Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λύστε μου μια απορία...η συνάντηση έγινε το Σάββατο? Μου έχετε λείψει, να δω πότε θα μπορέσω να ξαναέρθω να πιούμε κανένα καφεδάκι και να τα πούμε.

Κι εγω την ιδια απορια ειχα, δεν πηγα εγω...

Εχω 23αρα samsung νομιζω...γιατι ειναι ιδια με την τηλεοραση που εχω σπιτι στην κρεβατοκαμαρα

Δηλ.ρε Κατερίνα το οθόνη έχεις...32"? Βλέπεις και ταινίες? Και σε τι απόσταση κάθεσαι ρε πουλάκι μου? Από το Γαλάτσι δουλεύεις?
Χαχαχαχαχα 23αρα έχει και μιλάει κι όλας. Εμάς με τις 19-20 ίντσες ξεχειλώνουν ρε σεις :cool:
Ουτε εμένα έχει ξεχειλώσει...έχει σχέση με το μέγεθος της οθόνης δηλαδή???? Μεγάλη τη λέω τη δικιά μου αλλά ίντσες τώρα άγνωστο!:tongue:
Εσύ δείξε μας με τα χέρια την απόσταση :tongue:

WN6Op3.png

Χαχαχαχαχα 23αρα έχει και μιλάει κι όλας. Εμάς με τις 19-20 ίντσες ξεχειλώνουν ρε σεις :cool:

Εσύ δείξε μας με τα χέρια την απόσταση :tongue:

Τι χιουμορ....εγω μετράω σε μούτζες(παλάμες) θες να σου δείξω πόσες είναι???? :P:p:p:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

εγω εχω λαπ τοπ με 13αρα οθονη

εχω ενα θεματακι με τα 3 τικερακια στη σειρα...:shock::shock::shock::shock::shock:

ααααα πηραμε κι εμεις laptop!!!!θα μπαινω κι απο το σπιτι τωρα ξαααααααλα!!!!!

Καλα η 23αρα δεν ειναι δικια μου, της δουλειας ειναι...και βασικα απο ολο το pc μονο αυτη αξιζει...ολο μουρη ειμαστε...

Διαφημίσεις

1766228ntvrsn12jb.gif

Καλημερα! Κλεισαμε το σπιτι τελικα χθες, οποτε σημερα θα ξεκινησω το καθαρισμα. Η μαμα μου καθησε 2,5 ωρες με τα μικρα χθες για να παμε εμεις να δωσουμε την εγγυηση και να μετρησουμε τους χωρους, και ηταν καταρρακωμενη μετα... Σκεφτομουν να επαιρνα τον Αντωνη μαζι μου και να τον απασχολω με μικροδουλιτσες, αλλα εχω προβλημα μεγαλο. Εχει ταραχτει πολυ με τη μετακομιση και δε θελει ουτε να ακουσει οτι θα αλλαξουμε σπιτι. Λογικο, αφου εδω γεννηθηκε! Δεν καταλαβαινει γιατι πρεπει να φυγουμε!

age.png age.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μαριάννα η καλύτερη λύση είναι να τον έχεις μαζί σου αφού είναι σε ηλικία που μπορεί να κάνει μικροπραγματακια! Πρέπει να βρεις έναν καλό λόγο να του πεις γιατί φέυγετε....αλλά δεν μου ρχετε κάτι τώρα να σου γράψω!:rolleyes:

Μιλησε καμία με τη Δήμητρα???Ξέρουμε πως πήγε η επέμβαση??

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα τσούπρες!!!! Αχ, μέχρι να τελειώσει η βδομάδα να αρχίσει η άδειά μου θα λιώσει το κορμάκι μου στο γραφείο....... Πήζωωωωωωωωω!!!!!!! Τουλάχιστον τώρα που είμαι στο άλλο τμήμα κανονίζω το ρυθμό της δουλειάς μου μόνη μου, κάτι είναι κι αυτό.....

Λοιπόν, η συνάντηση τελικά το Σάββατο πάλι δεν έγινε αφού είχαμε μείνει μόνο 3 για να πάμε, είπαμε να την αναβάλουμε πάλι. Πώς το βλέπετε αυτή τη βδομάδα σας βγαίνει? Μήπως Κυριακή καλύτερα?!!?!? Αλλά αν είναι και πούμε ας την κάνουμε όσες κι αν είμαστε γιατί δε γίνεται κάθε βδομάδα να κανονίζουμε και να μην την κάνουμε ποτέ:tongue::tongue::tongue: Αλλιώς πάμε για μετά το Πάσχα μια και καλή να κάνουμε μια πανηγυρική, δεν ξέρω πείτε κι εσείς τι σας βολεύει!!!

Αλήθεια μίλησε καμία με τη Δήμητρα πώς πήγε χθες η επέμβαση?

Κασσιανή με το γραφείο προχωράς?

Μαριάννα καλά κουράγια με τη μετακόμιση.... Όντως για τον Αντώνη θα είναι πολύ περίοεργο που πρέπει να φύγετε αλλά νομίζω σίγουρα αν τον βάλεις στο"παιχνίδι" θα το κάνει δικό του και το καινούριο σπίτι και θα ηρεμήσει, πες του ας πούμε ότι θα έχει την ευκειρία να φτιάξει τοδωμάτιότου όπως θέλει κλπ.

Μαράκι πώς είναι το παιδί? Τι έγινε στη Βιοτιατρική?

Α! και κάτι προς όλες που εξαφανίζεστε στο τσατ και σας χάνουμε από δω: Ρε σεις!!!!! Δεν είναι δίκαιο λέμε, αφού δε μπορούμε όλες να μπούμε γιατί ρίχνετε μαύρη πέτρα εδώ?!!?!?!? Γκρρρρ.......:D:D:D:D:D:D:D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριαλένα...εγώ κ η κατ μόνο μιλάμε όλη μέρα στο τσατ(γνωστές γλωσσοκοπάνες!):tongue:...δεν μπαίνει κ καμιά άλλη....για τον ύπνο των παιδιων,για το φαγητό των παιδιών,για ρούχα τέτοια λέμε...αν αρχίσουμε εδώ να ποστάρουμε με το ρυθμό που το κάνουμε στο τσατ θα μας πετάξουν έξω!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...