Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαρή Ειρήνη αφού το χεις ακούσει να συμβαίνει το σκηνικό...πως βγήκες χωρίς να βάλεις έστω κάτι στο παράθυρο να μη μπορεί να το κλείσει??? Πόσο σε καταλαβαίνω όμως απελπισία σκέτη....κ καλά η Αγγελικί έχει τόσο εύκολη πρόσβαση στα μαχαίρια ρε??? Θα σε μαλώσω! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι επειδη λετε για εγκυμοσυνες, εγω θα παραδετω οτι απλα φοβαμαι να ξαναμεινω εγκυος...φοβαμαι την εγκυμοσυνη, φοβαμαι το μετα με 2 παιδια,λεω ποιος ξαναμπαινει τωρα σ'αυτη τη διαδικασια...ουφ αγωνομαι και που το σκεφτομαι...

Μπραβο σας κοριτσια, ηρωιδες!Για να δουμε....ποια θα ειναι η επομενη αραγε.....

Καλά όλα τα άλλα,την εγκυμοσύνη γιατί τη φοβάσαι???:shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καταρχην,η πορτα κουμπωνει,οπωσ κι εγινε...δηλαδη βγηκα εξω την τραβηξα να κουμπωσει ωστε να μπορω να την κανω γρηγορα...βρηκε την ευκαιρεια η αγγελικη και τσουπ τραβηξε το πομολο απο μεσα.

εν τω μεταξυ οταν βγηκα εξω η αγγελικη ηταν σε αλλο δωματιο γι αυτο ειχα κι εγω τοση ανεση...τωρα για ποτε μπηκε στο δωματιο ,για ποτε εκλεισε την πορτα ολα εγιναν αστραπη. (και καμια φορα αλλιωσ ειναι να τα σκευτεσαι καθωσ σασ τα εξιστορω εδω και αλλιωσ οταν τα ζεισ....που να φανταστω οτι θα μπει μεσα κ θα κλεισει....)

τα μαχαιρια τα εχω ολα κρυμενα,αλλα εβαλε καρεκλα(!!) ανεβηκε στον νεροχυτη απο οτι καταλαβα και πηρε το μοναδικο μαχαιρι που ειχα εκει!!!!μαλιστα ηταν με δοντακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σοκ επαθα οταν την ειδα!!!μετα το μαχαιρι πηγε και πηρε κ ενα κουταλι μηπωσ και μπορεσει να ανοιξει με αυτο την πορτα!!!!

παντωσ απορρω πωσ σκευτηκε ολο αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα οχι μονο το να βαλει καρεκλα κ να πιασει το μαχαιρι ,αλλα και οτι με ενα μαχαιρι μπορει να λωστεψει την πορτα ωστε να την ανοιξει!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνη κι εμενα με κλειδωνει η μικρη στο μπαλκονι αλλα εω ανοιchτη παντα την αλλη μπαλκονοπορτα-ξεκλειδωτη εννοω, του υπνοδωματιου...τρομαρα που θα πηραν τα καημενα τα μικρα....

η αλλη πορτα που βρισκοταν στο ιδιο μπαλκονι κατερινα μου, ηταν κλειστη και με το πατζουρι....

οι μπροστινεσ οι πορτε κ παραθυρα,οπωσ εγραψα ηταν ολα κλειστα γιατι φυσουσε κ τα εκλεισα...ασε!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Μην την κλεινεις τελειως Ειρηνη την πορτα.αφηνε λιγο ετσι μια σχισμουλα και καθαριζεις τα τζαμια σου...τωρα τι λεω, εγω οκ το κανω αλλα η τοτα ανοιγοκλεινει και τις μπαλκονοπορτες...

τιποτα.ιποτα...μπουφαν και στο μπαλκονι μαζι σου!

μωρε οποτε κανω τζαμια ειδικα τωρα που κανει ακομα λιγο κρυο(και με ανοιχτα γυρω γυρω θα κρυωσουν..),τα κανω οταν κοιμουνται!απλα ετυχε επειδη ηταν το δωματιο που κοιμοταν το μωρο να το κανω ωστε μετα να το βαλω να κοιμηθει!!!

δεν φανταστηκα οτι θα γινοταν ολο αυτο γιατι εχτοσ των αλλων κλεινει πολυ δυσκολα η πορτα απο μεσα...

(ηταν ανοιγωμενη η πορτα διπλο φυλλο κ τζαμι και οχι σειρομενη,)

παντωσ κατερινα σε φαγαμε σημερα στην ωρα ε????απο τισ 4 εγερτυριο!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Πω πω τώρα που λέτε για πόρτες, μέρες λέω να πάρω τα κλειδιά από πίσω μην κάνει και τα γυρίσει και όλο το αμελώ...το απόγευμα σίγουρα!

Ειρήνη μετά από αυτό, καθάρισμα τζαμιών μόνο όταν θα είναι και ο σύζηγος στο σπίτι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πω πω τώρα που λέτε για πόρτες, μέρες λέω να πάρω τα κλειδιά από πίσω μην κάνει και τα γυρίσει και όλο το αμελώ...το απόγευμα σίγουρα!

