Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαριαλένα...εγώ κ η κατ μόνο μιλάμε όλη μέρα στο τσατ(γνωστές γλωσσοκοπάνες!):tongue:...δεν μπαίνει κ καμιά άλλη....για τον ύπνο των παιδιων,για το φαγητό των παιδιών,για ρούχα τέτοια λέμε...αν αρχίσουμε εδώ να ποστάρουμε με το ρυθμό που το κάνουμε στο τσατ θα μας πετάξουν έξω!:tongue::tongue::tongue:

Συμφωνω και επαυξανω!!!!:mrgreen:Βασικα λεμε κι αλλα αλλα δε μπορουμε να σου τα πουμε Μαριαλενα!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα!Απο τις 6 μαζι με τον Κωστα θα ξυπναω απο δω και περα, την κοβω τη δουλεια...Η μικρη ξυπνησε 6:30 και τωρα η μητερα μου προσπαθει να την ξανακοιμισει λιγο γιατι ξυπναει χαραματα, δε θελει να ξανακοιμηθει αλλα μεχρι το μεσημερι τριβει τα ματια της και κλαψουριζει...

Σημερα και αυριο ο Κωστας δεν εχει μαθημα και λεμε σημερα μαλιστα να παμε καμια βολτα στο καινουργιο εμπορικο στην πειραιως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ορίστε ξέχασα να σας πω ότι χθες πήγαμε στο καινούριο εμπορικό στο κηφισό...στο river west! Πολύ ωραίος χώρος έχει μια εκπληκτική κατασκευή σα συντριβάνι στο κέντρο με νερά που πέφτουν με σχέδια πάνω σε έναν γυαλινο πίνακα....δεν έχουν ανοίξει ακόμα όλα τα μαγαζιά...εγώ πήγα στα next όπου έχει ωραία ρουχαλάκια κ στα peacocks αγγλικές φίρμες κ οι 2 από ότι είδα....πήρα ενα σετάκι στη μικρή http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/35/1?extra=sch&n=girls&pid=400-043&returnurl=%2fshop%2fgender-newborngirls-gender-oldergirls-gender-youngergirls-category-outfits-24%3fx%3d1%26nxti%3d0%26nxtv%3d0%23400-043&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bNewborn%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOutfits για το πάσχα(36 ευρώ η τιμή για την Ελλάδα) 2 πουκάμισα καρό για μένα,ένα για τον στεφ κ μια τσάντα! Θα ξαναπάμε τη Παρασκευή μάλλον που έχουν εγκαίνια κ τα h&m ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Επισης ειμαι σε κακη διαθεση απο χθες, τσακωνομαι με ολους...μου την εδωσε που ο Κωστας ειπε στη μανα μου οτι θελει το Πασχα να αφησουμε τη μικρη πανω στη γιαγια της...ειμαι περιεργη ρε παιδια που ετσι και το ξανακουσω αυτο απο οποιονδηποτε θα παρω το λεωφορειο και θα γυρισω Αθηνα με το παιδι?Ειναι οντως τοσο μεγαλα τα παιδια μας πια οπως λενε αυτοι που μπορουμε να τα στελνουμε 600χλμ μακρια σε ενα σπιτι που δεν θυμουνται καν αφου εχουν να το δουν ενα χρονο....και με ανθρωπους που βλεπουν καθε 2 μηνες???

Συμφωνω και επαυξανω!!!!:mrgreen:Βασικα λεμε κι αλλα αλλα δε μπορουμε να σου τα πουμε Μαριαλενα!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα!Απο τις 6 μαζι με τον Κωστα θα ξυπναω απο δω και περα, την κοβω τη δουλεια...Η μικρη ξυπνησε 6:30 και τωρα η μητερα μου προσπαθει να την ξανακοιμισει λιγο γιατι ξυπναει χαραματα, δε θελει να ξανακοιμηθει αλλα μεχρι το μεσημερι τριβει τα ματια της και κλαψουριζει...

