Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αχ ξέχασα να σας πω...στις 30 του μήνα μας έχουν καλέσει κάπιοι φίλοι στην Εύβοια, που θα βαφτίσουν το γιό τους! Αυτό έχω συνέχεια στο νου μου ρε παιδιά, αφού για Πάσχα δεν θα πάμε δυστυχώς πουθενά. Έχω τρελαθεί, έχω να ταξιδέψω, έστω και κάπου κοντά, από το καλοκαιρι! Θα είναι βέβαια κουραστικό, γιατί θα έχουμε και το παιδί μαζί αλλά δεν με νοιάζει. Το μόνο που με νοιάζει είναι να είμαι καλύτερα, για να μπορέσω να πάω! Εν τω μεταξύ και ο Αλέξης θέλει, αλλά διστάζει έτσι όπως με βλέπει...Ευχηθείτε μου να είμαι καλά, το έχω ανάγκη!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol::lol::lol: Τον άντρα σου έβλεπες ή καναν άλλο??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Τον αντρα μου, ευτυχως:rolleyes:αφου καλε εσενα στα ειπα χθες...που με ξυπνησε η Παναγιωτα πανω στο καλο και ακουσα ενα μαμάααααα και τοτε καταλαβα τι ειμαι και που βρισκομαι!χαχαχα

Διαφημίσεις

Τον αντρα μου, ευτυχως:rolleyes:αφου καλε εσενα στα ειπα χθες...που με ξυπνησε η Παναγιωτα πανω στο καλο και ακουσα ενα μαμάααααα και τοτε καταλαβα τι ειμαι και που βρισκομαι!χαχαχα

Ναι μου τα πες αλλά δεν σε ρώτησα ποιον έβλεπες!!!! ;););)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Άστα σ' αυτή την εγκυμοσύνη δεν το έχω καταλάβει καθόλου πως πέρασε ο καιρός!!!!

Φτου φτου και έτσι να πάει μέχρι το τέλος! Εγώ πάλι την παρακατάλαβα αυτή την εγκυμοσύνη!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου λειψατε!!!!!αλλα ωσ γνωστη βλαμμενη ενω ειχα πει να μην κανω γενικη αφου ετοιμαζω και την βαπτιση+τισ χειροτεχνειεσ τησ βαπτισησ ,τελικα και γενικη κανω(μονο τα πλακακια που δεν ξεκολησα για να τα καθαρισω απο την κατω πλευρα...:D:D:D:D:cool:)και τισ ετοιμασειεσ..(μουντζωνε χριστινα....!!!!!!)

ασ μην σχολιασω για τα μωρα....

κατερινα!!!!!!ακουσ σημερα ειχαμε εγερτυριο απο τισ 4!!!!!!!!!!!!και οι δυο κορεσ!!!!!!στισ 6 πια αγανακτησα και τισ πηγα στο καθηστικο και καθησαμε!!!

κανενα νεο απο την δημητρα?απο χτεσ προσπαθουσα να μπω να δω πωσ πηγε ,αλλα η φορθνετ δεν με αφησε..:mad:

δημητρα ευχομαι ολα να πηγαν πολυ πολυ καλα και σημερα να εισαι πια στο σπιτακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη αναρρωση!!!

πολινακι κουραγιο!!επισησ πολυχρονοσ ο βαγγελακοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεσαι κοριτσακι μου!!!

μαριαν....λαμπαδα!!!!!!!!!!:shock:(επισησ καλοριζικο το νεο σπιτι!!!!!!να το γεμισετε πολλεσ καλεσ στιγμεσ!!!να παιρνεισ μαζι τον αντωνακι ,οποτε πηγαινεισ μηπωσ κι ετσι το συνηθησει..;).)

αλλη μια θα αναψω κι εγω κοριτσια....(λαμπαδα!!)