Ειρήνη μετά από αυτό, καθάρισμα τζαμιών μόνο όταν θα είναι και ο σύζηγος στο σπίτι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

μωρε οποτε κανω τζαμια ειδικα τωρα που κανει ακομα λιγο κρυο(και με ανοιχτα γυρω γυρω θα κρυωσουν..),τα κανω οταν κοιμουνται!απλα ετυχε επειδη ηταν το δωματιο που κοιμοταν το μωρο να το κανω ωστε μετα να το βαλω να κοιμηθει!!!

δεν φανταστηκα οτι θα γινοταν ολο αυτο γιατι εχτοσ των αλλων κλεινει πολυ δυσκολα η πορτα απο μεσα...

(ηταν ανοιγωμενη η πορτα διπλο φυλλο κ τζαμι και οχι σειρομενη,)

παντωσ κατερινα σε φαγαμε σημερα στην ωρα ε????απο τισ 4 εγερτυριο!!

Με φαγατε δε λες τιποτα, εγω κλασικα απο τις 6 με τον Κωστα λογω αγχους μη μου ξυπνησει τη μικρη...αυτη ξυπνησε 6:30 απο τα πατζουρια της διπλανης μας...και τι να της κανω της κοπελας?την ξερω κιολας,ερχεται και γα καφε, ανοιγει 6:30 τα πατζουρια της κουζινας της και φευγει 7...της το εχω πει απ εξω απεξω αλλα δεν καταλαβαινει και δε θελω να τσακωθω,ειναι καλη κοπελα απλα λιγο...αργη...χιχι

Διαφημίσεις

:P Όπως καταλάβατε σήμερα δεν έχω καθόλου όρεξη για δουλειά...

Κατερίνα κι εγώ είχα μια οικογένεια δίπλα μου που είχαν και ένα μωράκι. Η μαμά του με είχε τρελάνει, κάθε τρεις και λίγο χτύπαγε για να πιούμε καφέ..δεν δούλευε! Οκ καλή η παρέα, αλλά πρέπει και ο άλλος να καταλαβαίνει μερικά πράγματα μωρέ και να μην γίνεται ενοχλητικός! Τώρα μετακομίσανε και έχω ηρεμήσει μπορώ να πω!

Τώρα για την δική σου γειτόνισσα τι να πω? Ε τι να κάνει η κοπέλα, να μην ανοίγει το πρωί τα παντζούρια της? Στα σκοτάδια θα κάθεται? Δεν μπορείς να της πεις τίποτα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

:P Όπως καταλάβατε σήμερα δεν έχω καθόλου όρεξη για δουλειά...

Κατερίνα κι εγώ είχα μια οικογένεια δίπλα μου που είχαν και ένα μωράκι. Η μαμά του με είχε τρελάνει, κάθε τρεις και λίγο χτύπαγε για να πιούμε καφέ..δεν δούλευε! Οκ καλή η παρέα, αλλά πρέπει και ο άλλος να καταλαβαίνει μερικά πράγματα μωρέ και να μην γίνεται ενοχλητικός! Τώρα μετακομίσανε και έχω ηρεμήσει μπορώ να πω!

Τώρα για την δική σου γειτόνισσα τι να πω? Ε τι να κάνει η κοπέλα, να μην ανοίγει το πρωί τα παντζούρια της? Στα σκοτάδια θα κάθεται? Δεν μπορείς να της πεις τίποτα!

Οχι για καφε δε με ενοχλει να ερχεται αφου βλεπει και οτε λειπει ο κωστας και ερχεται, δε μ'αρεσει να φερνω φιλες οταν ειναι κι ο Κωστας εκει γενικα...φυλαγε τα ρουχα σου που λενε! Το θεμα μου με το πατζουρι ειναι:-(:sad:αφου θα φυγεις μωρε Ανθη σε ενα τεταρτο τι το θες το ρημαδι?Τελος παντων,βαρεθηκα να ασχολουμαι, αν θελει ας παρει ενα μαξιλαρι να ξαπλωσει κατω να κοιμηθει....ε μα πα...που λεει κι η ιδια!

Κοριτσια να σας ρωτησω, στην ανασταση που ειναι αργα θα πατε με τα μικρα μαζι??Ρωταω κυριως γι'αυτα που κοιμουνται στις 10 αντε 11...περυσι δεν πηγα ουτε εγω, ημουν και αρρωστη αλλα φετος δεν ξερω τι να κανω, σκεφτομαι οτι θα νυσταζει και ειναι κριμα, απο την αλλη οι αλλοι μου λενε οτι ειναι μεγαλη τωρα και πρεπει να την παω, εσεις τι θα κανετε????

Κ περυσι με τη Ζωή πήγαμε κ φέτος όλοι μαζί θα πάμε! Η δικιά μου κ να νυστάζει άμα είναι έξω δεν το δείχνει κ μόλις γυρνάμε πέφτει τέζα! Μετά θα πάμε βέβαια μάλλον στη μαμά μου για μαγειρίτσα(μπριζόλα εγώ αφού τη σιχένομαι) οπότε ίσος κοιμηθεί κ πολύυυ αργότερα κ την επόμενη να ξυπνήσουμε όλοι μαζί το μεσημέρι! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...