Σημερα και αυριο ο Κωστας δεν εχει μαθημα και λεμε σημερα μαλιστα να παμε καμια βολτα στο καινουργιο εμπορικο στην πειραιως.

ΑΑΑΑ αυριο!!! Αυριο είναι 14 κ ανοίγουν τα H&M! Τελείως στο κόσμο μου! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Επισης ειμαι σε κακη διαθεση απο χθες, τσακωνομαι με ολους...μου την εδωσε που ο Κωστας ειπε στη μανα μου οτι θελει το Πασχα να αφησουμε τη μικρη πανω στη γιαγια της...ειμαι περιεργη ρε παιδια που ετσι και το ξανακουσω αυτο απο οποιονδηποτε θα παρω το λεωφορειο και θα γυρισω Αθηνα με το παιδι?Ειναι οντως τοσο μεγαλα τα παιδια μας πια οπως λενε αυτοι που μπορουμε να τα στελνουμε 600χλμ μακρια σε ενα σπιτι που δεν θυμουνται καν αφου εχουν να το δουν ενα χρονο....και με ανθρωπους που βλεπουν καθε 2 μηνες???

Όχι είναι μικρά για να μείνουν τόσο καιρό κ τόσο μακρυά!!! Εδώ η πεθερά μου λέει συνέχεια να τη πάμε το καλοκαίρι ένα μήνα Αυλίδα...κ ο στεφ της απάντησε κατάλληλα τις προάλλες....το παιδί θέλω να το βλέπω...ούτε μια εβδομάδα δεν στην αφήνω για 2-3 μέρες το συζητάμε! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ να μιλάτε και στο τσατ προς Θεού απλά που και πυ να πετάγεστε κι από δω να τα λέμε:P:p:p:p:p:p

Όχι Κατερίνα δε νομίζω ότι είσαι παράλογη που δε θες ακόμη να την αφήσεις τη μικρή στο Κιλκίς. Είναι μεγάλη απόσταση για τόσο μικρό παιδί, έχεις απόλυτο δίκιο!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Όχι είναι μικρά για να μείνουν τόσο καιρό κ τόσο μακρυά!!! Εδώ η πεθερά μου λέει συνέχεια να τη πάμε το καλοκαίρι ένα μήνα Αυλίδα...κ ο στεφ της απάντησε κατάλληλα τις προάλλες....το παιδί θέλω να το βλέπω...ούτε μια εβδομάδα δεν στην αφήνω για 2-3 μέρες το συζητάμε! ;)

Ε φαντασου. ο δικος σου της απαντησε, ο δικος μου εχει υποστει πλυση εγκεφαλου και το λεει κι απο μονος του...και φυσικα αν μου το πει η απαντηση μου θα ειναι:εσενα τι σε ενοχλει το παιδι?μηπως εσενα κουραζει καθημερινα λες και το βλεπει πολυ....

Α κοριτσια, με το φαγητο της μικρης, με εσωσε το λαπτοπ...το βαζουμε την ωρα που τρωει να παιζει σακιρα κλπ στην tv...σωθηκα σας λεω@!!!!

Καλημέρα,

Η μικρή έχει ακόμα πυρετό, ανα 8-10 ωρές, αλλά έχει ως 38! Εχθές πήγαμε βιοιατρική. Την έπλυνε η κοπέλα της έβαλε το σακουλάκι(είδα κι εγώ πως το τοποθέτησε, κόλλησε και τσιρότα) και η Άντα ούρησε σε μισή ώρα. Τώρα θα βγουν τα αποτελέσματα την Παρασκευή. Για να δούμε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Επίσης πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που γράφεις Κατερίνα για να είναι το παιδί μακριά σας, από τη στιγμή που δεν υπάρχει και λόγος μάλιστα! Καλά με τίποτα όμως. Ούτε κι εγώ μπορώ μακριά από το μωρό, αλλά ούτε και ο Αλέξης! Εδώ την αφήναμε στη μάνα μου για ένα βράδυ(τις καλές εποχές λέω) και την επομένη το πρωί τρέχαμε πανικόβλητοι να την πάρουμε!

