν σπαει(ουτε το προσπαθησα-ειναι διπλο τζαμι κ ασφαλειασ αλουμινοπορτα...).οι γονεισ μου ειχαν παει στον καρδιολογο και συνεπωσ δεν ηταν ουτε κατω στο σπιτι αλλα ουτε και στο μαγαζι....

στο τελοσ με ακουσε (ασ ειναι καλα ο ανθρωποσ)ο γειτονασ ,ηλθε πηρε τον αντωνη τηλεφωνο και ηλθε κ μασ ανοιξε....βεβαια μεχρι να γινει ολο αυτο κ μεχρι να ελθει ο αντρασ μου απο εκει που ηταν ειχε περασει πανω απο μια ωρα...

εννοειται οτι προσπαθουσα οσο μπορω να μην δουν τα μωρα την ταραχη μου ,μου ειχε πεταξει και ο γειτονασ ενα κουκλακι κ μια μπαλα να τουσ παιζω μηπωσ και τισ απασχολω..

Αυτο ηταν θριλερ βρε Ειρηνη! Φανταζομαι την αγωνια σου ολη αυτη την ωρα...εντυπωσιαστηκα ομως με την Αγγελικη που σκεφτηκε να παρει το μαχαιρι!!!

Απαπαπα πολύ κολητική αυτή η γκαστρίτιδα!!! 5770 η χοριακή! Ναι καλέ η δικιά μου! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντε βρε συγχαρητηρια!!! Να΄χεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να αποκτησεις εναν υγιη πανεμορφο γιο!!!;)

Η επέμβαση πήγε καλά αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό.Η υποψία του γιατρού επιβεβαιώθηκε και με τη βιοψία η οποίς έδειξε οτι ο όγκος ήταν κακοήθεις.Ηταν 9 εκ αντί για 2 που μας έδειχνε η μαστογραφία και το χειρουργείο κράτησε 2 ώρες.Μου αφαίρεσε ενα λεμφαδένα φρουρό τον οποίο έλεγξε και έδειξε αρνητικός και μου είπε πως τώρα όλα θα είναι εντάξει και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Περιμένουμε βέβαια και την ιστολογική εξέταση η οποία θα είναι έτοιμη μετά το Πάσχα.

Σιδερενια ευχομαι Δημητρα, και ποτε να μην ξανασυμβει κατι τετοιο. Καλη αναρρωση!

Πολλα γραψατε σημερα, και ηταν και συγκλονιστικα! Οταν θα κοψω το ιντερνετ για τη μετακομιση, θα εξουσιοδοτησω την Κατερινα να κραταει ημερολογιο με τα νεα σας και να μου φτιαξει περιληψη μετα!!!:lol:

Καθαρισα το καινουριο σπιτι με μια κοπελα σημερα και απο αυριο αρχιζει το πακεταρισμα. Σε λιγο πρεπει να φυγουμε για κολυμβητηριο και ωδειο και μου φαινεται βουνο...

age.png age.png

anna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!ευχομαι να εχεισ μια τελειομηνη ,υγιη κ υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειλικρινα χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρουλα,καλη αναρρωση κοριτσι μου!!!!ολα να σου πανε πολυ πολυ καλα απο εδω κ περα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και παντα υγεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα!!!!!!!!!!!!!!

μαριαννα ασε!!!!κι εγω εντυπωσιαστηκα με το μαχαιρι,περα του οτι φρικαρα....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...