τι να σασ πω,τι επαθα χτεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

λοιπον....χτεσ το πρωι πηγα να κανω το τζαμι τησ εξωπορτασ του υπνοδωματιου μου....το μωρο επειδη κλαιει πολυ το ακουμπησα στο κρεβατι μου ωστε να με βλεπει,συγχρονωσ εκλεισα τα υπολοιπα πορτοπαραθυρα που ειχα ανοιχτα ωστε να μην κανει ρευμα κ κρυωσει...

καθαριζω λοιπον με αζαξ τα μεσα τζαμια τησ πορτασ,βγενω εξω στην βεραντα για να τα καθαρισω και απο εξω!!!το αγγελικιδιον μπενοβγενε κτλ.....για μια στιγμη ενω ειχε μπει μεσα (εγω ειχα κλεισει την πορτα καθωσ την καθαριζα)πιανει σε κλασματα δευτερολεπτου το πομολο και το γυρναει ωστε να κλειδωσει!!!!!!!!!!κοκαλο εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ημουν κλειδωμενη σε μια βεραντα οπου δεν μπορουσα να φυγω και τα δυο μωρα κλεισμενα μεσα!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:σκευτηκα νακανω καμια ταρζανια(καλα που δεν την εκανα γιατι με γυψουσ θα κατεληγα..)και να βγω απο την βεραντα(2οσ οροφοσ..)αλλα και να γινοταν απο την μπροστινη πλευρα του σπιτιου ηταν ολα κλειδωμενα!!!!!αρχισα λοιπον να φωναζω μηπωσ κ με ακουσει κανενασ γειτονασ(2 σπιτια ειναι ολα κ ολα και αυτα μακρυα).τα μωρα εκλαιγαν κ με κοιτουσαν απο τα τζαμια..η αγγελικη αρχισε να φερνει μαχαιρια και να προσπαθει να λωστεψει την πορτα:shock::shock::shock:,να τρεμω μην χτυπησει ή χτυπησει το μωρο που ηταν στο κρεβατι και τσιριζε!!!η πορτα δεν σπαει(ουτε το προσπαθησα-ειναι διπλο τζαμι κ ασφαλειασ αλουμινοπορτα...).οι γονεισ μου ειχαν παει στον καρδιολογο και συνεπωσ δεν ηταν ουτε κατω στο σπιτι αλλα ουτε και στο μαγαζι....

στο τελοσ με ακουσε (ασ ειναι καλα ο ανθρωποσ)ο γειτονασ ,ηλθε πηρε τον αντωνη τηλεφωνο και ηλθε κ μασ ανοιξε....βεβαια μεχρι να γινει ολο αυτο κ μεχρι να ελθει ο αντρασ μου απο εκει που ηταν ειχε περασει πανω απο μια ωρα...

εννοειται οτι προσπαθουσα οσο μπορω να μην δουν τα μωρα την ταραχη μου ,μου ειχε πεταξει και ο γειτονασ ενα κουκλακι κ μια μπαλα να τουσ παιζω μηπωσ και τισ απασχολω..

ισωσ απο ολο αυτο το περιστατικο ειναι σημερα ξυπνεσ απο τισ 4 ,μαλλον ε?

συμπερασμα προσ χριστινα.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΙΑ!!!!!

μαριλου συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα τησ β επιπεδου!!!!με το καλο!!!!

μαρια-ελενα να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!!!!συγχαρητηρια και καλα θρεματα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κι επειδη λετε για εγκυμοσυνες, εγω θα παραδετω οτι απλα φοβαμαι να ξαναμεινω εγκυος...φοβαμαι την εγκυμοσυνη, φοβαμαι το μετα με 2 παιδια,λεω ποιος ξαναμπαινει τωρα σ'αυτη τη διαδικασια...ουφ αγωνομαι και που το σκεφτομαι...

Μπραβο σας κοριτσια, ηρωιδες!Για να δουμε....ποια θα ειναι η επομενη αραγε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...