Τώρα για τη συνάντηση δεν μπορώ να πάρω θέση, λόγω της κατάστασης μου, αλλά αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να έρθω άμα κανονίσετε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλά αποτελέσματα Μαρία! Πάρτους ένα τηλ αύριο...αν δεν υπάρχει μικρόβιο αυριο θα το ξέρουν! ;)

Ευχαριστώ, ναι μου είπαν ότι η γενική ούρων θα είναι έτοιμη σήμερα! Θα τους πάρω προς το μεσημεράκι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα! Κλεισαμε το σπιτι τελικα χθες, οποτε σημερα θα ξεκινησω το καθαρισμα. Η μαμα μου καθησε 2,5 ωρες με τα μικρα χθες για να παμε εμεις να δωσουμε την εγγυηση και να μετρησουμε τους χωρους, και ηταν καταρρακωμενη μετα... Σκεφτομουν να επαιρνα τον Αντωνη μαζι μου και να τον απασχολω με μικροδουλιτσες, αλλα εχω προβλημα μεγαλο. Εχει ταραχτει πολυ με τη μετακομιση και δε θελει ουτε να ακουσει οτι θα αλλαξουμε σπιτι. Λογικο, αφου εδω γεννηθηκε! Δεν καταλαβαινει γιατι πρεπει να φυγουμε!

Άντε με το καλό οι ετοιμασίες.

Φτιάξε του ένα παραμύθι, όπως "ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ", και πες του πως εκεί τον περιμένουν οι κούνιες και τα παιχνίδια να παίξουν, ότι όλη τη νύχτα είναι λυπημένες που ο Αντώνης μένει μακρυά και πόσο τους αρέσει να έχουν πολλά παιδάκια που μένουν κοντά τους. Κάνε το να μοιάζει με περιπέτεια. Ρώτησέ τον πώς θα ήθελε να είναι το καινούριο του δωμάτιο, ποια αγαπημένα παιχνίδια θα πάρει μαζί του, πόσους καινούριους φίλους θέλει να γνωρίσει... Επίσης μπορεί κι αυτός να φτιάξει ένα κουτί με τα πράγματα που θα ήθελε οπωσδήποτε να πάρει, κ.ο.κ.

Λοιπόν, η συνάντηση τελικά το Σάββατο πάλι δεν έγινε αφού είχαμε μείνει μόνο 3 για να πάμε, είπαμε να την αναβάλουμε πάλι. Πώς το βλέπετε αυτή τη βδομάδα σας βγαίνει? Μήπως Κυριακή καλύτερα?!!?!? Αλλά αν είναι και πούμε ας την κάνουμε όσες κι αν είμαστε γιατί δε γίνεται κάθε βδομάδα να κανονίζουμε και να μην την κάνουμε ποτέ:tongue::tongue::tongue: Αλλιώς πάμε για μετά το Πάσχα μια και καλή να κάνουμε μια πανηγυρική, δεν ξέρω πείτε κι εσείς τι σας βολεύει!!!

Α! και κάτι προς όλες που εξαφανίζεστε στο τσατ και σας χάνουμε από δω: Ρε σεις!!!!! Δεν είναι δίκαιο λέμε, αφού δε μπορούμε όλες να μπούμε γιατί ρίχνετε μαύρη πέτρα εδώ?!!?!?!? Γκρρρρ.......:D:D:D:D:D:D:D

Αν προγραμματιστεί για αυτήν την Κυριακή προσωπικά θα μπορούσα να έρθω.

Κι από 'μένα κορίτσια συγνώμη που δεν μπορώ να τα λέμε στο chat, αλλά δε γίνεται, παρότι είναι είναι πολύ ελκυστική η μυρωδιά του φρεσκοψημένου καφέ από τις online συζητήσεις...

Συγχαρητήρια για τα ωραία νέα από τον υπέρηχο, σου εύχομαι όλα να συνεχιστούν υπέροχα!

Ορίστε ξέχασα να σας πω ότι χθες πήγαμε στο καινούριο εμπορικό στο κηφισό...στο river west! Πολύ ωραίος χώρος έχει μια εκπληκτική κατασκευή σα συντριβάνι στο κέντρο με νερά που πέφτουν με σχέδια πάνω σε έναν γυαλινο πίνακα....δεν έχουν ανοίξει ακόμα όλα τα μαγαζιά...εγώ πήγα στα next όπου έχει ωραία ρουχαλάκια κ στα peacocks αγγλικές φίρμες κ οι 2 από ότι είδα....πήρα ενα σετάκι στη μικρή http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/35/1?extra=sch&n=girls&pid=400-043&returnurl=%2fshop%2fgender-newborngirls-gender-oldergirls-gender-youngergirls-category-outfits-24%3fx%3d1%26nxti%3d0%26nxtv%3d0%23400-043&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bNewborn%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOutfits για το πάσχα(36 ευρώ η τιμή για την Ελλάδα) 2 πουκάμισα καρό για μένα,ένα για τον στεφ κ μια τσάντα! Θα ξαναπάμε τη Παρασκευή μάλλον που έχουν εγκαίνια κ τα h&m ;)

Έχω ακούσει ότι είναι πολύ όμορφο. Ειδικά αυτό το συντριβάνι.

Εμείς με τη Σοφία προχθές πήγαμε στο metromall στον άγιο Δημήτριο το οποίο είναι πολύ βολικό, έχει ωραίο παιδότοπο, κάθε Σαββατοκύριακο δραστηριότητες για παιδιά και περάσαμε επίσης όμορφα.

Δεν είσαι περίεργη εδώ ο δικός μου έλειψε -με το μπαμπά του μαζί- ένα διήμερο και γύρισε διαφορετικός ..και πιο γκρινιάρης!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Μαρια καλα αποτελεσματα, ελπιζω να μην εχει τιποτα το φατσακι της παρεας!!!χαχα

Οσο για τη συναντηση το σαββατοκυριακο δεν εχω κατι να κανω οποτε θα ερθω!καλυτερα απογευμα ομως να το βαλετε...το πρωι οσο να ναι τωρα που ανοιξε ο καιρος παμε και τα μικρα καμια βολτα..

Μαρια καλα αποτελεσματα, ελπιζω να μην εχει τιποτα το φατσακι της παρεας!!!χαχα

Οσο για τη συναντηση το σαββατοκυριακο δεν εχω κατι να κανω οποτε θα ερθω!καλυτερα απογευμα ομως να το βαλετε...το πρωι οσο να ναι τωρα που ανοιξε ο καιρος παμε και τα μικρα καμια βολτα..

Σε αυτό συμφωνώ! Καλύτερα απόγευμα, το πρωί έχουμε δουλίτσες και αγκαλίτσες με τα μωρά μας, τα μικρά εννοώ, όχι τα μεγάλα...

Τώρα που το λέω αυτό το άθλημα το έχω ξεχάσει τελευταίως :tongue: :tongue: :tongue: Τρομάρα μου, δεν βλέπω που δεν μπορώ να αφήσω την λεκάνη της τουαλέτας από την αγκαλιά μου, αυτό με μάρανε!!!:mrgreen::mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Σε αυτό συμφωνώ! Καλύτερα απόγευμα, το πρωί έχουμε δουλίτσες και αγκαλίτσες με τα μωρά μας, τα μικρά εννοώ, όχι τα μεγάλα...

Τώρα που το λέω αυτό το άθλημα το έχω ξεχάσει τελευταίως :tongue: :tongue: :tongue: Τρομάρα μου, δεν βλέπω που δεν μπορώ να αφήσω την λεκάνη της τουαλέτας από την αγκαλιά μου, αυτό με μάρανε!!!:mrgreen::mrgreen:

Καλα μην πτοεισαι....κι εγω ευτυχως που τα βλεπω στον υπνο μου....:D:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...